quo Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2016 Hej ma ktoś może AMX 30B i wie czy radiooperatorem jest tam ładowniczy ? tak, ładowniczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2016 Ostatnio tak mi się robi czasem, że zamiast enterem zaczynać wiadomość wyskakuję do windowsa. Potem też enterem mi wraca, więc nie było by problemu, tylko blokuje mi całą klawiaturę. w systemie klawiatura jest bo nl i cl chodzą, tylko w WOT nie działa nic poza tym enterem. Miałem teraz taką grę, że grałem pluton, ubiliśmy z ziomkiem razem 6000 k hpsów i 6 fragów z czego ja 5. I nie mogłem ani naprawić działa, ani gąsienicy, ani zaznaczyć na mm nic, ani napisać mu czegokolwiek i w sumie prze to przegraliśmy.Może to jakiś mod, albo da się to wyłączyć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2016 Mi po instalacji aslaina bez odpowiedniej konfiguracji modow mialem od czasu do czasu wyjscie do windy, az po ktoryms razie cale gui sie zwiesilo i zadne restarty juz nei pomagaly :/ Reinstal gry + konfiguracja tylko potrzebnych modow i wszystko dziala jak ta lala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2016 (edytowane) Maxymilii też tak miałam kiedyś i też kilka razy przez to mnie rozwalili. Taki "urok" modów. Jak już jesteśmy przy modach to jak nazywa się modyfikacja która pojazuje czas odliczania przeładowania działa czołgu który mnie trafił? Wysłane z mojego SM-G900F Edytowane 4 Lutego 2016 przez G73 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2016 OTM Reload, jest w paczce aslain.com w rozdziale "celowniki" w punkcie "przeładowania dział". 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katoda Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2016 I coś mi się wydaje, że z tym modem trzeba uważać, obiło mi się o oczy że może być traktowany jako cheat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2016 tylko na serwerze US. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2016 Jak na cw lataja z modami co pokazuja na minimapce, gdzie sie drzewa/murki przewracaja ;) Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2016 (edytowane) Ludzie latają z czym chcą, jak na razie nie słyszałem, żeby WG w jakikolwiek sposób sprawdzał kto z czym gra. Dopóki nie będziesz wrzucał screenów na forum to na pewno bana nie dostaniesz, pozostaje jednak kwestia moralna, albo jak kto woli, czy masz fun z tego, że grasz z cheatami. Nie mówię, że ten akurat mod to cheat, tym bardziej, że i tak pokazuje on mniej więcej, a nie dokładnie, ale tak ogólnie. Edytowane 7 Lutego 2016 przez demon92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2016 (edytowane) Pokazuje bez wpływu załogi, mechanizmu dosyłającego, nie uwzględnia "c" przy działach z autoloaderem. Ale ogólnie przy rozsądnym wykorzystaniu daje szansę, szczególnie jak masz słaby czołg, lt albo mt na ciężkie. Kiedy widzisz, że przeciwnik przeładowuje 9s to wiesz, że możesz się wtedy wychylić i strzelić. W WOT niema chitów bo każdy może użyć tych modów więc nie dają one nieuczciwej przewagi.--------------------------------------------Przeniosłem grę na dysk C: (SSD) i zauważalnie przestała się przycinać, mody też wrzuciłem na C:.--------------------------------------------Co dzień 40 złota w prosty sposób do wzięcia: Edytowane 10 Lutego 2016 przez maxymili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2016 (edytowane) Ta sama okazja co na początku lutego. Plutonową robię sam 5 killów a potem zapraszam jakiegoś pomidora ten przyjmuje zaproszenie i gotowe hehe Właśnie grinduje BL10 na ISU i ciężko idzie. Od miesiąca męczę się z ostatnią misja TD na T28HTC. Kilka razy już brakowało niewiele. Coś czuje że przy grindzie BL10 wpadnie albo w pierwszych 10 bitwach z nią. Edytowane 10 Lutego 2016 przez bamboocha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2016 Działa wam testowy 9.14? Wysłane z mojego SM-G900F Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2016 zajebiszczy celownik:Robi tak, że jak celujesz w coś to pokazuje czy masz penetrację, czy raczej nie, albo wcale i to w łatwej formie kolorami. Robi robotę, że aż miło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2016 Dzis jakies zrabane losowania. Ciagle HT 8 tier vs same X tiery... Dodatkowo teamy debili jakich nie widzialem od 3 tyg. Chyba nie ma co grac podczas jakis okazji itp :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2016 no ma być za darmo czołg premium to wszyscy jado Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2016 no ma być za darmo czołg premium to wszyscy jado O jaki czołg za darmo? O co chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2016 http://www.dom1n.com/newsy/fv4202-p-maraton-eu/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2016 (edytowane) To się nieco spóźniłem ;) dopiero cometa kończę/.9 tkami i 8 kami lepiej nie grać, rzuca na same C AX nakręcone, chyba na amfie ;) i masakra :)Za to świetnie się gra 7 kami :) większość na 7-5 a czasami na 8-6. Edytowane 15 Lutego 2016 przez maxymili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2016 To widzę że nie tylko ja mam dziś jakieś masakryczne losowania. Meksyk normalnie, aż w CS-a pogram bo mnie poirytowały losowania +RNG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2016 Dzień jak co dzień w WoT. Jest opcja zdobycia 8 tieru premium to i słusznie są chętni. Najczęściej boli [gluteus maximus] tych co Centuriona AX nie mają w garażu. Warunki wykonania misji nie są specjalnie wygórowane. Ponad 74k dmg już wbiłem. Najlepiej to robić na TD moim zdaniem. Tiery 9 i 10. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2016 Znów dwie misje po 20 golda każda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2016 Udało się wczoraj wbić na testowy. Dźwięki czołgów są zajebiste. Wysłane z mojego SM-G900F Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2016 A fizyka? Da radę w końcu przejechać przez tory bez większego zwalniania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2016 (edytowane) Przy plutonach po złoto, jednak cały pluton musi być w top 10 a nie tylko "ty". Taki suprice kiedy zaprosiłem do plutonu gracza z 2 fragami, nie przyjął, ale jak sam zrobiłem trzy i drugi gracz, który przyjął zapa też zrobił 2 kile, to się ziomek w 12 t obudził i dołączył, czym nas pozbawił skutecznie golda bo wprawdzie miał 2 fragi, ale chyba oba wziął na 1 hita :)Do testowego nie mogę się zalogować, wieczorem w nocy ani rano. Ciekawi mnie ta fizyka ruchu czołgów, nowy model skręcania.Da się już zalogować na testy.A tymczasem takie tam na Churchill Ihttp://wotreplays.com/site/2493627#teamskońcówkę zrypałem wiem, ale M'ka jest :) Edytowane 19 Lutego 2016 przez maxymili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2016 Wczoraj jakieś absurdy. W tył wieży nie mogłem przebić amx 50 100 z wt IV. To tylko namiastka tego co się działo. Odpuściłem dalszą gre. Wysłane z mojego SM-G900F A fizyka? Da radę w końcu przejechać przez tory bez większego zwalniania? Zagrałem tylko jedną mapę bez torów ale fizyka chyba została bez zmian, bynajmniej ja nic nie zauważyłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2016 A do kiedy ma działać test? Bo planuje zakupić typa64 ( misja w aw) i chciałbym go potestować. Wysłane z mojego LG G3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2016 Test teoretycznie działa już od jakiegoś czasu ale ciężko się wbić. Wysłane z mojego SM-G900F Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monej Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2016 Witam, chcialem sie przywitac. Pykam w WOTa od jakis 4 lat. Okolo 22k bitew rozegranych. Dych mam garazu hmm z 8. Gram sobie nadal od czasu do czasu. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2016 A do kiedy ma działać test? Bo planuje zakupić typa64 ( misja w aw) i chciałbym go potestować. Wysłane z mojego LG G3 Już działa. Wbiłem normalnie w dzień bez problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2016 FV4202(P) jest petarda. Jak jeszcze dostanie opisanego buffa to już będzie killer do kwadratu: http://ritastatusreport.live/2016/02/26/fv4202-p-changesbuff/ Kto miał możliwość wykonania misji, a nie skorzystał ten trąba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...