bamboocha Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2015 teoria spiskowa coraz modniejsza ;) Nie jestem zwolennikiem teorii spiskowych ale czasem mam wrażenie że jeżeli celujesz w pomidora to zawsze masz rng -25%, a on ci z biodra przebije ap swoim vk36 na krótkiej 8.8 (132peny) przód is3... cuda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rodzik1981 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2015 I ulubione ... TD jp2 albo jtig8,8 i mierzysz w arte iiiiiiii DING rykoszet .... :) i ręce opadają ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2015 (edytowane) @bamboocha przyjacielu, strzeliłem kiedyś z T110 E4 prosto w bok Lor 155. Trafiłem idealnie z daleka. ding :DGość miał zieloną gwiazdkę.W tej samej bitwie dwa razy strzeliłem w tył podwozia pod kątem prostym IS3 z bliska, raz ding i raz znikło. Gracz też nie był zły, jakiś żółty zdaje się o ile pamiętam jeszcze.Teoria spiskowa w przypadku WOT polega na tym, że lepiej zapamiętujemy ekstremalne zdarzenia a przeciętne zapominamy i po jakimś czasie wydaje Ci się, że tylko od czerwonych tak odbija.Jak chcesz prawdziwą teorię spiskową to polecam "Teoria Spiskowa" Stanisława Michalkiewicza. Można się przerazić po przeczytaniu ;) a nie tam dingi w WOTa Edytowane 22 Grudnia 2015 przez maxymili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2015 Wywal xvm i inne debilne mody. Nie będziesz się stresował. Taptaptap Mlais M52 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2015 Najlepiej wylacz gre, stres zniknie jak reka odjal. Dziala lepiej niz wywalanie modow :D 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2015 Łapcie: AXTHGH12BN15MASA Taptaptap Mlais M52 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2015 dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2015 Łapcie: AXTHGH12BN15MASA Taptaptap Mlais M52 Dziękówa. Wziąć amx 50/120 ewentualnie iść w 50B lub T57 Heavy lub WT E100? AMX ma chyba bardzo kiepskie opuszczanie działa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rodzik1981 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2015 dzięki lubię czekoladę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2015 Ja mam T57 Heavy i w plutonie gra się przyjemnie. Taptaptap Mlais M52 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quo Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2015 (edytowane) Dziękówa. Wziąć amx 50/120 ewentualnie iść w 50B lub T57 Heavy lub WT E100? AMX ma chyba bardzo kiepskie opuszczanie działa? 50 120 poza slabym opuszczaniem ma tez mega slabe podnoszenie no i przeladowanie 3.3 sek tez jest dlugie jak na magazynek T57 jest wolny i ma bardzo slabe miekkie statystyki dziala generalnie po nerfie ten czolg jest mocno sredni i ja przestalem nim grac WT E-100 zostanie za niedlugo zmieniony na jakies papierowe, wielkie pudlo bez camo i z dzialem 15 cm bez magazynka z tej grupy zdecydownie najlepszy bedzie 50B natomiast jest wiele czolgow ktorymi bez porownania przyjemniej sie gra na ""korytarzowych" mapach niz na 50B Edytowane 27 Grudnia 2015 przez quo 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2015 (edytowane) Jak by ktoś nie zauważył to jest promocja można za wygranie bitwy dostać czołg premium 3 tier nawet niezły i oczywiście miejsce w garażu i dzień premium.----edit:zaczynając tą bitwę powiedziałem sobie, że może nic nie przebiję, ale za to może coś wyspotuję. Ale potoczyło się inaczej.http://wotreplays.com/site/2366798#kharkov-maxymili-comet Edytowane 27 Grudnia 2015 przez maxymili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2015 (edytowane) WT E-100 zostanie za niedlugo zmieniony na jakies papierowe, wielkie pudlo bez camo i z dzialem 15 cm bez magazynka Kurde to szkoda bo kupilem Wt IV i chciałem iść właśnie w WT E100. To pewna informacja?Amx 50 120 sprzedałem więc już raczej nie będę szedł w tą linię. Po prostu chciałbym coś w stylu 50 100 po tuningu. Wysłane z mojego SM-G900F Edytowane 30 Grudnia 2015 przez G73 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cochin Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2015 nerf WTF jest pewny, ale nie wiadomo kiedy to nastapi. 50 100 po tunningu to wlasnie 50B. jak chcesz magazynka to moze sprobuj nowa linie czeską :) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2016 nerf WTF jest pewny, ale nie wiadomo kiedy to nastapi. 50 100 po tunningu to wlasnie 50B. jak chcesz magazynka to moze sprobuj nowa linie czeską :) Poczytałem na temat tego Grille 15 i z tego co widzę będzie miał działo z gorszą penetracją od Wt IV. Czy wt IV zostanie znerfiony po wejściu tego grille? Wysłane z mojego SM-G900F Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2016 (edytowane) @G73: Mnie to nie dziwi, sposób obliczania mark of excellence jest z [gluteus maximus]. Obadaj sobie filmik, gość nie zrobił w bitwie nic, 0 dmg, 0 asysty i wbił 3 gwiazdkę. Jak by zrobił chociażby 1 dmg'u, to można by było powiedzieć, że wypadła z obliczeń bitwa w której nic nie zrobił, ale tutaj całe 0. I weź tu zrozum tą grę. Oblicza wobec średniej z ostatnich dwóch tygodni więc jeżeli średnia spadła to wbił za free. ----------- 5 raz podchodząc do odznaki biegłości i spadając znów na jakieś 62-63% w końcu ją zdobyłem :) E-50 moja ulubiona jak do tej pory maszyna. Edytowane 5 Stycznia 2016 przez maxymili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2016 (edytowane) Panowie może wiecie dlaczego nie zapisało mi replay z bitwy? Akurat zrobiłem dobry dmg i akurat tego replaya nie mam. Nie da się tego jakoś odzyskać? Maxymilii możesz poszukać z wczoraj od godz 21:30 do ok 21:50 i podesłać mi wszystkie z naszego plutonu? Wysłane z mojego SM-G900F Edytowane 10 Stycznia 2016 przez G73 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2016 (edytowane) Panowie może wiecie dlaczego nie zapisało mi replay z bitwy? Akurat zrobiłem dobry dmg i akurat tego replaya nie mam. Nie da się tego jakoś odzyskać? Maxymilii możesz poszukać z wczoraj od godz 21:30 do ok 21:50 i podesłać mi wszystkie z naszego plutonu? Wysłane z mojego SM-G900F Mam zapis tylko ostatniej bitwy, można to ustawić w opcjach, jak mam replay to wrzucam sobie na wotreplays i nie trzymam już na dysku. ------------------------------ Wczoraj WR 19% WN8 coś koło 260. Krótko mówiąc miałem fatalny dzień, dziś podszedłem z nastawieniem na kontynuację i tylko wbić x2 na Comet i Chi-Ri, tymczasem życie wciąż zaskakuje ;) http://wotreplays.com/site/2411177 Zwycięstwo El Haluf Comet Doświadczenia:2 580 ( x2) Kredytów 32 047 Osiągnięcia w walce Specjalista, Duży kaliber, Rozpruwacz, Strzelec pancerny, Odznaka mistrzowska: "As pancerny" Dośw. załogi: 3 870 Naprawa: -2 412 Amunicja: -3 750 Kredyty: 25 885 WN8: 10 117 (100) Edytowane 15 Stycznia 2016 przez maxymili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2016 takie tam zabawy w t25/2 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2016 Dzisiaj jakaś tragedia z rng. Działo które wali średnio po 560 nabija tylko 400, to samo w T10 po 350. 22,22% wr :) Trza odstawić na jakiś czas ten pochłaniacz czasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zwycięstwo Wichura M41 Walker Bulldog Doświadczenia:2 424 ( x2) Kredytów 28 172 Osiągnięcia w walce Odznaka mistrzowska: "I klasy" Dośw. załogi: 2 424 Naprawa: -5 424 Amunicja: -7 020 Kredyty: 15 728 WN8: 7 580 (100) http://wotreplays.com/site/2441099#windstorm-maxymili-m41_walker_bulldogOd kiedy mam magazynek na 10 naboi jest to mój najlepszy light. Ale jeszcze na silnik nie zarobiłem, może to i dobrze bo mnie tak nie ciągnie do szarżowania ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2016 ktos w ogole jeszcze ogarnia forumowy klan? czy juz kompletnie z zapomnienie poszedl? w sumie to chyba czas sie do jakiegos klani na cw itp zalapac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2016 Grają ludzie cały czas: http://eu.wargaming.net/clans/500004515/ Wysłane z mojego SM-G900F Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2016 Mi chodzilo o CW czy twierdze, a to ze ktos sam tam klepie to wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2016 twierdzy ani cw nie robimy już od dawna, sam nie grałem półtora roku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2016 (edytowane) Do mnie co jakiś czas piszą rekrutujący czy nie zmienię klanu. Czasem się zastanawiam, bo na twierdzy idzie dobry hajs wyciągnąć. A że nie mam premki to chyba się skuszę. Wysłane z mojego LG G3 Edytowane 28 Stycznia 2016 przez bamboocha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2016 Że jestem leniwy... i mi się nie chce szukać to zapytam. Te całe twierdze, to się rozgrywa tak jak CW codziennie o tej samej godzinie? Ja tam w sumie nawet i często bywa w grze, ale raczej w późniejszych godzinach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quo Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2016 potyczki mozesz grac non stop za wyjatkiem godzin nocnych ( chyba od 4 w nocy do rana sa zablokowane ) ataki na twierdze klanowe odbywaja o jednej okreslonej godzinie, przy czym jest ona wyznaczana przez klan ktorego twierdza jest atakowana wiekszosc klanow broni sie przed atakami na swoje twierdze wyznaczajac 4 rano ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2016 Hej ma ktoś może AMX 30B i wie czy radiooperatorem jest tam ładowniczy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2016 No i twierdze czy cw to zupelnie inna gra. Ciezko sie przestawic po samych randomowkach. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...