cochin Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2015 tyle ze na IS-6 trzeba bylo byc nolifem przez miesiac czy dluzej. Tutaj masz nieograniczony czas na misje osobiste. Poczatki sa faktycznie latwe, wystarczy aktywowac misje dla kazdego rodzaju czolgu i w zasadzie robia sie same. No i sreberko bardzo ladnie leci. Nawet jesli sie zrobi tylko te najlatwiejsze to jest 75k x ilosc misji x 5 rodzajow = profit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2015 75k dostaje się w większości za główne i poboczne cele razem. Misje fajne, ale jak się chce zrobić wszystko na medal to potrafią przykuć do kompa. Np: wczoraj dopiero za 8 razem udało mi się zrobić pierwszą misję na lekkich. Może taka lama ze mnie, nie grałem za wiele ostatnio lekkimi albo po prostu nie było okazji ku temu by przeżyć bitwę do końca. Notoryczne losowania w pomidorowym sadzie robiły też swoje. Tak czy inaczej po zaliczeniu około 10misji na wczorajszej sesji przybyło około 1mln kredek, więc jak najbardziej polecam. pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2015 Misje na tę chwilę nie maja ograniczenia czasowego, więc aktywować ich nie zaszkodzi, a nóż przy okazji uda się spełnić warunki. Przejrzałem wymagania na operacjach poziomu 2, 3 i 4 i nie jest za ciekawie. Poza koniecznością posiadania rozbudowanego portfolio czołgów w garażu potrzeba nie lada umiejętności i dużej dawki szczęścia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2015 Mnie się i tak nie chce grac ale dodatkowo sam fakt tego, ze gra chce mnie zmusić do gry tdkami czy arta wbija gwóźdź do trumny. Z tdkow to jeszcze bym hellcata przeżył ale nim nie zrobię jakicha kosmicznych wyzwań. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2015 Mam trochę wolnego doświadczenia i chciałbym jakiś nowy czołg. Myślałem o t54 lub amx 50 100. Styl gry chyba taki sam w obu. Który polecacie? Wysłane z SM-G900☆F Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2015 Styl gry raczej bardzo różny ;) Polecam oba, a wolnego doświadczenia nie marnuj na odkrywanie czołgów tylko na moduły w nowych czołgach (najczęściej gąsienice, działa, silniki). pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2015 lol na 155 58 wbiłem pierwszy pasek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2015 No Free FV4202 For You! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2015 Mam trochę wolnego doświadczenia i chciałbym jakiś nowy czołg. Myślałem o t54 lub amx 50 100. Styl gry chyba taki sam w obu. Który polecacie? Wysłane z SM-G900☆F AMX 50 100 tylko jak masz premium konto inaczej zbankrutujesz :D 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2015 (edytowane) Dzięki. Już odkrywam amx-a.Przy okazji to może wiecie dlaczego po ukończeniu misji nic nie widać w okienku podsumowania ? edt.Już wiem. Miałem najnowszego aslains mod ale trzeba było przeinstalować i jest ok :) Edytowane 17 Stycznia 2015 przez G73 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2015 Musze przyznac ze misje spowodowaly naplyw nowych i starych-nowych graczy. Dzis popoludniu bylo ponad 250 tys osob. Niestety poziom drastycznie spadl i czlowiek nawet nie mysli zeby "ugrac" misje, juz nawet nie mysli o wygraniu tylko zeby zdazyc przeladowywac pierwszy pocisk zanim caly team padnie. Moze w tygodniu bedzie lepiej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2015 Rozegrałem kilka bitew amx 50 100. Nie wiedziałem że to lubi się tak często palić :/ Mimo wszystko fajnie się gra i chyba się polubię z tym czołgiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2015 AMX 50 100 tylko jak masz premium konto inaczej zbankrutujesz :D Aż tak źle na 100? Planuję go już od dawna i szykuję sobie na niego załogę żeby 1 perk dowódca - żarówa, reszta naprawa 2 wszyscy BIA 3 Camo all Mam nadzieję że jakotako bez premki uda się przeżyć, bo jego następcy nie są tacy fajni, 120 nie da rady IX zdjąć jednym magazynkiem, a 50B to lekko nijaki czołg i szkoda byłoby grindu załogi ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quo Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2015 50B nijaki czołg ? :mellow: kamo na 50 100 to strata perku lepiej jest dać skille na poprawę celności w ruchu i podczas obrotu wieży 50 120 jest mega zajebisty w rękach dobrego gracza trzeba bardzo uważać na ukształtowanie terenu a ja dzisiaj wbiłem WZ-111 ^^ w sumie aż sam zdziwiony jestem że dałem radę na E-25, T110E3 i B-C 25t potrzebowałem "zaledwie" po ~60 bitew by zrobić misję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2015 Tzn. według jedynego słusznego czołgu (is-7) taki trochę leciwy jest ;P Camo stratą perka na 100 ? Tyko że u mnie lekka bieda i 50 100 dostanie zapewne siatkę i lornetę w tym wypadku różnica wynosi już ~30m a to być albo nie być. 50 120 Zgadzam się w dobrych rękach jest świetny ( każdy czołg tak ma :-D ) tylko powiedz to komuś komu zbrakło 1 pestki, aby wygrać, bo został sam na sam z full hp HT IX t ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quo Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2015 jedyny słuszny osprzęt na 50 120 to stabilizacja, wentylacja i szybsze celowanie ewentualnie można za szybsze celowanie lub wentylację dać mokre magazynowanie perki na mniejszy bloom podczas jazdy i obrotu wieży też są pomocne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2015 (edytowane) Dokładanie szybszego celowania jak się już ma stabilizację mija się z celem. Był swego czasu obszerny artykuł na FTR. Edytowane 18 Stycznia 2015 przez radiergummi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2015 50B nijaki czołg ? :mellow: kamo na 50 100 to strata perku lepiej jest dać skille na poprawę celności w ruchu i podczas obrotu wieży 50 120 jest mega zajebisty w rękach dobrego gracza trzeba bardzo uważać na ukształtowanie terenu a ja dzisiaj wbiłem WZ-111 ^^ w sumie aż sam zdziwiony jestem że dałem radę na E-25, T110E3 i B-C 25t potrzebowałem "zaledwie" po ~60 bitew by zrobić misję Przeładowanie między pestkami sprawia, że można spokojnie uciec z gąski, amerykaniec jest pod tym względem lepszy. Dodatkowo słabszy pancerz, wielkość pojazdu, depresja działa na minus. Misje na T-55A, chyba więcej szczęścia niż skilla trzeba mieć robiąc niektóre zadanka. I tony cierpliwości. http://www.dom1n.com/newsy/misje-indywidualne-t-55a/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quo Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2015 jest to totalną bzdurą na każdym czołgu gdzie nie można zamontować rammera oraz z dużym bloomem szybsze celowanie jest opcją Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2015 Hej. Właśnie będę odkrywał gąski i montował dosyłacz. To jak to jest z tym stabilizatorem? Tutaj taka mała ciekawostka. Gram już ponad 2 lata ale jeszcze nigdy nie spotkałem się z takim czymś. W sumie to nie wiem o co kaman. Podczas gry nie udzielałem się absolutnie na czacie :) Można mu jakoś pomóc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2015 Ja na T57h też mam i vstab i GLD, do tego wentylację z prostego powodu - tam po prostu nie ma nic lepszego do wsadzenia. Na każdym innym czołgu, który nie ma magazynka, Vstab to jedyna słuszna opcja z wielu powodów. Wystarczy sobie poczytać o tym jak dokładnie te dwa przedmioty działają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2015 Można mu jakoś pomóc ?Tutaj taka mała ciekawostka. Gram już ponad 2 lata ale jeszcze nigdy nie spotkałem się z takim czymś. W sumie to nie wiem o co kaman. Podczas gry nie udzielałem się absolutnie na czacie :) Ja mam takie jazdy codziennie, czesto kilka razy dziennie (dzis juz dwa razy, przy czym oba na czacie w czasie gry). Co ciekawe im lepiej gram tym wiecej bluzgow w moja strone. Wczoraj co prawda campilem w Obj 704 (bo wraz z E75) sami bronilismy flanki, ale zrobilem 3100 dmg i 4 kille a praktycznie pol mojego teamu bluzgalo mnie za "fuc*ing camper shit". Tak jak pisalem wczesniej - misje sprowadzily bydlo - co zrobic.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2015 (edytowane) Z pewnością się zezłościł że go zdjąłem ale skąd aż tyle nienawiści. Grając teraz amx prawie cały czas lecą wrzuty na czacie ale olewam. Wysłane z SM-G900☆F Edytowane 19 Stycznia 2015 przez G73 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2015 Pekniesz ze smiechu jak Ci zaczna wmawiac ze jestes cheaterem bo przeciez AMX (podobnie jak BC25t) nie ma przeladowania 3sek :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zostałem ostatnio pierwszy raz nazwany cheaterem jak jednym strzałem z rhm ściągnąłem całe hp (1200) z jakiegoś meda :) Wysłane z SM-G900☆F Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2015 Jak widać weszło 14/15, ostatni odbił się od ruskiego pola siłowego w st-1 ;) oprócz niego zostały się 4 pomarańcze, więc mogła być fajna masterka i misja zaliczona. No cóż, trzeba karać dalej :) pzd 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2015 Skad sciagales tego swojego modzika? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2015 Najśmieszniejsze w tej grze jest to, że jak wracasz żeby zbić capa i dla bezpieczeństwa ładujesz gold-a, wyjeżdzasz na pełnej prędkości na capa w ostatnich sekundach, czołg przeciwnika stoi tyłem, w 99% przypadków jest DING... (niezależnie jakim.w jaki strzelasz), - decydujący strzał - DING... A jeszcze lepsze jest to, że jak masz przegrać to niezależnie co zrobisz, PRZEGRASZ... - jak ogarniasz grę to - Buła - ładowniczy/albo podpała, 2 Buła - magazyn/albo podpała, 3 buła - wieża zablokowana/ albo podpała... OT RNG w wykonaniu WG... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2015 Tak tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2015 Mnie to bardziej dobija to: Zadanie arta "zniszcz czolg lekki" - 5 bitw z rzedu albo 1 skaut albo w ogole brak. OK udalo sie. Nastepne zadania arta... po 4-5 skautow. 30s i jestem wykryty ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...