costi Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2011 Ja jestem w połowie drogi z expem, i trochę za połową z kasą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2011 Kiedy dokładnie wchodzi patch 7.0? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2011 Na blogu pisze do 3 tygodni. No i bedziemy mieli jakis warning bo z tego co widze, najpierw na test serwer to wszystko pojdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2011 Jak będę miał miejsce w plutonie, no i o ile akurat będzie mi jako-tako szło. Bo są momenty, że więcej ze mnie szkody, niż pożytku (e.g. wczoraj :lol: ). Btw, Panowie, prośba: Jeżeli szukacie plutonu, to wbijajcie na kanał "purepc.pl {scratix}" (kanały -> szukaj -> "purepc" -> powinien się pojawić). do niedawna zaglądałem tam tylko sporadycznie, żeby zobaczyć np. że ktoś jest, (albo i nie), ale od paru dni zacząłem wbijać bardziej regularnie, a nawet na nim idlować (i chyba nie tylko ja). Prościej się imo na kanale zgadać n.t. plutonu/ów, niż mieć otwarych 5 okien z różnymi osobami i negocjować z każdą z osobna "warunki założenia plutonu" :D Co z kanałem? Nie można się zalogować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2011 Co z kanałem? Nie można się zalogować. Czasami znika nie wiedzieć czemu, założyłem nowy- purepc.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2011 Szkoda, że to nie była pierwsza dzisiaj: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2011 (edytowane) Mnie dzisiaj jakiś PzIII/IV blokował cały czas skutecznie pole strzału, co namierzyłem wroga to fujara mi wyjeżdżała przed celownik. Oczywiście przegraliśmy. Na drugi raz jak spotkam takiego pala*** to dostanie strzał prosto w tył. Aha ja miałem długa 88. Wiec mogłem trochę namieszać bo byłem chyba 3 od góry ale dzięki koledze praktycznie jej nie uzyłem. Głupota niektórych graczy nie zna granic. Edytowane 29 Października 2011 przez tom256 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ditz Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2011 (edytowane) Kiedyś nic nie mogłem zrobić ze względu na blokowanie drogi i zasłanianie pola ostrzału(Ruinberg, przeciwnicy za rogiem, po kilka czołgów z każdej strony) bo jakiś geniusz w Pz38na uznał, że koniecznie musi postrzelać sobie do Tygrysów i JS-ów :lol:. Moja setka aż się grzała z niecierpliwości, a przed sobą miałem to coś z kijem od szczotki zamiast armaty, aż żałowałem że mu nie zablokowałem drogi odwrotu. Edytowane 29 Października 2011 przez Ditz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2011 Obawialem ze sie nie wyrobie z tym T-34, ale jeszcze niecale 60K, wiec mysle ze do poniedzialku juz bedzie w garazu :P Coraz lepiej mi sie nim gra. Ale tylko t-34 i zaczynam droge do TK ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2011 T34 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2011 No wlasnie Panowie :) T34 a nie T-34 :) te z kreska to rosyjskie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2011 (edytowane) Idiotyczne zagranie z ostatnich dni :D Mapa chyba urwisko się nazywała. Gram KW na końcu stawki, prawie cała nasza drużyna pojechała jedną stroną, wróg oczywiście szybko przebił się tą drugą. Gdy do naszej bazy zaczynają pukać wrogowie, naturalnie reszta będąc gdzieś w połowie mapy zaczęła pruć żeby przejąć bazę wroga. Tylko ja i T1 HT decydujemy się na powrót, T1 dość szybko wyparował, ja staram się ostrzeliwać zza kamienia ale z niewielkim skutkiem. Widzę że zaczyna się przejmowanie naszej bazy, ale kamienie uniemożliwiają mi zresetowanie punktów. Nagle zza krawędzi wynurza się Tiger II a za nim KW żeby mnie wykończyć, poczęstowałem obu HE. Akurat wystarczyło żeby nasi pierwsi zdobyli bazę. Nie ma to jak przegrać bitwę którą się już miało w kieszeni :lol: Tym bardziej że T29 właśnie zachodził mnie z boku żeby wykonać wyrok. Edytowane 29 Października 2011 przez WestCoach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2011 (edytowane) Mapa chyba urwisko się nazywała. Gram KW na końcu stawki, prawie cała nasza drużyna pojechała jedną stroną, wróg oczywiście szybko przebił się tą drugą. Ostatnio sam w T32 bronilem jednej strony mapy z jakims lekkim czolgiem. Oczywiscie przedarli sie dosc szybko bo nie bylo zadnych szans przeciwko Typ 59, Tiger II, T32 i chyba ISU152. O ile jednego zniszczylem i reszte troche poskrobalem to otoczyli mnie i skonczyl sie dzien dziecka. PS. Co do tej kreski w T34 to ciagle mi sie to myli :P I jeszcze jedno, te T95 jest strzasznie przekoksane, moze i wolne ale nic w to nie wchodzi z przodu o,O Edytowane 29 Października 2011 przez Quave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ns5 Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2011 Celuj w "dolna" płytę w T95 praktycznie zawsze wchodzi w dolne partie ryja lecz faktycznie jak ma się go na jakimś większym dystansie to może być nie milo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2011 Ostatnio jak zobaczyłem T95 przede mną to zakręciłem i pojechałem dookoła ;) Później mnie przyłapał na jego tyłku ale schowałem się równo za wrakiem jakiegoś czołgu ~10m od niego i tak się bawiliśmy póki go arty nie wykończyła.. generalnie czuję rispekt ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2011 Tia jak taki zacznie jechac ulica na Himmelsdorfie to przewalone ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2011 Myslalem ze zalapie sie drugi raz na x5. Capowalismy baze przeciwnika.. bylo 90% dla nas i 80% dla nich. Stoimy we dwoch. Nagle wrogi IS3 sie pojawia pinguja wszyscy zeby sie schowac. Koles (w KV) majac 2% stwierdzil ze pojedzie z nim walczyc. Przegralem. C**ja tak zwyzywalem ze jak mnie zglosi to ban for ever :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2011 Jak się wyłącza dym? Gram na lapku i po trafieniu mam laga z 4 fps ;) ciężko jest się bronić wtedy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2011 (edytowane) Zerknij: Option to remove smoke - World of Tanks official forum Tutorial: Remove Fps Drop When Zoomed In! - World of Tanks official forum _____ Whaha, co mogą zrobić na mapie ludzie, którzy znają się na rzeczy i umieją współpracować: Cały trick polegał na tym, że jak nas zostało pięciu, ich zostało dziewięciu: T-43, Pershing, Ferdek, isu-152, tygrys P, 3601h i pantera + dwie arty. Typ zginął walcząc z Pershingiem (którego dobiłem zaraz potem), a później już koncert na 3 td i artę :lol: Niestety, ichniejsze biedactwa nie ogarniały żadnej taktyki i zamiast obejść nas z dwóch stron, atakowali z jednej, wystawiając się nam praktycznie na talerzu. Edytowane 30 Października 2011 przez m4r 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2011 Starting from 5:30 am UTC, October 31st, until 5:00 am UTC, November 1st, enter the World of Tanks battlefields to try the special and upgrade your vehicle faster! Buy the following vehicles at half-price: Wespe VK 1602 Leopard Jagdpanther SU-26 T-28 M37 T1 Heavy T20 Get 20% credits more at Gold conversion!W skrocie bieda ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2011 Ta, event jest, a jakoby go nie było. Chociaż, może by Wespe sobie kupić za grosze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2011 Wyklady zaliczam do udanych 17k expa na T-32 nastukane ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2011 Pomoże ktoś jutro upolować arty ostatnich tierów? Mowa o grze bardzo wysokimi tierami najlepiej arty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2011 No muszę powiedzieć, że Grille z drugim działem jest już całkiem przyjemną arty, wreszcie można uszkadzać ISy i takie tam co wcześniej się przebić nie dało a i damage niezły :) Może kiedyś uda mi się dobić do hummela. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2011 Hummela najlepiej dobić z Pz III/IV imo. Kiedyś dało rady z Pz IV ale już tak dobrze nie ma... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2011 Ta... a później takie kwiatki jak teraz miałem w teamie. Gość w hummelu leci na front za HT a później się pyta gdzie ma jechać. :P Wolę się trochę pomęczyć, na wespe było trochę ciężko bo nie szło nic przebić ale tu już jest OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2011 Hummel dla mnie wyjątkowo pechowy jest - 39% zwycięstw do 60% przegranych przy 112 bitwach, sam w sobie jest spoko, niestety mam na nim szczęście do debili. Ostatnia bitwa Pantera II i type 59 szarżują przez środek mapy jak scouty :/ Często przez to jestem nawet do tylu z kasą na nim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobras Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 Witam Pamięta może ktoś czy żeby do M6 założyć drugą wieżę i 90mm trzeba wymieniać gąski? Co do Artki grałem Wespe ale była słaba, odblokowałem Grille na niej i porzuciłem granie niemiecką Artą. Do Hummela doszedłem od strony PZIV i nie powiem dobrze się nią gra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 @bobras tak trzeba :) mam już expa na T34 ale jeszcze chcę oszczędzić free więc zbieram dalej :P 18k i koniec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 A ja mam już to ustrojstwo w garażu , ufff. Warto odblokowywać kolejne wyposażenie czy jak zrobią z niego premium to i tak będzie wypasiony? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...