Borys-Tech Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 To mi można 1 kodzik posłać bo ja nie mogę nigdzie w okolicy znaleźć tej gazety :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 (edytowane) Matchmaker fail: OFC Wygraliśmy. .:.:edit:.:. Victory!Battle: Sand River 24 lutego 2012 21:34:49Vehicle: T34Experience received: 6 525 (x5 for the first victory each day)Credits received: 43 483Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun, Boelter's Medal, Sniper Replay, gdyby ktoś był zainteresowany. Edytowane 24 Lutego 2012 przez m4r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo94 Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 Victory!Battle: Lakeville 24 lutego 2012 21:38:07Vehicle: KV-3Experience received: 8 285 (x5 for the first victory each day)Credits received: 41 011Battle Achievements: Sharpshooter, Sniper Ładnie udało mi się trafić z rekordem expa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 Mamy nadzieję, że przedstawione przez nas wczesne screenshoty testowanego obecnie KW-1 spodobają się wam. Chcielibyśmy zwrócić uwagę na fakt, że czołg nie będzie wprowadzony w aktualizacji 7.2Czyli przenieśli przynajmniej KV-1 do 7.2 i zapewne przesuną aktualizację na koniec marca ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo94 Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 Mamy nadzieję, że przedstawione przez nas wczesne screenshoty testowanego obecnie KW-1 spodobają się wam. Chcielibyśmy zwrócić uwagę na fakt, że czołg NIE BĘDZIE wprowadzony w aktualizacji 7.2 Czytajmy uważnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 aaa mój błąd :D sorry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 KW jak KW, nic się model nie zmienił, krótka i długa 76mm, co pozwala sądzić, że 107 i 152mm będą na KW-2 razem z "lodówką". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacp3r Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 (edytowane) Co do kodów, ja też się chętnie zgłoszę. Nick w grze taki sam, jak na forum :) Edytowane 24 Lutego 2012 przez kacp3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 Jak by kodzik był wolny to chętny jestem, nick w grze wiktorsam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2012 (edytowane) Wszedłem na pocztę wysłać list patrze, a tu w kąciku prasowym poszukiwana przez wszystkich gazeta ;) Jeden egzemplarz oczywiście, ale może i u was na poczcie znajdziecie. Edytowane 25 Lutego 2012 przez SilaHD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobras Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2012 Mój rekord odległości uzyskany na !07mm na KW. Uploaded with ImageShack.us Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiisiio Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2012 hahahaha... mistrzostwo świata w t-50 :D 4 kille: su-26 su-85 JgdPznIV T1 HT :DDDDDD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2012 Jakbyś zrobił Top Guna to jeszcze by się było czym chwalić (widziałem taki wyczyn na T50-2). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2012 Doszedłem dzisiaj do wniosku że t34-85 to chyba najgorszy czołg jakim dłużej grałem. Albo ja nie potrafię nim grać, albo mam pecha, albo go tragicznie losuje... Win ratio na chwilę obecną na tym czołgu mam na poziomie 41 %. Wczoraj było w granicach 48 ale od wczoraj większość przegrywam. Jak uda mi się zdobyć jednego killa to jest święto lasu. NA te wszystkie porażki to jakieś 30% padłem po jednym strzale w ammo rack, resztą to i tak max 2-3 strzały od ht z wyższego tieru. Jak jedzie jakiś amx to już można z gry wychodzić. Czołg jest powolny, gra się nim tragicznie, każda zmiana kursu to duże spowolnienie. Co mi po wysokim top speed jak rzadko kiedy da się je osiągnąć a w starciu manewrowym głupi ht t1 jest szybszy. Działo to też porażka, mega nie celne, prędkość celowania tragiczna, zanim zejdzie się celownik to zdążę wyłapać 2 strzały. Apteczka i mały zestaw naprawczy to co bitwę muszę używać prawie a i tak okazuje się że za chwilę połowa załogi ginie na nowo :). Generalnie tragedia. Gram też kv-13 i tu win ratio mam na poziomie 75% i się pytam jak to możliwe. Losuje go wyżej, działo ma słabszą penetrację a i tak zdobywam więcej killi, pancerz ciut lepszy i sporo HP. Silnik też trochę żwawszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkkam Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2012 Jakbyś zrobił Top Guna to jeszcze by się było czym chwalić (widziałem taki wyczyn na T50-2). Mam na Chaffee :D Zabójcza bestia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2012 Chaffee to inna bajka. Wredne działo i całkiem sporo HP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2012 Koles capowal nasza flage... :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2012 Doszedłem dzisiaj do wniosku że t34-85 to chyba najgorszy czołg jakim dłużej grałem. To zagraj fracuskim B1 bez ulepszeń :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrak_ Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2012 W końcu wg poszedł po rozum do głowy i przenosi op KV-2 na 6 tier. KV will be split on 2 tanks. The KV and the KV-2 The Kv-2 will be tier 6 źródło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2012 A to nie mialo tak byc od poczatku? Czy cos sie zmienilo o czym znowu nie wiem? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrak_ Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2012 (edytowane) pierwotnie miało to wyglądać tak: KV-2 byłby na 5 tierze [edit] teraz mając KV i KV-3 w garażu dostaniemy gratis 2 czołgi VI tieru, chyba, że wycofają się z dodania T-150, który w tym wariancie staje się zbędny Edytowane 26 Lutego 2012 przez qrak69 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2012 Dobrze, wartość sprzedaży większa :P Z drugiej strony, kiedyś była wersja, że KW-1 ma mieć losowania jak T1 HT z racji słabszych dział, a KW-2 by jeździł jak normalny tier 5 HT. Mam nadzieję, że teraz KW-1 nie będzie musiał z długiej 76mm pukać do IS-3 czy 4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiisiio Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2012 Eh... trzeba się nacieszyć 152 póki jest możliwość :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2012 (edytowane) Dobrze, wartość sprzedaży większa :P Z drugiej strony, kiedyś była wersja, że KW-1 ma mieć losowania jak T1 HT z racji słabszych dział, a KW-2 by jeździł jak normalny tier 5 HT. Mam nadzieję, że teraz KW-1 nie będzie musiał z długiej 76mm pukać do IS-3 czy 4. KW-1 dostanie najpewniej działo 85mm D-5T (na screenach z ulepszoną wieża działo wygląda właśnie na kaliber 85mm), z IS-3 będzie walczył na 100%, a z IS-4 pewnie też biorąc pod uwagę to że BRD G1B ma losowania z tier 9. Ogólnie lipa, może i KW jest op, ale tylko dlatego może stanąć do walki z czołgami znacznie wyższych tierów, ze względu na chore losowania. Edytowane 26 Lutego 2012 przez WestCoach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2012 To nic nie szkodzi, będą cztery załogi do czołgów ciężkich u Ruskich :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2012 (edytowane) Przez kilka dni nie grałem i chciałem sobie to właśnie nadrobić, na 4 meczy KV wszystkie 4 przegrałem, bo cały czas mnie losuje z słabym team'em i to jeszcze z Tierem IX, raz tylko był Tier VII najwyższy, a że mało meczy grałem KV to procent wygranych mam żałosny, aż mi się odechciało grać. Edytowane 26 Lutego 2012 przez demon92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2012 No niestety, obecnie tier 5 jest dymany bez mydła... i oczywiście "working as intended" :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2012 Zacząłem się bawić artylerią i całkiem przyjemnie się tym gra, chyba zabawię na dłużej w artylerii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pr1est Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2012 dla mnie stock KW to był istna droga przez mękę... wolne, miękkie jak dópa, do tego niecelne i słabe działo. silniejszym tier'om można co najwyżej lakier porysować, a młodsi obskakiwali mnie co bitwę... wiadomo trollgun dawał dużo przyjemności ale 1na3 bitwy. no ze 107 dało się już pograć ale jak mnie też szału nima... oby te zmiany w 7.3 cosik poprawiły. z drugiej strony jak gram swoim ulubionym-zarobkowym SU-85 to najczęściej padam od KW - hmmmm zemsta systemu :/ za to KW3 gra mi się dużo lepiej, jakoś szybko udało się uzbierać działo 120mm i tym już można narobić bobu prawie każdemu... ino pestki kosztują fortunę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiisiio Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2012 KW-3 dopiero z 120 jako tako daje radę, podobnie jak IS. Z topowym działem gra mi się bardzo przyjemnie, wcześniej to byłą droga przez mękę. btw. z jakim działem gracie na E8? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...