m4r Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2013 Od zarabiania sreberka mam T49, Hellcata, VK36, KV1 przynajmniej jest różnorodność Ja do trzepania kasy mam T110E5 Btw, już jeżdżą... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yngwie Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2013 http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/273480-konkurs-biurokratyczny/#top Polecam powinienes dawac spoiler z ostrzezeniem jak linkujesz takie rzeczy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kirekk Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2013 Szukam zamiennika dla mojego Churchila 3, jakies propozycje? Nadal low tier, wiec nalpeiej cos premium ciezkiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2013 Szukam zamiennika dla mojego Churchila 3, jakies propozycje? Nadal low tier, wiec nalpeiej cos premium ciezkiego. http://www.youtube.com/watch?v=BGXfT6avkcM W skrócie - szukaj, czytaj. Premium... TOG 2 =-=-=-=-=-=---===-==-=-=---- Meanwhile in WoT... Premium patton, tier X. Pierwszy raz go w grze widziałem, do tego koleś koks prawie jak Banzai Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2013 Może grubasa widziałeś ? BTW kolejny test serwer wypuścili.. coś ostro pojebali, niedługo patch co tydzień będzie wychodził. Pierwsze losowanie i po 10 TD na drużynę, drugie po 7. Dwa strzały pod rząd z BL-10 w indiena za zero, WTF. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2013 (edytowane) Nowy test jest ciagle na 8.7. Chodzi o WG Wallet czy jakos tak. Powiazane konta w WoT i WoWP EDIT @ ponizej :D:D:D Edytowane 25 Lipca 2013 przez Trawienny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2013 Jasne o wallet.. tak samo jak pad serwera a po kilku godzinach, że "konserwacja". Kolejne fajne losowanie.. same VIII i jedna X. :F Idę spać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2013 (edytowane) Mi się dzisiaj VK4502P 2 razy zapalił od 2 strzałów z Is6. LOOOOOOL. Głupia ta gra, powoli przechodzę na WarThunder. Tam przynajmniej nie ma 15 przegranych pod rzad i strzałów za 0. ciach!iany (P) w kolejnej walce zapalił mi sie tylko 1. E25 mi ściąngął ammo rack. WTF???? premium??? Edytowane 26 Lipca 2013 przez tom256 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2013 Mi się dzisiaj VK4502P 2 razy zapalił od 2 strzałów z Is6. LOOOOOOL. Było mu boku nie pokazywać, to byś się nie palił. Silnik ma z przodu, do tego papier na bocznym kadłubie - nieszczęście gotowe. Jakbyś pokazał przód, albo skątowany bok, to mógłby Ci najwyżej ze dwa krytyki sprzedać i odpuścić w końcu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2013 Za latanie w samoloty wyrwałem między innymi 1000 golda do czołgów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2013 (edytowane) Dzisiaj też Mausa podpaliłem grając Conquerorem, jeden strzał i prawie 1500hp mu zeszło Edytowane 26 Lipca 2013 przez Banzai Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2013 (edytowane) Jest i nowy specjal http://worldoftanks.eu/pl/news/44/august-coming-special/ [gluteus maximus] nie urywa. Na dzień premki nie liczę, bo według mojego średniego ekspa, musiałbym rozegrać 152 bitwy w ciągu jednej doby:D @radiergummi: Kiedy jest premiera samolotów? Bo nie wiem do kiedy muszę te 700 bitew wbić. Edytowane 26 Lipca 2013 przez demon92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2013 Było mu boku nie pokazywać, to byś się nie palił. Silnik ma z przodu, do tego papier na bocznym kadłubie - nieszczęście gotowe. Jakbyś pokazał przód, albo skątowany bok, to mógłby Ci najwyżej ze dwa krytyki sprzedać i odpuścić w końcu. W pierwszym przypadku właśnie tak było, skątowany przód. W drugim nie pamiętam. BTW polecam do niemców mod ze zbliżeniem więcej niż 8x. Znacznie lepiej się gra przy zoomie np 24X. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2013 (edytowane) Za latanie w samoloty wyrwałem między innymi 1000 golda do czołgów. Nic specjalnego, bo ja wychaczyłem 5k golda, tylko co z tego jak ta gra jest coraz bardziej denna Edytowane 26 Lipca 2013 przez dzik86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacp3r Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2013 Takie małe pytanie: Czy ktoś w tym roku wybiera się na Gamescona? ;) jeżeli tak, to poprosiłbym o pm'kę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rodzik1981 Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2013 Mam pytanie odnośnie moda z dźwiękami GnomeFather’s Engine Pack for World of Tanks 0.8.7 po rozpakowaniu i skopiowaniu do folderu mam tylko dźwięk czołgu ale strzałów i innych odgłosów ni chu chu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2013 Nic specjalnego, bo ja wychaczyłem 5k golda, tylko co z tego jak ta gra jest coraz bardziej denna Jak mozna w WoWP zgarnac 5k golda do WoT? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2013 Dobre pytanie, bo ja w sumie zagrałem tylko kilka bitew w tego WoWp chociaż miałem niby więcej latać, ale jak można tak ładnie wyciągać golda to chyba się przyłożę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2013 (edytowane) Mam pytanie odnośnie moda z dźwiękami GnomeFather’s Engine Pack for World of Tanks 0.8.7po rozpakowaniu i skopiowaniu do folderu mam tylko dźwięk czołgu ale strzałów i innych odgłosów ni chu chu :PNajpierw skopiuj cały katalog z dźwiękami do katalogu res mods a później nadpisz to plikami z moda. Wszystko jest opisane w readme. Jak mozna w WoWP zgarnac 5k golda do WoT?Podczas gamescom czy tam innych targów robili prasową prezentację wowp i żeby serwery nie świeciły pustkami to zachęcali graczy do wylatania 200 bitew w weekend czy jakoś tak i dawali za to 5k golda. Tylko na serwerze NA.Obecnie złoto w wowp i dla wota jednocześnie można zdobyć latają w bitwach z modami forum, trzeba się umawiać w specjalnych tematach itp.Optimus 2x / Tapatalk 2 Edytowane 27 Lipca 2013 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2013 Zdecydowanie polecam event: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2013 A co tutaj odnośnie eventu widać, że retardy wyjątkowo nie było w Twojej drużynie czy jakaś życiówka ? ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2013 Ze za 3k dmg + 3kille masz exp x2 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2013 Niebiescy w teamie też nie gwarantują zwycięstwa.. Wczorajsza walka w M44, jak spojrzałem na team to się ucieszyłem ale szybko mi zrzedła mina jak wszyscy prócz biednego FCM'a pojechali w prawo a lewą flankę zostawili otwartą.. nie muszę chyba mówić co się stało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2013 Ze za 3k dmg + 3kille masz exp x2 A no ślepy ja, myślałem, że to gwiazdki zbite. ;> To może ISU wywlekę ze stodoły ? Za każdym razem ten bonus wpada, czy tylko raz dziennie/na czołg ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2013 Ten bonus można trzepać w każdej bitwie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2013 Czyli jednak poszedł nerf na celność, a było tak fajne snajpić haubicami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2013 Macie coś na zwyżkę fps? Z tym patchem u mnie -20fps a jak się pokażą drzewa na mapie to już w ogóle masakra.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2013 (edytowane) WoT tweaker + jakiś mody na obniżenie poziomu efektów itp. Fajny "dabl ikspe". Na ISU to można non stop trzepać. Na 10 bitew 3 razy wpadło, jedyne czego nieraz zabraknie to fragi, bo dmg aż nadto jest. ;> Edytowane 27 Lipca 2013 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2013 Mam pracy dostęp do bardzo słabych kompów ( X2 - zarówno pierwsza generacja na AM2/AM2+ jak i Athlon II X2 , do tego 1,5-2 GB ramu i karty integry z GF6150 ) .Wzrost fps-ów można uzyskać ustawiając niższą rozdzielczość niż domyślna 1024x768 ( można nawet ustawić 640x480 , ale ostrzegam gra się trochę ciężko - o ile same bitwy nie ma problemu to robić cokolwiek w garażu jest praktycznie nie możliwe , do tego polecam moda wyłączającego czat - inaczej ciężko grać jak nagle wyskakuje tekst z czata na pół ekranu ) .Zmianę rozdziałki robimy w pliku preferences.xml ( znajduje się w katalogu Appdata w Vista/W7/W8 w profilu usera , w XP w Document and Setting , potem nazwa profilu , potem Dane aplikacji - na koniec ścieżka - Wargaming.net / World of Tanks ) Albo po prostu wpisując z linii komend %appdata% . Dalej to wspomniany Wot Tweaker , skompresowane textury od Ahumexa ( nawet do 3-5% , do tego mamy mały plus - katalog gry zamiast zajmować ~10GB , zajmuje 4-5 GB ) .Na koniec coś co się zwie LowResAllInOne Mod Pack z tego tematu - http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/129209-086-lowresallinone-mod-pack-updated/ . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2013 Stary ja kiedyś kumplowi na centrino i hd3000 modowałem grę, od edycji plików ini przez tweakery, tekstury niskiej rozdzielczości i wycinanie drzew. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...