costi Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2012 T28 na słabo opancerzonego nie wygląda IMHO - otwarta wieża daje złudne wrażenie. Inna sprawa, że tutaj WG może popuścić wodze fantazji, bo ten TD to kompletne science-fiction, tak jak i "zwykłe" T28 zresztą. Hellcat będzie miał 90mm, do tego będzie bardzo szybki, mniejszy niż Slugger i prawdopodobnie z szybszym obrotem wieży. BTW. skąd te obrazki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2012 Z fejsa wargaming. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2012 Kupiłem sobie w promo kv-13 i powiem że dużo lepszy od t34-85 mimo słabszego działa. Tier wyżej co prawda, ale wydaje się być dużo łatwiejszą drogą do t-43 niż męka z t34-85, no i mniej expa trzema namachać ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2012 Udalo sie kupic komus ta gazetke ? Sprawdzilem wczoraj 4 kioski w metrze, dzis kolejnych 6 na osiedlu i wszedzie tylko wersja extra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2012 Udało się, owszem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobras Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2012 Ja kupiłem po długich poszukiwaniach, przypadkiem jak szedłem do cukierni po pączki zauważyłem w kiosku. Co do T-34-85 mam już wymaksowanego i bardzo przyjemnie mi się nim gra, z założoną 100mm nie mam problemów z penetracją mocniejszych czołgów, mobilność jest taka jak w niemieckich medach, pancerz na kadłubie jest symboliczny ale wieża coś tam rykoszetuje, ogólnie bardzo przyjemnie mi się nim gra. Zakupiłem też BDRa i jak to powiedział żulik "krzyż na drogę" i miał niestety racje ten czołg to istne nieporozumienie, zero atutów a losowania tragiczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2012 U mnie w kiosku była chyba jeszcze zostało. Zawsze są nawet stare numery :) widać dobry kiosk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2012 WoT World of Tanks Premium KOD (2119426694) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. lol padlem z wrazenia :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2012 2 jeleni dokonało zakupu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2012 Maskara dzisiaj rano. Takiej sytuacji jeszcze niem miałem. 2 HT + 1 TD ustawione bokiem jeden obok drugiego w szeregu, sytuacja marzenie dla artylerzysty. Jednym strzałem można było 3 uszkodzić. Grałem Hummelem. Po 6 strzałach wyszedłem z gry. Dosłownie ręce mi opadły, mając wypełnione 70-90% celownika nie trafiłem ani razu!!!!!! Za to KW dzisiaj 8 killi, było by 9 ale raz nie trafiłem :D Każdy szedł na strzała, nawet lakieru mi nie zadrapali. Ten czołg powinien być jednak na 6 Tierze :P Ale póki jest na 5 można nieźle powalczyć :] 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2012 (edytowane) 3 bracia razem w moim garażu Edytowane 19 Lutego 2012 przez Ram1rez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobras Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2012 Maskara dzisiaj rano. Takiej sytuacji jeszcze niem miałem. 2 HT + 1 TD ustawione bokiem jeden obok drugiego w szeregu, sytuacja marzenie dla artylerzysty. Jednym strzałem można było 3 uszkodzić. Grałem Hummelem. Po 6 strzałach wyszedłem z gry. Dosłownie ręce mi opadły, mając wypełnione 70-90% celownika nie trafiłem ani razu!!!!!! Mam to samo czasami, kiedyś chyba m4r powiedział że przed bitwą wyznaczany jest współczynnik szczęścia i coś w tym jest w przypadku strzałów z arty. Czasami trafiamy idealnie a czasami pomimo maksymalnego zgrania trafiamy dookoła celu jeszcze innym razem jest jak opisałeś powyżej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2012 Współczynnik szczęścia jest chyba wyznaczany za każdym strzałem. Poza tym celność w dużym stopniu zależy od naszego nastroju, skupienia itd dlatego raz strzelamy lepiej, raz nie bardzo. Ułamki sekund decydują. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2012 Mam to samo czasami, kiedyś chyba m4r powiedział że przed bitwą wyznaczany jest współczynnik szczęścia i coś w tym jest w przypadku strzałów z arty. Czasami trafiamy idealnie a czasami pomimo maksymalnego zgrania trafiamy dookoła celu jeszcze innym razem jest jak opisałeś powyżej. Coś w tym jest. Często miałem akcie w stylu ledwo wystaje mały fragmnet czołgu i szanse na trafienie bliskie 0% i potrafią 3 pociski z rzędu wejść. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2012 Sprzedałem VK3001H i zakupiłem panterkę. Wydawało mi się, że będę żałował bo już pierwsze działo jest słabsze od tego z VK. W pierwszej grze napisałem od razu, że jestem stock i liczyłem na łatwą porażkę bo wylosowało mnie na górze. Tymczasem poważnie uszkodziłem kilka najlepszych czołgów przeciwnika, zniszczyłem tigera. Ogólnie da się żyć. Co szczególnie pomaga to szybkość schodzenia się celownika. Można dzięki temu wykonywać bardziej skuteczne manewry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2012 wiadomo jakie będą nowe skille dla załogi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2012 platne :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dsowlad Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2012 (edytowane) Wczoraj trafiła mi się niezła bitwa .Mapa Abeby ja na KW (107mm)na szczycie drabinki. Wjechałem do miasteczka i zabawiałem się w snajpera. Miejsce cudne można ostrzeliwać bazę przeciwnika i bronić swojej. Ustrzeliłem 10 maszyn-milo było patrzeć jak schodzą po jednym strzale. Na końcu został mi do rozwalenia KW który bronił bazy. Ostrzeliwałem go i nic! Nie mogłem go przebić. Gościu mógł mnie rozwalić jednym strzałem (miałem 205hp) ale zamiast tego próbował ucieczki :lol2: .Dorwałem go :lol: Edytowane 20 Lutego 2012 przez dsowlad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2012 200 000 fanów na Facebooku! | News | World of Tanks Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2012 200 000 fanów na Facebooku! | News | World of Tanks Myślicie, że możemy liczyć na exp x2 przez cały dzień? Nie pamiętam jak wcześniej takie eventy wyglądały :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2ms2ms Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2012 (edytowane) x5 będzie za pierwszą wygrana bitwę Edytowane 20 Lutego 2012 przez 2ms2ms Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2012 Za to KW dzisiaj 8 killi, było by 9 ale raz nie trafiłem :D Każdy szedł na strzała, nawet lakieru mi nie zadrapali. Ten czołg powinien być jednak na 6 Tierze :P Ale póki jest na 5 można nieźle powalczyć :] Jest na 5, losuje go jakby był na 8, imo jest spoko. Takie tam, z wczoraj :lol: . Ale i tak nie zmienię o nim zdania - skręca wieki, wieżę obraca jeszcze dłużej, do tego wygląda jak chory sen surrealisty po prochach. Współczynnik szczęścia jest chyba wyznaczany za każdym strzałem. Poza tym celność w dużym stopniu zależy od naszego nastroju, skupienia itd dlatego raz strzelamy lepiej, raz nie bardzo. Ułamki sekund decydują. Taaa, współczynnik szczęścia... w ten weekend miałem go chyba na 100% - wchodziło (z małymi wyjątkami) wszystko i we wszystko. W jednej bitwie na hummelu miałem 7 strzałów, 6 hitów i 5 killi. Gdyby jeden strzał nie wszedł w glebę (i tak uszkodziłem kolesia), miałbym snajpera. W innej bitwie (w panterze) razem z KT i M6 zatrzymaliśmy AMX, IS, T34 i SU/ISU (nie pamiętam). Bitwa skończona 15:2 dla nas. Cuda na kiju wyczyniałem w E-75, T34 i tygrysach (defender, steel wall, snajper - praktycznie co bitwę coś wpadało). Bitwy "teoretycznie" przegrane... proszę bardzo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2012 Tak trochę OT, ale rozwalił mnie ten tekst: Did you notice that "siemka" its allways followed by "Kurva" ? lol One more on the languages - English or not - World of Tanks official forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2012 Zwycięstwo! Bitwa: Koło podbiegunowe 20 lutego 2012 20:01:07 Czołg: PzKpfw VI Tiger (P) Doświadczenia: 2 368 Kredytów: 64 407 Osiągnięcia w walce: Specjalista, Medal Bioltera, Snajper Masakra ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2012 Gralem AMX12t. Koles w T-28 zapytal mnie jak to mozliwe ze tak szybko do niego strzelam. Powiedzialem ze to autoloader - 6 szlagow w 12sek. Powiedzial ze zglosi mnie do dev'ow za uzywanie autoloadera :| koszmar.. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobras Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2012 (edytowane) O kurde prawdziwy łowca chiterów oby więcej takich pro graczy, będziemy mieli o czym gadać. Kupiłem SU-100 i wbiłem w bólach (na szczęście na premce) działo 100mm i jest całkiem fajnie ale i tak wole SU-85. Mobilność ta sama, pancerz ten sam a raczej brak, działa OK ale jednak Zis7 moim zdaniem lepsze, na plus większa ilość hp czyli mają nas na 3 strzały nie na 2. edit: A może mi doradzicie jaka kombinacja modułów będzie najlepsza do SU-100 mam do załozenia: rammer, wentylację, siatkę i lornetę. Załoga szkoli się od 75% w tej chwili ma coś około 86%. Edytowane 20 Lutego 2012 przez bobras Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2012 Ja na SU-85 mam rammer, lornetkę i siatkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobras Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2012 Na SU-85 mam identyczną kombinację jak ty, ale zawsze jest ale na SU-100 mamy 400m widoczności versus 320m na SU-85 i tu pojawia się pytanie czy nie lepiej by było zamiast lornetki założyć wentylację? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2012 Widoczność zawsze daje Ci strategiczną przewagę. Jeżeli za złoto zdejmiesz potem wentylację aby przełożyć na SU-152 to czemu nie.Ja bym jednak wybrał zestaw WestCoach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2012 (edytowane) jak obecnie zarabia S-51 na koncie non prem? ktos z panow posiada? bo ze zredukowali zarobki to wiem :mur: jeszcze taki "hint" dla mnie od was :rolleyes: wiecej expa/kredek wpadnie mi na KW z lolgunem czy ZiSem? Edytowane 21 Lutego 2012 przez Sarkazm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...