Ns5 Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2014 Czy oni coś zmienili w algorytmie spotowania? Full camo a świecę się jak psu *****... Mam wrażenie, że przed patchem tak nie było... Po wystrzale Twoje camo spada do 0 ogólnie głupie to ale co zrobić... ma to ograniczyć ilość TD w grze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2014 Ta ograniczy jak ludzie nawet o tym nie wiedzą. :D Tak samo jak ograniczali ilość art w grze, nerfili, bufowali i nic to nie dało w rezultacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ns5 Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2014 Jak to nie ? ostatnio bardzo mało jest art i mniej TD przynajmniej jak ja gram :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cochin Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2014 5 artek IX - X tier trafia mi sie dosc czesto. Szczegolnie jak na dychach jade KV4 :D to sie idzie utopic bo jak tylko sie wychylisz to wszystkie bomby prosto w ciebie ;P No i szczyt mm czyli bitwa Tier X i tylko jedna dziesiatka- tak tak ARTA :D a te nerfy sa wkurzajace. Co patch to nerf 5 czolgow i delikatny buff jednego. ktos na forum dobrze napisal ze powinni golda oddawac za wykupione camo na czolgu ktory z dobrego staje sie wujowy :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2014 Ostatnia bitwa, dzięki której dostałem w końcu Tog-a wypadła bardzo fajnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2014 W końcu wpadł mistrz na E-50, całkiem przyjemny czołg (pewnie dlatego tyle się trzeba było nastrzelać) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2014 O tak, jest to fajny czolg... chociaz przed znerfieniem dziala byl prawie OP ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2014 Domyśliłem się, że musiał być mocniejszy kiedyś po tym jak zobaczyłem 10k+ dmg na wotreplays...(swojej pozycji przestałem szukać przy piątej stronie) ;) pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2014 mam go i leosia z IX tieru i e50 jest pod kazdym wzgledem (no moze poza caamo) lepszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quo Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2014 leo ma duzo lepsze dzialo i o niebo lepsza mobilnosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2014 może dycha, iX jest imho słaba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2014 Obydwa leosie są papierowe. Nie uznaje niemiaszków, ale porównując obie linie to E50/E50M wygrywa zdecydowanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2014 http://www.dom1n.com/newsy/1-000-golda-overwolfa/ 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2014 http://www.dom1n.com/newsy/1-000-golda-overwolfa/ Mieli, mieli toto i nic. Ekran giveaways się nie odpala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cochin Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2014 to samo u mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2014 Zminimalizujcie WOT i przejdźcie do giveaways z pulpitu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2014 Mi się udało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2014 Mi się za to od wczoraj nie udaje wygrać ani jednej bitwy na Jagdt. 88 ... szlag by tego WOTa wziął. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio2003 Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2014 Havoc - tez tak mam czasem . Wczoraj to myslalem ze wyjde z siebie :D VK45.02b vs AMX 13 75 - 2 strzaly z bliska przyjal i zgadnijcie co sie stalo ... no nic sie nie stalo - zadnego kabuummm - We even didnt scratch them ! LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2014 Tak? 88cm vs T28, odległość 2m, zdetrackowany za winklem, więc miałem go pod kątem. Ale waliłem w działko KM na przedniej płycie i...to samo, nic. Tak samo w dolną płytę. Zero, null... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2014 Zminimalizujcie WOT i przejdźcie do giveaways z pulpitu. Z pulpitu czy z gui, ciągle tylko mieli tym logo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2014 Ja zminimalizowałem, rozwinąłem ten bar który się chowa przy lewej krawędzi ekranu i zrobiłem to samo co podczas gry, czyli menu Games/appstore/giveaway itd. W tym trybie, tj na pulpicie, działa wszystko. A w grze czego bym nie chciał kliknąć to się kręci kręciołek i nic nie robi poza tym ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2014 Mi niestety cały czas mieli i nic zrobic z tym nie moge ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio2003 Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2014 Ja wlasnie odpalilem OW ( wedlug http://www.dom1n.com/newsy/1-000-golda-overwolfa/ ) i dziala jak powinno . Bez najmniejszych problemow :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2014 (edytowane) Wpisałem kod...i nic :/ [nie podoba mi się to, macie pomysł gdzie reklamację składać? :> W sensie, czy coś się w ogóle zwojuje :D ] Edytowane 4 Listopada 2014 przez Havoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2014 (edytowane) U mnie po 12 próbie połączenia zadziałało. Kod po wielkiej męce się wygenerował, ale wyglądało to jak pobieranie płyty DVD na modemie 56kb. Kod wszedł, kasa jest. Jak już mam ten gold to zapytam. To płatne camo coś daje i warto je kupić na TD, czy ściemka dla ludzi ze zbędną kasą? Edytowane 4 Listopada 2014 przez Szawel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cochin Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2014 Daje. Na jednych czolgach mniej, na innych wiecej. Najlepiej sprawdz konkretnie ile ci da na stronce: http://www.wotinfo.net/en/camo-calculator wyliczysz sobie ile ci przybędzie metrów zanim ktos cie wyspotuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2014 Jak by ktoś chciał oto dwa kodziki na 1000 golda, niestety nie można użyć więcej jak jednego na konto. NBT7W-MHNKM-7NDCK-HD42A-BVX3G NBT7W-VVHXF-FW3HF-VCBG7-UKCWM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2014 Drugi kodzik wklepał kumpel, dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2014 Pierwszy mój, dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...