Trawienny Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2013 U mnie to samo stalo sie na jakims czolgu z ruskiego drzewka, zaraz po wprowadzeniu tego "ficzuru". Dlatego teraz zawsze przed sprzedaza ustawiam stock tak jak robilem to od samego poczatku :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2013 Kupiłem AMX 50 100 i się zakochałem Piękna zabawka, i od razu prawie gotowa do zabawy (standardowe gąski utrzymują topowy silnik, radio, drugie działo, EGLD i wentylację) Swoją drogą, jak sprzedawałem AMX M4 zaznaczyłem, żeby wysłał mi podzespoły do depotu, ale potem i tak musiałem odkupić działo na AMX50, nie widzę go też w depocie. Bug, czy coś źle zrobiłem? Najlepsza VIII, któl turniejów 1vs1. ;> Mi też kilka razy sprzedało moduły, które miały powędrować do magazynu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enter Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2013 Taka tam kumulacja bonusów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2013 Pochwale się wynikiem kumpla. Został sam na 10 i wygrał :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2013 Kupiłem AMX 50 100 i się zakochałem Piękna zabawka, i od razu prawie gotowa do zabawy (standardowe gąski utrzymują topowy silnik, radio, drugie działo, EGLD i wentylację) Swoją drogą, jak sprzedawałem AMX M4 zaznaczyłem, żeby wysłał mi podzespoły do depotu, ale potem i tak musiałem odkupić działo na AMX50, nie widzę go też w depocie. Bug, czy coś źle zrobiłem? A miales stare podzespoly w magazynie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heex307 Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2013 Ktoś kupował już te kody od nVidii? Pytam bo wczoraj namierzyłem ciekawą ofertę na Allegro - http://allegro.pl/7500-gold-world-of-tanks-od-nvidii-i3243407300.html Gościu wydaje się być pewny... Zdaje się, że można maksymalnie 5 wstukać, jak Cię sprzedawca nie oszuka to wszystko powinno być ok. Do mnie się WG nie doczepiło, pewnie nie mają sposobu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2013 Kurde czy PzIII jest rzeczywiście taką padaką? Topowe działko nie potrafi nawet od tyłu przebić III/IV medów.. Ciężko się będzie przebić chyba przez tą linię a chcę dobić do E-100. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2013 To po co jeździsz z topowym skoro ma gorszą penę i szybkostrzelność od wcześniejszego ? :> Poza tym jak Ty chcesz dojść do E-100 idąc tą linią ? Chcesz 2x robić ten sam tier przeskakując z vk3001h na vk3601h, czy iść przez panterę do tygrysa2 ? Linia jest fajna, dobry fun zaczyna się już od 3601h, to taki "pocket tiger", później tygrys i jego mega działo, następnie legendarny tygrys królewski i dalej już coraz lepiej. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2013 Dobrze robi, bo jakby nie patrzyć może jeszcze iść w e50m, lub leo1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2013 @Yog-SothothJak jeździsz z krótką 75 mm to się nie dziw że masz z nimi problemy - penetracja minimalnie lepsza niż na flaku czy KwK 36 , uszkodzenia trochę lepsze niż na KwK 38/39 .Załóż drugą 50 mm i dopiero graj . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2013 Btw do kiedy te kody od nv można wklepywać ? Coś pamiętam, że do końca maja albo czerwca ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2013 tutaj po 70zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2013 To po co jeździsz z topowym skoro ma gorszą penę i szybkostrzelność od wcześniejszego ? Poza tym jak Ty chcesz dojść do E-100 idąc tą linią ? Chcesz 2x robić ten sam tier przeskakując z vk3001h na vk3601h, czy iść przez panterę do tygrysa2 ? Linia jest fajna, dobry fun zaczyna się już od 3601h, to taki "pocket tiger", później tygrys i jego mega działo, następnie legendarny tygrys królewski i dalej już coraz lepiej. ;> Źle napisałem.. jeżdżę właśnie z 5cm.. te 67 peny po prostu nie starcza nawet na boki AMX 40 z którym dziś się stukałem... Jadę tą linią bo nie wiem czemu ale miałem już 2 odkryte czołg,i więc szybciej po prostu stąd zrobić drzewko. Nie trzeba robić dwa razy VI tieru, pójdę do Panthery i później Tiger II. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2013 tygrys jest dużo słabszy od ISa, nie mówiąc już o T29... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam568 Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2013 (edytowane) dużo zależy od gracza takim tygrysem też można sporo namieszać, a wcale nie jest się na straconej pozycji z wymienionymi czołgami 1 vs 1 niektórzy gracze to są śmieszni grając t34-85 zostałem zjechany jaki to ja noob że tylko dobijam i nic nie wnoszę do rozgrywki a zostałem zjechany oczywiście przez polaka który grał tygrysem zadał aż 600 dmg i zero fragow przy których moje 2400 dmg i 6 fragów to nic, aż ręce opadają Edytowane 12 Maja 2013 przez adam568 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2013 Jest mod na "chat off". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2013 widziałem w akcji isa 2 (is z kosmetycznymi zmianami), miałem isa, t29, teraz mam tygrysa... z całej gromadki tygrys jest najsłabszy, pionowy pancerz, brak depresji działa, wysoki i wolny... is mimo braku depresji rekompensuje to niskim profilem dodatkowo z całej trójki tygrys pali się najczęściej (rekord to 3 razy w 1 bitwie) jedyną jego zaletą jest bardzo fajne działo z pantery 2 - jak przypilnujesz kąta, wbijesz w każdą 7 i chyba każdą 8 bez problemu... dziś stockowym churchillem z 6 tieru na 8 zrobiłem 1000dmg - samymi burzącymi, dobiłem t34 i panterę 2, a już miałem wcisnąć R i iść do kibla uwolnić krakena... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2013 W jakich kartach (modele) dawali czy dają wciąż te kody? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2013 tygrys jest dużo słabszy od ISa, nie mówiąc już o T29... Jak by nie było to jest Twoje zdanie i mogleś to podkreślić. Dla mnie Tygrys jest lepszy od IS'a a co dopiero od T29 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2013 W jakich kartach (modele) dawali czy dają wciąż te kody? GTX 660 i GTX 650 + odpowiedniki Ti w wybranych sklepach, mogłem kupić GTX 660 a nie 680 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2013 Ja sie 3 dni spoznilem przez co wycofalem sie z zakupu 660tki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2013 A to już nie ma tego? Bo kombinowałem któremu klientowi by tu wcisnąć GTXa... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2013 Te 7500 złota to już z wliczonym tym 2500 dla nowych kont czy bez? Tzn. czy aktywując kod na starym koncie dostanę: a) 7500 + miesiąc premium b) 5000 + miesiąc premium Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2013 (edytowane) Z tego co mi wiadomo to tam sa dwa kody. Jeden na 2500 + prem dla nowych kont ORAZ drugi kod na 7500 + prem dla istaniejacych kont. Razem (dla nowo zakladanego usera) 10k golda + 2m prem Edytowane 13 Maja 2013 przez Trawienny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heex307 Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2013 Ten zaproszeniowy kod nie daje premium ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2013 http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/243897-new-86-medals/ O_o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2013 A to już nie ma tego? Bo kombinowałem któremu klientowi by tu wcisnąć GTXa... Jak widze to w Action dalej sa zestawy promocyjne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2013 http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/243897-new-86-medals/ O_o Ja tam lubię rozjeżdżać pomniki. Tym bardziej, że niektóre przypominają Lenina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2013 Ten zaproszeniowy kod nie daje premium Skup sie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2013 Też sobie fundnąłem a co tam. I od razu rzutem na taśmę 50 100 wylądował w garażu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...