SilaHD Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2012 Pierwsza bitwa S-51 Malinówka od razu nowy tryb gry. My atakujemy bazę na wzgórzu oni się bronią. Dziwnie , inaczej hm... jakaś odmiana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2012 (edytowane) Ani ten ani późniejszy post nie odpowiadają na pytanie czy amerykańskie działa strzelając nie penetrują, czy amerykańskie pancerze odbijają pociski. Chodzi o to że ogólnie dużo częściej występują rykoszety, lub/i strzały za 0dmg - niezależnie od nacji i typu czołgu Pograjcie najpierw, a nie sugerujecie się informacjami jakichś mikrobów. Tak się składa mikrobie , że ja gram na serwie NA a od wczoraj był patch, także coś wiem co jest zwalone Edytowane 21 Czerwca 2012 przez dzik86 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2012 (edytowane) T34 bez zmian,w niego wchodzi , w innych też wchodzi, T 50-2 też jak dawniej. Na razie żadnych dingów ani rykoszetów. P.S. Ilość bezmyślności na normalnym wysokim poziomie. Edytowane 21 Czerwca 2012 przez ShaoLee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiisiio Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2012 Jest jeden duży plus :D Ikonka na pasku świeci na czerwono kiedy zaczyna się bitwa :D Mogłaby jeszcze sygnalizować wyspotowanie wroga ale już nie będę marudził :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2012 Szkoda, że nie da się grać tylko na starym trybie. ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2012 (edytowane) szkoda że nie można se wybrać, że dla np map miejskich typu hitlersdurf blokada na arty, bo tam to arty może sie pociąć... a wroć, zapomniałem o nowych artach fr, one se tam poradzą...uwaga na zjezdzajaca z gory arty z 4 pociskami po 1500dmg w kufer jak sie bronisz przytulony do zbocza wzgórza z prawej... Edytowane 21 Czerwca 2012 przez Gregu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2012 Chodzilo m iwczesniej o amerykanskie serwery i patch na nich :rolleyes: Francuzy mialy zadawac maly dmg i podobno tylko 9tier arty mial miec magazynek, ale moge sie mylic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2012 Ma ktoś aktualny działający in game player stats (xvm)? Po uruchomieniu wersji dla 7.4 nie działają statsy a po wrzuceniu starej w folder 7.4 gra przy uruchomieniu się zawiesza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2012 Mi działa bez problemu, za to na 7.3 strasznie się namęczyłem żeby to uruchomić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiisiio Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2012 Przejście z M10 na M18 jest teraz o 7k expa droższe ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bemol911 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2012 O ile się nie myle to na M18 przechodzi się z T49 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiisiio Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2012 Z M10 też można :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2012 tak jak myslalem. z tym patchem skonczylo sie w miare sensowne granie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2012 hm...padlem w pershingu od ammoracka...t30 mnie uwalił, 1 raz cos takiego sie stało w tym czołgu, uszkodzenia owszem ale nie wybuch... ogólem pacz po wuju... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2012 Nie rozciągałbym pojedynczego przypadku na regułę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość glasser Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2012 Jakim cudem te francuskie lekkie sraki są takie twarde?... To jest twardsze niż inne średnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2012 wow, dodali swierszcze i efekt soczewy ....wow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2012 (edytowane) Jakim cudem te francuskie lekkie sraki są takie twarde?... To jest twardsze niż inne średnie... jak cos bylo gownem, musi w tej grze nadrobic. "jak ktos jedzacy zaby moze zrobic dobre auto" :lol2: Edytowane 21 Czerwca 2012 przez Sarkazm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobras Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2012 Ma ktoś aktualny działający in game player stats (xvm)? Po uruchomieniu wersji dla 7.4 nie działają statsy a po wrzuceniu starej w folder 7.4 gra przy uruchomieniu się zawiesza. U mnie również nie działa, zawiesza się przy wejściu do gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2012 wow, dodali swierszcze i efekt soczewy ....wow Przy okazji uwalajac kilka innych jeszcze w miare sensownie dzialajacych rzeczy ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2012 najbardziej urzeka pianie koguta na Prohorowce, zwłaszcza w trybie assault, dobiega wprost z chat we wsi poniżej z prawej(startowałem na szczycie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2012 Panowie czy ktoś posiada KV4? Warto się przesiąść z KV3? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2ms2ms Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2012 macie loga na pojazdach ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2012 macie loga na pojazdach ? nie.znowu cos spieprzyli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2012 tak jak myslalem. z tym patchem skonczylo sie w miare sensowne granie. Jak dla mnie gra sie tak samo chu*** jak wcześniej. Jedny róznica to że czasami po skonczonej walce wychodzi z gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2012 (edytowane) No, też sie wczoraj zdziwiłem jak zobaczyłem okno AppCrash windowzy A kv-4 podobno dostał niezłego bufa, i (z pozycji jego przeciwnika) widzę, że działa...ma pole siłowe czasem magicznie odbijające pestki z penem 267....odległość 300m więc powinno wejsc. Z innej beczki, mają paczem zlikwidować wiekszość hitów za zero...wczoraj straciłem 3.5k na strzały w bok kv-3, więc coś jest na rzeczy... Właśnie sprawdziłem że mi spadł eff od razu po wprowadzeniu tego pacza...co w sumie mnie nie dziwi, wczoraj uparcie waliłem z HE na e100 i tak jak wcześniej targało 300-600dmg to wczoraj poniżej 100 było...ciekawe czy choć załoge toto ubija z 150....coś czuje ze 150 pójdzie w odstawkę...albo całe e100 pójdzie na sprzedaż... przecie jedyne co ratowało to działo to właśnie he na sytuacje z przodu is4 plus is7 lub e75 i nie ma szans na dojechanie/objechanie Edytowane 22 Czerwca 2012 przez Gregu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zegnam sie z Ta gra... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2012 Nie poddawaj się każdy miał chwilę zwątpienia.. ja sobie pomyślałem, że jakbym przestał grać w czołgi to chyba już w nic bym nie grał. :D Za jakiś czas nowe drzewko brytoli, gra się prężnie rozwija. Wiadomo bugi to integralna część tej gry, ale i tak jest fajnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiisiio Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zlinczujcie mnie ale mi się wydaje, że teraz więcej wchodzi.... :D I fajne te nowe tryby, niby zachęcające do campienia a jednak robi się dużo dynamiczniej, choć może to kwestia nieogrania z tym trybem jeszcze. Też mi wychodzi po niektórych walkach.. nie mam żadnych modów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2012 wow, dodali swierszcze i efekt soczewy ....wow Bezapelacyjnym zwycięzcą na największy banał wśród nowych dźwięków jest końskie rżenie na kilku mapach. Myślałem, że z krzesła spadnę - celujesz sobie w T110, a tu w słuchawkach "ihahahaha" :lol: Dźwięki komunikacyjno-informacyjne są do d..y. Jak przed patchem mogłem sobie słuchać bez problemu muzyki, tak teraz mam wybór - albo muzyka, albo słyszenie o wykryciu wroga/komentarzu współgracza. Masakra jakaś. Za to nowe strzałeczki na podświetlonym przeciwniku to istne dzieło sztuki. Czekam na przyznanie WG nagrody "pointer designer of the year" :lol: Zegnam sie z Ta gra... Ja mam mieszane uczucia. Nowe tryby są super (kampinovka wymiata, serio). Ale trafiłem też wczoraj na wspomnianego KW-4... jechałem T34. Uratowało mnie tylko to, że trafiał wszędzie, tylko nie we mnie, aż w końcu podjechało wsparcie w postaci Pershinga. Btw, nie wiem czy widzieliście opcję celownika "serwerowego". Wczoraj przy przeglądaniu panelu (a raczej po nieudolnych próbach ponownego ustawienia dźwięków) rzuciło mi się to w oczy i przetestowałem. Jeżeli tak wygląda celowanie w tej grze, to już się nie dziwię, czemu "100% pewne" strzały lądują wszędzie, tylko nie we wrogim czołgu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...