Szawel Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2015 Panterka jest szybsza, ma mocniejsze i szybsze działo. Pers ma twardszą wieżę i tyle. Panterkę z kolei niby losuje na X tiery, a persa niby na IX. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2015 (edytowane) Zwycięstwo Przełęcz E 50 Doświadczenia:3 609 (x3 za pierwsze zwycięstwo tego dnia) Kredytów 39 639 Osiągnięcia w walce Strzelec wyborowy, Odznaka mistrzowska: "I klasy" Misja zrealizowana! Nagroda: Dodano dni premium: 2 Dośw. załogi: 3 609 Naprawa: -9 525 Amunicja: -24 900 Kredyty: 5 214 WN8: 4 655 (100) http://wotreplays.com/site/1734522#teamWklejam, bo fajna wyrównana walka do ostatnich sekund i zaliczona misja. Co można zrobić czołgiem lekkim: Zwycięstwo Karelia LTTB Doświadczenia:2 236 (x2 za pierwsze zwycięstwo tego dnia) Kredytów 24 585 Osiągnięcia w walce Odznaka mistrzowska: "II klasy" Dośw. załogi: 2 236 Naprawa: -8 030 Amunicja: -3 740 Kredyty: 12 815 WN8: 4 670 (100) http://wotreplays.com/site/1740358 Nie będę dopisywał postów, ale to była dobra walka z początkowo przewagą przeciwników: Zwycięstwo Wichura Lorraine 40 t Doświadczenia:2 114 (x2 za pierwsze zwycięstwo tego dnia) Kredytów 44 555 Osiągnięcia w walce Odznaka mistrzowska: "II klasy" Dośw. załogi: 3 171 Naprawa: -13 220 Amunicja: -16 480 Kredyty: 14 855 WN8: 6 232 (100) http://wotreplays.com/site/1752186#windstorm-maxymili-lorraine_40_tPrzy tej okazji doczołgałem się do Bat Chatiliona 25t. Opracowano:Pojazd: Bat.-Châtillon 25 t został opracowany. Koszt nierozdysponowanego doświadczenia: 200000. Koszt wolnego doświadczenia: 0. Edytowane 30 Marca 2015 przez maxymili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) Dostajemy zadanie ubić 10 wrogów:i potem mamy coś takiego ;) Edytowane 1 Kwietnia 2015 przez maxymili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Faktycznie wali artyleria na wezwanie? Ciekawe czy tylko dziś czy po 1.04 też będzie działać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Jeszcze nie sprawdziłem, ale widziałem tęcze pokazującą się podczas gry. Domyślam się, że to ta "super broń" :d nie wiem tylko, czy jest powiązana z jakimś realnym ostrzałem, czy to tylko taki motyw wizualny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Być może na końcu tej tęczy jest garnek wypełniony po brzegi goldem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Szkoda tylko, że nie pamiętam kiedy udało mi się ubić 10 przeciwników ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) 10 po kolei, nie w jednej bitwie. W ostatniej bitwie tęcza spadła blisko mnie i widziałem dwie bomby spadające. Były dość duże, ale spadły w pewnej odległości od czołgów i nie widziałem, czy spowodowały jakikolwiek uszkodzenia.Jeżeli tak to dobre na X tiery i kamperów w JgE100 ;) Edytowane 1 Kwietnia 2015 przez maxymili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Teraz czytam, że za każdą misję jest tylko 1 użycie. Myślałem, że to na stałe. Łeeee... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Kurde byłem pewny że to żarcik na 1 kwietnia ale faktycznie też dostałem za misję ale jeszcze nie używałem tęczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Mają zasięg splasha 8m i skalują się z tierem na którym używamy np. V t 150 dmg a X bodajże 500, lecą 2s, pojawia się tęczowa waizka i boom wali. Dobre na ściąganie gąsek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Jak ktoś czeka, to dodatkowe miejsca w garażu za 50% i przeszkolenie załogi za pół ceny. Poza tym wszystkie czołgi do 5 tieru włącznie za pół ceny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2015 (edytowane) Nic niesamowitego w wyniku ale przed bitwą już miałem przeczucie do tego ******* OP FV 304. Główna akcja od 9:30 na zegarzę reszty nie oglądajcie bo nie chcę się pogrążać :D http://wotreplays.com/site/1770802#self Edit RNG teraz wynagrodziło mi 3 bezpośrednimi strzałami na Hummlu w Chafee, Luchsa i Stug IV ( w jednej bitwie) Edytowane 5 Kwietnia 2015 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 (edytowane) Kolejny czołg z gwiazdą biegłości MT-25. Na leopardzie już lecę po drugą a jeszcze mastera nie zrobiłem, nawet przy wn8 9500 na bitwie. Edytowane 18 Kwietnia 2015 przez maxymili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 http://eu.alienwarearena.com/giveaways/the-world-of-tanks-bonus-code-key-giveaway Your Bonus Code Package for existing players includes: 1 Day of Premium Case of Cola (Premium Consumable) http://eu.alienwarearena.com/giveaways/the-world-of-tanks-invite-code-key-giveaway-for-new-players This Invite Code for new players includes: 350 Gold 7 Days Premium Pz.Kpfw. S35 739 (F) Free Garage Slot 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 (edytowane) All keys claimed for this week. Another batch of keys sometime next week!już koniecPrzy okazji, wziąłem niechcący dla nowych graczy, jak ktoś chce to proszę:YDR75-FWK3T-V7VGU-FYTYB-ESRTHhttp://worldoftanks.eu/pl/news/pc-browser/44/special-wot-4anniversary/15% zniżki na VIII tiery premium30 i 50% na pozostałe czołgi premiumI wiele innychMisja z darmowym czołgiem 5 tieru + miejsce w garażu. Jak ktoś nie ma żadnego prem tanka to na pewno warto się zainteresować.---------------------------------------------WN8-11000 od kiedy mam tester wn8 w bitwie na żywo mój najlepszy wynik. Końcówkę nieco zważyłem.http://wotreplays.com/site/1788549Niestety po grze wot się zresetował więc nie mam potwierdzenia z dokładnym wynikiem WN8 to z moda w grze zaniża o ok 10%. Edytowane 11 Kwietnia 2015 przez maxymili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2015 (edytowane) Świeżo zdobyta nagroda za misje rocznicową. V tier premium miejsce w garażu, 3 dni premium: Można jeszcze do wtorku rano. Porażka Murowanka Type 3 Chi-Nu Kai Doświadczenia:749 Kredytów 29 218 Osiągnięcia w walce Odznaka mistrzowska: "III klasy" Dośw. załogi: 1 123 Kredyty: 29 218 WN8: 2 437 (88)Przyjemny jest jak rzuca na 5tki :) Edytowane 12 Kwietnia 2015 przez maxymili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Ja dobijam do pierwszej części bo niestety brak czasu ale w końcu jakieś w miare normalne misje do ukończenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Na Chi Nu Kai łatwo teraz "M" wchodzi :) Porażka Rzeka Perłowa Type 3 Chi-Nu Kai Doświadczenia:2 284 Kredytów 53 010 Osiągnięcia w walce Duży kaliber, Strzelec pancerny, Strzelec wyborowy, Odznaka mistrzowska: "As pancerny" Dośw. załogi: 3 426 Naprawa: -2 036 Amunicja: -1 230 Kredyty: 49 744 WN8: 7 315 (100)Pierwszy raz mam mastera na porażce ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2015 To dlatego że dostałeś duży kaliber i exp policzyło Ci za wygraną. Złapanie M na jakimkolwiek czołgu bez zdobycia bohatera bitwy to totalny harcore. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Savinac Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Co mi ta gra czasu pożera :) Heh, czas chyba na odwyk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Warty ten Chi Nu Kai rozegrania bitwy czy go odrazu sprzedać (na papierze wygląda słabo, to guano jest wolne jak HT, hp ma jak MT, działo ~do HT. Może chociaż ma preferencyjne losowania?) @Savinac WOT zrobi to sam za Ciebie. Wystarczy żebyś kupił dwa stockowe czołgi, początkowo dostawał losowania +2, w momentach których masz szanse przebić chybić o milimetry, a później będziesz sam przegrywał to co powinieneś ugrać. W mojej opinii w WOT nie da się grać "ciągle" gra się przyjemnie ale przez partię kilkuset bitew potem trzeba odpocząć inaczej WOT zamiast przyjemności będzie sprawiał frustracje. Muszę przyznać, że są takie momenty gdy po prostu mamy "strzały przeznaczenia" i radość z gry jest ogromna jednak nic co piękne nie trwa wiecznie. Każdemu trafia taka seria po której albo musi odpuścić WOT abo sfiksować . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Pamiętny vk3002 ze stockowa armata, pewnego razu z połowy mapy dostał super celności i przebijalności, nawet wieże t29 penetrował aż miło, aby kolejnym razem nie móc nic przebić. Dodatkowo bitwy na zbicie gwiazdek to przeważnie dół stawki, tak więc jest się tarcza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aleman Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Jesli mogę coś dodać, to dla fanów WoT za tydzień w wawie będzie fajny event poświęcony tej grze. Do zdobycia m.in. kody do gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2015 (edytowane) http://wotreplays.com/site/1807653#el_halluf-maxymili-aufkl_rungspanzer_panther Edytowane 18 Kwietnia 2015 przez maxymili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2015 (edytowane) Dzisiaj postanowiłem odinstalować mody żeby sprawdzić dlaczego często wyrzuca mnie z gry. Jakie było moje zdziwienie kiedy zobaczyłem jak ilość fps poszła w góre. Z modami miałem praktycznie wszystko na minimum i czasami spadało do 23fps. Teraz wszystko na średnie i gra działa bardzo płynnie. Absolutnie nie zdawałem sobie sprawy z tego że mody tak obniżają ilość klatek. Edytowane 19 Kwietnia 2015 przez G73 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Myślałem, że to oczywiste. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Dzisiaj postanowiłem odinstalować mody żeby sprawdzić dlaczego często wyrzuca mnie z gry. Jakie było moje zdziwienie kiedy zobaczyłem jak ilość fps poszła w góre. Z modami miałem praktycznie wszystko na minimum i na czasami spadało do 23fps. Teraz wszystko na średnie i gra działa bardzo płynnie. Absolutnie nie zdawałem sobie sprawy z tego że mody tak obniżają ilość klatek. Wina przestarzałego systemu jaki jest używany do wyświetlania ui (flash), wrzucisz coś więcej i już sobie nie radzi, tak samo jak silnik graficzny. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2015 (edytowane) Strzeliłem raz w swojego i stałem się niebieski jaki z tego wniosek? Podpalenie czołgu liczone jest jako wielokrotne trafienie :o Oj będzie ciężko na M w "Kajtku" , może to i dobrze bo czołg jest genialny, nawet tragiczna drużyna nie psuje przyjemności z gry bo wystarczają trzy strzały i już +7k srebra do przodu. Edytowane 23 Kwietnia 2015 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2015 (edytowane) 9.7 jest do pobrania. Ładnie się wczytuje przez luncher gry.12:09 serwery nadal martwe. Też nie możecie się zalogować pomimo aktualizacji? Edytowane 28 Kwietnia 2015 przez maxymili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...