grzechuk Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2013 a co kompanie to inny rodzaj bitew? w kompaniach mam 70% tego, czli ok. 800 bitew... wr na nich na kotku mam na poziomie 80% ceny na allegro poszly w gore, bo wg podniosl ceny doladowan daopay 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2013 @grzechuk: Ty tak serio z tym pytaniem czy kompanie to inne bitwy? To oczywiste, że porównywanie kompani do innych bitew jest bezsensu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2013 no przecież wiadomo, że dużo łatwiej zbudować wr na kompaniach, po prostu odparłem zarzut kolegów wyżej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quo Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2013 (edytowane) ceny na allegro poszly w gore, bo wg podniosl ceny doladowan daopay WG nie miał z tym nic wspólnego DAOPAY podniosło prowizję do ~100% wartości zamówienia i WG wywalił ich usługę ze swojego sklepu teraz można zamawiać przez MOPAY ale jest to sporo droższe a co do TC to coś za coś owszem nabija się tam WR ale za to effi spada drastycznie Edytowane 18 Grudnia 2013 przez quo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2013 po prostu odparłem zarzut kolegów wyżej Nie "odparłem", tylko "poparłem". Jeżeli w kompaniach masz 80% wr, to na randomach nijak nie chce wyjść inaczej, niż 31-32%. Gratuluję zatem skuteczności. Jeżeli natomiast przyjrzymy się twoim dwóm postom: a co kompanie to inny rodzaj bitew? no przecież wiadomo, że dużo łatwiej zbudować wr na kompaniach...zakładając, że zdanie "a co...?" trzeba będzie zmodyfikować (bo zdania pytające w sensie logiki nie są zdaniami) do formy "kompanie to inny rodzaj bitew", to mój wbudowany kompilator zwraca bool(true). TL;DR: Kompanie to inny rodzaj bitew. Rozwinięcie: - W kompaniach masz grupę ogranych ludzi, trenujących, obmyślających strategie, wiedzących gdzie, jak, kiedy pojechać, który cel ma priorytet i takie tam. - A w randomach masz zbieraninę ludzi, którzy myślą, że umieją grać, albo są plutonami typowych pomidorów z kompanii, które są nieświadome tego, że ich genialna taktyka drużynowa się nie sprawdzi. I wiesz co? Jak widzę klaniarza, który ciśnie Sportem, hellcatem, grillem, albo czymś podobnym, to mam przekonanie (graniczące z pewnością), że będzie pierwszym (hurrrraaaaaa!!!!111jeden), albo ostatnim (kamp kamp kamp, spotted, mistrz jednego strzału) trupem w przegranym teamie. Oczywiście są wyjątki, ale jest takie stare powiedzenie o wyjątkach. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbq Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2013 heh no tak myślałem, że to nabite na kompaniach ;) to żaden wstyd przecież, tylko po prostu jest to mniej ważne niż jakbyś rozegrał te ponad 1000 bitew na randomkach.. bo tyle byś wr nie miał ;) na kompaniach koledzy robią (no ty też, nie neguję oczywiście) zdecydowanie więcej razem niż pluton 3 osób na randomach, więc OCZYWIŚCIE ŻE KOMPANIE TO ZUPEŁNIE INNY RODZAJ BITEW :) ## aha i ktoś pisał, że nie ma pewniaka na allegro.. owszem wspomniany vipplayer jest pewny - sprzedaje od półtora roku (lub dłużej) i nie słyszałem o nawet jednym zablokowanym użytkowniku za jego gold. tyle, że teraz nie do końca już się to opłaca, skoro jest taniej od WG raptem 10zł, to po co w ogóle ryzykować ;) po prostu chciałem wiedzieć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2013 Jak ktoś ma ochotę teraz na 7vs7 to dać znać, bo szukamy kompletu, żeby były przynajmniej 4 osoby to coś można ugrać, randomka mi się nie chce odpalać nawet. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2013 przesadziłem z tymi 80%... hellcatem od kiedy go wymaksowałem i od czasu opuszczenie poprzedniego klanu gram tylko kompanie... m4r coś w tym jest, często na randomach ginę albo pierwszy albo ostatni, zależy od czołgu hehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UgliBiBagli Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2013 mam nadzieje, ze hellcatem bedzie sie chociaz w polowie tak dobrze grac jak T49 xd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2013 U mnie w garażu został i T49 i Hellcat. Oba pojazdy dają dużo frajdy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UgliBiBagli Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2013 doswiedczeni posiadacze hellcata, co polecacie na niego zamontowac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2013 U mnie jest siatka/rammer/lorneta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2013 Jak ktoś chce kod dla nowego gracza z 1000 gold plus 3 dni premium to proszę dać znać na pm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2013 U mnie jest siatka/rammer/lorneta. U mnie to samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2013 siatka/lornetka/optyka + niegoldowa benzyna... hellcat to spotter, nie snajper Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UgliBiBagli Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2013 jak narazie camonet, rammer, bino + cola i gra sie calkiem przyjemnie, ale ktos sie chyba uwziela na mnie bo nic nie moge wygrac tym hellcatem xdledwo trzymam sie w okolicach 50% wr, gdzie na t49 od samego poczatku nie schodzilem ponizej 60% ;c jednak dobrze ze go sobie zostawilem bo gra nim zawsze poprawia mi nastroj xd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2013 siatka/lornetka/optyka + niegoldowa benzyna... hellcat to spotter, nie snajper Powiedz to wielu kierowcom KW1s siemka kto PL. Na jędzy mam b.duzo odstrzelonych siemkasów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2013 Turkina wybacz ale nie rozumiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2013 Co do kw1s, z 76mm to jest masakra problem przebić się przez wszystko. Same dingi a jak coś wejdzie to za 80 i bardzo często rzuca mnie na 7-8 tier. Na lepsze działo nie mówiąc o 122mm trochę trzeba odłożyć. Już lepiej mi się gra zamulonym KW1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2013 W końcu odkryłem T54E1. Znowu moja ulubiona część gry czyli męczenie się z niepełnosprawnym czołgiem. Na pocieszenie do starego działa jest jedna pestka więcej i trochę szybszy reload. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2013 siatka/lornetka/optyka + niegoldowa benzyna... hellcat to spotter, nie snajper Moja wypowiedź dotyczy twojego stwierdzenie że jędza to nie snajper. Nie ma większej frajdy od strzelania do ślepego KW1s. Hellcat może być spotterem, może takze być i snajperem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2013 (edytowane) Świetna bitwa na Mausie. Jedyne co denerwuję w tym czołgu to przód wieży niby obły a dużo słabszy od prostej blachy E100. Chętnie wstawiłbym powtórkę ale to z test serwer,więc tylko screen. Na dobrą sprawę tylko 2 pociski weszły z dmg (zakończyłem bitwę z 1900hp). W zasadzie nie ma czy się chwalić bo na teście grają ameby mojego pokroju ale 14k potencjalnego dmg to ciekawy wynik. Edytowane 22 Grudnia 2013 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2013 Panowie potrzebował bym waszej pomocy. Otóż na swieta wyjezdzam a szkoda przegapic x5 szczegolnie ze staram sie o is6. A na moim lapku niestety zbytnio grac sie nie da (11 fps) jak by tu tą liczbe jakoś poprawić ? HP 5310m Core 2 Duo p9300 2.26 GHz oraz integra 4500HD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2013 Dużo daje obniżenie rozdzielczości - można nawet ustawić 640x480 , zalecam wtedy wgrać moda wyłączającego czat .Zmiany rozdziałki robisz w pliku preferences.xml , plik ten masz w katalogu ustawień WoTa ( dane aplikacji / wargaming.net / World of tanks ) .Do tego Wot Tweaker . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2013 Ściągnij sobie low res tekstury - http://ja-v-tanke.ru/szhaty-e-tekstury-dlya-wot-0-8-9.html#more-260 - u mnie już 25% sporo dawało, a te 1% to chyba i na 486DX4 100 ruszą ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2013 Dzięki lowres text. wyciągnałem 30FPS na P3000 z xeona. Więc guzik nie gpu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UgliBiBagli Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2013 cos dzisiaj matchmaker sie obija Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2013 Chcecie poznać prawdę ? http://wotleaks.org/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2013 Jedyne 9zl. Coz, nikt nie twierdzi, ze nie da sie zbic fortuny na bzdurach ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2013 Ciekawe ile wycisnie na skillora uwazajacych , ze jedyna rzecza dzielaca ich od 80% win ratio jest ustawiony matchmaker ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...