Gość Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2015 Jonathan 1 Kup artę niskiego tieru III-V. 2 Ukryj się w miejscówce z której można ewentualnie odparować strzałem bezpośrednim kamikadze. 3 Raduj się widokiem scoutujących AMX 38/40. 4 Enjoy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zalatwile ta misje GW Tigerem ;] Moja ulubiona GW Panthere dziwnie losowalo (ciezkie, arty i td) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2015 (edytowane) ja odchudziłem garaz i do misji uzywam tylko tego co mi zostalo ht t34 i is3 mt e50 i leoIX lt - chaffee arta bat 58 td hellcat kupowanie pojazdów pod misję to masochizm, to ma być urozmaicenie a nie grind... ernik - do zbijania capa łąduje się TYLKO burzaki! chyba, ze grasz td/artą, a capuje coś z tekturowym pancerzem... Edytowane 20 Stycznia 2015 przez grzechuk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2015 Najśmieszniejsze w tej grze jest to, że jak wracasz żeby zbić capa i dla bezpieczeństwa ładujesz gold-a, wyjeżdzasz na pełnej prędkości na capa w ostatnich sekundach, czołg przeciwnika stoi tyłem, w 99% przypadków jest DING... (niezależnie jakim.w jaki strzelasz), - decydujący strzał - DING... A jeszcze lepsze jest to, że jak masz przegrać to niezależnie co zrobisz, PRZEGRASZ... - jak ogarniasz grę to - Buła - ładowniczy/albo podpała, 2 Buła - magazyn/albo podpała, 3 buła - wieża zablokowana/ albo podpała... OT RNG w wykonaniu WG... Wiem że jest to denerwujące ale pozostaje nam wierzyć w statystykę :mellow: . Akcja przed chwilą. Haniebnie kampiłem myśląc że nie ma sensu ich ratować bo zarżną mnie jak barana. (rushowanie Prohorvki środkiem jest dla mnie tchórza zbyt wielkim wyzwaniem) Zostałem sam na 7, cośik jeszcze bym ugrał, ale wolverin capował, lecę jako kamikadze w stronę bazy , jest widzę go (licznik capowania 96,97,98) strzelam.... ding od wieży :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2015 (edytowane) 1sza bitwa z top gun na amx 50 100 i od razu ponad 4k dgm. Teraz to można grać :) Edt. Ależ mnie zbeształo. 20 bitew amx i wszystkie przegrane nawet z 70% win ratio. Chyba z góry ustalone bo żebym nie wiem co robił to i tak przegrywalismy z czerwonymi. Jakiś nonsens w ogóle. Tak do 150 bitew fajnie się grało aż nagle taki bum i cały czas porażki i porażki. Poj...ana ta gra czasami. Daje ci nadzieję że jesteś w miarę ogarnietym graczem by za chwilę zepchnąć cię w wielki dół i udowodnić że jednak wcale nie umiesz grać. W ogóle to jakaś mania jechania w jedną stronę. Pomimo że piszę dlaczego wszyscy jadą w jedną stronę to i tak mają to w [gluteus maximus]. Po statach niby ogarnieci gracze a w rzeczywistości giną jako pierwsi. Edytowane 27 Stycznia 2015 przez G73 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2015 Nie grałem dwa lata i od jakiegoś miesiąca znów pojawiam się w WOT. Fajnie było zagrać z PPC kilka plutonów na początek :)A tymczasem udało mi się na ruskim trollu zrobić w końcu mistrza: wklejam bo jestem cienki i dla mnie to hit ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1xer Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2015 Jakim modem uzyskać taką "podwójną" listę czołgów w menu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2015 W ogole fajny konfig tego modzika... Masz go gdzies Kurde od kilku dni mam jakies dziwne akcje E-100 vs IS-7. Tak jak przebic IS-7 z przodu to nie jest jakis wielki problem, tak z boku zaczyna to nieraz graniczyc z cudem Wczoraj na klanowych wylkach 9 strzalow, 8 trafien, 1 przebicie Wszystko to strzaly w IS-7 ;/ Strzelane z golda WTF????????????????????????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rodzik1981 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2015 Aslain i ustawiasz co chcesz i jak chcesz jest ciut zabawy ale warto :D. Czy można sprawdzić ile potrzeba expa na masterkę w jakimś Czołgu??? Co do przebić ja miałem podobnie na T28 prot strzelam w bok nic a z przodu wchodzi jak w masło :P s!c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zauwazylem ze niektorzy perfidnie wrecz ustawiaja sie bokiem, nie chowajac dolu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rodzik1981 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2015 Ale to wszystko takie dziwne jpantera 2 strzelam od boku nic 5 x ding odpuszczam i później strzał rozpaczy w wierze w przód i 500 dmg a on i tak mnie zabija bo zostało mu 61 hp :P ale na szczęście t 34 kampujący wymierza mu kare :) a tak w ogóle AMX lekkie są mega jak ktoś je ogarnia :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2015 @M1xer Podwójna lista (lub więcej ) nazywa się karuzela. @Jonathan Przypadkiem IS-7 nie ma z boku pancerza warstwowego? E-100 strzela z HEATów które jeszcze jako tako jednowarstwowy pancerz penetrują, ale nie dają rady przy strzelaniu przez gąsienice lub wielowarstwowy pancerz. Warto poczytać o mechanice penetracji żeby uniknąć zdziwień. @rodzik1981 wotreplays.com wybierasz czołg, only ace tankers, exp rosnąco i pokazuje ile co najmniej trzeba mieć pd na "m-ke" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2015 używam całego modpacka od Aslaina:http://aslain.com/index.php?/topic/2-095-96-ct-aslains-xvm-mod-instalator-mod%C3%B3w-z-podgl%C4%85dem-v4135-30-01-2015/To Polak, ale publikuje na cały świat. Trzeba bardzo starannie raz skonfigurować a przy ponownej instalacji (zamiast aktualizacji instaluje się ponownie) nie machnąć kółkiem myszy bo się wybierze domyślne i będzie trzeba konfigurować od nowa. Poza tym bardzo wiele przydatnych dobrze opisanych ze zdjęciami modów, na przykład celownik arty w końcu pomaga mi trafić, a wskazywanie ostatnich pozycji jednostki po zniknięciu na minimapce umożliwiło mi ubicie art i TDkó wroga już kilkukrotnie oraz ułatwi poszukiwanie ukrytych jednostek. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2015 Też polecam paczuszkę, jak grałem to tylko jej używałem. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2015 @Jonathan Przypadkiem IS-7 nie ma z boku pancerza warstwowego? E-100 strzela z HEATów które jeszcze jako tako jednowarstwowy pancerz penetrują, ale nie dają rady przy strzelaniu przez gąsienice lub wielowarstwowy pancerz. Warto poczytać o mechanice penetracji żeby uniknąć zdziwień. Wiesz wszystko ok itd... Jedno to teoria. Drugie to to co sie dzieje w grze. Wczesniej nie widzialem problemu by stanac w pojedynek E100 vs IS-7. Strzal, skatowac kadlub i wieze, przyjac strzal/rykoszet. i od nowa... A teraz jakos lekko sie to pozmienialo. Wale w miejsce pod warstwowka ale nad kolami. Efekt ten sam co gora bocznego pancerza ;/ Boczki staly sie dosc magiczne. Ostatnio z kumplem okladalismy jednego takiego. Kumpel gral E-50M. Uzywal zwyklej amunicji a potem golda i tez sie ostro zdziwil ze koles stoi bokiem do nas... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2015 (edytowane) Mam 12800 golda. Chcę kupić t34. Czy to dobry wybór czy wziąć coś innego? Wysłane z SM-G900F Edytowane 30 Stycznia 2015 przez G73 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2015 Bardzo dobry tenk. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quo Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2015 (edytowane) Mam 12800 golda. Chcę kupić t34. Czy to dobry wybór czy wziąć coś innego? Wysłane z SM-G900F najlepiej zrobisz jak wbijesz na serwer testowy i pograsz czołgami premium t34 jest mega mułowaty i farmienie kredytów na nim jest zwyczajnie nudnym zajęciem do tego jak się weźmie pod uwagę ile obecnie przypada art na bitwę to jego pancerz traci na znaczeniu i granie nim może powodować frustrację ... Edytowane 30 Stycznia 2015 przez quo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2015 ale t34 to jedyna zarabiarka, którą się cieszę, że wylosowało dychy ;-) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2015 No właśnie, ja T34 mam za frajer i w sumie od biedy czasami nim zagram. Strasznie go skrzywdzili i zrobili z niego muła ale ma takie działo, że grając z IX nawet nie trzeba specjalnie mierzyć bo wszystko wchodzi, na X w niektóre czołgi trzeba mierzyć ale i tak nie stanowi to większego wyzwania, więc pod tym względem to jego bardzo duży plus. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2015 (edytowane) Już go mam w garażu. 1sza bitwa dmg ponad 2k. Zarobione 44k na czysto więc nie jest źle. Przegraliśmy bo lemingi pojechaly w jedna stronę. Ja i caernarvon vs 4 ht bronilismy lewej flanki. Ostatnio mam szczęście do lemming train. Co mu montować? Chcę dosyłacz wente i...? Wysłane z SM-G900F Edytowane 30 Stycznia 2015 przez G73 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quo Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2015 stabilizację Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2015 Ja mam naprowadzanie, wenta i dosyłacz. Stabilizacja bardziej dla medów, które więcej strzelają w ruchu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2015 Vstab, dosyłacz to obowiązkowo - ogranicza dwie z trzech wad tego czołgu, czyli czas ładowania i celowania (vstab jest lepszy od GLD na każdym czołgu), do tego z reguły wentylacja no bo co innego dać. ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2015 Ślepy ten czołg jak cholera. Tłuką mnie ze wszystkich stron, a ja nikogo nie mogę zobaczyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2015 T34 jak zrobisz załogę nie będzie tak mułowaty. Na pewno trzeba zamontować wentylację. Pancerz ma dość słaby za to działo nie w kij dmuchał, dobrze celując można przebić dziesiątki, czasem z boku czy z tyłu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2015 Działo + łeb + hull down. Ja kiedyś grałem cały tydzień na T34 jak siepałem kredyty i przyjemnie mi się grało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2015 (edytowane) Tragicznie się mi gra tym czołgiem. Losowania po ciulu i 90% lemmingi bo jadą wszyscy w jedną stronę. Jakiś koszmar z tym mam cały czas. Edytowane 31 Stycznia 2015 przez G73 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rodzik1981 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2015 Odkąd są misje gra się zupełnie inaczej i odpowiedzi na głupią grę są częste make mission sorry ;P :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2015 (edytowane) a propos... KURZA STOPA w końcu! w 777 bitwie wbiłem asa na t34, 1st class miałem już z 50, ale nigdy asa... http://wotreplays.com/site/1578970#siegfried_line-grzesiek_k-t34 no i widzę, że na hellcacie mniej ludzi gra bo przeciętna bitwa i kolejny as... http://wotreplays.com/site/1563884#winterberg-grzesiek_k-m18_hellcat Edytowane 31 Stycznia 2015 przez grzechuk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...