Ram1rez Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2013 Bo odlicza ile bitw i expa brakuje do kolejnego % perka. Taki znawca i tego nie wie ojoj 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2013 (edytowane) Do zakończenia perka, czy do następnego %? ; ) edit: Ram1rez mnie uprzedził. Edytowane 21 Stycznia 2013 przez metal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2013 Do kolejnego % Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2013 tego nie wiedziałem, dziękuję za oświecenie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2013 Do kolejnego % To ja wiem, mój post był pytaniem-odpowiedzią dla grzechuk'a, napisałem zresztą, że mnie uprzedziłeś. Może się komuś przyda: [0.8.3] kodos "hitlog only" mod Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2013 (edytowane) @grzechuk: Poniżej masz tabelkę z potrzebnym expem na kolejne perki, jak widać, rośnie to wykładniczo. http://www.imagic.pl...wiadczenie1.JPG @metal: A z chęcią skorzystam. Zaraz jeszcze podrzucę linka do ciekawego moda, tylko muszę tego linka znaleźć. EDIT: Ciekawy modzik pokazujący rozmieszczenie czołgów na mapie. http://forum.worldof...p-gen-2-83/#top Edytowane 20 Stycznia 2013 przez demon92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2013 znalazłem w jakimś poradniku taką tabelkę, co myślicie? sugerować się tym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2013 IMO nie sugerowałbym się tym, bo perki się powinno raczej do pojazdu wybierać, a nie do typu czołgu, patrz np. SU-152 i stug. Po za tym widziałem opinie dobrych graczy, że nawet jak na typ czołgu nie jest do końca dobrze dobrane. No i to też zależy od stylu gry, inaczej dobierasz perki do kampienia, a inaczej do agresywnego ataku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2013 wystarczyło odblokować topguna i as pancerny już w drugiej grze :) replay http://sdrv.ms/W9EbNe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zakupilem E-100 i powiem ze zaskoczony jestem dosc pozytywnie. Myslalem ze to wiekszy mul a tymczasem calkiem ladnie to sie zbiera. Teraz trzeba sie doczlapac do lepszego dziala i zaczac szerzyc zniszczenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2013 Ja wczorajszy dzień gry podsumuję 23 bitwami na T21 z 70% wygranych. Dodam, że dopiero w ostatniej bitwie dobiłem załogę do 100% i myślę, że dopiero teraz to małe pudełeczko pokaże klasę wykorzystując 4 perki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zakupilem E-100 i powiem ze zaskoczony jestem dosc pozytywnie. Myslalem ze to wiekszy mul a tymczasem calkiem ladnie to sie zbiera. Teraz trzeba sie doczlapac do lepszego dziala i zaczac szerzyc zniszczenie Tylko wiesz, że bez prem ammo to topowym działem za dużo nie poprzebijasz, bo ma jeszcze mniejszą penetrację ? ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2013 Wiem... Ale narazie losowania calkiem ladne mialem... Najwieksze dzialo ma tego plusa ze walac z HE mozna ladnie zaloge zmasakrowac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zakupilem E-100 i powiem ze zaskoczony jestem dosc pozytywnie. Myslalem ze to wiekszy mul a tymczasem calkiem ladnie to sie zbiera. Teraz trzeba sie doczlapac do lepszego dziala i zaczac szerzyc zniszczenie Poczytaj poradnik Voytecha opisał jak grac E-100. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2013 Profesjonalnie: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2013 E-75, IS-3, E-50m i IS-7 mogą oberwać od artylerii. Zły pomysł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2013 Właśnie wiem i e50m oraz is3 zebrały po jednym, a potem był rajd na dół. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2013 Profesjonalnie: Przecież tam się już tak nie stoi, o ile pamiętam od patcha 8,2, to jeszcze się ludzie nie nauczyli i to takimi wysokimi tierami grają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2013 A arta sie cieszy ;] Ostatnio widzialem jak w tym miejscu poleglo 9 czolgow... Oczywiscie topka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2013 Byłem świadkiem rozwalenia T110E4 przez obiekt jednym strzałem - 1500dmg + podpalenie. Koleś był martwy, zanim ogarnął, co się stało. Pozostałym jego towarzyszom niewiele to pomogło, więc chwilę później zazgonił E-100, w którego wstrzelił się GWE. Swoją drogą - ja wolę się skupić na strzelaniu w kamperów, którzy stoją za kamieniami. Jest masa śmiechu, jak wyjeżdża sobie taki is-3 (bo działa nie opuści), żeby strzelić w skauta, a jak cofa z powrotem (o ile da radę), to ma 100-200hp :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2013 Krótkie pytanie - załoga na T25 AT powoli dobija do 100%, brać 4x kamuflaż, 4x naprawa, czy też może pół na pół? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2013 (edytowane) Krótkie pytanie - załoga na T25 AT powoli dobija do 100%, brać 4x kamuflaż, 4x naprawa, czy też może pół na pół? Na TD moim zdaniem dowódcy żarówkę, reszcie camo i dodatkowo siata. Ja kilkunastu bitew próbuję wyfarmić wreszcie (stoi od pół roku) części AMX50 120 (stock oprócz gąsek i radia). Jest bardzo nierówno. Tj. trzy bitwy do kitu, a potem jedna z 4-6 fragami (wczoraj nawet 8 ). Czy po zamontowaniu 120-tki jest lepiej? Czy może w ogóle odpuścić go sobie i do kolejnej 10-tki rozwijac JagdTigera (którym też gra mi się do kitu)? Dużo się zmienia po wymaksowaniu go? Edytowane 21 Stycznia 2013 przez Dziobak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2013 na grillu mam teraz siatkę dosyłacz i namierzarkę, braterstwo i żarówkę, 3x camo... teraz dowódca szkoli camo, działowy snajpera, kierowca hamowanie sprzęgłem a ładowniczy intuicję... dobrze dobrane 3 perki? doradźcie, bo mają kilkanaście % to je najwyżej skasuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2013 Po co snajper? To działa tylko przy PP i kumulacyjnych. Celowniczy powinien mieć strzał z biodra, BiA też jest ogólnie dobre na arcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2013 (edytowane) Czy ja zle przeczytalem czy dales tylko dowodcy BIA w tym grillu? Wysyłane z mojego HTC EVO 3D X515m za pomocą Tapatalk 2 Edytowane 21 Stycznia 2013 przez Ram1rez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2013 BIA mają wszyscy, dowódca ma żarówkę, reszta ma camo teraz rozpocząłem 3 skill i mam go na 20%: dowódca camo, celowniczy snajper, kierowca hamowanie sprzęgłem, ładowniczy intuicja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2013 Czy wanna IX tieru - VK niemiecka dostała jakiegoś cichego buffa ? Bo trzy pociski pod rząd od T34 nie potrafiły spenetrować dolnej płyty gdy gościu wyjeżdżał z górki, czyli tam był kąt pewnie prosty momentami. :D No i ogólnie gościu stał na przeciwko mnie, nic nie kątował, później też się śmiał z tej sytuacji. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2013 żeby pisać na czacie podczas rozgrywki muszę mieć premium :?: btw. dopiero się w to wkręcam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangerine1974 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2013 nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2013 (edytowane) możesz napisać jak mogę czatować oprócz komend standardowych już mam, banał :) Edytowane 21 Stycznia 2013 przez a.y.a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...