Eclipse Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2010 (edytowane) Strasznie jest to irytujace. Raz mialem absolutny przeboj - na Himmelsdorf (mapa miejska z torami i wielkim wzgorzem) przy torach przykleilo mi PzIII do krawedzi mapy i moglem jezdzic tylko w przod i w tyl na krotkim odcinku, w dodatku [gluteus maximus] do wroga. To, ze udalo mi sie przezyc na tyle, zeby zabic przy tym dwa czolgi, uwazam za osobisty sukces. Costi pol biedy jak sie przykleisz do krawedzi czolgiem choc wieza mozesz obracac. Ja tak mialem TD mozliwosc ruchu zerowa ;) W ogole z glupich bledow to najabrdziej wkurza pokonywanie malych gorek :D czasami rowerem dalo by sie zjechac a 50 tonowa besta stoi i nie moze tego sforsowac :D Edytowane 29 Grudnia 2010 przez Eclipse Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2010 Z innej beczki: co sadzicie o nowej miejskiej mapie? Mi sie ona strasznie podoba, jest kupa miejsca, a jednoczesnie uliczek jest tyle, ze nie da sie skutecznie zaczopowac podejscia do wrogiej bazy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2010 (edytowane) A no, ja wpakowałem się między stertę gruzu i ścianę budynku i też nie dało wyjechać. Mapa fajna, choć też trzeba umieć się na niej odnaleźć. Do flankowania jest niezła, bo za tą dróżką jest niewielka kotlinka, która cię osłania. Szkoda, że pozycje strzeleckie nie są tam użyteczne. Edytowane 29 Grudnia 2010 przez zzizzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2010 (edytowane) pozycje strzeleckie, takie typowe w mapach-miastach:) sa do [gluteus maximus]. a do tego trzeba miec odpowiedni TD zeby w ogole ta pozycja nas chronila przed ostrzalem. hetzer za niski itp. czy jest jakis wstepny cennik, ile co bedzie kosztowalo w pelnej wersji. mam na mysli premium, zloto itp. zastanawiam sie czy bedzie warto inwestowac w gierke choc troche. Edytowane 29 Grudnia 2010 przez Sarkazm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2010 Cos im sie chyba przerwa techniczna wydluza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2010 typowy wschodni tekst m.in devow z 1C. "when its done" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ns5 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2010 Tia UPD Maintenance extended till 11:00 am EST / 16:00 UTC Reason: testing additional language packages. Czyli kończą o 17 o ile skończą o tej 17, nie ma to jak choinki wprowadzać do gry 6 godzin ^ ^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2010 Mogliby łaskawie na launcherze powiadomić o tym fakcie... Teraz nic nie mam - HTTPConnection to rss feed failed. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolar Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2010 Całą chatę już wysprzątałem z nudów czekając aż skończą :angry: . No nic ide jakiś obiad zoorganizować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2010 ale wszyscy maja ciśnienie na granie :D 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulik_ Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2010 noo jak dziś się uprają z tym patchem i ping będzie normalny wieczorem, to platoon robimy w końcu? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2010 moj syn to ma cisnienie, od rana wydzwania że mu czołgi nie działają... 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2010 moj syn to ma cisnienie, od rana wydzwania że mu czołgi nie działają... Padłem. Troszeczke przeginają, człowiek na głodzie zły się nieco robi :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldenSo Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2010 Macie ciśnienie, pograjcie sobie KV ze 152 to po 3 przeładowaniach będziecie mistrzami cierpliwości ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2010 Z innej beczki: co sadzicie o nowej miejskiej mapie? Mi sie ona strasznie podoba, jest kupa miejsca, a jednoczesnie uliczek jest tyle, ze nie da sie skutecznie zaczopowac podejscia do wrogiej bazy. Boska jest bo nie daje rady zakampic na z gory upatrzonych pozycjach. A co do cen na ruskim serwerze 10 usd= 2500 golda Mam nadzieje , ze geniusze nie zrobia 10 euro z tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2010 2500 golda to konto premium. wiec trzeba kolejnych 10$ zeby miec gold na tanki premium i cala reszte? albo tylko golda na tanki bez konta premium Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2010 No to w miare normalne w mmo z mikroplatnosciami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kikas Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2010 (edytowane) Wykres balancera czołgów Wygląda na to, że Tier 9 medium zostanie mięsem armatnim dla T9-10 HT. Nie podoba mi się to. Chociaż z tego wykresu wynika, że możliwe są bitwy z Tier 6, ale dobieranie będzie miał pewnie podobne jak Maus. Edytowane 29 Grudnia 2010 przez Kikas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2010 Ha, gra mówi, żeby zaktualizować klienta, ale oczywiście na stronie jest wciąż 0.6.2.7. Bossko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2ms2ms Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2010 Ha, gra mówi, żeby zaktualizować klienta, ale oczywiście na stronie jest wciąż 0.6.2.7. Bossko. poprzednio też tak było... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulik_ Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2010 (edytowane) To mi wyskoczyło przy próbie zalogowania Download Client :: World of Tanks: "World of Tanks" coś im się wali chyba ;) Edytowane 29 Grudnia 2010 przez zul22 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2010 pograne UPD Maintenance extended till 14:00 am EST / 19:00 UTC Reason: datacenter network problems. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolar Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2010 Jak tak dalej będzie to chyba pójde odsnieżać parking przed blokiem. :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UgliBiBagli Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zatem miłego odśnieżania życzę xd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasko83 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2010 ciekaw kiedy rusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2010 (edytowane) Nie wchodźcie na forum WoT, bo nie warto - masa spamu i ciężko znaleźć wartościowe odpowiedzi. Overlord mówi, że patch zostanie wypuszczony przez launchera, toteż odświeżajcie i czekajcie na ściąganie. @Jasko83 - nie łaska spojrzeć 2 POSTY wstecz? edit2: http://cdn1.worldoftanks.com/patches/auto/WoT_beta_0.6.2.8_eng_patch.exe Ktoś sprawdzi, czy działa? Mnie dziś net ledwo zipie (jak zwykle mam 13Mbit/4Mbit, tak dziś 1Mbit/9Mbit) Oo Edytowane 29 Grudnia 2010 przez zzizzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mamool Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2010 Nie wchodźcie na forum WoT, bo nie warto - masa spamu i ciężko znaleźć wartościowe odpowiedzi. Overlord mówi, że patch zostanie wypuszczony przez launchera, toteż odświeżajcie i czekajcie na ściąganie. @Jasko83 - nie łaska spojrzeć 2 POSTY wstecz? edit2: http://cdn1.worldoftanks.com/patches/auto/WoT_beta_0.6.2.8_eng_patch.exe Ktoś sprawdzi, czy działa? Mnie dziś net ledwo zipie (jak zwykle mam 13Mbit/4Mbit, tak dziś 1Mbit/9Mbit) Oo To samo można już ściągać przez launcher Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolar Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2010 Bangla, do boju panowie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulik_ Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2010 Idzie... 23MB i tyle czasu serwery off? Dziwne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2010 kurde dają patcha z świątecznymi bzdetami w garażu... do tego po świętach :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...