Havoc Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2017 Ja kupilem skorka G jako panaceum na to :D Jak na razie srednie ida chyba w gore. Ale tez nie specjalnie na to zwracam uwage, FUN mam za to jak w 2011.... :) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2017 Podobno maja wejsc bitwy 30 vs 30 i owe wieksze mapy pod ten tryb - taki t95 to przez cala gre pewnie sie nie do czlapie do drugiej strony mapy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2017 mapki 30x30 typowo pod lajty i medy + arty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2017 (edytowane) Wczoraj odpalilem po 3 latach nie grania. Zmiany imo na plus zwlaszcza mm. Dodatkowo gre szuka 2-3 sek:) gdzies mi na yt zasugerowalo film ze ma byc chyba nowy silnik w grze lub mocna zmiana obecnego i gra bedzie wygladac jak z 2016r. Plus chyba jest zakaz wszelkich modow? Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka http://youtu.be/BuAztZR_0k0 tak, że ten znów coś się zepsuło Wysłane z mojego HUAWEI CUN-L21 przy użyciu Tapatalka Edytowane 21 Maja 2017 przez maxymili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2017 Ano, dobrze Hallack powiedzial. Gralo sie bardzo przyjemnie na poczatku, no ale widac bylo za dobrze. excel pewnie pokazal straty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2017 (edytowane) Sam nerf art jest taki, że teraz już mam ich na prawdę dosyć, wcześniej raz na sto bitew dostałem za 1000 hp i było minęło. Teraz co pięć bitew ubija mnie arta waląca co chwilę i trafiająca jak w ostatniej buldoga w biegu z górki. Tak wcześniej nie było. Tak, że buff do art za duży. Zresztą jak zagrałem GW Tigerem, to pierwsza bitwa i od razu 3k dmg a nie jestem wybitnym artylerzystą xD A co do samych losowań, dopóki tego nie naprawią to na wota wchodzę okazyjnie. Twierdze z kolegami wieczorem. Przy okazji, jak będzie ktoś chciał do w miarę dobrego klanu dołączyć to jestem oficerem kadrowym w [MISIE]. Zapraszam, ale wymagamy trochę aktywności na twierdzach. Bez przesady, ale na miesiąc kilka razy trzeba zagrać. Edytowane 21 Maja 2017 przez maxymili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2017 (edytowane) Na twierdze to trzeba X miec, tak? Nigdy nie gralem nic poza randomami szczerze mowiac, a chyba trzeba zaczac uciekac od tego bo sie normalnie juz nie da. Nie wspominajac o nadchodzacych rankingowkach. Edytowane 22 Maja 2017 przez Havoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2017 Nie, głównie gramy 6 tiery czasem 8. Dychy sporadycznie. 10 tiery gram częściej plutonami ale akurat najlepsi gracze w klanie wolą niższe. Wysłane z mojego HUAWEI CUN-L21 przy użyciu Tapatalka Z szóstek najlepiej mieć cromwella ewentualnie rudy chiński light t64 lub inny med z dovrym dpm. Wysłane z mojego HUAWEI CUN-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 19 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2017 Pojawi się polskie drzewko w WOT. Na początek pierwszy czołg premium, pantera ausf. G zdobyta w powstaniu warszawskim na VI tierze. http://www.youtube.com/watch?v=ADz6Z90Bf0A Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2017 http://wotreplays.com/site/3661241#prokhorovka-maxymili-vk_30_01_p taka tam M ka Victory Prokhorovka VK 30.01 (P) Experience received:3 000 (x2 for the first victory each day) Credits earned 29 647 Battle achievements High Caliber, Mastery Badge: "Ace Tanker" Naprawa: -3 233 Amunicja: -9 576 Ogółem: 16 838 WN8: 7 427 (100) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 25 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2017 (edytowane) Powtorka sie wylacza po jakichs 2minutach :( Ten Twój klan jeszcze istnieje? Bo jesli dobre MISIE znalazlem, to tam 1 czlonek jest. :P A no i skoro sie chwalimy, wpadl Medal Kołobanowa (1 vs 5) wpadl, choc musze sam powtorke obejrzec bo....gadalem przez telefon i w sumie nie wiem co sie dzialo dookola :D Edytowane 25 Czerwca 2017 przez Havoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2017 Nie, szefunio rozwiązał bo na tsa za mało wchodzilismy :DDołączyłem do darkness, znacznie lepszy klan, ale wymagają trochę, obowiązkowy TS jeżeli jesteś 19:30-22:30 i jeżeli jest mecz klanowy najczęściej natarcie a jesteś to obowiązkowe uczestnictwo, oczywiście jeżeli jesteś potrzebny w tych godzinach.Jak cie nie ma to oczywiście nie masz obowiązku być.Za to często odpalane są rezerwy na kasę dla klanu 40/20% bonusu przez 2 godziny.Poza tym fajny polski skład.Z tym, że nie jestem oficerem, więc proponnuję pisać do Pauliny jeżeli chcecie dołączyć nick "Mythri". Lub po prostu się zgłosić do klanu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2017 Lipiec zapowiada sie ciekawie jesli chodzi o oferty itd. Musze w koncu jakas X wbic...5lat kurde dla funu na randomach (FUN w cudzyslowiu.... duzym) i mam dosyc, czas popracowac nad WN8 i pobawic sie w klanach wlasnie. A jak nie odzyskam odrobiny radosci z gry (jak po kupnie Skorka i pozniej wprowadzeniu nowego patcha) to przerzucam sie na puzzle. Swoja droga...mialem przemyslenia ostatnio jak sie dalem pochlonac, nie gram jak wariat w WOT ale jednak nalogowo, gdzies tam od poczatku jest to staly punkt zycia. Masakrycznie mi z tym jak sie zastanowie w skali zycia przy czym spedzam czas. Co ja wnukom opowiem? Oo Zal... no ale chyba o to dzis chodzi, byc niewolnikiem w zamian za wyplate co miesiac i wywalac kase na takie glupoty :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2017 (edytowane) Jak chcesz teraz wbijać X tier to nawet jak byś miał zaczynać od nowa wybierz dobre drzewko, to jest chińskie ciężkie (od 1.20 będą dwa ciężkie w drzewku wyjdą z IX tieru). Obydwa bardzo dobre.Japoński ciężki Typ 5.Szwedzki ciężki Kramwagen.To są czołgi podstawowe jeżeli chodzi o wszelkie gry na X tierze. Można ewentualnie zagrać czasem amerykańskim E5, E3.Podobno X tier na premium da się zrobić w tydzień xD ale to ektremum. Myślę, że dwa miechy ostrego grania to i tak był by dobry wynik. Edytowane 3 Lipca 2017 przez maxymili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2017 (edytowane) No wlasnie, nabilem kase na M103 i teraz tym padlem jezdze. Po swietnym T29 i troche gorszym T32 tutaj [gluteus maximus] boli czesto, ale jakos do przodu. Duzo rezerw wpadlo za eventy, wiec w polaczeniu z premka odblokowaly mi juz nowe czesci, teraz tylko stukac 180k na E5. Chinola nie chce, nie umiem takimi lodowkami grac. Za to mysle o japonskiej 113 lub tym nowym WZ**-5 ktory wchodzi. Ogolnie to nie chce juz zlamanego funta na ta gre wydac, ale chyba zrobie to pod koniec miesiaca jak bedzie promo na wymiane wolnego expa. 400k ze skorpiona lezy i sie kurzy, a pozwoliloby pol drzewa odblokowac. Edytowane 4 Lipca 2017 przez Havoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2017 (edytowane) Nie nie, chińczyk to jest zajebiście szybka i zwrotna maszynka, która odbija czasem golda przodem i zadaje duży dpm. Podstawowy na wszelkiego rodzaju natarcia, cw twierdza na X itp. Tym bardziej, że Maus dostanie niebawem nerfa.http://youtu.be/ctJfxFJMtbc Edytowane 5 Lipca 2017 przez maxymili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2017 (edytowane) banaalna misja na premkę 6 tieru i całkiem niezłą t34-85M. Wystarczy grać codziennie po kilka bitew przez 13 dni (jeszcze 14 do końca zostało więc 1 dzień luz). Misje są banalne jak 3000 dmg w dowolnej ilości bitew ;)klan DRK połączył się z CT-E [Combat To the End] i teraz w DRK zostali gracze, którzy nie palą się do twierdz i natarć i ogólnie klanówek. A w CT-E mają się rozgrywać regularnie bitwy klanowe. Jak tto będzie w praktyce to dopiero zobaczę, bo dołączyłem wczoraj o 23 ;) Edytowane 19 Lipca 2017 przez maxymili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Dziś wyszła aktualizacja 9.20. W końcy Patton M48 dostał buffa. Na plus na pewno są bitwy 30x30. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 21 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2017 Wbita WZ 111 5A. Wszystkim polecam, zarąbisty czołg. Szybki, wygar ma, po odpowiednim skontowaniu potrafi troszku odbić nawet. Przydatny na CW i natarcia.Ten mój nowy klan nawet niezły. Poza tym, że zarobilisy trochę złota a wciąż wypłaaty nie ma xD no ale luz.Dłuższy czas nie było rezerw, ale teraz w końcu oficerowie się wzięli i odpalają na expa na expa załogi i co naważniejsze na kredyty. Codziennie coś się dzieje a zarazem nie ma problemów jak się nie może być. Tylko jak się jest i jest CW to obowiązkowo trzeba się pojawić. Ludzie sympatyczni i rozstawiający kumaci. Zajęlismy mapę na 8 i dłuższy czas mieliśmy kilka prowincji, potem poszliśmy na 10 i tam też zajęlismy mapę ale ją straciliśmy następnego dnia. Takie tam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2017 (edytowane) Załapałem się na testy Piaskownicy. Nowe mapy HD i zmiany w grafice robią wrażenie. W jednym kompie gdzie mam R9 270X 2 GB brakuje mocy GPU i VRAM. Najwyższy czas by ta gra zaczęła jakoś wyglądać. //EDIT: Na RX 470 4GB. zużycie VRAM spokojnie przekracza 3GB. Edytowane 28 Grudnia 2017 przez radiergummi 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2017 9.20 vs piaskownica – porównanie wydajności Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2017 Powiedz mi lepiej o użyciu proca. Zauważyli wreszcie że proce mają więcej rdzeni niż jeden? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2017 Już dawno proces audio lata na drugim rdzeniu. Gra polega na wydajności GPU jeśli jest sparowane z w miarę nowożytnym Core i3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2017 Obecnie gra wykorzystuje4 rdzenie, obciążając nietypowo 1 i 3 rdzień na 70% a 2 i 4 na 10-20%. Hallack robił testy na nowych mapach i gra obciąża wszystkie rdzenie na maksa a udało mu sie osiągnąć max 500 klatek więc wydajność nie jest limitowana do 130 klatek jak do tej pory. Tak więc nowe mapki dają wzrost wydajności na dobrych zestawach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2017 Jak bym nie nazwał takiego obciążenia wykorzystaniem 4 rdzenii , może w kodzie gry / silnika jest coś skopane i są jakieś przecieki albo te 2 rdzenie to audio , sieć albo inne mniej istotne rzeczy a nie grafika / fizyka . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2017 (edytowane) Nie wiem. To niedoskonały silnik. Czego by się spodziewać po takiej rzeźbie? Własność WG. Teraz wprowadzają Havoca. Wiele się zmieni wraz z nowymi mapami. Testy hallacka pokazują bardzo duży wzrost wydajności nie mówiąc już o jakości grafiki i fizyki. Witam testowałem piaskownic podczas standardowych randomów. https://www.youtube.com/watch?v=2ZWFGWjIRV0&t=96s Win 10 CPU: i3 6100 GPU: AMD Radeon R9 390 8GB MOBO: Asrock Extreme 4 z170 Ram: 16GB DDR4 Dysk: SSD + talerzowy https://www.youtube.com/watch?v=2ZWFGWjIRV0&t=96s **************************** wszystkie ustawienia na max Himelsdorf: 85 - 150 FPS Cliff: 79 - 120 FPS Step: 85 - 150 FPS EL HALUFF 78 - 128 FPS spadki FPS są podczas kolizji (nie wyrabia procesor) Na "starym" WOT-cie 65-90 klatek na full ale + kilka modów Aslaina. Na nowym 100-120. Oczywiście w bitwie. Sprzęt: amd ryzen 5 1600 six core 3,2 ghz 16 gb nvidia geforce gtx 1060 3 gb Edytowane 18 Października 2017 przez maxymili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2017 Dla niedzielnych gości w WOT. Za friko po zalogowaniu macie 1 załogantkę z perkiem siostry stali i 1 rozkaz. Trzeba ją przydzielić do następnego pacza inaczej przepada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2017 (edytowane) Polecam Centuriona 7/1. Ostatnimi czasy gra mi się nim najlepiej. Sporo wieża odbija, dobre działo. Edytowane 19 Grudnia 2017 przez radiergummi 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2017 Świetny wynik. Raz udało się mi tylko Jgdtg zarobić tyle kaski.Robiliście testy na nową grafikę? Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2017 (edytowane) Moje dwie karty są obecnie zajęte kopaniem, ale jak już wcześniej pisałem, bazując na testach nowego silnika na serwerze piaskownicy konieczne będzie min. 4 GB VRAM na karcie graficznej dla najwyższych ustawień ultra. Oczywiście mając na uwadze konkurencyjność oraz grę na wysokim poziomie i tak należny wyłączyć przynajmniej połowę tych oczojebnych efektów, a wtedy taki Radeon 270X 2 GB jeszcze podoła wyzwaniu. Dla chętnych link do testu: http://wotencore.net/3142_pl1 Edytowane 28 Grudnia 2017 przez radiergummi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...