Trawienny Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2011 Wiecie o tym: •• WOT na PlayPc.pl ??? Podobno na jedno konto można wpakować 10 kodów - czyli teoretyczny zysk to 10 dni premki i 3000 golda - ALL FREE! :) Trzeba tylko nacykać 10 adresów mailowych. P.S. Jeszcze nie sprawdzałem - info z forum wot. Co bym nie probowal to dostaje: "Na ten adres email wysłano już kod." Do takich akcji uzywam tenminutemail. Ale na probe wpisalem jakies razdwatrzy@babajaga.patrzy.com i jest to samo. Albo cos nie bangla albo zbieraja adresy email ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobras Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2011 U mnie to samo co u Trawiennego :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2011 No wreszcie odczarowałem Hummela, teraz dla odmiany ciągle wygrywam :lol2: Uploaded with ImageShack.us W dodatku przed chwilą koleś z przeciwnej drużyny oskarżył mnie o hakowanie, to taka wisienka na torcie w dzisiejszym grindowaniu do GW Pantery :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2011 Wiecie o tym: •• WOT na PlayPc.pl ??? Podobno na jedno konto można wpakować 10 kodów - czyli teoretyczny zysk to 10 dni premki i 3000 golda - ALL FREE! :) Trzeba tylko nacykać 10 adresów mailowych. P.S. Jeszcze nie sprawdzałem - info z forum wot. Do istniejących kont wbrew temu co piszą w gazecie to nie działa. Wiem bo kupiłem to na początku i musiałem zwrócić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2011 Powinno być jakieś ograniczenie, co do ilości arty na bitwę. Jak tu grać?Oczywiście prawie wszystkie nasze tanki ochoczo poleciały na rzeź :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2011 @Gregu Ludzie piszą, że te kody ze strony działały bez problemu na starych kontach, więc coś tu na rzeczy musi być. Wysłałem maila do supportu Playa z zapytaniem o ew. problemy techniczne. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2011 Mi nie zadziałało, był komunikat w stylu "nie można przeprowadzić danej operacji do tego konta" czy coś. W każdym razie nie zadziałalo, nie mogłem wbić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuckyLuke82 Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2011 (edytowane) rozdane Edytowane 27 Listopada 2011 przez LuckyLuke82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2011 mam 4 kody na 750 golda i dzień premium sprzedam za 8zł jak coś dajcie znać na gg 6660560 Zaraz napisze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heex307 Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2011 Sprzedajesz za 8 zł kody, które są za darmo :/ Poza tym jest 1 na konto. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2011 A gdzie te kody można dostać za darmo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heex307 Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2011 Bonus-Codes für World of Tanks bei GameStar.de 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ditz Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2011 Jest jakiś haczyk? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2011 (edytowane) Bonus-Codes für World of Tanks bei GameStar.de Dzieki :) Jest jakiś haczyk? Podajesz maila wiec jakis spam reklamowy beda wysylac Edytowane 27 Listopada 2011 przez Michaelius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ns5 Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2011 U mnie cos to nie dziala ani jedno ani drugie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2011 Dziala dziala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2011 Dzieki, potwierdzam, działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2011 (edytowane) 750 golda i 1 dzień premki za free - World of Tanks official forum Wszystko piszę jak zrobić :] działa bo przed chwilą zrobiłem. Edytowane 27 Listopada 2011 przez Borys-Tech 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2011 (edytowane) Ten niemiecki działa, ale tylko jeden na konto. Chce ktoś za darmo? Mam dwa zanim się zorientowałem, ze wchodzi jeden ;) pisać na prv :D Edit: kody rozdane :) Edytowane 27 Listopada 2011 przez Sławomir Guzik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2011 A co tam, pochwalę się :lol: Rzeźbę czas zacząć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2011 No ładne cacko.... mi jeszcze wierzę pozostało odblokować w Tygrysie2 i też do takiego będę cisnął :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2011 Takiej porażki jeszcze nie miałem :P Porażka Bitwa: Zatoka rybacka 27 listopada 2011 22:08:45 Czołg: IS-3 Doświadczenia: 1 096 Kredytów: 35 721 Osiągnięcia w walce: Stalowa ściana, Specjalista, Medal Bioltera, Rozpruwacz, Strzelec pancerny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2011 Sławek masz już to najlepsze działo założone? Bo kupiłem ten szmelc i na razie to jest maskara, niecelne, wolno ładuje i rzadko w co wchodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2011 Na razie mam tą 122mm z ISa 122 mm D-25T Characteristics 122 Caliber (mm) 5,56 Rate of fire (rounds/min) 175/217/61 Average penetration (mm) 390/390/465 Average damage 0,4 Accuracy at 100m (m) 3 Aiming time (sec) 2590 Weight (kg) Faktycznie słabe jest, ale można się przyzwyczaić. Jak widzę coś zbyt twardego na tą armatkę to od razu przełączam na HT i wtedy wchodzi zawsze ;) Dla porównania, armatka z IS-3: 122 mm BL-9 Characteristics 122 Caliber (mm) 5,17 Rate of fire (rounds/min) 225/265/68 Average penetration (mm) 390/390/465 Average damage 0,35 Accuracy at 100m (m) 3 Aiming time (sec) 2790 Weight (kg) Cisnę do niej teraz :) Ewidentnie widać na penetracji i celności, że warto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2011 Banzai nadal nie ma Cię w klanie :> Kiedy atakujemy prowincję? ^^ Może PClol też założy klan i zrobimy sobie starcie tytanów? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2011 Ja bym z tym atakowaniem prowincji nie szalał. Jeszcze wygramy i będzie trzeba się spinać, aby jej bronić :D Banzai, jesteś w klanie potrzebny, bezwzględnie :) najlepszy zawodnik na PurePc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2011 (edytowane) Mial ktos JagdPanthera ? Zastanawiam sie czy odkrywac gasienice (1/5 expa na Ferdka w sumie) ? No i ktore dzialo 88L71 czy krotka 105tka ? PS. A prowincje zatakowac kiedys zaatakujemy - za ich posiadanie na konto klanu wplywa gold , ale najpierw troche tier 10 by sie przydalo. PS2. Plan na ten tydzien - ogarnac co mozna robic dzieki posiadaniu klanu (na pierwszy rzut oka moznaby chyba transferowac kase/golda miedzy graczami) i co robia te rozne wewnatrzklanowe funkcje . Edytowane 28 Listopada 2011 przez Michaelius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2011 Najfajniesza funkcja to automatycznie włączający się czat klanowy, nie trzeba już tego ręcznie uruchamiać i się nie resetuje dzięki czemu jest pięć razy więcej ludzi :) zero problemu z plutonami na różnych poziomach czy coś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuckyLuke82 Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2011 (edytowane) Proponuje zagrajcie najpierw parę bitew na CW a potem pogadajcie o zdobywaniu prowincji Nie chce was zniechęcać ale to cholernie trudna sprawa Jest dużo bardzo dobrych klanów i nawet jak będziecie mieć 30 X tierów to nie jest pewne że zdobędziecie My walczymy już długo i konczyło nam się na walce z obrońcami A oni mają łatwiej nie muszą atakować tylko się bronią:( A tak naprawdę chodzi o świetną zabawe jaka jest na cw 15-20 osób na teamspeaku i wspólne sukcesy cholernie cieszą Wyobraźcie sobie zwycięstwo na 2 sekundy przed końcem czasu jak kumpel z 300 metrów ściąga ostatni czołg wroga tego nie da się opisać to trzeba przeżyć:P Pogracie zobaczycie z czym to się je:) Edytowane 28 Listopada 2011 przez LuckyLuke82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2011 Mial ktos JagdPanthera ? Zastanawiam sie czy odkrywac gasienice (1/5 expa na Ferdka w sumie) ? No i ktore dzialo 88L71 czy krotka 105tka ? PS. A prowincje zatakowac kiedys zaatakujemy - za ich posiadanie na konto klanu wplywa gold , ale najpierw troche tier 10 by sie przydalo. PS2. Plan na ten tydzien - ogarnac co mozna robic dzieki posiadaniu klanu (na pierwszy rzut oka moznaby chyba transferowac kase/golda miedzy graczami) i co robia te rozne wewnatrzklanowe funkcje . Róznica w gąskach o ile pamietam odczuwalna. Ja tam wszystko odkryłem, a 105 jest zajefajna. Nie strach atakować zwykłą amunicją do IX tieru. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...