radiergummi Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2014 To jest albo albo czy oba? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2014 Dostajesz mozliwosc aktywowania 3 aplikacji, ja wzialem Grida i WoTa... jeszcze jedna zostala do wziecia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny207 Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2014 posiada jeszcze ktoś kodzik z propocji intela, którym mógłby się podzielić na pw? bo to ostatnie dni promocji i szkoda aby przepadł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2014 Zapisujesz się świeżo na forum i pytasz się o kod . Mało kto ci da , jeszcze jak byś podał nick w grze żeby można było ocenić twoją grę to może by była jakaś szansa . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2014 O ile pamiętam to kodzik od Intela jest ważny do końca roku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2014 Chętnie przyjmę taki kodzik jeżeli faktycznie ma utracić ważność. :) Wysłane z SM-G900☆F Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2014 posiada jeszcze ktoś kodzik z propocji intela, którym mógłby się podzielić na pw? bo to ostatnie dni promocji i szkoda aby przepadł Czasem się zdarzają promocje typu dostanie czołgu premium za wykonanie zadania/wymiana w drzewku (T34, TOG, IS-6). Czasem na stronie WG są konkursy. Nikt Ci nie odda kodu za darmo skoro może go spieniężyć. Jeżeli nie możesz go kupić to możesz wygrać/zdobyć go w takich eventach. Nikt nie powiedział, że czołg premium to MUS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yacior Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2014 Promocja intela byla do konca lipca, potem byla nowa z innymi apsami. Jak ktos zrealizowal kupon w tamtym okresie to dostal m.in. Klucz na jagda88. Sam klucz jest wazny do konca grudnia. Kupon intela niestety juz dawno nie. Ja sam kupilem i7 ale w sierpniu i juz sie nie zalapalem na tamte kody. Wysłane z mojego TF300T przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2014 Dziwne - morele daja ten kupon przy zakupie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2014 Pisalem wczesniej... Bralem w tym miesiacu proca w Agito i kod dal mi jaga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2014 Ładne eventy na grudzień szykuje WG, kilkanaście dni premium za free także trzeba wrócić chociaż na ten czas jak tak ładnie proszą. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2014 Ha, może i na nowo grę zainstaluję... chociaż pewnie mi się odechce po dwóch dniach :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yacior Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2014 No to chyba ze znow jest promocja z nowymi kuponami. Wysłane z mojego TF300T przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2014 No to chyba ze znow jest promocja z nowymi kuponami. Wysłane z mojego TF300T przy użyciu Tapatalka Promocja intela byla do konca lipca, potem byla nowa z innymi apsami. Jak ktos zrealizowal kupon w tamtym okresie to dostal m.in. Klucz na jagda88. Sam klucz jest wazny do konca grudnia. Kupon intela niestety juz dawno nie. Ja sam kupilem i7 ale w sierpniu i juz sie nie zalapalem na tamte kody. Wysłane z mojego TF300T przy użyciu Tapatalka albo ktoś ci mówiąc kolokwialnie, zaj* kod z pudełka... - wysyłasz info do intela ze skanem dowodu zakupu, dostajesz kod na jag 8.8, a gość który wykorzystał Twój kod ma dożywotniego bana... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2014 Ale w pudelku nie ma zadnych kodow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2014 Ale w pudelku nie ma zadnych kodow... Ale chyba jest jakas karta z kodem, ktory wpisujesz na stronie Intela, i dostajesz kod do WOT-a - tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2014 Dostajesz kod od sklepu mailem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2014 Najlepiej niech skontaktuje się z Intelem, bo sklepy robiły klientów w bambuko i sprzedawały kody na allegro i na innych kanałach sprzedaży... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2014 Kod otrzymujesz mailem po 10 dniach Polaczki cebulaczki odwalali akcje ze brali sprzet, wykorzystywali kod i zwracali proce... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yacior Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2014 albo ktoś ci mówiąc kolokwialnie, zaj* kod z pudełka... - wysyłasz info do intela ze skanem dowodu zakupu, dostajesz kod na jag 8.8, a gość który wykorzystał Twój kod ma dożywotniego bana... Nikt nic zajumal , tak jak napisalem. Kupowalem procesor w sierpniu i wtedy byla juz INNA promocja , inny kupon z innymi grami. Mam ten kupon i wszystko gra. Widocznie jakis czas temu Intel znow zmienil promo i znow rzucaja WoTa na kuponie. Dobra , sprawdzilem na komputroniku i widac Intel znow zmienil zestaw gier na kuponie i dorzuca WoTa po raz kolejny. Teraz wyglada to tak : kupon na Grid Autosport/Movie Edit Touch2/World of Tanks i jest dostepny od 13.10.2014 Jak ja kupowalem w sierpniu to bylo takie promo : kupon na ShadowRun Returns/Grid Autosport/StarChart/ McAfee LiveSafe Swoja droga jesli ktos reflektuje na cos z tego zestawu to klucze sa do wziecia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2014 Gdzie znaleźć najlepszą rozpiskę eventów najbliższych o których hallack (oglądacie go czasem?) mówił? Chciałoby się te czołgi wygrać w misjach :) Tylko nie ogarniam jakie te zasady będą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2014 Zawsze najwiecej newsów i informacji masz tutaj: http://ftr.wot-news.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
podnietek Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2014 Zastanawiam się nad zakupem kodu na Jiga i sprzedający poinformował mnie, że na kodzie jest termin ważności kwiecień 2015. Więc może kody sa w jakichś pakietach. Zacząłem niedawno grać w WoT (4.8k bitew) po tym jak ojciec kupił lapka do firmy i dostał pakiet gier/programów, wspominane już grid2, cywilizacja 5, jakaś strategia i właśnie WoT (invite + bonus). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2014 Dzisiaj z ciekawości czytałem o tych kodach, niektórzy piszą, że są do końca listopada, inni, że do końca grudnia. Na allegro do 27 dało się wyrwać za 65zł kod bo za korzystanie z mobilnej apki allegro był 35zł rabat na zakupy w dziale zabawki i tam ludzie aukcje wystawiali. Teraz janusze biznesu zamiast za 100zł wystawiają za 135 z dopiskiem "rabat". To się nazywa łeb do interesów. Jest za to jeszcze ogólnie zniżka 20zł na zakupy powyżej 50zł z tej apki jak by ktoś chciał. Wystarczy na telefon zainstalować, zalogować się i pobrać kupon. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
podnietek Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2014 Już do jednego napisałem, że biorę 4szt po 25zł o 22:00 w niedzielę :wink2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2014 (edytowane) Ponad 700 golda za "frajer" (no trzeba cos tam ugrac): http://worldoftanks.eu/pl/news/pc-browser/44/monthly-mission-december2014 Edytowane 30 Listopada 2014 przez Trawienny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2014 Pierwotnie miało być 75k kredek za każdy dzień i 750 golda za wykonanie tej misji 15 razy, ale widocznie stwierdzili, że za dobrze by nam było. Szczerze mówiąc, wolałbym, żeby to z kasą zostało, a z goldem zniknęło, bo i tak nie dawno 1k za free do zgarnięcia było. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2014 A co to 75k kredek ? Jedna bitwa prem tankiem 8 tieru. Chyba, że ktoś nie ma to faktycznie może by coś więcej zarobił. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2014 (edytowane) Czy tylko ja dzisiaj mam takie lagi jak w... WoT? Dodatkowo pingi po 600-900ms Oo EDYTA: Ktoś dopiero startuje i chce zaproszenie do programu rekrutacyjnego? Edytowane 1 Grudnia 2014 przez Szawel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teraw Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2014 a 750 golda to jakieś 10 zł. Faktycznie bonus z księżyca... mogliby albo dać tyle od ręki za free, albo ze 3x tyle za granie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...