radiergummi Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2014 Może na początek skorzystaj z bazy powtórek: http://wotreplays.com/site/index Najlepiej wybrać coś z czołgów lekkich bądź średnich bo one z reguły powinny być w ciągłym ruchu. Ogólnie z obciążeniem CPU bywa różnie. Zależy od mapy. Dla mnie Ukryta Wioska jest niedorobiona. Dziś jednak wchodzi nowy update i kilka map uległo metamorfozie. Ruscy wiele razy testowali WoT'a: http://gamegpu.ru/mmorpg-/-onlayn-igry/world-of-tanks-9-0-test-gpu.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2014 Dobra, popatrzę, ale jakiś dobrym przykładem nie pogardzę :> Lud domaga się testów w WoT, niech będzie, więc ma też możliwość wskazania swoich typów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quo Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2014 myślę że dobra będzie powtórka z wojny klanowej na której w jednym miejscu spotyka się prawie 30 czołgów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2014 (edytowane) Na razie padło na Himmelsdorf, właśnie 30 czołgów i sporo "odgórnych" ujęć = niecałe 72 FPS na i7-3770K 4,5 GHz + GTX 780 Ti w 1680x1050 (docelowo będzie oczywiście FullHD). Średni FPS stabilny jak skała: 71,7 / 71,7 / 71,8 po 3 minutach pomiaru. Minimalny i maksymalny to samo: 56 / 56 / 56 oraz 86 / 86 / 87. Zobaczymy jak skalowanie :> Edytowane 31 Lipca 2014 przez Caleb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2014 Tylko nie zapomnij wyłączyć w Ustawieniach->Zakładka Grafika->Dynamiczne zmiany jakości efektów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2014 Tylko nie zapomnij wyłączyć w Ustawieniach->Zakładka Grafika->Dynamiczne zmiany jakości efektów Jasna sprawa, to wyłączyłem w pierwszej kolejności :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2014 LOL jaka "podobna" gra. :O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Wygląda jak WoT po lekkich modyfikacjach . Jak silnik i grywalność będzie na dobrym poziomie to może być ciekawa alternatywa . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terry Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2014 No raczej nie, bo zaraz to zostanie zablokowane przez prawników WG. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2014 To Rosja ( i Białoruś bo WG jest od nich ) więc nie koniecznie może być to zablokowane . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2014 To już chyba od ponad roku działa, wcześniej pod inną nazwą. No i to jest przez przeglądarkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2014 GWT akurat nie jest przez przeglądarkę , ma normalnego klienta jak WoT . Co prawda dość lekki bo tylko 300 mb ale działa , gra się podobnie , menu w samej bitwie podobne , garaż kompletnie inny . Całość chyba stworzona na zlecenie / przez mail.ru . Musiałem u nich konto zarejestrować aby zagrać . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicha Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2014 A warte zagrania czy lepiej odpuścić to sobie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Ja gram już kilka godzin i nie mam dosyć . Gra to kopia WoT , tyle że z czasów kiedy ta gra coś znaczyła . Całość jest po rusku więc niektórym może to przeszkadzać - choć w sterowaniu i rozwoju czołgów da się dość szybko połapać . Gra ma kilka trybów , klasyczna bitwa znana z WoT czyli 12 na 12 graczy i zasady podobne , drugi tryb 6 na 6 - jeden z graczy zostaje wyróżniony i ma podniesioną ilość HP ( ponad 2x ) , reszta graczy ma normalne HP , ale za to mogą się respanować po zniszczeniu do momentu kiedy wyróżniony gracz nie zginie - ta drużyna która straci takiego gracza przegrywa . Tutaj całkiem nieźle da się kasę trzepać - bawię się T18 z armatą 75 mm i sporo wozów zdejmuje na hita , inne zostawia z resztką HP . Mapy jakby większe , silnik też lepszy - przynajmniej wykorzystuje wiele rdzeni . Tak mi pokazuje MSI Afterburner . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicha Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Panowie miał ktoś z was podobny problem, mianowicie po wyłączeniu WoT'a słysze jeszcze koło 1 min w głośnikach dzwięki z garażu WoT. I przy próbie uruchomienia za wcześnie mam info ,że aplikacja już działa. Pomaga albo zabicie apki w Menadżerze ,albo odczekanie aż samo zniknie. Następny problem jest też taki iż przy Przelogowywaniu się z serwera na serwer trwa to koło 3 min, a bywa że i dłużej. Nie wiem co jest grane. Gra po tym patchu zainstalowana na nowo i problem nadal jest. System jakby co Win 8.1 Pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Nic takiego mi się nie zdarzyło [Win7] Piszesz Reyden, że dość łatwo da się połapać z GWT ale czy również dla kogoś kto nigdy nie miał do czynienia z cyrylicą? Mogę cofnąć kupno pocisków za złoto, które system kupił po bitwie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicha Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Odpaliłem ta gierkę i powiem więcej na chwilę obecna grając mam większą frajdę niż grając w WoT. Szkoda tylko że nie można zmienić języka na angielski. Kto wie może kiedyś będzie taka możliwość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yacior Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zmien jezyk w launcherze. Wysłane z mojego TF300T przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Mówimy o WoT czy GWT ? Bo z tego co widzę w GWT to nie ma możliwości zmiany języka . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yacior Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Mialem na mysli wot, sorka. Wysłane z mojego TF300T przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicha Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Mój nick w GWT - Kiszka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terry Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Gra w to ktoś jeszcze? Nadal td 10 tieru dominują bitwy? Miałem sporą przerwę i nie wiem czy warto ściągać klienta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Ja gram dalej mimo niektórych absurdów chociaż już rzadziej. Do dzisiaj ta gra mnie bardziej zadziwia. Ostatnio jadac hellcatem ktos trafil mnie w tylna plyte i dowodca zakomunikowal ze wlasnie uszkodzili nam dzialo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2014 WOT jak zawsze, tylko w wakacje jest więcej "newbie". Odnośnie 10 TD nie wiem jeszcze nie mam tyle doświadczenia żeby tam grać ( gram 3-6 tier) chociaż przypuszczam, że Mausem nie masz tam czego szukać. Jeśli ściągasz klienta gry "wyluzuj się" ponieważ po takich akcjach można się lekko zdenerwować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2014 (edytowane) Jeszcze "tylko" 20k exp i 1szy 10 tier tj. IS7 :D Edytowane 19 Sierpnia 2014 przez rrG73JH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2014 niecałe 20 bitew ? ;) To zależy ile będzie tych zaznaczonych kolorem czerwonym ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Nie wiem czy słyszeliście o planowanej rewizji drzewka brytyjskiego w linii czołgów średnich. FV4202 ma się stać czołgiem premium 8 tier i będzie dawany za free jeśli masz w garażu wspomniany czołg. Nic tylko kopać ta linię. Czasu jest gdzieś do końca roku (~patch 0.9.5) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Czytaj regularnie http://ftr.wot-news.com/ to się dowiesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Czasami naprawdę nie da się grać mimo szczerych chęci. Albo po minucie ginie 4-5, albo sam ściągniesz 3-5 ale i tak przegrana. Najgorzej ostatnio irytuje mnie jak wyceluję przeciwnika i w momencie kiedy chcę oddać strzał ktoś z tyłu podjeżdża i mnie trąca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Nie wiem czy słyszeliście o planowanej rewizji drzewka brytyjskiego w linii czołgów średnich. FV4202 ma się stać czołgiem premium 8 tier i będzie dawany za free jeśli masz w garażu wspomniany czołg. Nic tylko kopać ta linię. Czasu jest gdzieś do końca roku (~patch 0.9.5) Dzięki za informację chociaż zatrzymałem się na Vickersie mkII... Jest szansa że zdążę :D ? @up Jeśli to była arta to jeszcze można jej wybaczyć. Mnie najbardziej denerwują bitwy kiedy team przegra przez moją własną głupotę, a tak to aby we mnie nie strzelali/wypychali zza zasłony i jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...