costi Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Ale i tak było wesoło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2011 (edytowane) Gdyby ktoś chciał wrócić do niskich tierów i miał trochę golda, polecam PzKpw 38H735 (f). Dosc dobry: Edytowane 2 Kwietnia 2011 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2011 http://www.youtube.com/watch?v=LaSPJCsxAv8 Znalezione na forum WoT. 6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Jak tam nastroje w dzien resetu ? Ja chyba zaczynam z drzewkiem niemieckich mediumow by jak najszybciej uciec z poziomu VK3001P zanim zaroi sie od heavy tankow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Ja lece do Mardera 2, potem albo PzIII, albo od razu przejdę na ruskie drzewko i cisnę do KW. A nastrój w dzień resetu? Akurat mam wolne dziś, to wargaming.net z iście rosyjskim rozmachem zrobiło release nie wcześniej niż o 18. <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2011 (edytowane) Teoretycznie to nie wczesinej niz 22 :) ja atakuje od razu niemieckie TD + niemieckie SPG. Mam zamiar jechac dwoma torami by miec dwie maszyny w garazu (+ M4A2E4 z bonusu). Choc znajac zycie dojade do JP i/lub Hummela i pojde w niemieckie czolgi zapominajac o TD/SPG. A mam pytanie: co z tym? Full German Tree Edytowane 12 Kwietnia 2011 przez Trawienny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2011 When it's done ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2011 (edytowane) A nastrój w dzień resetu? Akurat mam wolne dziś, to wargaming.net z iście rosyjskim rozmachem zrobiło release nie wcześniej niż o 18. <_< Maksymalnie 18 godzin od 4AM czasu UTC (czyli -2), do północy trzeba bedzie czekac. Edytowane 12 Kwietnia 2011 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2011 A ja dla odmiany idę w ciężkie hamburgery, ciekawi mnie ta strona, bo w becie je pominąłem całkowicie. Na pewno daruję sobie szkopów jak na razie, tygrysem grało się kiepsko, bardziej odpowiada mi styl gry jaki wymusza Józek więc po zrobieniu ruskich td dla kasy na pewno też ta strona nie będzie zaniedbana. Odpuszczam też szkopskie td-ki - fajnie było, ale jednak uniwersalność su-botów bardziej mnie interesuje niż siedzenie całą bitwę w krzakach na tyłach. Raczej też odpuszczam mediumy (wszystkie), po T34-85 oczekiwałem znacznie więcej biorąc pod uwagę opisy (przecierpieć A20 i T34-76 a "85" to już bajka) - najbardziej zaskoczyła mnie kiepska mobilność wymaksowanego czołgu, Józek jest niewiele wolniejszy. Artylerią nnie potrafię grać, nie interesuje mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Maksymalnie 18 godzin od 4AM czasu UTC (czyli -2), do północy trzeba bedzie czekac. No, ale nie mniej niż 12, stąd napisałem, że najwcześniej o 18. A i tak pewnie się w tych 18 nie wyrobią (ruski launch zajął im ponoć 20h). Jakby nie można było zacząć dzień wcześniej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2011 (edytowane) syn bedzie niepocieszony....byliśmy o krok od myszy... Jeden plus ze jakiś giftowy będzie. Sam nie wiem czym tu warto grać, do td juz nie mam cierpliwości, arty też zaś z hvy to tylko t29 mi podchodził i t32 amerykanców. W sumie to tera więcej syn będzie grać mi sie nie chce(no i mam model KT do sklejenia, dziad kupił i mi dał do zrobienia...wiec robota jest) btw http://img859.imageshack.us/i/tank.jpg Edytowane 12 Kwietnia 2011 przez Gregu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Unleash hell! Gramy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Czyli wiele nie straciłem zaczynając ok. północy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ns5 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2011 (edytowane) Kanał ppc.pl już jest :D . Zapraszam :P Edytowane 12 Kwietnia 2011 przez Ns5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2ms2ms Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2011 a tak z ciekawości ktoś z was kupuje gold za kasę ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Kiedyś zapewne sobie kupię 1500 golda, żeby pokonwertować expa z elitarnych czołgów jak się trochę nazbiera. Ale poza tym szkoda mi pieniędzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2011 ee chyba minimum to 2500g :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Nie, w cenniku na stronie jest tez 1500g. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Kiedyś zapewne sobie kupię 1500 golda, żeby pokonwertować expa z elitarnych czołgów jak się trochę nazbiera. Ale poza tym szkoda mi pieniędzy. Nie oplaca sie. Za 1500 przetransferujesz sobie 37,5k expa a tyle bys zrobil w tydzien grania na premiumie bez jakichkolwiek problemow. Zwlaszcza jak ktos ma czasem cale dni bez dyzuru to wtedy moze 1 dniowe premium mocno wykorzystac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Kurcze w ciągu dwóch godzin gry 3 razy wywaliło mnie z gry.Rozłącza z serwerem a przy próbie połączenia pisze kolejka, serwer zajęty. No takich jaj to w becie nie było. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2ms2ms Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Kurcze w ciągu dwóch godzin gry 3 razy wywaliło mnie z gry.Rozłącza z serwerem a przy próbie połączenia pisze kolejka, serwer zajęty. No takich jaj to w becie nie było. u mnie to samo :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Teraz są godziny obniżonego ruchu więc może wprowadzają jakieś poprawki do serwerów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2011 (edytowane) Teraz są godziny obniżonego ruchu więc może wprowadzają jakieś poprawki do serwerów. Generalnie to jestem im bardzo wdzieczny za premium tanka - moze ten nasz M4 nie wymiata jak te z preorderu po 90$ ale kasy nabija srednio 10k na gre na darmowym koncie, wiec mozna blyskawicznie przeskoczyc na tier 3 zamiast farmic w tier 2 po 2-3k na gre. Edytowane 13 Kwietnia 2011 przez Michaelius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolar Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Fakt m4 nie jest zly ale, jak odpalilem go pierszy raz to myslalem ze walne ze smiechu. 80% zawodników w bitwie w M4 a pozostałe 20% w M6. Trzeba przynajmniej przyznać że szanse były wyrównane :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Ja trafiłem na grę gdzie 18 czołgów to M6 reszta M4 i jeden Pzk. Może mi ktoś rozjaśnić za co zdobywa się rangi , które widać przy nicku i jak to możliwe, że już są ludzie, którzy mają rangę 1? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2011 To nie sa rangi a oznaczenia pojazdow: Romb - Czolg lekki (Light Tank) Romb z jednym paskiem - Czolg sredni (Medium Tank) Romb z dwoma paskami - Czolg ciezki (Heavy Tank) Kwadrat - Artyleria (SPG) Trojkat - Niszczyciel czolgow (TD) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2011 NIe chodzi mi o to co nad czołgiem w walce się pokazuje, tylko przy nickach na liście w trakcie ładowania planszy z danego pola bitwy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2011 To nie są rangi, a nr plutonu, w którym są... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Aaaaaaaaaaaaaaaaaha, ok dzięki za wyjaśnienie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Ja trafiłem na grę gdzie 18 czołgów to M6 reszta M4 i jeden Pzk. Może mi ktoś rozjaśnić za co zdobywa się rangi , które widać przy nicku i jak to możliwe, że już są ludzie, którzy mają rangę 1? Zaraz po restarcie mi sie trafila bitwa 24 M4 i 6 A32 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...