G73 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2015 No ku... mać! Odpaliłem właśnie wota. Pierwsza bitwa Piaszczysta rzeka. Wszyscy pojechali na F0, ja sam na F8. Dojechały mnie WZ111 oraz IS3. Masakra z lemingami. Nie wspomnę o team kill. Chyba odpuszczę granie T34 bo po prostu nie mam szczęścia lub nie potrafię nim grać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2015 pierwsza zasada grania solo na randomach, jak widzisz leming train - dolaczasz, byle nie na 1 linii:P 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2015 Dokladnie. Tymbardziej na premium tanku - uzywasz lemmingow jak tarczy i a sam lejesz przeciwnikow. Lepiej zginac majac 4k+ dmg niz samemu broniac flanki z 400dmg. Przynajmniej porzadnie zarobisz.. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2015 Farmiąc srebro: dostałem coś takiego i gwiazdkę na lufie:Od dawna to jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2015 2-3 patche... ja mam po jednej * na t34 i 15558 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2015 Taka tam bitka Lowe A tu zimoweczka: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2015 Zimowe misje zakończone.Podsumowanie: 2.170.000 + 3 załogi wyszkolone dwie na 1 perk jedna na 2 perki niecałe125 bitew średnio po 3 minutyMaksymalnie można było 3.000.000 samodzielnie 5.500.000 w plutonach 5 osób.Jak dla nie najcenniejsze są załogi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2015 No ja wlasnie szkole zaloge na T-62A Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2015 (edytowane) misja na TD skończona z wyróżnieniem :)poza kartkami na stuga IV dostałem czołgistkę:Można było jej przydzielić dowolną nację czołg specjalność i miała od razu BiA i punktów na drugiego perka w całości :) Edytowane 2 Lutego 2015 przez maxymili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2015 (edytowane) Pamietaj ze jej BIA dziala tylko z innymi kobietami. Nie bedzie dzialalo jak bedziesz mial "koedukacyjna" zaloge w czolgu ;) EDIT: Zgodznie z http://worldoftanks.eu/pl/news/pc-browser/46/personal-missions-announcement/ : "Jeśli ukończycie cały Zestaw misji, będziecie mogli zrekrutować wysoce przeszkoloną członkinię załogi. Czołgistka będzie posiadać 100% kwalifikacji podstawowej, specjalny atut Stalowe siostry, oraz wystarczająco dużo doświadczenia, aby móc się nauczyć kolejnej umiejętności. Atut Stalowe siostry działa podobnie do Braterstwa broni, lecz z tą różnicą, że do jego działania potrzebne jest, by wszyscy członkowie załogi pojazdu byli kobietami. Oznacza to, że jeśli wymieszacie załogę w danym pojeździe, atut nie będzie działać." Edytowane 3 Lutego 2015 przez Trawienny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2015 (edytowane) ooo :( a tego nie wiedziałem, to wtopa, muszę przeszkolić w takim razie.No więc tego cholerstwa nie da się usunąć. Jest to perk przypisany na stałe. Spróbowałem i straciłem tylko trochę srebra i wyszkolonej umiejętności. Szczerze to do kitu, BiA powinno się mnożyć *2 kiedy tak zdolna czołgistka siada za radiem ;) Edytowane 3 Lutego 2015 przez maxymili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2015 @up Dzielić x2 kiedy ta czołgista rozprasza załogę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2015 Ważne, że nie siada za kierownicą. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rodzik1981 Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2015 Hehe hejt on :P :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2015 Musze Wam powiedziec ze diabelnie przypadl mi do gustu indianiec. Tak jak na poczatku jest strasznie mulasty i bez sily uderzenia tak juz zrobiony na maksa jest naprawde milym czolgiem. Mam niecale 100 bitew na nim a juz powoli staje sie ulubiencem tak jak T-29 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2015 niestety dużą wadą, jest mięciutka wieża i skupianie... poza tym czołg bardzo przyjemny, tylko leoś lepszy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2015 Jak to skupianie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2015 cholernie wolno skupia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quo Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2015 w koncu za urgent order wpadły fajne nagrody kilka dni temu +7 dni premium a dziś kombo 7 dni premium i 1000 golda ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2015 Mäuschen prosto z supertestu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2015 Kolejny czołg do strzelania premium ammo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2015 Szkoda. VK B byl genialnym czolgiem. Teraz jest jeszcze lepszym. Szkoda ze go zamieniaja... wielka szkoda.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rodzik1981 Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2015 To teraz nie mam po co iść do VK :( a właśnie zacząłem tą linię :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2015 misja: bądź najlepszy jako light, czasem taki zespół to wybawienie ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2015 (edytowane) Na T37 seriami potrafię być w topce i to przy 8 tierach. Akurat doszedlem do tej misji, więc zgaduję, że nagle będę miał z tym problem. Wysłane z mojego GT-N7000 Edytowane 9 Lutego 2015 przez radiergummi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2015 A jednak nie było tak źle. Za drugim razem zaliczone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rodzik1981 Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2015 Mi ostatnio 1 dmg braklo :P :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2015 nie mam niestety T37 ale tak mnie ten czołg wkurza w rękach innych graczy, że na pewno go kupię :) natomiast bardzo przypadł mi do gustu leopard 16.02 :) po zmaksowaniu rewelacyjnie objeżdża i seriami niszczy tygrysy itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2015 No ja wlasnie uwielbiam luchsa... dalej w tym drzewku to praktycznie mam wszystkie silniki, dziala, radia odkryte. Wiec chyba polece do RU-251 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2015 jak by ktoś wieczorem po 22 chciał zrobić misję na pluton dział samobieżnych to zapraszam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...