Turkina Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2012 Patch zainstalowany serwer działa idę posprawdzać nowości :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2012 Hmm ma ktoś Lorraine ? Jakie moduły wozić ? Myśle nad Ventylacja + GLD+ stabilizator Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2012 Nie miałem czasu poszaleć więc jedna partyjka na is8 ale powiem że jest zajebisty !! będzie chyba mój nowy ulubiony czołg :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiisiio Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2012 Miało być tak, że się wybiera czy wyszkolona załoga ma przejść na kv-2 czy na kv-1... jak to zrobić? bo przeszkoleni zostali na kv-1 którego chce się pozbyć a na KV dwa mam świeżynki ze 100% :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2012 Jak nowy Kv-2 sobie radzi ? Matchmaking w normie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2012 (edytowane) Biorac poprawke na fakt ze praktycznie polowa graczy dzis w IS8 i IS4 smiga to raczej normalnie sie wydaje. Choc mam wrazenie ze derpgun ma duuuuuzy rozrzut teraz... Pojawil sie nowy J1mb0's: http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/56831-j1mb0s-crosshair-mod/ Moglibysmy tez zrobic sobie logo klanu co? :) Edytowane 8 Maja 2012 przez Trawienny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2012 IS-8 wymiata !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2012 (edytowane) jak to ruski czolg. natomiast ciekawi mnie jak wypada KW2 na tle starego KW. az sie lezka w oku kreci :( Edytowane 8 Maja 2012 przez Sarkazm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2012 Moglibysmy tez zrobic sobie logo klanu co? :) Zrobimy mam Purowego logosa :) Jak nie zapomne to dziś wrzuce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2012 IS-8 wymiata !! czyli dobrze przeczuwałem i odpuściłem grind na is4 ;p jednak wygląd is8 do czegoś zobowiązuje :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2012 KW-2 podobnie do KV. Sam zobacz: http://speedy.sh/8pdQ2/20120508-1319-ussr-KV2-monastery.wotreplay czyli dobrze przeczuwałem i odpuściłem grind na is4 ;p jednak wygląd is8 do czegoś zobowiązuje :wink: IS-8 nie jest zły, za to IS-4 ma działo do kitu. Niecelne, dinguje i ma mały DMG jak na X tier. Amerykański T110 jest o wiele lepszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2012 (edytowane) Co do IS4 to się zgadzam bez rewelacji, to nowe działo jak na X tier ( ale bez tragedii ) Ale biorąc pod uwagę powolność IS4 szału nie robi A jak nowe mapy ? Mi osobiście podoba sie ta smocza, w tej drugiej nie umie się odnaleźć :/ Edytowane 8 Maja 2012 przez pci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pr1est Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2012 4 nowe czołgi! OMG! jak to ogranąć teraz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2012 Troche pewnie za wcześnie na takie pytania, ale czym jeździć by zarabiać, a co sprzedać ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2012 Troche pewnie za wcześnie na takie pytania, ale czym jeździć by zarabiać, a co sprzedać ? Ja zawsze wychodzę z założenia, że jak robić czołg to na elite. Dlatego Kv-1, KV-2 i KV-3 poleciały na sprzedaż a T150 zrobię elite i też idzie pod młotek. Nie chce mi się już patrzeć na KV- miałem te dziadostwa z 7 miesięcy w garażu i chętnie wymienię na inny sprzęt ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2012 (edytowane) Mam sentyment do KV bo mam na nim swój rekord kili, 10 i expa bez prem bez dubla na bitwę 2202. Lubię ten czołg i mam na nim bardzo dobrą załogę. Ale T-150 i KV-1 poszły do... łotra ;) Edytowane 8 Maja 2012 przez Sławomir Guzik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2012 Jak nowy Kv-2 sobie radzi ? Matchmaking w normie ? W normie -> zawsze na końcu :wink: A MM taki sam ja dla reszty T6. T6 -> 8% T7 -> 22% T8 -> 31% T9 -> 23% T10 -> 16% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2012 (edytowane) cały czas to analizuje ... kv-1 to wiadomo ze na sprzedaż - złom kv-2 ma tragiczny obrót wieży 14*, ale 152mm i 107mm z kolei t-150 ma najlepszy armor, lepszy obrót w. 24* no i 107mm Edytowane 8 Maja 2012 przez dzik86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pr1est Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2012 KV-1... nie zarabia w każdym razie ;( macie PREMKE po tym kodzie co podają.... bo u mnie dópa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2012 Mamy Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2012 Ciekawa bitwa T34: http://speedy.sh/xQbeF/20120508-1904-usa-T34-hvy-north-america.wotreplay Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pix3l Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2012 (edytowane) Też sie wam nie 'swieci' czerwona obwódka wokół czołgu, kiedy jest w krzakach?Przy zoomie? Edytowane 8 Maja 2012 przez pix3l Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2012 Na VI tierze lepszy wydaje mi się trolgun niż 107ka. Losuje wyżej, a może coś mimo to zdziałać. Też sie wam nie 'swieci' czerwona obwódka wokół czołgu, kiedy jest w krzakach?Przy zoomie? Mi tam się świeci, przynajmniej nie zauważyłem nic podobnego a grałem dziś trochę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hitokiri Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2012 Mamy No to nie wszyscy mamy. WG coś spieprzyło i po wpisaniu kodu nic się nie dzieje. Mnóstwo ludzi płacze na forum, niektórzy piszą tickety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2012 Ja już w poprzednim patchu miałem tak że czołg w krzakach się nie podswietlal ale tylko czasem. Trzeba było jeszcze raz celować i było ok. Wysyłane z mojego XT910 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2012 Muszę wylać swoje żale na WG heh To co zrobili z KW woła o pomstę do nieba. Rozegrałem z 10 bitew kw1 i z 5 kw2. Każda przegrana... Nie ukrywam, że w sumie to wina teamu bo raz mialem 5 killow kw1 a druzyna dala tylka na calej linii. Ale niesmak pozostal. kw1 - wiekszy koszt naprawy, slabsze dziala, predkosc taka sama, zarabia mniej, losuje troche lepiej. Kw 2 - losuje wyzej, wiecej hp - ale to i tak niweluje różnica tierow, wyraźnie wolniejszy wg. mnie, slabiej zarabia i również jeszcze większy koszt naprawy... :/ Nie wiem czy to tylko moje odczucia, ale mnie to trochę wku****o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2012 Fajnie zapowiada się KW-4 ale jeszcze 20k expa mi brakuje, za to nowy KW-3 wylosowało mi z Is7/Is4/Maus :/. IS8 mobilny ale celność jakoś nie powala, na szczęście rekompensuje to penetracją :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pr1est Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2012 OOO po paru godzinach dostałem premium :) który czołg polecacie do zarabiania? ino bez przesady z TYPa nie proponujcie - cosik tańszego... no chyba że nima :( zarabianie z KW szlag trafił ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2012 Wyboru za dużego nie masz albo t34 jak wolisz ht albo typ jak wolisz medy.. Oczywiście jeśli mowa o premium, bo tak rozumiem pojęcie "zarabianie". ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobras Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2012 Jeżeli mają to być czołgi nie premium to PZIV, SU-85, ARL44. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...