Gemtin1 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Uff, dobrze to słyszeć. Czyli nie tylko mi się wydaje ze bl10 wali jeszcze częściej za 0 i w dodatku ciągle losuje obrażenia poniżej 750. Tapatapatap i9001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2013 W zasadzie przez ostatni okres grałem tylko i wyłącznie ISU także mam porównanie z 0.8.6 i 0.8.7 (czyli buff celności, z którego się wycofali i coś przy okazji zje...). Po nerfie nie widziałem ani jednego losowania powyżej 900dmg a wcześniej się zdarzały. Na szczęście już skończyłem farmę na tym TD, bo ostatnio nie było już takiego funu z gry jak wcześniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2013 10 bitwa dzisiaj i... 30 fragów wbite: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2013 co sądzicie o LTP ? Coś mi się wydaje że ten czołg nadaje się tylko do sprzedaży Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Ja po pierwszej bitwie od razu wrzuciłem go do żyda. Śmiesznie to wygląda jak 3/4 graczy na mapie go używało przez pierwszą godzinę-półtorej, a potem sytuacja wróciła do normy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2013 (edytowane) Nie wiem czy wiesz, ale był cichy nerf celności i ruskie działa strzelają jak dwa patche temu, albo i gorzej także to, że celujesz w działo nie ma większego znaczenia, bo niekoniecznie tam własnie poleci pocisk. Gadasz tak jakbyś dopiero zaczynał grać w "world of scripts". Jeżeli koleś nie czeka, aż wystawię mu kadłub, tylko wali w wieżę, to tylko i wyłącznie jego wina. Gadasz tak, jakbyś grał tylko ruskim ścierwem i teraz narzekał. Przeskocz na prawdziwe czołgi, to zobaczysz, że można się śmiać i wychodzić 20k na plus nawet X tierem. Edytowane 2 Sierpnia 2013 przez m4r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heex307 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Nie wiem czy wiesz, ale był cichy nerf celności i ruskie działa strzelają jak dwa patche temu, albo i gorzej także to, że celujesz w działo nie ma większego znaczenia, bo niekoniecznie tam własnie poleci pocisk. Gadasz tak jakbyś dopiero zaczynał grać w "world of scripts". Możesz podać jakieś źródło? Dosyć pobieżnie śledzę ftr, ale nic takiego nie rzuciło mi się w oczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2013 (edytowane) Subuje kilka kanałów na YT i tam gadali, że był ten nef. Zresztą sam go odczułem, wcześniej z ISU wchodziło dosłownie wszystko co wystrzeliłem, teraz większość nie wchodzi a głównie ten wcześniejszy buff miał właśnie odbicie w ruskich działach. Po prostu za bardzo podkręcili ten parametr i po cichutku cofnęli do poprzedniego stanu. Wiadomo, że nigdzie oficjalnego potwierdzenia nie będzie więc wszystko opiera się o odczucia graczy. Jeżeli koleś nie czeka, aż wystawię mu kadłub, tylko wali w wieżę, to tylko i wyłącznie jego wina. Gadasz tak, jakbyś grał tylko ruskim ścierwem i teraz narzekał. Przeskocz na prawdziwe czołgi, to zobaczysz, że można się śmiać i wychodzić 20k na plus nawet X tierem. Jak na ruskie ścierwo to całkiem przyjemnie się tym gra, także pokaż coś ownującego np. z niemieckiej nacji, bo to już są prawdziwe maszyny chyba. ;> No fakt, M brakuje, jestem noob. ;> Edytowane 2 Sierpnia 2013 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Subuje kilka kanałów na YT i tam gadali, że był ten nef.(...) Jak na ruskie ścierwo to całkiem przyjemnie się tym gra, także pokaż coś ownującego np. z niemieckiej nacji, bo to już są prawdziwe maszyny chyba. ;> Jeżeli się przyjemnie gra, to po cholerę jęczysz jak stara baba o pseudo nerfie, którego można wstawić na półkę razem z ufo w strefie 51, chemtrails i ludźmi jaszczurami? Przerośnięty med. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Liczyłem na 50% lepszy wynik od ruskiego ścierwa, w którym co drugi pocisk dolatuje a już nie mówiąc, który zadaje dmg. ;> Przyjemnie się gra to fakt, nie pseudo nerf tylko faktyczny, skoro dziennie rozgrywałem 20-30 bitew na ISU to chyba mam jakieś porównanie więc nie wiem o co bijesz pianę. Inni gracze także to potwierdzają, wiadomo, że na niemieckich działach to aż tak nie było widoczne z wiadomych względów. W sumie mam już od dawna odkrytego jagdtigera i teraz objecta 704, o ile wcześniej było dla mnie oczywiste, że wybiorę ruska to teraz mam wątpliwości, czy nie iść w te mega op niemce, które trafiają bez celowania i oszczędzić sobie frustracji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2013 jak niemce są OP to rzeczywiscie gra się konczy w zamysle WG. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Bicie piany != szydzenie. Robię to drugie, bo szczerze mnie bawi wymyślanie kolejnych spisków, jak tylko pojawi się nowy numerek patcha. 50% lepszy wynik od ruskiego ścierwa to ponad 100%. Aż tak zbugowany WoT nie jest. Idź w niemieckie TD, pośmiejemy się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Niemieckie robiłem jako pierwsze, są mega. ;> Mój ulubiony: Jagdtigera nie kupiłem, bo w czasach prem ammo za kredki jego pancerz nie robi takiego szału jak kiedyś, to samo ferdi. Jak będzie kiedyś w promo to łyknę, ale nie śpieszno mi. BTW miszyn kamplit, można iść spać. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Phi ;p LTP całkiem fajny, pierwsza walka i od razu wpadła odznaka mistrzowska 3 klasy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Też mi wyczyn :f Wysłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Phi ;p LTP całkiem fajny, pierwsza walka i od razu wpadła odznaka mistrzowska 3 klasy. Ja tam dostałem po pierwszej bitwie w KW-2 odznake mistrzowskiej klasy ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2013 SPrzedałem tego premium syfa po pierwszej bitwie :) Imponujace jak udalo im sie zrobic czolg bez zadnych zalet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Jako pasywny scout nadaje się znakomicie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2013 (edytowane) Lol bitwa... Zostało nas 4 na 7... Z 54e1 spotowaliśmy i trollowaliśmy, jagoda ściągała na szota. Rzadko widzę tyle dmg u kogokolwiek. Edytowane 3 Sierpnia 2013 przez m4r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo.k Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Mam już dość tego pseudo grania "zawieszam g*wnianą gierkę na kołku" do następnego patcha w którym coś nowego spieprzą a stare poprawią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Możecie mi powiedzieć, jak wy ubiliście >300tys. ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pc juice Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Stronę wcześniej: http://worldoftanks.eu/pl/news/44/anniversary-missions/ 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2013 @Yog-Sothoth Na tym LTP to już po pierwszej bitwie dostałem "Asa". Na początku to same kalafiry tym śmigały. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duelist Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2013 (edytowane) Nie było żadnego nerfa celności, nie popadajcie w kolejną paranoje. Edytowane 5 Sierpnia 2013 przez Duelist 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Ja jestem świeżo po formacie, najnowsze stery itd. i powiem wam, że fajnie się gra w WoT'a mając 40FPS a nie 20 albo mniej:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaan Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Witam! Ślędzę ten wątek od dawna i mam podobne odczucia co większość was. Mianowicie: po pierwsze primo, wciąga to dziadostwo jak cholera. Po drugie primo ;) Zarazem irytuje tak, że czasem człowiek ma ochotę uderzyć co nieco ;p A teraz pytanie. Ma/miał ktoś z was doczynienia z ARL 44? Bo nie wiem którą giwerę wybrać. 105 czy 90. Wiem, że to wszystko zależy od stylu gry, ale czasem zdarzają się dziwne rzeczy jak dingi w bok czołgu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Weź lepsze działo, dingi zdarzają się każdym działem i czołgiem, taka mechanika gry. Optimus 2x / Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Su-122-44 -> ding od zadu T-44 z 200m. Przecież to tam pancerza nie ma praktycznie.Su-122-44 -> ding od "czapki" KV4. W ogóle cholerstwa nawet goldem przebić nie mogłem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Witam! Ślędzę ten wątek od dawna i mam podobne odczucia co większość was. Mianowicie: po pierwsze primo, wciąga to dziadostwo jak cholera. Po drugie primo Zarazem irytuje tak, że czasem człowiek ma ochotę uderzyć co nieco ;p A teraz pytanie. Ma/miał ktoś z was doczynienia z ARL 44? Bo nie wiem którą giwerę wybrać. 105 czy 90. Wiem, że to wszystko zależy od stylu gry, ale czasem zdarzają się dziwne rzeczy jak dingi w bok czołgu Cizeko powiedziec ktore lepsze. ARL'a czesto mi rzuca na 8 tiery i ze 105 trzeba korzystac z pocisków premium a przy 90 juz niebardzo. Ze 105 łatwiej o killa bo ma więcej dmg a przy promocji 30 kili = 300 tyś to sie przydaje. Ogólnie oba działa są fajne ale w następnym czołgu już bardziej sie przyda 90. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Su-122-44 -> ding od zadu T-44 z 200m. Przecież to tam pancerza nie ma praktycznie. Su-122-44 -> ding od "czapki" KV4. W ogóle cholerstwa nawet goldem przebić nie mogłem Bo ten mały kiosk to tylko po bokach da się przebić, jak walisz w środek to ding. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...