Małpożer Opublikowano 25 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2015 Ok, jesf wolny i ma slaby pancerz u dolu. Ale wieza i dzialo, a szegolnie jego kat wychylu sa swietne. Po prostu nalezy chwilke dluzej przecelowac ;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 25 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2015 Hull down jest świetny ale nie mam szczęścia jeżeli chodzi o losowania i bardzo często na tym czołgu ściąga mnie artyleria. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quo Opublikowano 25 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2015 (edytowane) mam WZ-111 zamiast 112 naprawdę przyjemny czołg można grać bardzo agresywnie do zarabiania się nie nadaje 112 ma mniejszą prędkość maksymalną, gorszy pancerz na boku, mniejszą szybkostrzelność i łatwo ją podpalić z przodu za to lapiej opuszcza lufę generalnie jest bliźniaczo podobna do WZ-111 :) Edytowane 25 Lipca 2015 przez quo 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2015 W końcu wziąłem lowe. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2015 250 golda za wypełnienie ankiety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2015 Fail - tylko na serwer NA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2015 Panowie spadła wam wydajność po ostatnich aktualizacjach? Mam wszystko na full oprocz tekstur z wlaczonym vsync i przed aktualizacją miałem non stop 61 stałych fps. Teraz bardzo często spada nawet do 45. Nie wiem czy to wina windows 10 czy gra znowu urosła w wymagania. Jeszcze jedna rzecz to dlaczego nie moge ustawić tekstur na max? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_NN Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2015 Panowie spadła wam wydajność po ostatnich aktualizacjach? Mam wszystko na full oprocz tekstur z wlaczonym vsync i przed aktualizacją miałem non stop 61 stałych fps. Teraz bardzo często spada nawet do 45. Nie wiem czy to wina windows 10 czy gra znowu urosła w wymagania. Jeszcze jedna rzecz to dlaczego nie moge ustawić tekstur na max? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka żeby ustawić tekstury na max trzeba mieć ściągniętego pełnego klienta 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2015 Panowie spadła wam wydajność po ostatnich aktualizacjach? Mam wszystko na full oprocz tekstur z wlaczonym vsync i przed aktualizacją miałem non stop 61 stałych fps. Teraz bardzo często spada nawet do 45. Nie wiem czy to wina windows 10 czy gra znowu urosła w wymagania. Jeszcze jedna rzecz to dlaczego nie moge ustawić tekstur na max? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka U mnie jest podobnie na win 8.1 więc to nie wina systemu. Spadek średnio o 15-20fps, a ustawień nie tykałem już od dawna. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2015 (edytowane) W takim tempie za rok bez 980ti pewnie nie da sie pograć na full detalach w miarę komfortowo.Wysłane z SM-G900F przy użyciu Tapatalka Edytowane 27 Września 2015 przez G73 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2015 Ktoś jeszcze gra? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2015 Bardzo sporadycznie. Klan mi podupadł a randomki to szkoda nerwów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2015 Centurion Action X wymiata! Taptaptap Mlais M52 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2015 (edytowane) https://eu.alienwarearena.com/giveaways/world-of-warships-bonus-code-key-giveaway- 1 dzien premium Kod: WOWSALIENINVITE u mnie niestety nie działa :/ Edytowane 25 Listopada 2015 przez tom256 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2015 Bo to kod do warship Wysłane z mojego SM-G900F Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2015 I tak nie działa. Taptaptap Mlais M52 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2015 Co myślicie o VIII M4A1 REVALORISÉ? Ktoś ma? Jak wrażenia? Oraz z tańszych: Skoda vs Rudy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2015 http://wiki.wargaming.net/en/Tank:F73_M4A1_RevaloriseDziało ma niezłe, penetracja gorsza niż w CDC, wolniejszy, za to nieco twardszy, wyższy profil jednak jest dużą wadą n płaskich mapach.Czołg ja reszta francuzów łapie wszystkie pestki bez golda, więc te kilka mm więcej pancerza nie da mu wiele na tierach 8-10.DPM gorszy niż w CDC co wg mnie jest decydujące. Będzie w tej samej cenie po następnych paczu, a jest efektywnie słabszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2015 A łyka wszystko az milo ;] Lepszy francuz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2015 (edytowane) Dawo nie grałem, więc i taki ACE cieszy ;) http://wotreplays.com/site/2319956#ruinberg-maxymili-kv-85 Edytowane 6 Grudnia 2015 przez maxymili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2015 Takie tam karanko z m4r'em: http://wotreplays.com/site/2329059#stats Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2015 Co sądzicie o premce 59-PATTON ? dają go za 173 PLN i do tego 3750 złota. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2015 szału nie robi to nie zwykły 59 teraz dali mu bufa do peny bo słabo se radził - jak trafia na 8 to ok ale z 10 to już mu cięzko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2015 Niespodziewanie wpadła druga "gwiazdeczka" o dziwo bez M Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2015 (edytowane) W weekend nie idzie normalnie pograć. Same pomidory, dziwne rykoszety i tym go nie pokonamy na czerwonych. Wrzucasz powtórkę na forum wot'a a tu mogłeś nie przebić bo dolne widełki.. ale zawsze na czerwonych?! WTF strzel w zielonego albo lepszego i wchodzi jak ma wejść. Czerwony i zapomnij... popłakałem i przeszło Edytowane 20 Grudnia 2015 przez bamboocha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2015 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2015 (edytowane) @Szawel: 59-Patton to IMO taka trochę kupa, pena nie powala do tego masz ogromną kopułę na wieży. Jak się wychylasz z za górki, to zanim zobaczysz przeciwnika, on jest w stanie wpakować Ci pestkę z zamkniętymi oczami. @G73: Mnie to nie dziwi, sposób obliczania mark of excellence jest z [gluteus maximus]. Obadaj sobie filmik, gość nie zrobił w bitwie nic, 0 dmg, 0 asysty i wbił 3 gwiazdkę. Jak by zrobił chociażby 1 dmg'u, to można by było powiedzieć, że wypadła z obliczeń bitwa w której nic nie zrobił, ale tutaj całe 0. I weź tu zrozum tą grę. Ja mniej lub więcej w dalszym ciągu pogrywam, ale w godzinach w których jestem, rzadko kogokolwiek widzę, więc myślałem, że jestem jeden z ostatnich :) Z osobistych sukcesów to na WZ-111 "wbiłbym" ostatnio HT-15-2, ale niestety miałem wybraną inną misję. Było takie ładne 7k dmg zblokowanego, ponad 3k dmg zrobionego i lipa. Przedwczoraj udało mi się faktycznie zrobić tą misję, ponownie na WZ-111, niestety przegrana, więc bez honorów, a że nie gram artą, to misja do poprawki. http://wotreplays.com/site/2311700#stats EDIT: Właśnie wpadło HT-15-2 z honorami :) Tylko teraz pytanie gdzie drugą załogę skierować. http://wotreplays.com/site/2350259#stats Edytowane 21 Grudnia 2015 przez demon92 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2015 (edytowane) W weekend nie idzie normalnie pograć. Same pomidory, dziwne rykoszety i tym go nie pokonamy na czerwonych. Wrzucasz powtórkę na forum wot'a a tu mogłeś nie przebić bo dolne widełki.. ale zawsze na czerwonych?! WTF strzel w zielonego albo lepszego i wchodzi jak ma wejść. Czerwony i zapomnij... popłakałem i przeszło Jeszcze te rykoszety itd potrafię zrozumieć ale dlaczego do cholery mm dobiera tak graczy że dla jednej ze stron bitwa kończy sie po ok 4 minutach. Przecież to chore. Takim lowe to nawet nie zdążę dojechać tam gdzie chcę bo już połowy drużyny nie ma. Wysłane z mojego SM-G900F Edytowane 21 Grudnia 2015 przez G73 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2015 W weekend nie idzie normalnie pograć. Same pomidory, dziwne rykoszety i tym go nie pokonamy na czerwonych. Wrzucasz powtórkę na forum wot'a a tu mogłeś nie przebić bo dolne widełki.. ale zawsze na czerwonych?! WTF strzel w zielonego albo lepszego i wchodzi jak ma wejść. Czerwony i zapomnij... popłakałem i przeszło teoria spiskowa coraz modniejsza ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2015 (edytowane) Jak Wy to robicie, taka ilosc dingow na WZ-111? stajecie calkiem bokiem i przyjmujecie wsio na gaski czy jak? @up, a żebyś wiedział, coś w tym jest, szczególnie jak objedziesz ich od tyłu, i zaczynasz pompować... odwroci sie taka jedna czerwonka i jeb... magazyn ammo, podpala, dzialo, wieza, albo polowa zalogi za**bana - jednym strzałem... i tak jest za kazdym razem, tak jakbys walczac z czerwonka mial -50% do wszystkiego... - nie mowiac o tym jak czerwonka jest na dobicie, wtedy sa dopiero cyrki... mega boost + 50% do pancerza... Edytowane 22 Grudnia 2015 przez ernik 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...