Skocz do zawartości
Dziobak

World of Tanks - Temat zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Ja lece do Mardera 2, potem albo PzIII, albo od razu przejdę na ruskie drzewko i cisnę do KW.

A nastrój w dzień resetu? Akurat mam wolne dziś, to wargaming.net z iście rosyjskim rozmachem zrobiło release nie wcześniej niż o 18. <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teoretycznie to nie wczesinej niz 22 :) ja atakuje od razu niemieckie TD + niemieckie SPG. Mam zamiar jechac dwoma torami by miec dwie maszyny w garazu (+ M4A2E4 z bonusu). Choc znajac zycie dojade do JP i/lub Hummela i pojde w niemieckie czolgi zapominajac o TD/SPG.

A mam pytanie: co z tym? Full German Tree

Edytowane przez Trawienny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A nastrój w dzień resetu? Akurat mam wolne dziś, to wargaming.net z iście rosyjskim rozmachem zrobiło release nie wcześniej niż o 18. <_<

Maksymalnie 18 godzin od 4AM czasu UTC (czyli -2), do północy trzeba bedzie czekac.

Edytowane przez Cmx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja dla odmiany idę w ciężkie hamburgery, ciekawi mnie ta strona, bo w becie je pominąłem całkowicie. Na pewno daruję sobie szkopów jak na razie, tygrysem grało się kiepsko, bardziej odpowiada mi styl gry jaki wymusza Józek więc po zrobieniu ruskich td dla kasy na pewno też ta strona nie będzie zaniedbana. Odpuszczam też szkopskie td-ki - fajnie było, ale jednak uniwersalność su-botów bardziej mnie interesuje niż siedzenie całą bitwę w krzakach na tyłach. Raczej też odpuszczam mediumy (wszystkie), po T34-85 oczekiwałem znacznie więcej biorąc pod uwagę opisy (przecierpieć A20 i T34-76 a "85" to już bajka) - najbardziej zaskoczyła mnie kiepska mobilność wymaksowanego czołgu, Józek jest niewiele wolniejszy.

Artylerią nnie potrafię grać, nie interesuje mnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Maksymalnie 18 godzin od 4AM czasu UTC (czyli -2), do północy trzeba bedzie czekac.

No, ale nie mniej niż 12, stąd napisałem, że najwcześniej o 18. A i tak pewnie się w tych 18 nie wyrobią (ruski launch zajął im ponoć 20h). Jakby nie można było zacząć dzień wcześniej...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

syn bedzie niepocieszony....byliśmy o krok od myszy...

Jeden plus ze jakiś giftowy będzie. Sam nie wiem czym tu warto grać, do td juz nie mam cierpliwości, arty też zaś z hvy to tylko t29 mi podchodził i t32 amerykanców. W sumie to tera więcej syn będzie grać mi sie nie chce(no i mam model KT do sklejenia, dziad kupił i mi dał do zrobienia...wiec robota jest)

btw http://img859.imageshack.us/i/tank.jpg

Edytowane przez Gregu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś zapewne sobie kupię 1500 golda, żeby pokonwertować expa z elitarnych czołgów jak się trochę nazbiera. Ale poza tym szkoda mi pieniędzy.

Nie oplaca sie.

Za 1500 przetransferujesz sobie 37,5k expa a tyle bys zrobil w tydzien grania na premiumie bez jakichkolwiek problemow.

Zwlaszcza jak ktos ma czasem cale dni bez dyzuru to wtedy moze 1 dniowe premium mocno wykorzystac ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz są godziny obniżonego ruchu więc może wprowadzają jakieś poprawki do serwerów.

Generalnie to jestem im bardzo wdzieczny za premium tanka - moze ten nasz M4 nie wymiata jak te z preorderu po 90$ ale kasy nabija srednio 10k na gre na darmowym koncie, wiec mozna blyskawicznie przeskoczyc na tier 3 zamiast farmic w tier 2 po 2-3k na gre.

Edytowane przez Michaelius

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja trafiłem na grę gdzie 18 czołgów to M6 reszta M4 i jeden Pzk. Może mi ktoś rozjaśnić za co zdobywa się rangi , które widać przy nicku i jak to możliwe, że już są ludzie, którzy mają rangę 1?

Zaraz po restarcie mi sie trafila bitwa 24 M4 i 6 A32 ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi