costi Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2011 Jak dla mnie to premium powinien dawac exp x2. Kasa x1.5 moze zostac, jest akurat, na wyzszych tierach trzeba sie starac, bo jak sie zlami, to bedzie strata. Ale ilosc zdobywanego expa jest zenujaca... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2011 Bitwa perfekcyjna: : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UgliBiBagli Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2011 (edytowane) ja max z is4 miałem 6 kili( w tym 4 is4 ) i 4 uszkodzone. Ale to dlatego ze drużyna padła i ostrożnie grałem do mego smutnego końca( zostało 3 przeciwników, porażka, 67k kasy, nie pamiętam expa). Grałem jak natchniony ale jak mnie 3 dopadło na raz to nie ma zmiłuj...ale komentarze mi się podobały A mapa była ta miejska, Himmelsdorf czy jakoś tak, ta z wysokim wzgórzem, beznadziejna dla arty. Nadal rekord należy do KV-3 i IS, 7 kili max, ale w porównaniu z tym co wczoraj ugrałem na tym is4 to jak drobnica, bo tier 7 max tam był z tego co pamietam. True story, wtedy byłem nawet z Tobą w teamie xP Edytowane 25 Stycznia 2011 przez UgliBiBagli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2011 Wchodzi wam bez problemu na serwer ??. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2011 (edytowane) U mnie tak, wszystko ok. Edytowane 25 Stycznia 2011 przez metal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2011 (edytowane) Bitwa perfekcyjna: /obrazek/ : ) Panterka ma tyle HP o_O? Mój IS-4 ma mniej :P. Edytowane 25 Stycznia 2011 przez OCM4n14k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2011 (edytowane) Ano, 2'ka tyle ma... ...choć to trochę absurdalne, żeby średni, średnie czołgi miały więcej hp od ciężkich, ale zdaję sobie sprawę z tego, że to wszystko dla podniesienia grywalności [ ; Edytowane 25 Stycznia 2011 przez metal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2011 jest napewno wiecej niz 3 miejsca Musieli zmienic w takim razie. W sierpniu byly trzy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ns5 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2011 (edytowane) Teraz jest 5 startowych.Co do mediumow to powinni im HP zmniejszyć o 20-30% bo jeśli Pantera 2 ma 1800 HP a IS-4 ma 1790HP i oba czołgi maja podobny DPS to po co iść w HT tanki ? są mniej mobilne i tyle. Obecnie HT nie ma ŻADNYCH zalet. Edytowane 26 Stycznia 2011 przez Ns5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2011 A pancerz to pies? Jezdze T-54 i miekkie to jest bardzo, a jak strzelam do heavy to norma jest "we didn't penetrate their armor". Inna sprawa, ze dzialo w T-54 to padaka pamietajaca jeszcze tier VI (T-34/85) jesli chodzi o penetracje i obrazenia, dopiero najbardziej wypasne dzialo za, bagatela, 60k expa (nie liczac wiezy za 23k i wczesniejszego dziala za 20k) daje nadzieje na wieksza skutecznosc. Oczywiscie, da sie tym grac skutecznie, tylko trzeba celowac bardzo, bardzo uwaznie - a i tak takiej Myszy nie ma szans nic zrobic, chyba ze HE. A mobilnosc mozna sobie wsadzic, bo generalnie i tak zazwyczaj konczy sie na walce pozycyjnej i wychylaniu zza wegla. Generalnie zaryzykuje teze, ze mediumom wprowadzenie tier IX pomoglo, ale nadal lepsze sa heavy tanki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ns5 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2011 (edytowane) IS-4: wieza 25K expa 1 Działo 122mm(stock) ma dokładnie taka sama penetracje jak 100mm z T-34/85 z tym ze zadaje większy dmg ale strzela wolniej 2 działo 44K expa 3 dzialo 63K expa A Ty mi wspominasz o jakiś groszowych sprawach typu drugie działo za 19 100 expa jak w IS-4 do odblokowania jest 2 działo za 44 000 expa.Mam IS-4,704,T54 i S-51(i inne) wiec wiem jaki jest T-54 i jak się maja do niego inne klasy i mowie ze powinien mieć mniej HP bo tez swoim armorem potrafi co nieco odbić."Stado" mediumow ma zniszczyć IS-4 a nie ze jeden zjedzie Ciebie do 0HP jak ma szczęście albo do 10% HP jak ma mniej szczęścia.Walka z IS-4 powinna wyglądać jak walka z Masuem nie do końca w tak hardcorowym stopniu ale mniej więcej w tym kierunku. Edytowane 26 Stycznia 2011 przez Ns5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2011 Generalnie widze masz zal, ze porownywalnie uzbrojone czolgi sa w stanie Cie zniszczyc, a powinienes ownowac wszystko i wszystkich ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2011 Dziwne, co bitwa to mam uszkodzone działo, IS i teraz T29 bo nimi ostatnio gram, jutro wchodzi wipe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2011 Ja na IS 3 ze stockową wieżą miałem tak, że praktycznie co runda miałem uszkodzenie albo działa, ammo rack albo ładujący albo celowniczy ginął. Było to strasznie irytujące bo praktycznie każda z tych rzeczy czyni czołg średnio użytecznym. Dopiero po zmianie na lepszą wieżę, która ma lepszy pancerz po bokach kosztem frontu skończyły się moje przygody ale to może tylko kwestia pecha/szczęścia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2011 Nie ma zadnego wipe, jutro jest poprostu przejscie na Open Bete nic pozatym sie nie zmieni. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ns5 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2011 Generalnie widze masz zal, ze porownywalnie uzbrojone czolgi sa w stanie Cie zniszczyc, a powinienes ownowac wszystko i wszystkich ;) :cry: :mad: dlatego teraz śmigam 704 ;P bo do IS-4 mam uraz ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eclipse Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2011 Nie ma zadnego wipe, jutro jest poprostu przejscie na Open Bete nic pozatym sie nie zmieni. Slyszalem ze w open ma byc 250 golda na dzien. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2011 Dzizas, na co komu tyle? Znow bedzie spanie na goldzie. Chyba tylko po to, zeby towarzystwo z open bety zakosztowalo premium szybciej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2011 Może po to żeby przyzwyczaić użytkowników do premium, 100% załogi, bezproblemowej wymiany na free exp itd a później jak tego już braknie to liczą, że chociaż część ludzi zatęskni za tym i polecą na zakupy golda. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2011 Nie powiem, polubiłem "złotą amunicję"... :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2011 Wiecie o ktorej ma działać serwer ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrak_ Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2011 o 14, ale pewnie tradycyjnie będzie poślizg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2011 Tym razem jednak wszystko poszło tak jak powinno - można już grać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2011 mam problem od wczoraj nie mam wody w grze- zauwazyłem to na wsytkich mapach. Zainstalowałem stery nv 266.58 to chyba ich wina ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2011 99tomcat, spróbuj pokombinować w opcjach z ustawieniami Post Processing i wody, ale raczej to problem wynikający z tego pierwszego... jakby co, to odpali się pokój treningowy i sobie to sprawdzisz : ) A co do sterowników, to raczej nie jest to ich winą, a winą samej gry. Kiedyś podczas gry ktoś na czacie narzekał na dokładnie ten sam problem, a miał zainstalowane 260.99. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2011 mam problem od wczoraj nie mam wody w grze- zauwazyłem to na wsytkich mapach. Zainstalowałem stery nv 266.58 to chyba ich wina ;/ ja tez je zainstalowalem i gra chodzi zdecydowanie gorzej niz na 166.XX dalem sie nabrac na lepsza wydajnosc na nowszych driverach. niestety to tylko belkot ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2011 ja tez je zainstalowalem i gra chodzi zdecydowanie gorzej niz na 166.XX dalem sie nabrac na lepsza wydajnosc na nowszych driverach. niestety to tylko belkot ;] wodę masz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2011 Ja tam na nowych sterach zadnych problemow nie uswiadczylem, wszystko smiga jak wczesniej :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2011 wodę masz? A wogle nie masz czy wali ci czerwona teksture zamist wody ? Bo ja tak na tych sterach mialem jak ustawilem wszystko na max i po jakims czasie zaczelo mi wywalac komunikat , o braku pamieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2ms2ms Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2011 A wogle nie masz czy wali ci czerwona teksture zamist wody ? Bo ja tak na tych sterach mialem jak ustawilem wszystko na max i po jakims czasie zaczelo mi wywalac komunikat , o braku pamieci. masz win7 czy xp ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...