Trawienny Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2013 Historia o pewnym siemka pl: http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/213530-the-story-of-the-brave-is7-with-memes-and-pictures/ :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2013 (edytowane) Mam mieszane uczucia. Z jednej strony dobrze, że durne warzywko zdechło. Z drugiej strony, kolejny topic, w którym jadą po Polakach. Powiedzcie mi, czy są na forum WoTa podobne jazdy po "zdravim", "pozdrav", "moin", "a.s", "s.a" i całej reszcie tych pr0 lamerów w czołgach za pieniądze tatusia? Swoją drogą... http://www.urbandictionary.com/define.php?term=siema Edytowane 22 Lutego 2013 przez m4r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2013 (edytowane) Kur... zabili Macka "buy siema mugs & shirts" rozwaliło mnie to... Trójka ogarniętych graczy w plucie robi różnicę chociaż ja nawet w nim i tak zawsze swoimi ścieżkami jadę. Po kompanii to najlepszy sposób na wzrost WR. Ale jak się trafi na szklarnię pomidorów to nawet dobra 3jka nic nie zdziała. Noo WR może ładnie wzrosnąć ale reszta statystyk nie bardzo, wszyscy sie bija aby zrobic jak najwiecej dmg Edytowane 22 Lutego 2013 przez Maciem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2013 Ktoś ma francuską artylerię premium 105 leFH18B2 ? Znajomy ostatnio dołączył do WOT i nie bardzo mu idzie w czołgu ale na arcie już trochę lepiej. Potrzebuje teraz coś do podreperowania budżetu. Jest sens kupowania tej arty dla średnio-ogarniętego? pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2013 (edytowane) Nie mam tego pojazdu, ale skuteczność wszystkich art z działem kalibru 105mm pozostawia wiele do życzenia. Edytowane 22 Lutego 2013 przez WestCoach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2013 Ktoś ma francuską artylerię premium 105 leFH18B2 ? Znajomy ostatnio dołączył do WOT i nie bardzo mu idzie w czołgu ale na arcie już trochę lepiej. Potrzebuje teraz coś do podreperowania budżetu. Jest sens kupowania tej arty dla średnio-ogarniętego? pzd Dla mnie nie ma sensu kupowania prem tanka poniżej VIII tieru, spokojnie możesz też zarobić jakimiś V tierami więcej niż tym leFKIEM <3 18B2. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2013 http://worldoftanks....icent-seven-pl/ Od 23 lutego, godziny 6:10 do 26 lutego, godziny 6:00 w World of Tanks będą dostępne następujące bonusy: Polowanie na medale: Wsparcie Za każdym razem, gdy gracz zdobędzie odznaczenie Wsparcie, otrzyma on również dodatkową nagrodę w postaci 10.000 kredytów! Medal Wsparcie jest przyznawany każdemu graczowi, który uszkodził więcej pojazdów przeciwnika niż ktokolwiek inny na polu bitwy (nie mniej niż sześć pojazdów), pod warunkiem, że pojazdy te zostały następnie zniszczone przez jego towarzyszy z drużyny. Nagroda zostanie automatycznie przesłana na Wasze konto po otrzymaniu odznaczenia. Pięciokrotnie więcej doświadczenia za pierwsze zwycięstwo każdym pojazdem w danym dniu. 50% zniżki na następujące czołgi średnie VII poziomu: T-43 (pojazd radziecki) KV-13 (pojazd radziecki) VK 3002 (DB) (pojazd niemiecki) PzKpfw V Panther (pojazd niemiecki) T20 (pojazd amerykański) Comet (pojazd brytyjski) T-34-1 (pojazd chiński) Wszystkie wyszczególnione powyżej pojazdy będą również generować o 50% więcej przychodów. 30% zniżki przy zakupie Panther-M10, czołgu średniego premium VII poziomu. 50% zniżki na miejsca w garażu. 50% zniżki na zakup sprzętu eksploatacyjnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2013 No to będzie w weekend jazda, jak jest x5 to wysyp debili gwarantowany. Bez plutonu szkoda odpalać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2013 Ja sie ciesze bo w koncu zakupy zrobie ;D Na pewno kupuje t34/1 , t43 , t20 i moze cometa i panterke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2013 comet to taki spasiony cromwell... brak pancerza, wolniejszy, wiecej hp - ciezko mi sie nim gra (a jak nastukam nim 2k dmg to święto lasu) panterka to nie czolg dla mnie, za duzo zalezy od reszty teamu, kompletnie nie nadaje się do solowania... moze 2 będzie lepsza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2013 Niestety takim Cometem czy Panterka trzeba grac ostroznie i nigdy w 1 lini, cometem sie potem dobrze dobija resztki albo samotnych jezdzcow, panterka to raczej tylko do grania w 2-3 lini czy kampienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mihau99 Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2013 jak to jest ze szkoleniem zalogi, kupilem sobie czołg premium t34, załoge wyszkolilem na 99% i postanowilem iść amerykańskim drzewkiem. Kupilem M6 i ta załoge bez zadnego szkolenia wsadziłem z t34. Ona normalnie dzała na 99%? Na czerwono podświetla się nazwa czołgu. Inna sytuacja: zakupiłem tygrysa 2 i załoge wsadziłem bez szkolenia z tygrysa, zdziwiło mnie to że czołg wszedł w bitwe bez szkolenia załogi na ten czołg, nazwa czołgu też była na czerwono. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2013 Załoga ma 25% kary, źle zrobiłeś. To załogę z M6 powinieneś ekspić na T34. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2013 A skille załogi działają bez przeszkolenia? nigdy tego nie sprawdzałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2013 Działają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2013 (edytowane) Poradnik pt. Jak rozpieprzyć komuś miły poranek w niecałe cztery minuty? 1. Bierzesz vk2801 2. Wpadasz w bitwę, gdzie wielu szans na wygraną nie masz. 3. Lecisz spotować, ktoś z teamu okazuje się być na tyle sprytny, że jedzie z tobą. 4. Skautujesz medy, przy okazji trollując: T71 obrywa za 700, 3001h za 400, ELC za 400. 5. Widzisz artylerię - schodzi od jednej bomby HE 6. Obrywasz trzy nieskuteczne strzały (jeden za HP, reszta się rozpływa) od Typa 59 7. Po dwóch minutach przeciwnik ma nalot na bazę, stan 13:5 8. Po 3 minutach część naszych szuka ostatniego, chowającego się gdzieś na mapie, ale przejęcie bazy jest szybsze. BTW. Kolejny achievement osiągnięty: Researched: Maus researched. Undistributed experience spent: 196470. Free Experience spent: 0. W tym momencie z niemieckiego drzewa brakuje mi tylko GWE. ==--=-==--edit==--=-==- "Edytuj", qrwa. "Edytuj". Nie "odpowiedz". Edytowane 24 Lutego 2013 przez m4r 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2013 po serii 6 porażek grillem w kompanii (a ja tylko gwiazdkę zbić chciałem) postanowiłem zrelaksować się SuperPershingiem... patrzę sobie w xvm i już się cieszę no, ale zwarłem poślady i ku mojemu zaskoczeniu... dla tych, co myślą, że to fake i że sobie edytowałem screeny w photoshopie załączam powtórkę: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2013 Piękne losowanie miałeś. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2013 Dokładnie, dziś same szmaty grają, na 10 zbiłem 3gwiazdki i już mi się nie chce dalej próbować, dziś praktycznie same przegrane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2013 (edytowane) Zaraz mnie szlag trafi z tą grą, gram sobie ładnie pięknie mi wszystko chodzi, nagle kur... 5-10FPS, do tego dingi do głupiego chińskiego meda V tieru i ofc wygrana i wybitne 1300XP(x5). Edytowane 24 Lutego 2013 przez demon92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2013 Zacząłem grać artą na 3 tierze... teraz dopiero zobaczyłem ile idiotów gra w tą grę... wszyscy jadący w jedną stronę to normalka, kampienie td/ht na fladze, afk, puste flanki skutkujące tym że wjeżdża mi z boku lt i rozwala, ludzie bez jakiejkolwiek wiedzy/umiejętności.. z niecierpliwością czekam aż pójdę przynajmniej 1 tier w górę bo wyżej MUSI być lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2013 Tak tyle, że na wyższych tierach masz jeszcze arty które kontrują i strzelają w ciemno w najczęściej obstawiane krzaki, więc zawsze cię może taka arta dziabnąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2013 Wczoraj mialem taka akcje... Arty party... Ja na Hummelu kumpel M12 Kampinowka Ustawilismy sie i czekamy... Arta przeciwnika strzela... no to pyk w te miejsca... Pierwsze nasze strzaly i GWTiger i OB 212 do piachu Oczywiscie zaraz awanti ze cziterstwo itd Druga bitka E-50 ruszam... za mna IS-8, Jagtiger, ob268, t-54... reszta to 7-8 tiery, 2 arty Pierwsi przeciwnicy, ich IS-8 padl szybko... kolejny E-75 schowany za bydynkiem. I zaczyna sie komedia. Moi pobratyncy za przeszkody i stoja... czekaja... nie wiadomo na co,,, Strzelam sie z tym E-75 w koncu padl Szybki raid zdjete dwie arty, dobity ob704... mysle sobie piekny wynik 7-0 cala ich topka zdjeta,,, Urywam od jakiegos leszcza i w koncu mnie dobijaja... 7:1 mysle wygrana, alez sie zdziwilem widzac koncowy wynik. te debile to przegraly 6900dmg, 4 kille, 7 spotow... i w dupe... oczywiscie gwiazdki zeszly na jakiejs badziewnej bitwie gdzie urwalem od arty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2013 Zebys sie nie zdziwil jak na GWT wrzucisz pierwszy bieg, rozpedzisz sie do zawrotnego 1km/h i.... jeb plomba z jakiegos obj. Dziekuje, dobranoc, -20k na naprawy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2013 Poziomy graczy artylerii: Level noob: Stoi całą bitwę w jednym miejscu. Można go wyczaić patrząc w standardowy spot i czekając od strzału, do strzału. Strzela tylko do nieruchomych celów. To on wyzywa od cziterów najczęściej. Level intermediate: Czasem się ruszy, ale bez szału. Czeka, aż pocisk spadnie na ziemię, żeby zobaczyć efekt, co daje czas na counter. Często strzela bez czekania na skupienie celownika. Dużo strzałów to czyste fuksy. Czasem wyzywa od cziterów. Level pro: Robi countery, zmienia miejsca parkingowe. Strzela z dużym powodzeniem do ruchomych celów, w tym do skautów. Często marnuje czas i ammo na bezowocne countery Bata, Lorki, Hummela i GWP (ogólnie- wszystkich szybkich spg). Czasem wyzywany od cziterów. Level master: Nie czeka na countery. Strzela do łamiących się drzew, znikających płotów, skrzynek i budynków. Strzela w "typowe" miejsca. Robi nie tylko countery SPG, ale też potrafi wybrać "najgrubszy" tracer i to jego w pierwszej kolejności wyeliminować. Robi ponadto countery niewidocznych TD i czołgów. Skauty pędzące zygzakami łyka na strzał, max. dwa. W razie potrzeby jest doskonałym TD. Wyzywany od cziterów najczęściej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2013 Ja bym dodał jeszcze poziom Uber moron gdy jesteś w zwarciu z innym czołgiem (czasem ta technika pomaga wypunktować przeciwnika pomimo małej ilości HP) to debil w artylerii wymierzy tak, że trafi w Ciebie! Bo po co pomyśleć, że "o kurde tam jest mój mogę go ściągnąć" lub po prostu poczekać, aż przeciwnik rozprawi się ze mną i dopiero wtedy strzelić. Gracze uber moron charakteryzują się także strzelaniem do celi posiadających 20hp podczas gdy 10m dalej stoi zdetrackowany top tier do którego mógłby strzelić i zabrać znakomitą większość HP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2013 (edytowane) Wybacz, zapomniałem. Za to wieczorem, jak kończyłem farmić gwiazdki na Cromwellu, przyszedł mi do głowy genialny w swej prostocie pomysł na przemianowanie tej gry. Edytowane 25 Lutego 2013 przez m4r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2013 Tak tyle, że na wyższych tierach masz jeszcze arty które kontrują i strzelają w ciemno w najczęściej obstawiane krzaki, więc zawsze cię może taka arta dziabnąć. Wolę takich ogarniętych niż to co jest teraz. Ich nawet lemmingami nazwać się nie da, bo reakcje też mają ociężałe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2013 No niestety co fajniejszy weekend/event to tak jest na randomach i czasami z ogarniętym plutonem niewiele da się zdziałać ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2013 Od gościa usłyszałem dziś że mnie zaraportuje bo był za kamieniem! Na koniec przyjechał do mnie scout i dostał z biodra sztukę więc wynik skończyłem z 5 killami ;) Nic teraz czekać bana.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...