Skocz do zawartości
Dziobak

World of Tanks - Temat zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

posiada jeszcze ktoś kodzik z propocji intela, którym mógłby się podzielić na pw? bo to ostatnie dni promocji i szkoda aby przepadł

Czasem się zdarzają promocje typu dostanie czołgu premium za wykonanie zadania/wymiana w drzewku (T34, TOG, IS-6). Czasem na stronie WG są konkursy. Nikt Ci nie odda kodu za darmo skoro może go spieniężyć. Jeżeli nie możesz go kupić to możesz wygrać/zdobyć go w takich eventach. Nikt nie powiedział, że czołg premium to MUS.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Promocja intela byla do konca lipca, potem byla nowa z innymi apsami. Jak ktos zrealizowal kupon w tamtym okresie to dostal m.in. Klucz na jagda88. Sam klucz jest wazny do konca grudnia. Kupon intela niestety juz dawno nie. Ja sam kupilem i7 ale w sierpniu i juz sie nie zalapalem na tamte kody.

Wysłane z mojego TF300T przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to chyba ze znow jest promocja z nowymi kuponami.

Promocja intela byla do konca lipca, potem byla nowa z innymi apsami. Jak ktos zrealizowal kupon w tamtym okresie to dostal m.in. Klucz na jagda88. Sam klucz jest wazny do konca grudnia. Kupon intela niestety juz dawno nie. Ja sam kupilem i7 ale w sierpniu i juz sie nie zalapalem na tamte kody.

albo ktoś ci mówiąc kolokwialnie, zaj* kod z pudełka... - wysyłasz info do intela ze skanem dowodu zakupu, dostajesz kod na jag 8.8, a gość który wykorzystał Twój kod ma dożywotniego bana...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

albo ktoś ci mówiąc kolokwialnie, zaj* kod z pudełka... - wysyłasz info do intela ze skanem dowodu zakupu, dostajesz kod na jag 8.8, a gość który wykorzystał Twój kod ma dożywotniego bana...

Nikt nic zajumal , tak jak napisalem.

Kupowalem procesor w sierpniu i wtedy byla juz INNA promocja , inny kupon z innymi grami. Mam ten kupon i wszystko gra. Widocznie jakis czas temu Intel znow zmienil promo i znow rzucaja WoTa na kuponie.

Dobra , sprawdzilem na komputroniku i widac Intel znow zmienil zestaw gier na kuponie i dorzuca WoTa po raz kolejny.  Teraz wyglada to tak : kupon na Grid Autosport/Movie Edit Touch2/World of Tanks i jest dostepny od 13.10.2014

Jak ja kupowalem w sierpniu to bylo takie promo : kupon na ShadowRun Returns/Grid Autosport/StarChart/ McAfee LiveSafe

Swoja droga jesli ktos reflektuje na cos z tego zestawu to klucze sa do wziecia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanawiam się nad zakupem kodu na Jiga i sprzedający poinformował mnie, że na kodzie jest termin ważności kwiecień 2015. Więc może kody sa w jakichś pakietach.

Zacząłem niedawno grać w WoT (4.8k bitew) po tym jak ojciec kupił lapka do firmy i dostał pakiet gier/programów, wspominane już grid2, cywilizacja 5, jakaś strategia i właśnie WoT (invite + bonus).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj z ciekawości czytałem o tych kodach, niektórzy piszą, że są do końca listopada, inni, że do końca grudnia.

Na allegro do 27 dało się wyrwać za 65zł kod bo za korzystanie z mobilnej apki allegro był 35zł rabat na zakupy w dziale zabawki i tam ludzie aukcje wystawiali.

Teraz janusze biznesu zamiast za 100zł wystawiają za 135 z dopiskiem "rabat". To się nazywa łeb do interesów.

Jest za to jeszcze ogólnie zniżka 20zł na zakupy powyżej 50zł z tej apki jak by ktoś chciał. Wystarczy na telefon zainstalować, zalogować się i pobrać kupon.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pierwotnie miało być 75k kredek za każdy dzień i 750 golda za wykonanie tej misji 15 razy, ale widocznie stwierdzili, że za dobrze by nam było. Szczerze mówiąc, wolałbym, żeby to z kasą zostało, a z goldem zniknęło, bo i tak nie dawno 1k za free do zgarnięcia było.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi