maxymili Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2016 (edytowane) Aktualizacja 9.15 na początek poprawa wydajności grafiki i to znaczna, poprawa wyglądu na tych samych ustawieniach i dodanie w standardzie dwóch przybliżeń x16 i x24 trzeba włączyć w opcjach. Potem słabo mi się grało rano, może to kwestia przypadku lub braku modów. Zobaczymy jak aslain wypuści, a będą prawdopodobnie za ok 2 godziny: http://aslain.com Edytowane 25 Maja 2016 przez maxymili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2016 ja tam wzrostu wydajności nie widzę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2016 U mnie taki wypas po aktualizacji :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2016 Wydaje mi sie, czy kv4 i t34 maja mniejsze opory gruntu? Zagralem kilka bitew w kv4 i jakos lepiej sie gra - mimo ze losowania na X tiery tym cudem to porazka. T34 tez jakis zwawszy sie wydaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2016 To samo zauważyliśmy z m4r. Wydawało mi się też, że celownik lepiej skupia ale to już nie ma żadnego uzasadnienia niby. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2016 O celowniku nie chcialem pisac, ale taki arl44 bez wiekszego celowania wchodzil na odleglosc 300m bezproblemowo. Ale za malo bitew aby potwierdzic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2016 10208 wn8 i tylko 1 odznak :o co oni tym maluchem robią, że taki jest limit na mastera? Zwycięstwo Autostrada 59-16 Doświadczenia:2 318 ( x2) Kredytów 28 772 Osiągnięcia w walce Odznaka mistrzowska: "I klasy" Dośw. załogi: 3 477 Naprawa: -2 091 Amunicja: -33 600 Kredyty: -6 919 WN8: 10 208 (100) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2016 Dalej macie problemy z dźwiękiem w sensie że nie słychać załoganta? Wysłane z S7 Edge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2016 U mnie zaczął nawet szarik szczekać, wcześniej nie szczekał Max też mam na nim tylko 1 klase już parę razy robiłem ponad 10k wn8. Taki urok. Może z załoga 3-4perki będzie łatwiej. Obecna nie ma nawet 100% Podobnie mam na ST1 - 5k dmg 2-3k dmg spota 7k zablokowane i 1 klasa.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2016 U mnie się obraził i informuję tylko że trzeba spie....ć z czołgu jak nas ustrzelą. Czasami też powie w co trafiłem przeciwnika ale to rzadkość. Nie wiem może czekolady chce albo kawy. Wysłane z S7 Edge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2016 (edytowane) Opisujcie najlepsze strategie i taktyki w nowym evencie: http://rykoszet.info/2016/06/10/zaczynamy-futbolowe-zawody-w-grach-world-of-tanks/ http://youtu.be/oAlp02iW6BE Edytowane 10 Czerwca 2016 przez maxymili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2016 Po 10 przegranych bitwach z rzędu w końcu konkretny zarobek Jagdtg 8.8 http://wotreplays.com/site/2735934#stats Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2016 7 DNI PREMIUM ZA FREE :) https://www.youtube.com/watch?v=806ht6_6PVY Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2016 (edytowane) 7 DNI PREMIUM ZA FREE :) https://www.youtube.com/watch?v=806ht6_6PVY Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka działa :) Edytowane 15 Czerwca 2016 przez maxymili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2016 (edytowane) do 28 go jest do zdobycia czołg premium VIC i miejsce w garażu za 50000 zdobytego exp Czołg jest zarąbisty, zabiera na magazynek 360 dmg na 2 tierze :D http://youtu.be/omjHPvPKM2U SZYBKOSTRZELNOŚĆ 1 105 (PW/min)USZKODZENIA NA MINUTĘ 27 / 0 / 0 mmPENETRACJA 0,52 mCELNOŚĆ NA 100 M 1,50 sCZAS CELOWANIAonboard :) Edytowane 27 Czerwca 2016 przez maxymili 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2016 Jak ktoś jest fanem gry to może sobie kupić modele do sklejania . Z tego co widziałem w jednym sklepie modelarskim w moim mieście to m.in. T-34 i Pantera są ( + USS Essex dla fanów WoWP ) . Oprócz samych modeli są też bonusowe kody , choć całość trochę kosztuje - cena Pantery to gdzieś ~140 zł . 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2016 Poniżej kod który z ostatniego CDA. Kilka dni konta premium i jakiś czołg plus coś jeszcze chyba. CDAV-S5M8C-ZP38P kto pierwszy ten lepszy 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2016 QB8FDRVXAJN9Ka ten na bonusy 50% doświadczenia ale dla wszystkich 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2016 CDAW3S4EY-TMC3D-Y9VA7 kod bonusowy 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuey Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2016 kto gra na konsoli i zna odpowiedzi na pytania:- gold pestki tylko za golda?- zlote gasnice itd tylko za golda?- materialow eksploatacyjnych nie da sie sprzedac?- nie da sie sprzedac zakupionych modulow (pakietow modulow) ?- nie mozna wlaczyc szybszego szkolenia zalogi? (dali jeden czolg premium na ktorym nabijam expa i jest tylko opcja wymiany na wolne doswiadczenie za golda??- jest tylko jeden zalogant? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masserati Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2016 Witam, gra ktoś na ps4 i miałby ochotę razem pojeździć w party? Narazie jestem nisko t5-6, ale fajnie się gra. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2017 Orientujecie się czy będzie jeszcze dostępny Skorpion G? Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2017 na pewno ale nie wiadomo kiedy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2017 Takie z dziś podsumowanie męczarni w maratonie misji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2017 Orientujecie się czy będzie jeszcze dostępny Skorpion G? widzę że się pojawił http://www.dom1n.com/newsy/rheinmetall-skorpion-g-sklepie-premium-2/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Nie wiem jak wy, ale ja jestem przezadowolony z 9.18 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2017 A co takiego wprowadzili? W sumie od blisko roku nie bylem w grze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Ja też, ale wróciłem bo można wreszcie grać po ludzku. MatchMaking taki przecież "super" ze starych wersji wreszcie dorobił się zmian. Jest to opisane fajnie u WG to sobie zerknij. Ale przyjemnie sie jak gra jak sie laduje w bitwie samych 8-ek. Albo nawet ladujac jako najnizszy tier mamy 6-8 przeciwnikow na swoim poziomie. Za to z arta sie porobilo jak kiedys. Jest jej w ciul, czasami i 3 w bitwie a w dodatku ma "funkcje" ogluszania zalogi, srednio w bitwie efektem tym obrywamy kilka razy. Splash ogromny. Za to obrazenia i przebicie poszly ostro w dol. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2017 (edytowane) Wczoraj odpalilem po 3 latach nie grania. Zmiany imo na plus zwlaszcza mm. Dodatkowo gre szuka 2-3 sek:) gdzies mi na yt zasugerowalo film ze ma byc chyba nowy silnik w grze lub mocna zmiana obecnego i gra bedzie wygladac jak z 2016r. Plus chyba jest zakaz wszelkich modow? Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Edytowane 14 Maja 2017 przez oliwer21 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2017 Niby wszystko jest lepiej, ale ciśnie mi po wn8 i wr jak nigdy wcześniej ;o Postanowiłem robić linie chińskich ciężkich jako antidotum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...