Mar95P Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2013 Wyslijcie zgloszenie przez strone gry to poprzyjmuje wszystkich chetnych Wysłałem, ale odpisał mi maxymili, że nie gra w czołgi i mam pisać do innych. Tylko, że drugiego zgłoszenia nie mogę już wysłać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangerine1974 Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2013 strzał za 0 w IS-8 z M40/43 co jest ku**a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2013 Od ostatniego patcha HE potrafia dingowac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangerine1974 Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2013 to był krytyk za 0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2013 Hmm Max wogle odpuscil ? W takim razie potrzebny ochotnik do bycia vice i zatwierdzania aplikacji :D Ale sypneli eventami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heex307 Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2013 to był krytyk za 0 Pocisk musiał wlecieć w działo, to chyba jedyny tak łatwy do trafienia moduł, który zabiera cały dmg na siebie :D Już chyba tego nie naprawią, bo pamiętam, że takie strzały dostawałem od samego release, ale kto wie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2013 Pocisk leci w działo po czym przeciwnik wypluwa naszą pestkę zabijając nas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rodzik1981 Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2013 no i ma 100% szansy na zniszczenie bo zna trajektorie lotu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2013 Jakby ktos potrzebowal wiecej info to:15 lecie - http://worldoftanks.eu/en/news/44/wargaming-15-anniversary-special/ FR medy - http://worldoftanks.eu/en/news/44/top-of-three-fr-medium/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Widze ze coraz lepiej... Gry nie odpalalem juz jakies 2 tygodnie... i widze ze chyba dalej nie ma po co jej odpalac... Szkoda troszke 20 dni premium, ale po co sie meczyc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Ja to jak zawsze odpalam premium to odechciewa mi się grać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Ostatnio w ogóle pustki jakieś widzę w grze. Tzn wśród starych graczy, bo liczby na serwerach się jakoś bardzo nie zmieniają. Czemu jest drugi ruski wynalazek w evencie na 15 lat, a nikt nie wpadł na pomysł dania czegoś niemieckiego, francuskiego, brytyjskiego, czy nawet jakiejś taczki z chińskim chłopem w trójkątnym kapeluszu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Starych nie ma bo dobijaja ich ciagle zmiany w grze. Zaczalem fajnie grac arta... teraz boje sie z niej strzelac. Ciezkie czolgi wala w bok lekkich za 0. Losowania jak byly do [gluteus maximus] tak sa dalej Coraz wiecej maloletnich debili na serwerach Wiec co ma zachecic do gry? Kilka poprawek na mapie? Czy moze znowu zmiana balansu dla okreslonych czolgow. Raz jestes killerem, zaraz nic Ci z niego nie wchodzi.. bez sensu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo.k Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Wysyp "ameb" jest teraz tak wysoki, że granie w WOT'a to czysty masochizm.Dobrze, że nie można w rzeczywistości strzelać do tych debili bo już bym "siedział" :)Szkoda, że brak alternatywy dla tej gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Wreszcie pobiłem swój stary rekord expa 2620, teraz jest 2821 :D Victory!Map: Mountain PassDate: 1 sierpnia 2013 15:35:15Vehicle: FCM 50 tExp: 5 642 (x2) + Credits: 149 205Achievements: : Defender Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2013 (edytowane) Wysyp "ameb" jest teraz tak wysoki, że granie w WOT'a to czysty masochizm. Dobrze, że nie można w rzeczywistości strzelać do tych debili bo już bym "siedział" Szkoda, że brak alternatywy dla tej gry. Dokladnie. Wg mnie problemem tej gry sa tylko i wylacznie debile. Bo jak zdingujesz albo nie trafisz albo co gorsza trafisz za 0 to zawsze mozesz zmienic pozycje, kat strzalu, inny cel czy weakspot i poprawisz. Ale zeby miec na to czas i mozliwosci musisz miec po drugiej stronie (jak to sie ladnie po angielsku nazywa) teammate a nie przychlasta ktory w swoim IS7 robi samotny rajd na arte (a potem zdziwiony ze mu nikt nie powiedzial ze arty nie ma w tej bitwie). I doskonale to widac w plutonach kiedy w trojke wspolpracujemy, wspieramy i oslaniamy. Przyznajcie szczerze czy ktokolwiek z waszej druzyny zareagowal kiedykolwiek na Wasze "F7"? Edytowane 1 Sierpnia 2013 przez Trawienny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangerine1974 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2013 1/1000 zareaguje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2013 (edytowane) miltonfloridablanca - konto założone w marcu. A mój team, w którym się na to natknąłem, wyglądał tak: Oczywiście ten botopodobny... nie oddał żadnego strzału. Edytowane 1 Sierpnia 2013 przez metal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Ostatnio w ogóle pustki jakieś widzę w grze. Tzn wśród starych graczy, bo liczby na serwerach się jakoś bardzo nie zmieniają. Czemu jest drugi ruski wynalazek w evencie na 15 lat, a nikt nie wpadł na pomysł dania czegoś niemieckiego, francuskiego, brytyjskiego, czy nawet jakiejś taczki z chińskim chłopem w trójkątnym kapeluszu? Gralem 3 lata w NavyField, 4 lata w mechy, 12 lat w figurki wh40k. Przemiana "pokolen" w grach MMO to absolutnie normalna sprawa. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2013 http://worldoftanks.eu/pl/news/44/anniversary-missions/ Pojawiły się misje rocznicowe, za 30 zniszczonych czołgów dziennie 300k kredek, dla mnie to całkiem miły zarobek:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Gra ktoś chińskim medem lub lekkim na 8 tierze ? Szukam czegoś fajnego do pojeżdżenia na 8. WZ-132 wydaje się być fajnym naleśnikiem, tyle, że to czołg lekki. T-34-2 trochę kanciasty się wydaje i wolny. Obecnie Type T-34 nawet nie najgorszy, za chwilę będzie 30k xp i muszę wybrać w co dalej pójść. pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Wuzetki są mega. Optimus 2x / Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zaczął się event 300k i nagle wszyscy zaczęli ścigać po mapie niedobitków z 20hp. Ogólnie... jak zwykle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Dokladnie. Wg mnie problemem tej gry sa tylko i wylacznie debile. Bo jak zdingujesz albo nie trafisz albo co gorsza trafisz za 0 to zawsze mozesz zmienic pozycje, kat strzalu, inny cel czy weakspot i poprawisz. Ale zeby miec na to czas i mozliwosci musisz miec po drugiej stronie (jak to sie ladnie po angielsku nazywa) teammate a nie przychlasta ktory w swoim IS7 robi samotny rajd na arte (a potem zdziwiony ze mu nikt nie powiedzial ze arty nie ma w tej bitwie). I doskonale to widac w plutonach kiedy w trojke wspolpracujemy, wspieramy i oslaniamy. Przyznajcie szczerze czy ktokolwiek z waszej druzyny zareagowal kiedykolwiek na Wasze "F7"? Taaaa, a jak wyboraź sobie jesteś uszkodzonym E100 i ładujesz w zjechanego juz trochę AMX 50B w bok. Masz go na strzała i ładujesz za 0 dmg. Uwierz mi, drugi raz już nie wystrzelisz. Odpaliłem kilka dni temu ta gre i dalem sobie spokój. Lipa panie. Przesiadłem się na War Thunder. Pewnie jeszcze nieraz zaloguje się na WOTa, ale teraz to nawet zbicie kilku gwiazdek mam w *****. Wiem ze góra po 3 walkach bedę na niezłej wk*****. I po co??? Znajomy ostatnio grał World Of Waprlanes i stwierdził ze War Thunder bije tą grę na głowę. Wargamingowi podziekuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Taaaa, a jak wyboraź sobie jesteś uszkodzonym E100 i ładujesz w zjechanego juz trochę AMX 50B w bok. Masz go na strzała i ładujesz za 0 dmg. Uwierz mi, drugi raz już nie wystrzelisz. Odpaliłem kilka dni temu ta gre i dalem sobie spokój. Lipa panie. Przesiadłem się na War Thunder. Pewnie jeszcze nieraz zaloguje się na WOTa, ale teraz to nawet zbicie kilku gwiazdek mam w *****. Wiem ze góra po 3 walkach bedę na niezłej wk*****. I po co??? Znajomy ostatnio grał World Of Waprlanes i stwierdził ze War Thunder bije tą grę na głowę. Wargamingowi podziekuje. Po tym nerfie celności co był niedawno gra się jakoś mega wujowo. ISU coraz więcej wali za 0, losowania gorsze niż były, ogólnie poza tym, że dodają nowe czołgi to gra się cofa w rozwoju. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Taaa, dzisiaj oberwałem tzw "za zero" od su-152 (w T34). Skasował mi działo. Tylko i wyłącznie jego wina, że walił w wieżę, jak mógł w kadłub. I teraz się chyba powtórzę: od paru ostatnich patchy wszystkie moje hity za tzw "zero" są ślicznie wyświetlane na liście jako krytyki. Dingi też widzę. W związku z tym... samiście sobie winni. A teraz czekam na minusy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Ja już na dziś chyba mam dość, robię po 3-4k dmg a wr ratio na poziomie 20% bo reszta teamu to jakieś tłumoki.. czuję że jeszcze chwila a coś zniszczę.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Taaa, dzisiaj oberwałem tzw "za zero" od su-152 (w T34). Skasował mi działo. Tylko i wyłącznie jego wina, że walił w wieżę, jak mógł w kadłub. I teraz się chyba powtórzę: od paru ostatnich patchy wszystkie moje hity za tzw "zero" są ślicznie wyświetlane na liście jako krytyki. Dingi też widzę. W związku z tym... samiście sobie winni. A teraz czekam na minusy. Nie wiem czy wiesz, ale był cichy nerf celności i ruskie działa strzelają jak dwa patche temu, albo i gorzej także to, że celujesz w działo nie ma większego znaczenia, bo niekoniecznie tam własnie poleci pocisk. Gadasz tak jakbyś dopiero zaczynał grać w "world of scripts". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Nagrody za jakąkolwiek weekendową misje np: Misja nr 1: Nagroda pocieszenia można dostać tylko raz ? Czy za każdą misję z osobna ? Ja na porażki mam swoją "strategię" ;) Gram do 3 porażek z rzędu i zmieniam serwer aż do skutku, np: Wygrane/Bitwy: 6 / 9 (66.67%) pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Weekendowe misje można chyba do bólu wbijać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...