costi Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2011 hehe ja to samo. T44 juz zdecydowanie lepiej dziala w bitwie niz T43 z tego co zauwazylem to szybsze celowanie, szybsze ladowanie i wentylacja to bedzie mus na T54. teraz nawet na T44 chyba kupie szybsze celowanie. ruskie dziala sa tragiczne. za bardzo przyzwyczailem sie do niemieckiej precyzji :) Ja sie waham miedzy szybszym celowaniem a vertical gun stabilizer, lepsze strzelanie w ruchu moze byc przydatne. Chyba zaloze na T-44 w ramach eksperymentu. A T-44 jest boski - szybki, zwrotny i wytrzymaly. Mimo, ze dzialo sie nie zmienilo, to mam nim duzo lepsze wyniki, bo latwiej kogos objechac czy wyniuchac jakas dobra miejscowke. Edit 01:00 - No i skonczyla sie promocja "5x exp", golda tez juz daja normalnie... ech, a tylko 100k expa mi brakuje do T-54, myslalem, ze 3 dni beda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2011 (edytowane) przeciez exp ciagle leci. dlatego siedze :) golda tez dostalem. wczoraj i dzis. Edytowane 19 Stycznia 2011 przez Sarkazm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2011 Ja dostalem dopiero dzis golda, a po wyniku bitwy wnioslem, ze sie skonczylo - ale widac po prostu az tak zenujaco mi poszlo ;) Coz - i tak trzeba bylo isc spac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2011 raczej ograniczyli exp o połowe teraz, wczesniej bitwa 10-25k w niektorych przypadkach(zara po podziale serwerów) tera max 6-7k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2011 Wczoraj w nocy dostalem 10k expa bez podwojenia :) Przy okazji wpadlo tez 320k kasy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2011 Doczołgałem się do KW-3, co polecacie 100mm czy 122mm? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2011 107 z KV-1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2011 Ja poszedłem teraz w Amerykańce ale M6 słaby, przez te bonusy miejsce w garażu się kończy - KW, PIV, 3601, Tiger, Tiger II, T1 heavy, M6. Po hard wipie mimo że mam powiedzmy jeszcze 16dni premium nie przejdzie? Wytrzymaj do T29, to juz zupelnie inny czolg i raczej sie nie zawiedziesz. ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2011 tja, t29 jest lepszy nawet ze stockowym dzialem od stockowego t32 po prostu ta pancerna wieza od przodu bardzo duzo daje a jak mu sie 105 założy to miecie aż miło Aktualnie w garażu leżakują u mnie: IS-4 T32 i t29 Tiger II t34-85(brak 30k do 43) Hummel Stug SU85 i najprzyjemniej nadal się gra t29, plus oczywiście t34-85 ze względu na szybkie, celne i w miare mocne działo 85mm W IS-4 musze jeszcze zawieszenie zmienić to wrzucę doładowanie działa, ale i tak nie będzie lepiej niż na IS3, więc kiepsko, te działa są po prostu zbyt wolne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2011 T-29 jest boski :) Ale M6 też ułomkiem nie jest - co prawda pancerz nie robi już takiego wrażenia jak w T1 gdzie po dobrym losowaniu na szczyt drabiny pokarmowej w bitwie byliśmy niemal nieśmiertelni, ale po zrobieniu 90mm dostaje niezly wygar. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2011 Ja mam Maus'a, KV, IS4, T29 i Ferdka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2011 107 z KV-1 Affirmative!!, tylko to dzialo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2011 Jak sie gra myszą ? Ja mam: t-28 KW KW-1S IS SU-85 PzIV VK3601 VK3002 Tiger Tiger II Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2011 (edytowane) Jeśli ktoś chce się zarejestrować to klucz najlepiej z tego adresu tu. Inne klucze, z innych stron, w tym z CD Action, nie działają. Edytowane 19 Stycznia 2011 przez SilaHD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2011 Doczołgałem się do KW-3, co polecacie 100mm czy 122mm? Szczerze? Nie marnować doświadczenia "na ciach!ły", tylko sprężyć się do końca dnia i wyfarmić IS-a póki jest bonus exp. Ja dzisiaj dorobiłem się właśnie Józia, jeszcze tylko chcę go wymaksować póki jest bonus i jak zdołam zmienić VK3601 na "tygryska plus osprzęt". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2011 Wiem, nie nacieszyłem się zbytnio KW-3 bo jest już IS :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2011 kurcze a ja dopiero po 22 sobie pogram :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2011 (edytowane) Jak sie gra myszą ? Do bani, IS-7 to przy nim jak baletnica, co z tego za ma dobry pancerz jak zajmuje połowe mapy :razz: Załuje że po wipe nie poszedlem w IS'a ale teraz to nadrabiam, 130mm miazdzy :D Edytowane 19 Stycznia 2011 przez scratix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2011 UPD. Increased rates of Experience and Credits recieved per battle are prolonged till 6:00 UTC/GMT 20 January, 2011.Czyli jak ktos ma mozliwosc, to mozna ciupac cala noc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2011 Czyli calo noc nieprzespana dzis :( ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2011 Czyli jak ktos ma mozliwosc, to mozna ciupac cala noc :) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eclipse Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2011 Ferdi@full z dzialem najlepszym zamiata wszystko, zwawy nie jest ale gra sie super. Do Jagdtigera juz na bonusie nie dojade (niektorzy jeszcze pracuja ;) ) ale pozniej stopniowo Ferdim dobije :) Wymaksowana zaloga z dodatkami+wentylacja i dodatkowe "perki" na 95%. Przy cholernie celnym dziale wszytskie IS w koncu nie straszne... no moze poza 7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2011 zmartwie cie. ruski obiekt w ruchu, jest mniej widoczny niz stojacy w krzakach JT. nie masz co liczyc na to, ze bedziesz niewidoczny. do tego dochodzi slaby armor, ktorego ruskie buce nie chca poprawic :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eclipse Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2011 wiem o bugu z maskowaniem ale mimo ta nie zawsze trafia sie na takie bitwy. Jak idzie dobrze to i bez maskowania. Jak nedzny team to i niewidocznosc nie pomoze bo i tak bitwa w plecy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2011 coz powodzenia. ja juz w JT po releasie nie pojde. nie nazwalbym tego bugiem. JT w ogole nie ma maskowania i nie jest to przypadek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2011 Oki, maraton czas zakończyć... to były 3 szalone dni: 1. Przeskoczyłem oba KV i wypieściłem IS-a. 2. Przeskoczyłem od PZ3 do Tygrysa, na wypieszczenie czasu już nie starczyło, na razie tylko działo jest zrobione. 3. SU-100 zrobiony od zera. 4. T34/85 wypieszczony. 5. JPZ wyfarmiony. Nie wyobrażam sobie przechodzenia przez KV bez bonusowego expa, jak mawiał Marlon Brando: "The horror". Troszkę mniej upierdliwe były pz4 i vk3601, ale też bez bonusa ciężko by było. Generalnie 5x exp to ciekawy event, zdecydowanie nie do utrzymania na stałe, bo psuje grę, niestety tak samo jak ją moim zdaniem psuje 1x exp - farma bez widoków na osiągnięcie celu. IMO 2x exp na codzień byłby optymalny, gra stałaby się bardziej plastyczna. Do tego ew. jakiś bonusowy dzień raz w tygodniu kiedy exp byłby minimalnie zwiększony (2,5-3x). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2011 Albo jak w Red Dead Redemption, gdzie od czasu do czasu jest 2x exp weekend. Przez KW sie jakos przechodzi, ale KW-3 to rzez, olalem ten czolg po zrobieniu dziala 100mm dla mediumow. Efekt eventu u mnie: - Tygrys wypieszczony prawie na maksa (bez najlepszego silnika, ale mam ze 13k expa juz nabite) - T-54 (niestety bez bajerow) - Hummel - wiadro free expa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2011 U mnie zakończyło się na: z vk3001(h) to Pantery(max ulepszona) z Tigera I do Tigera II(brak 30k to vk4501) z kv(moim zdaniem straszna udreka) poprzez kw-1s(fajny czolg taka mini wersja is'a) do is'a 3 z su85b do su-100 (stock) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2011 koniec eventu nie mozna wbic na serwery, pewnie już przestawiają exp rate Ja skonczyłem z maxowanym IS-4(ladnie miecie ta 130, lecz wooolna), T32, T29, T34-85 plus połowa t43(brak silnika i expa do t44), zmaxowany tigr2(kicha, t29 lepszy) Z dziwnych rzeczy to zaobserwowałem że w pewnych warunkach możliwe jest przebicie ferdka od przodu, dotyczy to zarówno 122 ruskich (no i 130) jak i 105 amerykanców. 10.5 na tigr2 też chyba może ugryźć, ale chyba za rzadko nim już gram, więc pewien nie jestem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2011 Z dziwnych rzeczy to ja zauważyłem wzrost prędkości pojazdów ( niektórych ) - albo to skutek spadku pinga . Raz miałem taką akcję na Pagórkach - stoję sobie SU-85 na występie a tu nagle śmiga T-34 , normalnie zapieprzał jak jakiś scout . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...