grzechuk Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2013 znowu coś namieszali z oceną osobistą? wam też skoczyła w górę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zmienili regułę liczenia tej oceny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2013 zonka zaliczyłem dzisiaj myślałem, że oglądam czyjeś staty LOL ponad 1000 w górę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2013 U mnie ponad 1800. W końcu nie docenia nołliajfów za samą liczbę bitew. Ja męczę z kumplem 7 tier japońców Chi-Ri. Zaczyna mi się podobać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2013 To się męcz dalej. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2013 na papierze szybkostrzelnosc japoncow wyglada rewelacyjnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2013 I tak jest w praktyce. Do Chi-Ri lepiej sprawdza się magazynek. Kumpel już ma i robi lepszy DMG. Jak się jeździ we 2 to można nieźle wkurzać nawet 9 tiery. Ogólnie losowanie ma dobre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2013 ocb z tymi 105% u dowódcy i 115% u reszty, bo chyba nie w temacie ostatnio jestem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2013 Ma 5% z wenty a oni 10% dodatkowo za dowódcę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2013 Ale u mnie na części czołgów nie ma wenty a i tak ma ten bonus więc ocb? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2013 Braterstwo albo coś? A wcześniej was to nei zastanawiało? Też kiedyś widziałem u siebie bonus dla załogi mimo braku BIA i wentylacji. Ale nie przykładałem wagi, zbyt casualowo gram Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2013 Dziś już tego nie mam.. chyba coś poprawili w takim razie. Inna sprawa że nie da się grać bo tacy idioci jeżdżą.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2013 (edytowane) potwierdzam, dziś trzy gry musiłem grać by zbić gwiazdkę na arcie (bat155)... dwie pierwsze bitwy zakończyłem raz staranowany raz rozstrzelany przez swoich w ciągu 15-20s od startu... apel: wiem, że są święta, ale nie dawajcie pograć w czołgi swoim niedorozwiniętym klonom, pamiętajcie po drugiej stronie łącza jest człowiek, istota, która ma uczucia, STOP SADYZMOWI W WOT! Edytowane 24 Grudnia 2013 przez grzechuk 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2ms2ms Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2013 skąd się pojawił w grze vk72.01 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2013 Nagroda za znalezienie się na jakiejś tam liście (aleja sław) i zdobycie iluś tam punktów za kampanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quo Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2013 liczyłem się z tym że VK 72 będzie słabym czołgiem ale przesadzili z jego pancerzem ten czołg to kpina ... M60 przynajmniej jest grywalny na publikach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2013 (edytowane) Panowie dla chcących wpiszcie sobie kod bonusowy na stronce: WGNY2014 Dodaje 3 dni premki, lepiej szybko bo nie wiadomo ile będzie działał. Chociaż może to kod na nowy rok więc sami go niedługo podadzą na stronce kto wie Edytowane 24 Grudnia 2013 przez Borys-Tech 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2013 Aktywowane...i od razu bitwa na dole stawki ^_^ love WoT :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UgliBiBagli Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2013 dzieki za kodi faktycznie nie zwrocilem uwagi ale sporo tego personal ratingu dorzucili, teraz mam prawie 3x tyle co mialem przed updatem oO chociaz kto na to zwraca uwage tylko WN6/7 i effi sie tak naprawde liczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2013 Dokładnie, to wycieknięty kod i podobno mają banować tych, którzy wpisali go przed podaniem info na stronie, tak pisze dom1n na swoim blogu.. A i do sklepu na wigilię powrócił type59 ! żartowałem wesołych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2013 No właśnie, Tobie dorzucili...innym też ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UgliBiBagli Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2013 (edytowane) No właśnie, Tobie dorzucili...innym też ;P tak, ale jednak nie wszystkim tyle samo i na cale szczescie liczba bitew juz nie ma az takiego znaczenia a tak swoja droga to wesolych swiat koledzy czolgisci ;) Edytowane 24 Grudnia 2013 przez UgliBiBagli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2013 Wesoły wesołych, a teraz nie pitolić tylko expić... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2013 Ja tam czekam na te gwiazdki x5 a tak na co dzień to WT wygrywa jeśli chodzi o mój czas. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2013 A ja pogrinduje, trzeba kredki zarobić bo M103, ISU, T25AT odblokowane...a nie ma kasy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2013 Bawię się Chi-Ni... kurde, fajny jest. I jeszcze jak mi "naissu suhottu" dowóca zaczął gadać, to parsknąłem w ekran 200k zarobiłem na nim po tych 15 bitkach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2013 (edytowane) Ooo właśnie tego mi brakowało. Ile japońce zarabiają Ale to wychodzi średnio po 13k za bitwe no nie? Odznaka confederate. Przyznawana za zniszczenie 6 lub więcej ALBO zniszczenie ich gąsienic. Dostaję to nagminnie w bitwach gdzie nie zaliczam żadnego killa ani (w/g tabelki uszk. krytycznych) nie niszczę nikomu gąsek. WTF? :D Edytowane 24 Grudnia 2013 przez Havoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2013 Co to kuźwa jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2013 A o czym pisali parę postów wcześniej? Tap tap tap GT-N7000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2013 Fakt, nie zwróciłem uwagi na poprzednią stronę. :3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...