maxymili Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2018 (edytowane) Po zmianie procesora z i5 2300 na i5 8600k i małym oc na 4700 (standard na płycie) płynność gry bardzo wzrosła. Mimo, że podniosłem rozdzielczość. Teraz gram w 2560*1440 / 144mhz, wcześniej w full hd. Karty graficznej nie zmieniałem. Ran też nowy ddr4 2*4gb 3000, a był ddr3 2*2gb 1600. Edytowane 1 Stycznia 2018 przez maxymili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2018 Jak wrażenia z WOT 1.0? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2018 Trzeba się uczyć map na nowo bo często nie potrafię zaraz po uruchomieniu mapy ogarnąć gdzie jestem i dokąd mam jechać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2018 Na lodowcu, nowa mapaa z lotniskowcemz 5 bitew stałem jak wryty i nie wiedziałem jak to ugryźć. Co gorsze, moja drużyna tez ;) Ale i przeciwnicy nie kumali czaczy. Teraz znó jest inaczej, kto pojedzie pod zamarzniety lotniskowiec większą gromadą, ten najczęściej wygrywa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2018 Ciężko się przyzwyczaić. Mam wrażenie że teraz wszystko pływa.Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2018 a jak odczucia z samej gry? Lepiej sie gra? Czy znowu sa akcje jak za czasow IS4 na 9 tierze, gdzie wchodziy w niego hity za 0dmg i zadnych uszkodzen, a taki t34 byl przez niego penetrowany nawet przez wieze? W sumei zastanawiam sie czy nie zainstalowac znowu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2018 Dalej potrafi zirytować. Najgorsze że jest już bardzo dużo słabych graczy na wyższych tierach, zamiast pozostać na max 6-7tierze graja 8-10. No i nowy MM. 60-70% gier +2 ale z max 3 czołgami +2. Dla mnie dużo prostszy, dla słabszych graczy tragedia bo już tak często nie grają na topie. Nowe mapy fajne, bardzo ładne, więcej fps na moim dziadku przy podobnym ustawieniu suwaków. Kilka map zepsuli inne poprawili. Bardzo często losuje mi dziadowski paryż (nie nawidzę tej mapy). Na razie gra nie ma dla mnie alternatywy. W cs-a już nie pogram bo fps i non stop dziecko za plecami coś chce. Konkurencja jakoś mnie nie wciągnęła więc będę pykał aż w końcu przełamie się i zmodernizuje emeryta z sygnatury - BF czeka! ;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2018 Pogralem kilka minut i... Jakies dziwne mulenie w glownym menu. Co do grafiki to nie widze jakiegos super skoku jakosci. Na ilosc fps nie patrzylem. Fizyki nowej tez nie testowalem, bo i nie bylo jak tego robic JgTigerem :D Mimo wszystko pewnie troche polatam w najblizszym czasie. Swoja droga widze ze juz dodatkowe mody sa nie potrzebne bo wszystko wrzucili juz do gry :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2018 Ogólnie lepiej się gra, bo Ci, co map uczą się na pamięć jeszcze nie ogarniają a ja gram freestylowo ;) dla mnie to chwilowo jakaś poprawa. Najbardziej mnie rozczarowało usunięcie mojej ulubionej mapy, Stalingradu. Lodowiec w porównaniu jest niezbalansowany, a ciężkim można jechać tylko w jedno miejsce i już nie ma jak wrócić stamtąd po rozjeździe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2018 Pogram zobacze ;) W sumie nie wiem tylko czy dalej sie bawic JgTigerem i wbijac 40k expa do najlepszego dziala, czy moze jednak isc we franczyze -> batchat albo ciezkie (aktualnei utknalem na vii tierze). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2018 (edytowane) Zwycięstwo Erlenberg UDES 03 Doświadczenia:6 066 (x2 za pierwsze zwycięstwo tego dnia) Kredytów 63 408 Osiągnięcia w walce Duży kaliber, Czołgista-snajper, Medal Pascucciego, Odznaka mistrzowska: "I klasy" Naprawa: -5 829 Amunicja: -21 040 Ogółem: 36 539 WN8: 7 222 (100) Nuda (na poczatku) potem wyciąg. http://wotreplays.eu/site/4266324#erlenberg-maxymili-udes_03 A co do JTigera, to JPE100 do którego prowadzi jest raczej słaby. Po buffach lepsza jest lodówka w brytyjskim drzewku. Oczywiście pod warunkiem full niewidzialność. Obecnie najlepsze czołgi z drzewka to zależnie jaką klasę lubisz, medy: Obj.-430U, Ob.-140, TVP T-50/51, Bat 25t TD: Obj. 268 4, STRV 103B, T110E3 Hevi: WZ 111 5A, S.Conqeror, Maus, Typ5Heavy, AMX50B, Kranvagen Light: T110-LT Te czołgi są wymagane w klanach, więc to obiektywny rank. Na artach się nie znam. Ale najczęściej do klanówek wołają ConqerorGC, G.W.E100, T92 i czasem do decapa BC 155-58 Edytowane 5 Kwietnia 2018 przez maxymili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2018 X tier i tak pewnie nei kupie, bo duzo kredytow + drogie w utrzymaniu. Mam nastepce M103 i w sumie nie wiem jak tym grac nawet - zaraz padam. Moze zrobilbym 2 linie td u niemcow, ale jak jeszcze gralem to mieli juz ja nerfic... medami za duzo nie gralem, a jakos t20 nie chce mi sie meczyc dalej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2018 Na tą chwilę najwięcej gram IX: Centurion 7/1, M103, T30, Object 257. Wcześniej dużo grałem "darmowymi" premkami 8 tieru: FV4202, T34, T25 Pilot ale tak zepsuli MM, że w zasadzie pozostaje im tylko gold, a tak jest już ciężko zarobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2018 Dzis smiagalem t34 i wydalo sie calkiem ok, mimo kilku X i drugie tyle IX. Tylko gostek w IX tierze za daleko polecial i nie mialem jak go oslaniac. A jak padl to wylecieli na mnie cala zgraja i po zawodach bylo :P A premki juz dawno temu nerfili na potege - jedynei te nowe byly op, dopoki cos nowego nie wrzucili. Ot taka taktyka na dojenie $$$ z graczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2018 W dniu 31.03.2018 o 16:26, radiergummi napisał: Na tą chwilę najwięcej gram IX: Centurion 7/1, M103, T30, Object 257. Wcześniej dużo grałem "darmowymi" premkami 8 tieru: FV4202, T34, T25 Pilot ale tak zepsuli MM, że w zasadzie pozostaje im tylko gold, a tak jest już ciężko zarobić. Nie przesadzaj, że t34 musi z golda ;) Co do mm to też taki skopany nie jest. Rzuca w prawdzie często na X, ale co najwyżej na 3 szt. Da się żyć z peną 248. Tyle to Maus ma w standardzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Wlasnie pogralem kilak bitew i musze powiedziec, ze teraz lepszy jest MM. Kiedys taki 7 tier lekki czesto byl na dole z IX i X. Teraz czesto jest na srodku i wyzej stawki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2018 (edytowane) lekkie w ogóle poprawili mm o 1. Rzuca normalnie jak medy. ----http://wotreplays.eu/site/4274862#overlord-maxymili-t-54_ltwt 1 mark biegłości na ltwt :) #ładna_bitka Edytowane 3 Kwietnia 2018 przez maxymili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2018 W koncu lekkie moga cos zrobic. W sumie tak patrze na rozgrywke teraz i mam wrazenie ze wlasnei medami gra sie najlepiej. Chyba czas porzucic drzewka HT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2018 (edytowane) Teraz jest wierzchołek na t-100 LT warto robić tą linię bo ma bardzo przyjemne czołgi, przynajmniej od 8t. Edytowane 5 Kwietnia 2018 przez maxymili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Jak by ktoś jeszczenie wiedział dzisiaj rusza maraton (2 tygodnie) na czołg 8 tieru włoskiego drzewa tech. Med, z tego co widziałem na filmikach to całkiem dobry magazynek. Można zrobić część i za ersztę dopłacić co jest opcją akurat dla mnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2018 (edytowane) młody dzik VIIt:http://wotreplays.eu/site/4315159#stats a przy okazji, jak by ktoś chciał kupować progetto to jest bardzo miękki. Za darmo to może i się nadaje, ale płacić za to nie warto. Edytowane 22 Kwietnia 2018 przez maxymili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2018 A co miał mieć pancerz jak 268.4? Skody czy bat chaty też są miękkie.Jest szybki i ma ciekawe rozwiązanie autoloadera. Ukończyłem 7 etapów i mam ochotę przycisnąć, by go zrobić za free. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Skody i bc czasem odbijają. To nieodbija kompletnie nic. Draamat, nawet skorpion mam wrażenie, że więcej pochłania działem niż to odbija ;) jedyna taktyka to grać na kammo, ale do tego potrzeba trzy perki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Jak się uda.Ostatnio Maus z golda odbił się od mojego WT IV vel papier :)Ja ciśnę na tego Włocha ale raczej nie dam rady do 27. Ciekawe czy będzie można coś dopłacić do postępów na ten czołg aby go otrzymać. Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Przecież każdy etap to 10% zniżki na ten czołg. Zrobisz 60% to masz 60% zniżki na niego w sklepie. W grze klikasz na link i otwiera ci sklep z aktualną zniżką. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2018 8 etap skończony. 66 bitew mi to zajęło. Teraz dobrze rozplanować siły i "tylko" ostatnie 100k exp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2018 (edytowane) 18 godzin temu, bamboocha napisał: Przecież każdy etap to 10% zniżki na ten czołg. Zrobisz 60% to masz 60% zniżki na niego w sklepie. W grze klikasz na link i otwiera ci sklep z aktualną zniżką. 10% za każdy etap od ceny za zestaw. Cena zestawu to 240 pln. Za 60% zniżki masz 96zł, to za tyle w przeciętnej promocji masz każdego meda 8 tieru. Na dzień zwycięstwa może być taka na przyład. Więc interes taki soobie. Pierwsze bitwy były tragiczne, rzuciło mnie na miejskie mapki i porażki. Trzecia bitwa i El Haluf na tiery 8-6. Zrobiłem 7 fragów i myślę, że dzięki grze z dystansu wyciągnąłem to. Tak, że czołg jest sytuacyjny, da się nim zrobić bardzo ciekawe wyniki. Ale często nie da się nic. Dużą wadą jest brak możliwości przeładowania jednego golda w magazynku, tylko trzeba cały magazynek przeładowywać. Edytowane 24 Kwietnia 2018 przez maxymili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Na 2h przed końcem maratonu ukończyłem ostatni etap. Wszystko elegancko udało mi się rozłożyć w czasie. Czołg ma potencjał. Ze znajomym w plutonie będziemy robili wiatraki. Ogólnie przez okres maratonu dość mocno poprawiłem Ocenę osobistą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Screen: 1 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 3 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2018 1000 golda do WOT. W WoWP 2.0 można zdobyć w dość prostych misjach łącznie 1000 golda. Gold i freeexp jest wspólny z WOT. Przy okazji, nowy wowp jest znacznie przyjemniejszy od pierwszej wersji. Nawet mnie trochę przekonali, zrobiłem sobie 4 tier w ramach tych misji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...