tom256 Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2013 Z drugiej strony, podejrzewam, ze za jakis czas, mozliwe, ze nawet w 0.8.5 cena tej amunicji skoczy na wlasciwy poziom 260 kredytow i jesli ktos wytrzyma to jednak zarobi. Ciiiiiiiii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2013 (edytowane) Raczej nie zapamieta bo inaczej czolgi czy moduly z promocji tez bys sprzedawal za polowe ceny obowiazujacej podczas promocji a tak nie jest. Aktualna cena tej amunicji ustawiona jest dokladnie na dwukrotnosc ceny zakupu stad brak straty. W dalszym ciagu kosztuje ona jednak za malo porownujac do pozostalych. Edytowane 6 Marca 2013 przez KrzychuG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2013 Promocje są celowe. Imo można zapomnieć już o zarobieniu na tych pociskach, ale jak ktoś się dalej łudzi to jego sprawa. :) Wsiadajcie lepiej do czołgów premium i farma, farma, farma. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2013 (edytowane) Jak ktos ma duzo kasy i czesc zainwestowal to mysle, ze warto poczekac. Jak ktos mial grosze - odzyskac i grac dalej. Promocja bym tego nie nazwal, ot zwykle niedopatrzenie ;P Edytowane 6 Marca 2013 przez KrzychuG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2013 Angielskie 10 już śmigają - właśnie spotkałem jedna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2013 W ramach równania szans(gra coraz bardziej dla idiotów) dodano nowy ficzer(albo stary, tyle że z bóóóstem) czyli każdy pocisk staje sie pociskiem smugowym...łatwiej namierzyć skąd strzelasz i skąd do ciebie strzelają, taka fajna jasna smuga sie pojawia... JA CHCE BITWY NOCNE! i katiusze.... Co ja gadam, ta gra mi zwisa i powiewa :), jeszce 2 dni prem i koniec parcia na szkło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2013 Taaa, śmieszna to akcja trochę, jak mi nad głową, z głośnym świstem, przelatuje 150-200mm z artylerii, ciągnąc smugę wielkości czelabińskiego meteoru :lol: Głupie pytanie, bo mimo całej masy prób, jeszcze mi się to nie udało: Czy da się przewrócić czołg? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2013 (edytowane) Nie da, bo.. http://www.youtube.com/watch?v=h2jznwE6rTg&list=PLb-Fn4cShhHoX3xHkkc_rhkZx6TuUR5gE&index=10 Edytowane 7 Marca 2013 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2013 (edytowane) Wszystkie mody mi działają tylko mam problem z celownikiem i zegarem. P.S. Nie ważne już. Edytowane 7 Marca 2013 przez ShaoLee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2013 (edytowane) Nie wiem mam tak samo z tymi kątami z prawej ale zlewam to, reszta działa. Popracowali nad fizyką, przemielili mapy. Pokonanie murka w jt to katorga( a co dopiero z padnietym silnikiem), wczoraj spadając raptem z 4-6m z 700hp zabiłem sie w typie... Podobno XVM to psuje, cos skopali Edytowane 7 Marca 2013 przez Gregu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2013 Taki farciarski strzał, gdyby nie to że zeszło z miejsca w które celowałem to ni cholery bym nie trafił Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erni_k Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2013 http-~~-//youtu.be/NGgcv5GUtBg Taki farciarski strzał, gdyby nie to że zeszło z miejsca w które celowałem to ni cholery bym nie trafił niezły motyw , szkoda że takie "szczały" to norma, (poza kółko-elipse), kilka razy udało mi się trafić na całkowicie rozjechanym celowniku, w jednej bitwie to chyba ze 3 pod rząd, ale wtedy wszystko wchodziło, 4 strzały 4 fragi . A dziś sobie odpuściłem zbijanie gwiazdki z hummela po 4 bitwach, gdzie nabijałem ponad 1,5k dmg. Ogólnie chyba sobie arty odpuszcze. Ale mogę pochwalić pzIV S. kupiłem ostatnio w promocji i coraz milej mnie zaskakuje, po oswojeniu się z nim można ładnie pofarmić (myślę że tak około 15tyś średnio na bitwe jest, bez premki oczywiscie), więc mogę polecić. Gra się jak panterą z pinokiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2013 Wczoraj mnie (GWP) takim fuksiarskim strzałem rozwalił koleś (GWP) w 1v1. Tzn ja sobie stoję i widzę, że jedzie, no to mierzę, bo mam w końcu jeden strzał. Zaświeciła mi się żarówka, ten się nie zatrzymywał, tylko bum- z jazdy. 200 metrów, hit, kill, gg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2013 Miałem raz bodajże taką sytuację że celowałem zwykłym czołgiem w gościa stojącego daleko, strzał chybiony a zdjąłem jakiegoś ninja stojącego za nim którego nawet nie było widać.. Z innej beczki, nikt tu nie jest chętny na grupowe kupno Mirillis Action? Licencja 3-stanowiskowa wychodzi po ~43zł na łebka a można dostać ofertę na 5+ stanowisk jeszcze taniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2013 @m4r Jak po zapaleniu żarówki czekałeś na brawa i oklaski to się przeliczyłeś. Złapał cie na auto aim, strzelił i się opłaciło. Dziś rano postanowiłem wykonać ten trening i jestem mocno rozczarowany. Po tych 15 min kolejkach przez pierwsze dwa dni spodziewałem się jakiegoś ciekawego trybu. Rozumiem, że przedstawili podstawy, ale to w sukurs powinny iść kolejne z tłumaczeniem komend i ich stosowania podczas bitwy oraz jakieś wytknięcie jakichś najczęstszych błędów dla początkujących graczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2013 Wydaje mi się czy spaprali coś z chatem w grze po aktualizacji 8.4? Rozmawiajac w plutonie trzeba ciągne przełączać na odpowiedniego 'adresata'.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2013 Nie spaprali tylko wrocili do tego co bylo kiedys :) i dobrze bo mozna sie bylo niezle je*nac i poslac tajne info do przeciwnika ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2013 Jest opcja w konfiguracji - "pamiętaj odbiorcę czatu", czy jakoś tak. @m4r Jak po zapaleniu żarówki czekałeś na brawa i oklaski to się przeliczyłeś. Złapał cie na auto aim, strzelił i się opłaciło. Ta, jasne. Zawsze czekam na żarówkę, bo wtedy jest jaśniej na mapie i łatwiej wcelować :lol: Żarówka się zaświeciła akurat w momencie, jak strzelałem, bo już był prawie 100% w celowniku. W sumie, na moje- strzeliliśmy równo. A według serwera on strzelił, ja nie (ping). 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2013 Mam pytanie - czy kody z CDA się kumulują ? Bo cenowo wychodzi to nawet fajnie - ~16 zł za 1 200 Golda . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egeba Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2013 (edytowane) na forum WOT pisali ze maja potwierdzenie z CDA ze 1 kod na 1 konto edit: kod dla "starych" graczy Edytowane 10 Marca 2013 przez Egeba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2013 a ja czytalem na stronie cda, ze sie kumuluja, ale tylko dla nowych kont Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2013 Siadać w czołgi i kosić expa! http://worldoftanks....elease-contest/ Do zdobycia trochę golda, a dla zwariowanych wariatów typ 59. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2013 (edytowane) a ja czytalem na stronie cda, ze sie kumuluja, ale tylko dla nowych kont No offence ale nie przeczytales dokladnie. Jeden kod na jedno istniejace konto, chyba ze zakladasz nowe to wtedy mozesz uzyc kodu dla nowych graczy ORAZ dla isniejacych kont. Edytowane 10 Marca 2013 przez Trawienny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2013 Zdziwilem sie, dlaczego nie moge przebić AT 2 "face to face", a on punktował mnie aż miło.. 203mm od frontu na 5 tierze robią swoje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2013 Który pliczek należy skasować, żeby mieć z powrotem PL wersję WoTa ? Coś zamieszałem z modami i mimo, że launcher pokazuje PL to w grze napisy są ENG a głos już PL. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2013 Pewnie jak instalowales modzik do pokazywania statystyk... Mi w poprzedniej wersji tak namieszal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2013 W końcu wyfarmiłem 120mm na T28.. Mam nadzieję że to koniec dingów z d*py. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2013 Hehehe, obyś sie nie zdziwił :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2013 (edytowane) Odkryłem z bomby T71, szybkość, zwrotność i magazynek daje dużo radości ale nie do końca pasuje mi jego przeznaczenie jako scout, trzeba nauczyć się pewnych nawyków. Co warto na niego założyć? stabilizator, wentylacja? Edytowane 11 Marca 2013 przez Banzai Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2013 (edytowane) Jedno i drugie. I lornety/optyka do kompletu, żeby się na coś przydać, jak już się lata jako skaut. Edytowane 11 Marca 2013 przez m4r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...