dzik86 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2013 (edytowane) Został komuś jakiś kod , który nie został wykorzystany ? only be valid on the European World of Tanks server. ehhh.... już nie ważne Edytowane 26 Kwietnia 2013 przez dzik86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Kody na NA tez byly chyba. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Spoznilem sie... :( Jakby ktos mial niewykorzystany kod, to chetnie przygarne. Wysyłane z mojego Desire Z za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Jeśli komuś ostał się kodzik to poproszę na pw, będze wdzięczny. Ps. Już pojawił się jakiś baran na Allegro i popycha po ~15zł... sic! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Co zrobic, zdobyl to chce sprzedac.. zycie. Ale z tego co czytalem na forum to takie promo sa dosyc czesto takze trzeba byc czujnym. Ja zupelnie przez przypadek sie dowiedzialem, jadlem kolacyjne i wlaczylem jakiegos streamá z wot i ludzie pisali, ze kody rozdaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Kody na NA tez byly chyba. ;> tak, były wcześniej , czytałem na forum że rozeszły się w 10 minut :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2013 a propos słyszałem, że poziom graczy na NA jest niższy niż n EU, potwierdzi ktoś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Dobry poczatek dnia ;] Zwycięstwo!Bitwa: Linia Zygfryda 27 kwietnia 2013 12:24:50Czołg: T-34-85Doświadczenia: 1 833Kredytów: 42 012Osiągnięcia w walce: Snajper, Odznaka mistrzowska:As pancerny Zwycięstwo!Bitwa: Erlenberg 27 kwietnia 2013 11:37:08Czołg: M103Doświadczenia: 3 240 (x2 za 1. zwyc. każdego dnia)Kredytów: 56 301Osiągnięcia w walce: Specjalista Zwycięstwo!Bitwa: Murowanka 27 kwietnia 2013 12:41:06Czołg: T29Doświadczenia: 1 315Kredytów: 33 201Osiągnięcia w walce: Medal Pascucciego Zwycięstwo!Bitwa: Karelia 27 kwietnia 2013 12:16:33Czołg: GW PantherDoświadczenia: 2 930 (x2 za 1. zwyc. każdego dnia)Kredytów: 37 644 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacp3r Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2013 a propos słyszałem, że poziom graczy na NA jest niższy niż n EU, potwierdzi ktoś? A to jest poziom jeszcze niższy do dna? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Wiem ze bylo walkowane... Ale powiedzcie mi czy jak wyszkoles zaloge na t34 i pozniej przerzuce ja na t43 bede mogl wrocic do t34? czy znowu bede musial szkolic od 80%? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2013 (edytowane) Po pierwsze T-34 i T-43 (radzieckie czolgi maja myslnik a amerykanskie nie maja). Po drugie przeszkolenie zalogi powoduje ze zapominaja oni czym jezdzili (tego wyjasnic nie potrafie ale tak jest). Po trzecie - 80% przy tym samym typie czolgu jest za frajer, 90% za 20k kredek a 100% za 200 golda przy zmianie typu czolgu kara jest 2x wieksza (odpowiednio 60%,80%,100%). Zrodlo: http://wiki.worldoftanks.eu/Crew ;) Edytowane 27 Kwietnia 2013 przez Trawienny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2013 (edytowane) Ani jedno ani drugie. Żaden szanujący się zjadacz hamburgerów nie wsiądzie do ruskiego wehikułu. Chyba, że miałeś na myśli t-43 i t-34. pzd eh, spóźniłem się z odp. Edytowane 27 Kwietnia 2013 przez jurek911 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Bo sie wlasnie zastanawiam czy t-34-85 sprzedawac i przesiadac sie na t-43 (z kreskami) W sumie t-34 calkiem fajny jest, ale czy chce go jeszcze miec :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Ja chce go mieć, ale jak będzie za 50%. Mam sporo VII do kupienia, ale szkoda mi kasy jak będą za połowę ceny to dopiero łykam, powolutku do celu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2013 (edytowane) ja tam się pozbywam sprzętu... docelowo mój garaż ma wyglądać tak: Niemce Grille, Indien (zbadany, czekam na free exp żeby wymaksować, wtedy przerzucę załogę z tygrysa), e50m + ewentualnie arta wyższego tieru USA t26e4 + Patton (med X), t32, t34, 110e5, hellcat Ruskie kv1s, Is7 Brytole mam zbadany 8 tier meda ale chyba daruję sobie to drzewko, bo do cometa włącznie tylko cromwellem dało się grać jako tako... z churchila ide w TDki, zobaczymy... France cisnę arty - na 6 tierze Lorka wymiata, a dalej ma być tylko lepiej (8tier ma wieżę i magazynek?) Chinczyki sobie odpuszczam na pomarańczowo pojazdy których nie mam jeszcze, ale planuję mieć w ciągu miesiąca moje obserwacje: s-51 wszystko fajnie, ale sprawdza się na 2-3 mapach tylko, do tego jak jest +3 arty zdejmowana z kontry niezależnie ode mnie, bo zanim się zbiorę to te 2-3s pestka mnie sięgnie... nie mówię, że jest zła, po prostu uniwersalność lorki dyskwalifikuję ten sprzęt (zobaczymy jak będzie z niemcem, ale humel średnio rokuję następcę) tygrys - najsłabszy 7 tier jakim grałem (no może poza vk3002), celne działo to nie wszystko, jedynie sprawdza się jako snajper dla mnie t71 - po początkowym zachwycie (przesiadłem się z amx 12t) i wyelitowaniu stwierdzam, że gra magazynkowcami nie jest dla mnie... o scoutach nie mówiąc odkupiłem hetzera i stuga - po kilku bitwach sprzedałem, tylko hellcat i nic dalej, bo dalej tylko muły... to tyle Edytowane 27 Kwietnia 2013 przez grzechuk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Ja najbardziej lubię HT-ki i docelowo chciałbym mieć odblokowanego chociaż po jednym z każdej nacji, a nóż widelec coś mi odwali i w ciągu miecha będę farmił T34, zakupię wszystkie i zacznę się bawić w CW. Póki co mój cel to amx 50 100, legendarna zamiatarka którą trzeba mieć, taki fun nie może przejść obok. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2013 VK 2801 zrobil sie fajniutki po zmianie ekonomii :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2013 22-ga i co nie ma gwiazdek. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Wg oficjalnych patch notes gwiazdki mialy sie resetowac o 7:00. Widocznie cos sie porypalo i dopiero teraz to naprawili. A do ARL 44 ktore dzialo na koniec? 90 czy 105? Wole trzymac sie tym padlem z tylu wiec chyba wybiore 90 ale wole zapytac specjalistow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2013 No nie ma, coś im się zegarki przestawiły. A z innej beczki, to zapiąłem wreszcie 90mm na Jacksona. And...That's what im talking about! Pierwsza bitwa zakończona z niespełna 1200dmg, mogło być lepiej ale zwarta grupa leciała. Ale 5 fragów naliczone. Tylko ten czas przeładowania, 5 sekund ciągnie się w nieskończoność. W ostatniej bitwie właśnie szybki reload mnie uratował bo było faceTOface z artą i kiedy spudłowałem polał się zimny pot. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Wg oficjalnych patch notes gwiazdki mialy sie resetowac o 7:00. Widocznie cos sie porypalo i dopiero teraz to naprawili. A do ARL 44 ktore dzialo na koniec? 90 czy 105? Wole trzymac sie tym padlem z tylu wiec chyba wybiore 90 ale wole zapytac specjalistow 90, bo przechodzi na kolejny czołg. ;> Też dzisiaj kupiłem arlika i kilka bitew pojeździłem, od razu odblokowałem łeb i pierwszą 90-ke za wczorajsze darmowe złoto (), nawet jak trafi na VII to tragedii nie ma, ostatnio IS zagoniłem w kozi róg i dobiłem. Jak na VI nas wylosuje to w ogóle kozak, czołg dosyć specyficzny jak jego poprzednik bdr, ale jak się rozkręcimy to daje radę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zakupiłem piekielnego kotka w końcu i żałuję, że dopiero teraz... Zwycięstwo! Mapa: WestfieldData: 27 kwietnia 2013 23:16:14Pojazd: M18 HellcatZdobyto:Doświadczenie: Doświadczenie:: 1 304 ( x2)Kredyty: Kredytow: 15 838Odznaczenia: Strzelec pancerny, Strzelec wyborowy, Odznaka mistrzowska:III klasy 2'ga bitwa z drugim działem, załoga na 80%, co to będzie jak go wymaksuje :) i do kompletu Zakupiono czołg 'Bat Chatillon 25 t'. Wydano- : 6 100 000 również 2 bitwy za mną i z drugim działem od Lorr 40t, trochę się mozolnie zbiera, widać też trzeba załogę do 100% dobić. pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2013 (edytowane) Jezusicku, co to się z artami stało? Przed momentem Ob. 212 łoił mi spokojnie 2 metry w lewo poza obrys celownika i nie mogłem zdjąć T34 z 2% HP. Najlepsze, że po korekcie celu biorąc pod uwagę 2m zeza, nadal łoił w to samo (błędne) miejsce. EDYTA To już przechodzi wszelkie pojęcie. Tym razem IS-7 szot w bok z obiekta za 0... Edytowane 28 Kwietnia 2013 przez Szawel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2013 EDYTA To już przechodzi wszelkie pojęcie. Tym razem IS-7 szot w bok z obiekta za 0... Wczoraj miałem to samo, tyle że jechałem is8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryndza Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Bardzo dobrze :) Każdy sposób na zniechęcenie arciarzy jest dobry. Zwłaszcza wysokotierowych. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Bardzo dobrze Każdy sposób na zniechęcenie arciarzy jest dobry. Zwłaszcza wysokotierowych. Mi wystarczało już, że nie opłacało się wcześniej nią grać. Teraz jeszcze doszedł oszukany celownik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2013 No niestety teraz trafić artą to sztuka i dużo więcej szczęścia.. Wczoraj przeprowadziłem test Wolverinem z haubicą pt. złoto dla zuchwałych.. KV1 po strzale zabiera ~50%, mniejsze to nawet nie protestują tylko idą do poczekalni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2013 W moim przypadku chodziło o obj268 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2013 (edytowane) A niech wypie... całkowicie artylerię z gry i będzie ok, albo przynajmniej MM niech rzuca po dwie max na team. Ew. moja wizja jest taka, żeby celowanie w trybie snajperskim przy korzystaniu z minimapy wyglądało zupełnie inaczej, mianowicie - żadnego widoku z drona [ ; tylko minimapa powinna przenosić na megamapę ; ) i celowanie/strzelanie odbywałoby się na niej i było by git. Edytowane 28 Kwietnia 2013 przez metal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2013 metal... zapominasz o kilku ważnych aspektach... normalnie walka czołgami powinna odbywać się na 10x większych mapach, a z artami na 50x większych... dlatego masz drona, bo nikt normalny nie rozstawiałby arty kilkaset metrów od dywizji pancernej wroga... dziś kolejny asik, tym razem padło na t20 replay Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...