Michaelius Opublikowano 21 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2011 Sprawdz mase ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 21 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2011 sprawdz to sobie ;) zobacz ile wazy wieza standardowa i ile ulepszona i potem zobacz czy sie zmiesci w calkowitej wadze dopuszczalnej . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2ms2ms Opublikowano 21 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2011 W IS-3 opłaca się inwestować w wieżę? W sumie mam już silnik, podwozie i BL 9 i nie sądzę, żebym doszedł do IS-4. Zostało też jeszcze radio. ;) ja zainwestowałem, zawsze to parę HP więcej :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 21 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2011 i wydaje mi sie ze wiecej pociskow sie od niej odbija , chyba troche nizsza jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 21 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2011 T44 to jest jakis mutant - oddalem do niego 8 strzalow (AP) ze 122mm w moim IS i wszystkie sie odbily! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 21 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2011 sprawdz to sobie ;) zobacz ile wazy wieza standardowa i ile ulepszona i potem zobacz czy sie zmiesci w calkowitej wadze dopuszczalnej . Fakt, najciemniej pod latarnia... zmiesci sie na luzie, sa ponad 4 tony zapasu, a zmiana dziala to +100kg, wiezy +500kg a najlepszego dziala nie sprawdzalem, ale 3 tony wazyc nie bedzie :P 10 strzalow na minute jest jednak sympatyczne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 21 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2011 Ja takich problemow nie mialem w is ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2011 Ja chce juz hard wipe, zebym mogl spokojnie odkrywac drzewo ruskich mediumow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2011 Ruskie mediumy dostana nerfa, nie napalajcie sie tak to jest wciaz beta i jeszcze sporo sie zmieni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2011 Od kiedy mam IS3 i na nim BL 9 to te T44 wcale nie są już takie straszne, przy odrobinie szczęścia padają na 3 strzały. Co innego np T 54 czy M 26 ale to już tier wyżej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2011 Będziesz miał IS4 z 130mm to i T-54 nie będą straszne :P. Całkiem łatwo można je wtedy zniszczyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2011 Jako kierowca T-54 zaswiadczam, ze wcale nie jest taki twardy ;) Tylko przod pancerza ma bardzo trudny do przebicia. @kelcior - skad takie info? Jedyne, co jest w changelogu do nowego patcha to zwiekszenie kosztu napraw T-54 i podwyzszenie go o 15cm. Poza tym nie widze sensu nerfowania go. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2011 Bo nie jest. Trzeba tylko wycelowac dobrze i nie walnac w wierze. Swoja droga trudno sie przyzwyczaic do VK45. Jakie to jest powolne a jeszcze z 30k expa potrzebuje na silniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolar Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2011 (edytowane) Ja tu przekonany że 27 wraz z open beta bedzie wipe wywaliłem całego golda ktorego swoją droga nie miałem nigdy wiele na duperelki. A dziś zobaczyłem na ogólnym że wipe nie będzie do mniej wiecej końca lutego kiedy beta sie skończy. Edytowane 22 Stycznia 2011 przez Stolar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2011 Bo wipe (i to do tego hardwipe) bedzie dopiero jak wejdzie retail. Dlatego wlasnie byly 3 dni expa x5, jako rekompensata za brak obiecywanego softwipe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasko83 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2011 czyli sumując gdy gra ruszy stracimy wszystko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2011 czyli sumując gdy gra ruszy stracimy wszystko To przecież oczywiste. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2011 (edytowane) nie wiem czy będę chciał płacić za pełną wersję :P a na poważnie to już za dużo bulę za gry, tu w ramach ukłonu dla pracy prgramistów po skonczeniu bety zagram może z miesiąc, kupię tę premium i tyle. No chyba że walki klanowe/rozgrywka będzie bardziej urozmaicona, jakieś tryby podboju czy coś, bo bitwy losowe non stop to po prostu zbyt nużące w dłuższym okresie czasu. Miesiąc można wytrzymać, nie więcej, i to pakując wszystkie wysiłki w 1 drzewko rozwoju. A nie jak teraz, z okazji tego że synek też łupie to mam (choć nie planowałem) is4, t32( i prawie t34) a miałem tylko niemieckie maszynki obczaić. Edytowane 24 Stycznia 2011 przez Gregu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasko83 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2011 ja też nie planuje nic wielkiego gra robi się zbyt nużąca i czasem strasznie drażniąca a po za tym płacić im kase za co że dostane 100xp więcej bez sensu za mało to konto premium daje by kase w to pchać. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2011 Jasko83 a masz jakis pojazd z Tier 7, 8, 9 lub 10? Chcialbym zobaczyc jak utrzymujesz sie tylko z takiego czolgu bez Premium. Chcialbym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2011 to nie zmienia faktu, ze exp na premium jest po prostu smiesznie niski. a do zarabiania zawsze mozna kupic KW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2011 Z premium mając IS-3 spokojnie jestem jeszcze w stanie wyjść z tego na plus mimo, że ostatnio często trafiają mi się rundy beznadziejne. Myślę, że z IS4 też dało by się wyżyć. Ale bez premium nie ma mowy. A uważam, że exp z premium jest ciut za niski. Drugą sprawą jest to, że na tier 8 mam już znacznie mniej expu niz miałem na tier 5 czyli KV bo po prostu częściej jestem na samej górze stawki a za niższe tiery dostaje się mniej expa i pieniędzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2011 Tak czy siak trzeba bedzie wydac kase na hangar bo 3 czolgi na raz to straszna bieda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2011 (edytowane) Unikałem chwalenia się "statami" w tym temacie, ale z tym muszę się z wami podzielić: Dużo drobnicy ułatwiło zadanie. Edytowane 24 Stycznia 2011 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2011 KaszaWspraju... Ty czituchu! :D :wink: Nie no, ładnie : ) Jest się czym pochwalić : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2011 SWIR! to jest niemozliwe - zglaszam Cie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2011 Ktore to bylo te "duzo drobnicy" - Ferdki, VK czy ISU? :P A tak ogolnie - gratki, w sumie to reszta druzyny byla zbedna ;) Tak czy siak trzeba bedzie wydac kase na hangar bo 3 czolgi na raz to straszna bieda. A na dzien dobry nie jest 5 miejsc czasem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2011 jest napewno wiecej niz 3 miejsca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2011 (edytowane) Czituch... ja max z is4 miałem 6 kili( w tym 4 is4 :P) i 4 uszkodzone. Ale to dlatego ze drużyna padła i ostrożnie grałem do mego smutnego końca( zostało 3 przeciwników, porażka, 67k kasy, nie pamiętam expa). Grałem jak natchniony ale jak mnie 3 dopadło na raz to nie ma zmiłuj...ale komentarze mi się podobały :) A mapa była ta miejska, Himmelsdorf czy jakoś tak, ta z wysokim wzgórzem, beznadziejna dla arty. Nadal rekord należy do KV-3 i IS, 7 kili max, ale w porównaniu z tym co wczoraj ugrałem na tym is4 to jak drobnica, bo tier 7 max tam był z tego co pamietam. Edytowane 25 Stycznia 2011 przez Gregu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasko83 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2011 (edytowane) Jasko83 a masz jakis pojazd z Tier 7, 8, 9 lub 10? Chcialbym zobaczyc jak utrzymujesz sie tylko z takiego czolgu bez Premium. Chcialbym. mam t32 a także is z 122m żrą co niemiara amo jest drogie i bez premiuma niedarady bo czasem nawet na nim jest ciężko wyjść na plusie o ile przegramy ale chodziło mi o to, ze ten premium jest dość cięenki jak za coś co trzeba będzie płacić Bo bez premiuma trzeba mieć coś z niższej puółki by dokładać do interesu // Nie dziękuj. costi Edytowane 25 Stycznia 2011 przez Jasko83 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...