klinsmann Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Panowie kojarzy ktoś moda, który podaje przy przeładowaniu tekstowo pozostały czas i aktualna pozycję (np. e6, reload in 30sec) z czymś się gryzie ten mod ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Coś często te "prace konserwacyjne". Mały test, IS-2 na złocie, 300 peny. KV-1 w przód - tym go nie pokonamy, AT 7 w bok - ding, IS w bok - ding, type 59 od góry - ding. Z kolei T-43 na zwykłej pestce 144 peny w zasadzie wchodzi mi we wszystko kiedy chce, na nim się czuje jakbym miał właśnie te 300 peny. Jak to się do doszukiwać teorii spiskowych ? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quo Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2013 mój znajomy ma na IS-2 2500 średniego dmg ( grubo ponad 100 bitew ) może jemu wytłumacz jaki to IS-2 na złocie jest słaby 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Tyle że ath nie mówi o średnim DMG ale o penetracji . A z tą to faktycznie różnie - niby wysoka penetracja a z przyłożenia nie idzie przebić czołgu przeciwnika mimo cienkiego pancerza . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quo Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2013 jeśli nie strzelasz w gąski albo pancerz warstwowy to HEAT generalnie wchodzi jak w masło jak mnie rzuca na wysokie tiery to używam sporo premium ammo i nie mam problemów z penetracją Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2013 A u mnei w teamie pluton z klanu DL zlozony z IS7 + IS7 + 50B zginal gdy na zegarze bylo "13:20". Moje WR na teraz to 1/12 - 8.3%. GG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quo Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2013 zeźliłeś się bo też dużo dingujesz na goldzie ? idź do mamy niech cię przytuli 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2013 (edytowane) Ani w becie ani w release nie uzylem nawet jednej zlotej pestki (czy to za golda czy za kredki). Nie musze. Edytowane 12 Sierpnia 2013 przez Trawienny 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Nie każdy gra tylko niemcami. Jeśli kogoś stać grać na złocie to niech gra, wiadomo, że jak ktoś noob to i tak to nic nie pomoże. Jak pestka ma się dingnąć to czy złota czy uranowa to i tak się odbije. Mówią wal w weakspoty. Przy tej losowości i grze pojazdami w ruchu to nieraz w ogóle jak pestka doleci to jest fajnie. W czułe punkty to sobie można walić jak nawiązujesz walkę oko w oko, wtedy się szuka włazów, wizjerków i innych wystających cycuszków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Nie każdy gra tylko niemcami. Mówią wal w weakspoty. Przy tej losowości i grze pojazdami w ruchu to nieraz w ogóle jak pestka doleci to jest fajnie. W czułe punkty to sobie można walić jak nawiązujesz walkę oko w oko, wtedy się szuka włazów, wizjerków i innych wystających cycuszków. Nope. Zawsze się strzela w weakspoty, niezależnie od odległości. Zawsze się strzela w gąsienice, zawsze się strzela w silnik. Bo jak mu zdejmiesz gąsienicę, uszkodzisz silnik, albo zabijesz kierowcę, to automatycznie zyskasz przewagę. Celowanie na większych odległościach wygląda tylko odrobinę inaczej - zamiast konkretnego spotu walisz w "prawą górę" (bo wiesz że tam jest właz), albo "dół" (bo wiesz, że tam jest przekładnia i papierowy pancerz), albo "góra, bliżej lewej strony" (bo koleś na t110e5 akurat skręcił wieżę i masz większą szansę wbić się w jej bok, niż w bocianie gniazdo na jej szczycie. A najczęściej po prostu odpuszczasz sobie taki cel, bo kątem oka spostrzegasz jakąś ambę, która wystawiła bok kawałek dalej i się prosi o sprzedanie bomby. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quo Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2013 (edytowane) Ani w becie ani w release nie uzylem nawet jednej zlotej pestki (czy to za golda czy za kredki). Nie musze. nie musisz bo aby grać na poziomie 1500 WN7 to nie trzeba się specjalnie wysilać natomiast uzyskanie 2500+ WN7 już tego wymaga Edytowane 13 Sierpnia 2013 przez quo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Widocznie gra dla zabawy a nie statystyk. Wiadomo jak chce się mieć wysokie effi/wn czy tak inne staty to warto zacząć grać od nowa, bo wiadomo jakie każdy miał początki i to głównie one zaburzają obecną wartość efektywności. Ja np. mam ogólnego wn6/7 1350 przy czym z ostatnich 1000 bitew to wartość 1645 a nie uważam się za jakiegoś dobrego gracza. Najlepiej kupić czołg premium, wyfarmić kilkaset k free xp i od razu wymaksować sobie czołgi, którymi chcemy grać, bo nic bardziej nie działa na niekorzyść jak gra stockowymi maszynami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quo Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2013 1500 WN6 Trawiennego jest wzięte z ostatniego dnia więc nie mogłem podać bardziej korzystnej dla niego wartości ja sam farmię normalnie tak jak każda inna osoba ( nie wymieniam expa na free expa ) konta nowego nie będą zakładał bo się nie jaram globalnym effi z wszystkich bitew natomiast jak coś robię to lubię robić to dobrze i wyznacznikiem tego poziomu jest WN7 z ostatniego 1000 bitew / tygodnia a złote pestki pozwalają mi mieć jeszcze większy wpływ na bitwę i przez to czerpać jeszcze większą przyjemność z gry tym bardziej że gram skautami i średnimi i wiele z tych maszyn ma taką penetrację że nawet flankując można wiele strzałów odbić tak więc gdy chcę sobie z nich normalnie postrzelać a nie tylko skautować to w części przypadków jestem skazany na premium ammo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Tak jak wyżej, kupujesz takiego T34 i FCM'a, robisz masę free expa, konwertujesz i odblokowujesz min 7-8 tiery i robisz się niebieski/fioletowy, myślałem o tym ale znów to wszystko odblokowywać dla lepszych statystyk, szkoda czasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Dokładnie, jak ktoś chce sobie potrzepać to nawet wskazane, ja nie przykładam większej wartości do tego (mi też początek gry ostro napsuł finalne staty), lepiej widzą zielonego to zbytnio się nie interesują.. grając tylko na samym ISU miałem wn6 z tygodnia ponad 2k także to kompletnie nic nie mówi o graczu, tylko że dobrze mi idzie akurat na tej maszynie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Nowe konto tylko po to, żeby mieć fioletowy nick? Żartujecie chyba Kurde, wbiłem sobie w noobomiarkę. Średnie wr z ostatnich 5k bitek - 59%. Z ostatniego tygodnia - 69%. Silly matchmaker, you failed Dzisiaj będzie wr na poziomie 5% za ten tekst. Prawo Murphy'ego 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Staty statami ale Wn6 chcę mieć chociaż 2000 a Eff 1800 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Ledwie 4k bitek... - WR104 m4r, plutonowanie (m.in. z nuubem w JT, który nabił na nim 2k bitew ) + EU2 czyni cuda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Niskie staty to plus, ignorują Cię.. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quo Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Banzai w miarę jedzenia apetyt rośnie też niedawno chciałem mieć 2000 WN6 potem 2500 a teraz jak patrzę na takiego skvido z HAMI który potrafi wyciągnąć 3700 to się zastanawiam dlaczego miałbym się zatrzymać na 2500 tym bardziej że ciągle popełniam sporo błędów i wiele mogę poprawić btw na obiekcie 268 na asa wystarczy 1200 expa zaskoczyło mnie że tak mało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Bo wymagania co do potrzebnego expa resetują się co tydzień. Krótko mówiąc As Asowi nie równy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2013 m4r, plutonowanie (m.in. z nuubem w JT, który nabił na nim 2k bitew ) + EU2 czyni cuda Cziterem, goldenboyem i dobijaczem - zapomniałeś o kilku dodatkowych Ale widzisz, jak jeździmy w tych plutonach - jeden w prawo, drugi w lewo - najczęściej się spotykamy dopiero we wrogiej bazie, chyba że akurat wbijam w jagodę, bo wtedy kampimy mniej-więcej tak samo. Dla mnie różnica między plutonem, a graniem solo polega praktycznie tylko na tym, że zamiast 29 przeciwników jest 28, czasem 27 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2013 quo piszesz o skvido, zobacz ile gra T1, przecież to nabijacz WN i Eff, ja akurat tak nie gram pod staty bo gram w zasadzie T8-9, czasami 10, chyba że coś grinduje. Dobre staty to ma Humbart, z którym jestem w teamie na ESL'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quo Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2013 owszem nabija ale na 10 tierach też reprezentuje sobą wysoki poziom a Humbart'a zaraz obadam :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Cziterem, goldenboyem i dobijaczem - zapomniałeś o kilku dodatkowych O nie, goldenboy'a to ja sobie wypraszam ; P Takie tam, sprzed chwili... niestety porażka, ale... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Ktoś ma jakiś przeciek na co będzie kolejne promo od połowy miesiąca ? :> metal, ładnie, jak kupię sobie ten czołg (odkryty dawno temu, czeka na wenę) to dasz kilka tipów co do dobrych miejscówek itp. ;> Daj replaya tej bitki jak masz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2013 W kalendarzu sa niemieckie mediumy, wiec pytanie tylko czy Leo czy Edki 50. Chociaz mi to rybka i tak mam E50 i Indianina do kupienia :D A statsy to smieszna sprawa - jak przez 2 lata siedzialem na 51,5% win ratio tak po sprzedaniu rozwijanego zlomu w kazdym drzewku w grze skupilem sie na 2-3 + wyelitowane czolgi to WR podskoczyl mi przez 1000 bitew o 1% a effi globalne z 1150 do 1220. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2013 (edytowane) metal, ładnie, jak kupię sobie ten czołg (odkryty dawno temu, czeka na wenę) to dasz kilka tipów co do dobrych miejscówek itp. ;> Daj replaya tej bitki jak masz. Replay: 20130813_1642_germany-JagdTiger_45_north_america.wotreplay Tipy? Hmmm... nie mam jakichś specjalnych, ale jest jeden, najistotniejszy, tyczący się wszystkich pojazdów - nie używać oryginalnego celownika, tylko korzystać z celownika od Melty lub najnowszej wersji celownika (1.31) od J1mb0, w której okrąg celownika został zmniejszony, tak jak było/jest w Melty, co przekłada się na znaczne poprawienie skuteczności. Edytowane 13 Sierpnia 2013 przez metal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Bo wymagania co do potrzebnego expa resetują się co tydzień. Krótko mówiąc As Asowi nie równy. Co tydzień, czy codziennie są inne, zbierane z ostatnich 7 dni? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2013 z ostatnich 7 dni, czyli co kilka minut... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...