ath Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2013 Improved Ventilation Class 1 Coated Optics / Vertical Stabilizer Mk 1 Enhanced Gun Laying Drive 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erni_k Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2013 wszystko zależy od tego jaki styl gry preferujesz. Ja grałem troche amx13-75 i najbardziej podpasowały mi okularki, wentylacja obowiązkowa, i siatka. Grałem jako pasywny scout i kąsacz z flanki. Na murowance wbijasz w lasek do przodu, spotujesz, ale nie strzelasz! chlopaki z tyłu robią rzeźnie, przeciwnicy kręcą lufami, pozniej jedziesz dobijasz resztki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2013 Zdziwilem sie, dlaczego nie moge przebić AT 2 "face to face", a on punktował mnie aż miło.. 203mm od frontu na 5 tierze robią swoje Może mieć i 300mm. Nie wielki z tego pożytek skoro td jest tak wolny, że nawet kv go objedzie, a w wieżyczkę wchodzi wszystko. Do tego działo 110 penetracji d...y nie urywa. Na razie dopiero mam standardowe z 105mm pen, ale w takiego kv-1 z 75mm pancerzem wchodzi dość słabo. Szkoda, że grałem ruskimi niedawno, szybkie, mocne pierdyknięcie itd. Granie angielskimi żółwiami to udręka póki co :( pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2013 Inteligencję graczy w tym tygodniu mozna porównać chyba tylko do słupa telegraficznego. Tylu debili co podczas tego weekendu jeszcze nie spotkałem. 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2013 AT-2 ma jeszcze jedna przewage. Na Tier 5 jest zerglirdiard wiecej ameb niz na Tier 9/10 wiec ludzie stoja, strzelaja w przod i dinguja a sami zbieraja becki :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2013 A ja zły jestem, bo sprzedałem Churchilla, a mogłem na nim dobić tych parę tysięcy expa do odblokowania TD :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrcn92 Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2013 C5T9DM-ZACD9N < Kod zaproszeniowy do WoT'a. 3 dni premium i 1000 albo 1500 golda. Nie pamiętam dokładnie. Mi się nie przyda. Kod pochodzi z najnowszego CD-ACTION Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2013 Inteligencję graczy w tym tygodniu mozna porównać chyba tylko do słupa telegraficznego. Tylu debili co podczas tego weekendu jeszcze nie spotkałem. Oj tak Arta to sie balem grac... bo trzeba bylo leciec za reszta lemingow.. albo zostac samemu po jednej stronie Ogolnie samemu nie bylo co pykac, czasami nawet w 3 osobowym plutonie bylo ciezko cos wskurac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2013 A ja zły jestem, bo sprzedałem Churchilla, a mogłem na nim dobić tych parę tysięcy expa do odblokowania TD Nie warto. Ten przejsciowy jest tak kiepski, ze lepiej zaczac linie od poczatku i miec troche funu niz sie co chwila denerwowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2013 Działo ma niezłe, 250/214. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobras Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2013 Nie warto. Ten przejsciowy jest tak kiepski, ze lepiej zaczac linie od poczatku i miec troche funu niz sie co chwila denerwowac. Mógłbyś coś więcej napisać bo właśnie sobie go robię i trochę mnie zmartwiłeś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2013 Inteligencję graczy w tym tygodniu mozna porównać chyba tylko do słupa telegraficznego. Tylu debili co podczas tego weekendu jeszcze nie spotkałem. No nie wiem, taki słup to przynajmniej wie gdzie stać i wykonuje swoje zadanie... Ogólnie to się ludziom odwróciły półkule mózgowe, medy w krzakach zajmują pozycje TD, ciężkie jeżdżą na wzgórza... Tylko wczoraj próbując zrobić gwiazdki na 2 spg i 2 TD straciłem prawie 20 bitew. pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2013 (edytowane) Mógłbyś coś więcej napisać bo właśnie sobie go robię i trochę mnie zmartwiłeś. Na dobra sprawe dzialo to jego jedyny ewentualny plus. Wszystko poza tym to juz tylko powod do nerwow. Wolny, miekki i sporo expa trzeba sie przemeczyc, zeby wejsc na wlasciwa linie. To opinia bardziej doswiadczoych ode mnie, ja TDkow ogolnie nie trawie ;P Edytowane 12 Marca 2013 przez KrzychuG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobras Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2013 Z tej nowej lini którym warto grać a którego przeskoczyć za free expa, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GgO-pQBo68w oto jak marder rozwala mecz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2013 (edytowane) oto jak marder rozwala mecz Chyba był cichy buff w 0.8.4 ?! Edytowane 12 Marca 2013 przez Yearman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2013 ktos chce kod zaproszeniowy ze świerszczyka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2013 Klepaliście już kody z CDA? Nie da się na pewno więcej niż 2? Mam odłożony czasopisma w kioskach :D Na razie 1 sztukę zgarnąłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2013 przy 2 próbie dostajesz czasowego bana, a przy trzeciej jesteś automatycznie namierzany przez złote oko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2013 Orientuje się ktoś jak często trafia się zniżka na miesiąc konta premium? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2013 Heh, zostałem posądzony o cheat'owanie po rozwaleniu at2 swojego odpowiednika :) Koleś był święcie przekonany, że ten td niema od frontu żadnych słabych punktów. Prawda jednak, że 110 pen nie przebije 100mm wieżyczki (wskaźnik czerwony). Ale jak ktoś ma dobre oko i działo, to zauważy, że otwory w niej zmieniają wskaźnik penetracji na zielony ;) pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2013 Orientuje się ktoś jak często trafia się zniżka na miesiąc konta premium? Od kiedy gram znowu (4 miesiace) to ani razu czegos takiego nie widzialem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2013 było kilka razy, ale zniżka była mała Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2013 (edytowane) Ktoś wie co to znaczy "e:x(2014) spec dmg: 1.67(0.69/1.63)" ? Edytowane 13 Marca 2013 przez Maciem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2013 E oznacza efa, w tym przypadku top, bo pokazuje X, czyli tier 10, spec dmg moze oznaczac...nie wiem, może ilość pkt zajmowania/obrony bazy(ten niższy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2013 Orientuje się ktoś jak często trafia się zniżka na miesiąc konta premium? Ze dwa razy w roku się trafia miesiąc gry był przeceniony z 2500 na 2000. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cochin Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2013 mam pytanko o przenoszenie zalogi pomiedzy czolgami. mam w M6 zaloge na 100% i zaczalem jej rozwijac umiejetnosc naprawa. No ale zanim ta naprawa dobije do 100% to dorobie sie nastepnego czolgu T29. Jak przeniose zaloge do nastepnego czolgu (za kredytki) to wiem ze mam kare w wyszkoleniu zalogi. Ale nie wiem co sie dzieje z umiejetnoscia? zeruje sie? przenosi sie na poziomie jakim byla na poprzednim czolgu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2013 Przenosi się na takim samym poziomie. Jakbyś chciał zresetować umiejętność to dopiero masz "karę" jak to nazwałeś za zmianę skilla na inny. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cochin Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2013 ok dzieki, to jeszcze jedno pytanie. czy kamuflaz za złoto to tylko bajer wizualny czy zmniejsza ryzyko wykrycia tak samo jak siatka maskujaca? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2013 Daje dodatkowo 5%, mam założony wyłącznie na ESL'owskich czołgach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...