demon92 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2013 No niby takie freezy wskazują na problem z PC, ale ja np. mam tak tylko w WoT, a w żadnej innej grze tego nie odnotowałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2013 No niestety, ale ta gra potrafi ciąć się sama z siebie, taki już jej urok [ ; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2013 (edytowane) Pamietam ze wersje 6.x potrafily chodzic na kalkulatorze albo programatorze od pralki i to na max detali. A co do przyciac.. Mi ostatnio tez cos sie dzialo TYLKO w WoT - fpsy plywaly jak sinusoida. Raz 60, raz 2, znow 60, znow 2 i tak caly czas. Mialem juz pisac do Was co moze byc problemem. Przeinstalowalem drivery do GF (i najnowsze i "jedyne sluszne") i nic. Az pewnego dnia niechcacy dotknalem radiatora gdy WoT byl zrzucony do pulpitu.. slodki jezu! ja nie wiem jak sie wentylator mogl tam krecic. Garsci kurzu i syfu wszelakiego odkurzalem przez prawie pol godziny. Polecam sprzatac w kompie EDIT: Wlasnie pobilem swoj rekord (i to jest chyba rekord rekordow w WoT). 54 przegrane bitwy pod rzad (na GWT). A najlepsze jest to ze w czwartek moje WR na GWT wynosilo cos okolo 80%. Dzis.. 2% :D Edytowane 3 Czerwca 2013 przez Trawienny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2013 (edytowane) Pamietam ze wersje 6.x potrafily chodzic na kalkulatorze albo programatorze od pralki i to na max detali. A co do przyciac.. Mi ostatnio tez cos sie dzialo TYLKO w WoT - fpsy plywaly jak sinusoida. Raz 60, raz 2, znow 60, znow 2 i tak caly czas. Mialem juz pisac do Was co moze byc problemem. Przeinstalowalem drivery do GF (i najnowsze i "jedyne sluszne") i nic. Az pewnego dnia niechcacy dotknalem radiatora gdy WoT byl zrzucony do pulpitu.. slodki jezu! ja nie wiem jak sie wentylator mogl tam krecic. Garsci kurzu i syfu wszelakiego odkurzalem przez prawie pol godziny. Polecam sprzatac w kompie EDIT: Wlasnie pobilem swoj rekord (i to jest chyba rekord rekordow w WoT). 54 przegrane bitwy pod rzad (na GWT). A najlepsze jest to ze w czwartek moje WR na GWT wynosilo cos okolo 80%. Dzis.. 2% To fakt poziom coraz gorszy i to na wysokich tierach. Ja już parę razy E100 robiłem jako skaut, bo szmaciarze wszyscy kampili. Mnie tydzien temu dało się chyba dojść do koło 30 przegranych. Przez 6 godzin grania wygrałem góra 10 razy. Lol, przed chwila stoje na malinówce JTigerem w bazie od strony zabudowań. Foch wjechał nam od strony rzeki i klepał mnie spokojnie z krzaków jakieś 50 metrów ode mnie. niewidzialny. Edytowane 3 Czerwca 2013 przez tom256 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misio-Jedi Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2013 No zaraz, przecież jak w tej grze zawsze jedna drużyna musi przegrać, to szanse na wygraną są 50/50 - nie ? Czyli jak było 54 przegranych bitew, to teraz musi być tyle wygranych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2013 (edytowane) No zaraz, przecież jak w tej grze zawsze jedna drużyna musi przegrać, to szanse na wygraną są 50/50 - nie ? Czyli jak było 54 przegranych bitew, to teraz musi być tyle wygranych Miał sa wysokie WR to go Wargaming sprowadził do poziomu. Poza tym arty tez fatalna. w tej grze nic się nie dzieje przypadkiem Jeszcze jedna uwaga. Jeśli grasz bardzo długo jednym czołgiem algorytm chyba 'wyczuwa' ze farmisz,kasę lub grindujesz czołg i rzuca cię do coraz gorszych teamów. * Wszystko powyżej to tylko moja opinia. Edytowane 3 Czerwca 2013 przez tom256 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2013 Nie wiem jak dokladnie sledzicie ten watek ale ktos juz wrzucil dowod na to ze WG zlozylo wniosek patentowy na MM ktory "wyrownuje" do sredniej :) wiec nawet jesli sie tego wypieraja to "technologie" maja.I w sumie by sie sprawdzalo bo przez poprzdni tydzien szlo mi nadwyraz dobrze. 10 wygranych + 1 porazka + 10 wygranych + 1 porazka +.. itd dzis mam 54 porazki + 1 wygrana :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2013 Nie wiem jak dokladnie sledzicie ten watek ale ktos juz wrzucil dowod na to ze WG zlozylo wniosek patentowy na MM ktory "wyrownuje" do sredniej wiec nawet jesli sie tego wypieraja to "technologie" maja. I w sumie by sie sprawdzalo bo przez poprzdni tydzien szlo mi nadwyraz dobrze. 10 wygranych + 1 porazka + 10 wygranych + 1 porazka +.. itd dzis mam 54 porazki + 1 wygrana Pociesze się. Dziś 3 bitwy JTigerem w 3 się zapalił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2013 Mnie ostatnio JT zapala się notorycznie, aż zrezygnowałem z ręcznego gaszenia i ładuję automatyczne. Ciekawe... do tej port z zapasów w magazynie najwolniej schodziły mi gaśnice, heh. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2013 JTiger: 21 pocisków wystrzelonych, 12 trafień, 9 penetracji, 2.3k dmg. Dno kompletne ten niszczyciel. A z tego co słyszałem to JPZ100 jeszcze gorszy :/ Jedyny fajny niemiecki czołg na X tierze to chyba E50M. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2013 Dlatego juz na niego odkladam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2013 JTiger: 21 pocisków wystrzelonych, 12 trafień, 9 penetracji, 2.3k dmg. Dno kompletne ten niszczyciel. A z tego co słyszałem to JPZ100 jeszcze gorszy :/ Jedyny fajny niemiecki czołg na X tierze to chyba E50M. Dno... Ostatnio robiłem z kumplem test widoczności na Malinovce... Stałem sobie w krzakach, kumpel (w T95) jechał centralnie przez pole na środku i co? Widział mnie ze 100m wcześniej niż ja jego. U mnie camo na 100% u wszystkich załogantów poza dowódcą, siatka zamontowana... Zostało mi jeszcze z 60k expa do JPZ100, raczej go odkryję, a potem wyzbywam się JT. Niemieckie niszczyciele skończyły się na JagdPantherze... A oprócz niej w sumie tylko Marderem grało się przyjemnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2013 Heaters gonna heat. Jak Was niemce przerastają, to se kupcie po kacapie 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2013 (edytowane) Ja mimo wszystko lubię JT, nawet bardzo, głównie ze względu na działo Edit: Takie tam z testowego, sprzed chwili, normalne ammo (na nowej mapie): Edytowane 4 Czerwca 2013 przez metal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2013 Wargaming przechodzi na model Free-2-Win w swoich grach 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2013 Potwierdzona informacja?? Ciekawe jak "zrezygnuja" muhahahha Zarabiac beda na czyms innym... Chcesz miec 5 czolgow kup miejsce w garazu za 1000 golda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2013 O, a to ciekawostka :) Wiadomo kiedy mają zamiar przemodelować WoTa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2013 Moze konwertowanie expa za srebniki ? Albo załoga na 100% ? To by mi się podobało ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2013 W zasadzie już teraz nie ma przewagi skoro prem ammo i ulepszone wyposażenie są za kredki.. za złotko tylko szybciej zarabiamy kasę i xp. Imo przy obecnym natężeniu promocji i tak można spokojnie pograć nie wydając na grę ani złotówki także jeśli chodzi o model biznesowy to WG ma za to u mnie plusa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2013 Skoro tak to premium ammo w ogóle powinni wywalić i wszyscy by byli happy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2013 Miał sa wysokie WR to go Wargaming sprowadził do poziomu. Poza tym arty tez fatalna. w tej grze nic się nie dzieje przypadkiem Jeszcze jedna uwaga. Jeśli grasz bardzo długo jednym czołgiem algorytm chyba 'wyczuwa' ze farmisz,kasę lub grindujesz czołg i rzuca cię do coraz gorszych teamów. * Wszystko powyżej to tylko moja opinia. Coś w tym jest, jak zmieniam czołgi co bitwę to mam więcej wygranych, jak gram jednym czołgiem i zaczyna mi za dobrze iść to kolejne zespoły są coraz gorsze, takie które nie mogą wygrać, gracze w większości pomarańczowi. Trafiają się takie timy że nawet nie więdzą gdzie na danej mapie mają pojechać i szybko giną :b Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2013 Mnie ostatnio koles w GWPanterze ze ok 10k bitew zapytal jak ja to robie ze oznaczam czolg do ktorego strzelam. Bosz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar95P Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2013 Muszę się pochwalić Szału nie ma ale i tak humor cudowny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2013 Mnie ostatnio JT zapala się notorycznie, aż zrezygnowałem z ręcznego gaszenia i ładuję automatyczne. Ciekawe... do tej port z zapasów w magazynie najwolniej schodziły mi gaśnice, heh. Pierwsza bitka dzisiaj na JT - 2 pożary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misio-Jedi Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2013 Mnie ostatnio koles w GWPanterze ze ok 10k bitew zapytal jak ja to robie ze oznaczam czolg do ktorego strzelam. Bosz No właśnie - jak ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2013 (edytowane) Najezdzasz celownikiem na cel i wciskasz "T". Ewentualnie Z a potem obrotowym menu wybierasz opcje :) Edytowane 4 Czerwca 2013 przez Trawienny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2013 WTF wlasnie mialem bitke gdzie wpakowalem 3 strzaly z T-44 w bok T-50-2 i nic ;/ Nawet trafienia krytycznego bez DMG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2013 Gąsienice zassały pocisk i przetopiły sobie na dodatkowy armor. T-50-2 jest magiczne, dupą odbija bomby z X tierowych dział. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2013 Odnośnie MM - 3h temu miałem fajne rundy w M103 - praktycznie każda wygrania - tak z ~12 bitew. Teraz wchodzę - 1 w dupę, 2 ile bym dmg nie dawał w dupę, czyli chyba trzeba skończyć na dziś :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2013 Dzisiaj (szkoda ze tak malo expa ale gralem na wygrana a nie grind): Wins / Battles 10 / 15 66.6%Avg. / Total Exp. 490 / 8 180Credits total -19 791 W tym tempie WR sprzed weekendu odrobie w ciagu 2-3 tygodni (w weekend w sumie rozegralem ok 100 bitew z czego mniej niz 20 wygralem ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...