Turkina Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2013 @Up. Myślę iż to nie bedzie problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2013 Pomyślałem że dawno nie grałem na Hetzerze zbiję sobię gwiazdkę ale takie szmaty w drużynie .... Czas zacząć szukać klanu i grać w plutonie bo takie akcje doprowadzają do szewskiej pasji. 7vs1 żeby nie Matilda skończył bym może z 10 fragami i +2000dmg. Jeśli ktoś chcę obejrzeć http://wotreplays.com/site/432196#self Aby dojść do wyższych tierów wtedy nareszcie spotykał ogarniętych graczy Ojj mylisz sie na wyzszych tierach tez juz graja bezmozgi ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2013 Czasem to mnie normalnie k... bierze. 3x pod rząd wrzucony jako jedyny IVtier, 2-3 V reszta VI. I problem przebić Wysyłane z mojego LT30p za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2013 A czym grasz, ze tak marudzisz? Wysłane z mojego HTC EVO 3D X515m za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2013 Nie wiem czy to autosugestia czy nie ale wydaje mi się jak by ten patent na losowanie bitew działa bo teraz mało kiedy trafiam na X tiery, czasami parę IX. Do tego w końcu zrobiłem ace tankera na is3...po 173 bitwach! Na dodatek w końcu udało mi się poprawić WR z 45% na 53%. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2013 T28 teraz już KV1 ale czasem jak ubiją mi go to wychodzę i partie T28 gram. KV1 masakra jaki on powolny. Gram od wczoraj, jak ktoś dał linka skąd można dostać gratis trochę mamony i złota. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2013 Ehh, brakło mi minutki :( Ktoś może ma/da namiary na moda z alarmem na kończący się czas w bitwie ? pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2013 Ja sobie odpuściłem granie KV-1 m.in. z powodu jego prędkości ; w linii KV dość szybki jest model KV-1S , szczególnie jak dostanie 2 silnik ; do tego KV-1S jest zwrotniejszy . A T-28 najlepiej grać z armatami 57 mm , szczególnie drugą ZiS-4 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2013 Wiesz ale trzeba jakoś nazbierać doświadczenia na kv1 aby odblokować kv-1s. Może jakiś inny czołg średni z dobrą armata (lubię jak ma pier****) lub żwawy ciężki? Tier 4/5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2013 Dobry jest T1 HT od amerykańców , w miarę szybki i żwawy , topowa armata się szybko ładuje ( szczególnie jak masz wentylację , rammer i załogę na 100% :) ) - może nie ma dużego DMG bo tylko 115 ale nadrabia szybkostrzelnością . Do tego działo ma niezłą penetrację . Panzer IV od Niemców też daje sobie radę mimo osłabienia w 8.0 , dobre też są Pz III oraz Pz III/IV . Brytyjski Churchil I też czasami potrafi zadziwić . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2013 Czy jest teraz coś co działa na tej wersji co by pokazywało statystki w grze? Ściągałem jakąś wersję xvm ale nie dość, że mi to milion innych rzeczy pozmieniało - przede wszystkim zamiast małej lampki na sixth sense był dupny wykrzyknik na pół ekranu to do tego po bitwie gra się crashowała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2013 Może ściągnąłeś jakiegoś moda do XVM albo zmodowanego XVM zamiast czystej instalki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2013 Czy jest teraz coś co działa na tej wersji co by pokazywało statystki w grze? Ściągałem jakąś wersję xvm ale nie dość, że mi to milion innych rzeczy pozmieniało - przede wszystkim zamiast małej lampki na sixth sense był dupny wykrzyknik na pół ekranu to do tego po bitwie gra się crashowała. [0.8.9] Aslain's XVM Mod v3.0.17 <upd. 18.11.2013>http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/35125-089-aslains-xvm-mod-v3017-upd-18112013/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2013 Ostatnio ręce mi coraz bardziej opadają.. http://youtu.be/rZaeDSfRqE8 Lag? Pole siłowe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2013 Ostatnio ręce mi coraz bardziej opadają.. http://youtu.be/rZaeDSfRqE8 Lag? Pole siłowe? Wg wyrównuje szanse słabszych graczy na filmie to zostało zarejestrowane. Ostatnio z T-62A (264 pen) oddałem z bliska (20m) 3 strzały w górną płytę T-54 (120mm/200mm) i żaden nie przebił :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2013 Łapcie: https://eu.alienwarearena.com/giveaways/world-of-tanks-bonus-code-giveaway-2 300 golda i 1 dzień premium dla wszystkich P.S. 1 kod na konto P.S 2 na tą chwilę ponad 5100 kluczy do wzięcia 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cochin Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2013 (edytowane) Dzieki za cynk, tylko ze strona juz lezy Edit: zeby dostac kod trzeba miec konto na alienware? Edytowane 19 Listopada 2013 przez cochin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2013 No to chyba oczywiste. Strona działa, ale ludzi chętnych nie brakuje. Najlepiej wejść na główną: https://eu.alienwarearena.com/ Założyć konto i dopiero w giveaway. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2013 Jeszcze coś dycha - giveaway mi weszło. Gorzej jest ze zrobieniem tam konta, jak ktoś nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2013 10 minut i kodzik wpadł, więc całkiem łatwo dorwać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar95P Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2013 Ciągle klikać GET KEY, aż do skutku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heisenberg Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2013 Klikam cały czas GET KEY i lipa. Konto na Alienware założyłem bez problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2013 Cierpliwość to cnota. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar95P Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2013 Kod odebrany :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heisenberg Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2013 (edytowane) Jeszcze 3106 szans na kod Mar95P: kilkałeś non stop GET KEY? Edit: Ok, udało się:D Edytowane 19 Listopada 2013 przez bokus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar95P Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2013 Jeszcze 3106 szans na kod Mar95P: kilkałeś non stop GET KEY? Tak, po wielu próbach wyświetliła się informacja, że w ciągu 24h dostaniemy maila z kodem. Przyszedł po paru minutach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2013 Success! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yonash25 Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2013 Mi też się udało zdobyć kod (dzięki Radier za info) i wklepać go w zakładkę z kodami bonusowymi lecz pomimo informacji ze kod zastał zaakceptowany na stronie wot'a w zakładce "mój profil" do chwili obecnej nie widać żadnych zmian ani w złocie ani w premce. Jak wygląda sytuacja u Was? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duelist Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2013 Ostatnio ręce mi coraz bardziej opadają.. http://youtu.be/rZaeDSfRqE8 Lag? Pole siłowe? Brak celownika serwerowego... Trafienie w jeździe i sekundę po zatrzymaniu grając T34 graniczy z cudem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2013 @Yonash25 U mnie to samo. O dziwo jak wchodzę w swój profil na stronce WoWp to złota przybyło. Także nie panikować. Jeśli kod został przyjęty to bonus przyznało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...