grzechuk Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2012 aż się szarpnąłem i wrzuciłem replay na yt 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2012 (edytowane) wygląda jak ustawione ;) pzd Edytowane 13 Listopada 2012 przez jurek911 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2012 Co zrobić, sami sie pchali pod lufy. Notabene...to w miarę często spotykany widok na randomie, cała kolumna zapier.. jednym korytem i daje sie wytłuc jak szmaty, więc... A propo ESL, czy nawet kampanii, jak chcecie się w to bawić to organizator(ja sie nie piszę) niech zapewni taktyki, bo typu "jeden zostaje na flance reszta zajuma lewą' to może się czasem sprawdzają...ale chyba trzeba czegoś więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryndza Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2012 Panowie, takie 2 uwagi do wczorajszej kompanii: oznaczanie celów i koncentracja ognia większa aktywność dowódcy (w sensie rozstawianie pojazdów na początku) Generalnie fajna zabawa i mam nadzieję że to powtórzymy Muszę się odegrać za ten zgon w 1 min gry na Linii Zygfryda z rąk S-51! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2012 (edytowane) Ja dziś chętnie szpilnę kompanie i nawet poświęcę się i ustawię mikrofon Aczkolwiek wydaje mi się, że powinniśmy przejść na TS bo ten WOTowy komunikator lipny strasznie i prawie was wczoraj nie było słychać (wyjątkiem był człowiek w IS-3, który darł się wręcz do mikro) co do ESLa: - należy założyć konto na http://www.esl.eu/pl/ - wyszukać drużynę PurePC po jej ID tz: ID 7303500 hasło do przyłączenia się do drużyny wyślę zainteresowanym na PW. Tutaj opis jak wyszukać drużynę: http://www.esl.eu/pl/faq/6675/ Gdy wyskoczy info "Aby dołączyć do ligi, zawodnicy muszą wprowadzić w swoich profilach konta gry." Wpiszcie po prostu nick z gry Edytowane 13 Listopada 2012 przez Ram1rez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2012 chętnie zagram, ale nie moge znalexc druzyny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2012 Ja znalazłem, napisałem po prostu PPC i się wyszukała :) nazwą jest PurePC.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2012 poprosze o haslo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgubiłem hasło, wczoraj zamiast skopiować z notatnika od przeglądarki to wyciąłem :F ciemno było ;) Mam teraz wpisane w chrome ale nie umiem go stamtąd wyciągnąć. W ogniolisie umiałem ;) Competizione mi podał, mam nadzieję, że pamięta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2012 Hasła celowo nie ma podanego publicznie. Jak ktoś będzie chciał dołączyć to PW do mnie, wtedy dostanie hasło. Temat jest publiczny i gdybym podał hasło każdy mógłby się zapisać nie będąc nawet w PPC ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2012 Trzeba spełniać jakieś wymagania aby z wami pograć/poćwiczyć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2012 Mikrofon plus jakis czolg 8 tier:) Tapatapatap i9001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2012 (edytowane) Nie trzeba. Przy okazji jaki masz nick w grze to zaproszę do klanu :) W kompaniach czy plutonach grasz tym co się nadaje, jak na razie gramy 8 tierem, ale może to być scout 5'ego lub arta 6'ego tieru. Poza tym w plutonie możesz się dogadać indywidualnie na co chcesz. Do klanu jedyne wymaganie to mieć konto na forum a to masz od dawna :) Edytowane 13 Listopada 2012 przez maxymili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2012 Do 8 Tieru jeszcze mi sporo brakuje (ale korci mnie zakup premiowego T26E4), scouta mam AMX 12t a arty to Hummel więc za słaba. Mój nick w grze to Becker69. Grałem kiedyś w klanie BF2, szukam czegoś bardziej na luzie. Ale jak dorobię się odpowiedniego sprzętu to możemy wrócić do tematu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2012 Też chętnie z wami zagram, jak będziecie grali to dajcie znać. nick: drbozz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2012 (edytowane) To nasz klan już jest tak na luzie że bardziej da się tylko z alzheimerem ;P Najlepiej wejdźcie do klanu bo ciężko robiąc kompanię pamiętać kogo zaprosić jeszcze, zapraszamy cały klan i znajomych tego co montuje kompanie. Im więcej osób na czacie klanowym tym częściej będą kompanie :) Edytowane 13 Listopada 2012 przez maxymili 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moouu Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2012 Cześć. Z polecenia Trawiennego zgłaszam chęć przystąpienia do klanu. Nick w grze to Moouu. Pozdro 600. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dsowlad Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2012 aż się szarpnąłem i wrzuciłem replay na yt http-~~-//www.youtube.com/watch?v=X2P7KRO-JKY grzechuk--mod w lewym górnym rogu (fps, ping, czas i obrażenia) gdzie tego szukać? Podaj linka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam83 Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2012 to nie jest mod, standardowa opcja w wot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dsowlad Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2012 (edytowane) grzechuk--mod w lewym górnym rogu (fps, ping, czas i obrażenia) gdzie tego szukać? Podaj linka fps i ping to wiem ale nie spotkałem się z pokazywaniem zsumowanych obrażeń i ostatniego obrażenia Edytowane 14 Listopada 2012 przez dsowlad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2012 Jakiś dmg logger. Standardowo w XVM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2012 xvm http://code.google.com/p/wot-xvm/downloads/list Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2012 fps i ping to wiem ale nie spotkałem się z pokazywaniem zsumowanych obrażeń i ostatniego obrażeniaSumuje tylko obrażenia zadane widoczny celom. Jeżeli strzelisz do celu, który zniknie, lub jest niewidoczny nawet kiedy go zniszczysz nie będzie to uwzględnione, więc narzędzie jest mocno niedoskonałe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2012 (edytowane) Mozesz tez rozdzielic obrazenia na konkretne czolgi, ale wciaz strzal na slepo czy w czolg, ktorego nie widac nie zostanie odnotowany: "hitLog": {"insertOrder": "begin","visible": true,"groupHitsByPlayer": true,"deadMarker": "<font face='Wingdings'size='17'>N</font>","blowupMarker": "<font face='Arial Unicode MS'size='15'>✪</font>","h": 400,"formatHeader": "<textformat tabstops='[50,75]'><font color='#CCCCCC'>Hits:</font> <font size='13'>#{{n}}</font> <br/>Total: <font color='#EB0000'><b>{{dmg-total}}</b></font> Last {{dmg}}","formatHistory": "<textformat tabstops='[50,75]'>{{n-player}}: <font color='#EB0000'>{{dmg-player}}</font> \t{{dmg}} \t| {{vehicle}} | {{nick}} | <font color='{{c:dmg-kind}}'>{{dmg-kind}}</font> <font color='#EB0000'>{{dead}}</font>","direction": "down","lines": 20,"w": 500,"x": 25,"y": 440}, Efekt jest taki: Edytowane 14 Listopada 2012 przez KrzychuG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2012 Jak napiszę, że taki natłok informacji źle wpływa na człowieka i jest całkowicie zbędny, to dostanę minusy? :mrgreen: Z tych dodatków przydaje mi się tylko zegar. Serio. Nie muszę wychodzić do pulpitu. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2012 Dostaniesz plusa, bo tez nie wiem na diabła tyle informacji na bieżąco. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiisiio Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2012 Ja bym wolał wiedzieć co i za ile we mnie trafiło. Czasem wolałbym wiedzieć czy namierzyło mnie S-51 i zostało mi 32 sekundy gry czy strzela do mnie jakiś t-50 i mogę go olać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2012 Zaczynam grać brytolami. Jakie działo wsadzić na Matyldę? Haubicę MK1 czy MK XB? Nigdy nią nie grałem i nie wiem co się u niej lepiej sprawdza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2012 Ja latam z X-B. Mniej frustruje strzelanie za 20hp. Minus jest taki, że trzeba latać w 2-3 linii i się nie wychylać. Inna sprawa, że ten czołg to taki muł, że i tak jedzie na samym końcu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2012 Ja wolę MK X-B, lepsza penetracja i szybkostrzelność co jest przydatne w walce ze względnie niskimi tierami, ciężkim wolę schodzić z linii strzału. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...