heex307 Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2013 Na pewno to ja powinienem się skupić? Zobacz sobie dokładniej na cały screen, nowy gracz dostanie 10k golda i miesiąc premium. Invite code to tylko złoto. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2013 (edytowane) Ja tam widze ze jest dodatkowo a nie zamiast premki. EDIT. Zwracam honor. Sprawdzilem u kumpla ktory puscil kod znajomemu i invite code to TYLKO gold. +1 i sorry za zamieszanie. Edytowane 13 Maja 2013 przez Trawienny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2013 To który pojazd premium warto teraz kupić za te 7.5k? :) Mam: Löwe - nie trawię Type'a 59 - ubóstwiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quo Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2013 jak lubisz flankować to FCM 50t ale to trochę więcej niż 7500 :-) dla mnie to jedyny obecnie czołg premium którym by mi się fajnie grało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2013 Ludzie mowia ze SU-122-44 daje fun bo jest zwinny, szybki z niezlym DPM. Ja sie ciagle zastanawiam nad Pz4S albo SU-100Y.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2013 Panowie doradźcie mi moduły do ELC. Rammer,siatka i ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2013 lornetka jak lubisz sie pobawic w tdka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2013 Tak szczerze to sam nie mam jeszcze pomysłu. Myślałem nad pasywnym spotowaniem ale ten maluch ma radyjko o zasięgu tylko 360 m. Nie wiem czy to nie zamało. Zostało by więc jeżdżenie jako aktywny scout. Cholerka naprawdę brak mi pomysłu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2013 elc to nie scout... to niszczyciel, którym wbijasz się na tyły wroga, walisz w anus i ciach!sz... moduły RAMER, OPTYKA, CELOWANIE/WENTA/ZAWIESZENIE (zależy od stylu gry) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2013 Jak widze to w Action dalej sa zestawy promocyjne Sa dwa rodzaje - ten na 650 tki chyba trwa nadal ten do 660+ sie skonczyl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2013 (edytowane) tylko artylerzyści docenią, hummel to po lorce 15550 moja ulubiona proca celownik ma laga, dziwne... kolejny asik, tym razem padło na panterkę 2... zdziwiłem się, bo meczyk bez rewelacji... replay Edytowane 14 Maja 2013 przez grzechuk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2013 O kurde, 50 100 wycofali z ESL 1vs1 a chciałem się pobawić. ;> Nie ma co gadać, czołg jest OP i teraz do łask powrócą IS-3 i 110 też będzie na topie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2013 Czy w ESL są bitki 3v3? Można by się pobawić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2013 nie rozumiem tego fenomenu isa 3... ładnie odbija, ale jak ktoś ma te 1000 bitew na 8 tierach, to jest łatwy do przebicia od przodu nawet taką padaką jak superpershing (czołg jest świetny, działo mocno takie sobie)... o ile jeszcze w mieście taki Józek ma sporą przewagę, to w terenie moim zdaniem rządzi t32 o magazynkowcach się nie wypowiem, bo te co miałem nie pasowały mi zbytnio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2013 Czy w ESL są bitki 3v3? Można by się pobawić. Są, przerabiałem ale się znudziło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2013 nie rozumiem tego fenomenu isa 3... ładnie odbija, ale jak ktoś ma te 1000 bitew na 8 tierach, to jest łatwy do przebicia od przodu nawet taką padaką jak superpershing (czołg jest świetny, działo mocno takie sobie)... o ile jeszcze w mieście taki Józek ma sporą przewagę, to w terenie moim zdaniem rządzi t32 o magazynkowcach się nie wypowiem, bo te co miałem nie pasowały mi zbytnio Ja wiem... z IS-3 mam spore problemy moim niedorobionym E-50 (na razie tylko 8.8 L100). Na 300-400m, gdy IS-3 obróci się przodem nie mam jakoś sposobu, żeby go systematycznie przebijać. Wchodzi ledwie z 1/3-1/4. W weakspoty raczej z takiej odległości nie ma co celować :) Z żadnym innym 8-tierem aż takich problemów nie mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2013 nie rozumiem tego fenomenu isa 3... ładnie odbija, ale jak ktoś ma te 1000 bitew na 8 tierach, to jest łatwy do przebicia od przodu nawet taką padaką jak superpershing (czołg jest świetny, działo mocno takie sobie)... o ile jeszcze w mieście taki Józek ma sporą przewagę, to w terenie moim zdaniem rządzi t32 o magazynkowcach się nie wypowiem, bo te co miałem nie pasowały mi zbytnio Ja tam rozumiem fenomen is-3 bo to poprostu swietny czolg na troche wiekszym dystansie strasznie ciezko go przebic a i czesto nawet odbija od 9 czy 10 tierow. Moim zdaniem i tak lepszy jest Tygrysek II, jak sie dobrze ustawie i na wiekszym dystansie to mozesz mnie co najwyżej pokilac tym dzialkiem z t32 nawet z pociskiem premium a w t32 jak sie nie trafi w wieze to wchodzi prawie wszystko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2013 Sprawa z IS3 jest taka ze nooby nim katuja a kazdy kto ma mozg na miejscu i pare sprawnych oczu widzi i wie ze IS3 byl pierwszym radzieckim czolgiem z tzw "nosem szczupaka". I trzeba sie po prostu ustawic frontem i tyle. Niestety naogladali sie tacy poradnikow i potem wygladaja jak wygladaja. Przeciwko ogarnietemu kierownikowi to trzeba albo probowac ammorack albo walic w dolna plyte (ja mhm, z 400m :P). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2013 http://ftr-wot.blogspot.cz/ Delikatnie mówiąc szykuje się nerf art, rzuciłem okiem na grilla i SU-5, bo tylko to mam i chyba trzeba się będzie ostro wziąć za SU-5 do którego wróciłem chyba po roku. Ta arta już jest [gluteus maximus] nie urywająca, a oni chcą ją jeszcze znerfić, najlepsze jest to, że przy 14 pociskach nie jednokrotnie w połowie bitwy nie mam ammo, a oni chcą jeszcze 2 pociski zabrać, chyba ich zdarło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2013 Ktoś z forumowiczów ma w swoim garażu 59-16 ? Jak oceniacie chińska linie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2013 kilka osób ode mnie z klanu ma 110 i wz132, ciężar to coś pomiędzy IS, a IS3 - dziubek lepszy, słabsze działo... piździki 7-8 tier to istni mordercy, objedziesz nimi wszystko, trudno je trafić, bo są niziutkie... jedynie gdy trafią na 1390, to mają przesrane... ale jak już napisałem, to wrażenia z 2 ręki... sam na dniach mam zamiar zbadać 59-16 i zacząć piździki, bo type 34 to maszyna nie dla mnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2013 Ktoś z forumowiczów ma w swoim garażu 59-16 ? Jak oceniacie chińska linie ? Powiem Ci że drzewko chinskie jest fajne, T34-1 to mym zdaniem najlepszy czolg 7 tieru, jest strasznie niski z bardzo mocna wiezyczka i dobrym dzialkiem. Jest na tyle niski ze gdy się do kogoś 'przytulimy' to nie jest wstanie nic nam zrobic, spokojnie mozna w ten sposob zsolowac prawie wszystkie ciezkie czolgi i niektore lekkie nawet tiery 9. T34-2 to zwrotniejsza wersja T34-1 do tego z troche celniejszym działem i jeszcze mocniejsza wiezyczka. WZ-120 to pradziwe monstrum z mega wieza i dzialem, a niedlugo ma dostac jeszcze buffa do przedniego pancerza. WZ-131 i WZ-132 to male bestyje szybkie,zwinne, niskie z naprawde dobrym dzialkiem jak na lekkie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2013 30% wiecej kredytow i żniżki na T110E5 do konca miesiaca - chyba pierwszy przypadek kiedy daja jakis bonus kasowy dla tierów 10. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2013 Na to liczyłem, teraz trzeba nafarmić 3mln na T110E5 :) Btw był już bodajże bonus na X tierowe ruskie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2013 Fak jea. Dzisiaj ostatnia bitwa is-8, potem do Żyda i tylko jakąś bańkę trzeba będzie zdobyć. A potem będzie sobie ten t110 stał w garażu tak samo, jak teraz is-4, wyciągany przy okazji bonusowych dni premium, etc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2013 (edytowane) Tez tak myslalem. Sprobuj, pograj, pozwol zalodze wskoczyc na 100% i poczujesz co to MOC. Z poczatku ten czolg mnie niesamowicie denerwowal ale dalem mu szanse i uwazam ze jest genialny! Znakomity czolg by poprawic sobie staty. Jest szybki, zwinny, mocny i poza "guzem na glowie" bardzo ciezko przebijalny. Wielu gra nim jak medem i wcale sie nie dziwie bo potencjal ten czolg ma niesamowity. I najlepsze jest to ze wielu uwaza go za OP a WG juz kilka razy zapowiedzialo ze nie bedzie nerfa. Edytowane 15 Maja 2013 przez Trawienny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2013 Wiem, że ma potencjał, bo udało mi się nim grać u kumpla parę razy. Chodzi raczej o to, że gra dziesiątkami jakoś średnio mi pasuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2013 No to chyba musze troszke pofarmic expa... Bo kasa o by sie znalazla... albo M103 do zyda... M103 fajny, ale jakos fajniej gra mi sie E-75 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2013 M103 sprzedaj po evencie bo stracisz troche. Jak masz kase to bym na Twoim miejscu wylozyl i wzial T110E5. Zobaczysz ze Ci sie spodoba, to po evencie sobie puscisz M103 na zylety i "odbijesz" sie troche z kasa. Tymbardziej ze wolisz E75 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quo Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2013 Wiem, że ma potencjał, bo udało mi się nim grać u kumpla parę razy. Chodzi raczej o to, że gra dziesiątkami jakoś średnio mi pasuje. z 10 mam tylko bat chata 25t i gram nim regularnie, zajebista maszynka mysle ze z leopardem 1 bedzie tak samo za to z wyboru pozostalych moich linii nie jestem zadowolony wymaksowany IS-8 jest OK ale IS-7 nawet nie mam zamiaru kupowac bo juz wiem ze moja bajka to medy gram nim tylko z kims w plutku bo samemu mi sie nie chce nim jezdzic obiekta 212 jesli faktycznie tak harcoreowo znerfia arty sprzedam,a szkoda bo byla fajna odskocznia od zwyklej jazdy medami na ISU-152 przez miesiac wymeczylem 20k expa ( tylko dzieki exp x5 ) a do BL-10 jeszcze brakuje 60k ... nienawidze tego czolgu i dam mu szanse by pokazal co potrafi z BL-10, ale nawet z topowym dzialem mysle ze skonczy u zyda i teraz zastanawiam sie na nowa linia medow chinczyki sa ciekawe za ruskami przemawia fakt ze bym zaczynal od kv-13 i bym mogl zabrac zaloge z IS-8 o amerykancach i anglikach nie wiem zbyt wiele, ich tier 10 sa w miare dobre ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...