Ns5 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2011 Tylko ta fizyka to będzie chyba w paczu 0.7+ wiec se trochę poczekamy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2011 Kuzwa... Zaczalem w to grac... Jako ze lubie niemieckie czolgi to bawie sie jakimis PzKpfw 35 pozniej PzKpfw 38. Jak tym pierwszym dalo sie jeszcze pograc to przy 38 w tej chwili czekam na jedno trafienie ;] Balans gry jest ciut... nie bede sie wyrazal ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2011 nic nowego. na dodatek wybrales najgorsza nacje. tzn najbardziej zje...popsutą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2011 A dojpa tam. Niemce nie sa zle. US and A sa zle. A ruskie najlepsze* Ale to moje zdanie ;) *pisze o czolgach w WoT! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2011 (edytowane) Zainstalowałem WoT zarejestrowałem się ładnie próbuję zalogować i wyskakuje Unable to connect ro the network... Wyłączyłem antywirusa, zaporę windowsową i nadal nie mogę pograć. W czym problem? net z Netii przez ruter Pirelli komp jak w podpisie chodzi na W7 64bit Z góry dzięki za pomoc i wskazówki Edytowane 16 Czerwca 2011 przez Ram1rez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2011 Pamietaj zeby zarejestrowac sie na serwerze worldoftanks.eu oraz sciagnac europejska wersje klienta bo w tedy beda najmniejsze lagi - to raz. Dwa - sprobuj uruchomic gre z WoTLauncher.exe i zobacz czy widzisz newsy i inksze takie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2011 (edytowane) Gracie jeszcze? Ja w ostatni tydzień ostro pograłem, i zarobiłem dużo kasy na KV. Teraz mam KV elite, IS3 full up zbieram expa na IS4. Ferdka dopiero co kupiłem wiec tylko mam 10,5 z JP ale morda się cieszy kiedy wreszcie pociski się obijają nie jak na JP, i T1 stock. Zbieram teraz na S-51 mimo że za artą delikatnie mówiąc nie przepadam to może mi się spodoba gra nią. Grałem trochę Wespe w CBT ale nie wspominam tego zbyt dobrze. Gram bez premki ofc Jakby ktoś chciał pograć w kompani to ja bym był chętny. Edytowane 27 Czerwca 2011 przez scratix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2011 Ja pogrywam, ale caly czas rozgryzam ta gre... No i balans dalej mnie dobija... Ciulam powoli na jakas pantere ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2011 Łoje ile wlezie ostatnio. Rozwijam cale drzewko niemieckie i maxuje kazdy czolg zeby zobaczyc wszystkie jego wlasciwosci. Mam aktualnie w garazu VK3001H, VK3600H, JgPanzer IV, Grille i premiowego M4A2E4. Do momentu jak walczylem 75L70 mialem -12 wygranych/przegranych. Teraz na 88L56 mam +55 i ciagle rosnie. Ta armata rzadzi na tier V/VI a i wyzsze tiery straszy. I nie moge sie doczekac JagdPanthery :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2ms2ms Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2011 Gracie jeszcze? Ja w ostatni tydzień ostro pograłem, i zarobiłem dużo kasy na KV. Teraz mam KV elite, IS3 full up zbieram expa na IS4. Ferdka dopiero co kupiłem wiec tylko mam 10,5 z JP ale morda się cieszy kiedy wreszcie pociski się obijają nie jak na JP, i T1 stock. Zbieram teraz na S-51 mimo że za artą delikatnie mówiąc nie przepadam to może mi się spodoba gra nią. Grałem trochę Wespe w CBT ale nie wspominam tego zbyt dobrze. Gram bez premki ofc Jakby ktoś chciał pograć w kompani to ja bym był chętny. ja dobiłem w końcu do BL10 na ISU-152, jest ogień :-P , co do S-51 to mam to to w garażu, ale słabo mi się tym gra, strasznie wolno się ładuje, wolno obraca i straszny muł ogólnie, zdecydowanie lepiej mi się grało artą typu Hummel :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ns5 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2011 (edytowane) 2ms2ms jak ogarniesz temat S-51 i zaczniesz Mausa po 45% bić a IS-7 ściągać na hita(krytyk) to będzie Ci się milej grało :P Ja ostatnio nie gram nudy nic nowego itp... trza czekac na pacza 6.9-7.0 :P Edytowane 27 Czerwca 2011 przez Ns5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2011 Nie gram od 1.5 miesiąca, czekam na jakiegoś patcha który coś wniesie istotnego do gry... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2011 Ja dokładnie tak samo jak costi tylko że z 3 miesiace nie gram już Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Atrus Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2011 Nie gram od 1.5 miesiąca, czekam na jakiegoś patcha który coś wniesie istotnego do gry... Przyszly tydzien,odpal giere ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2011 A co się ma dziać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mamool Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2011 A co się ma dziać? Ma zostać wprowadzony patch z hamerykańskimi TD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2011 O, topic się ruszył. Gramy gramy, tylko siedzimy cicho, bo ciułamy na upgrady i czołgi (głównie niemieckie - chcę skończyć z tygrysem 2, potem zobaczymy). W tej chwili latam vk3601h (primary), shermanem m4a3e8 (primary), a20 (primary) i jakąś ruską artylerią (ta idzie tylko jak mam ochotę trochę pokampić, albo pingi marne) plus awaryjnie - normalnym shermanem, który jest idealny do trzepania kasy. Nudy jakoś nie uświadczyłem, może tylko denerwować powolne zbieranie expa i kasy... w zależności czym gram - albo jednego brakuje, albo drugiego. Np. w tej chwili mam 38k expa, do tygrysa brakuje jeszcze ~20k, a kasy na ten czołg... jeszcze 1.5 mln :s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2ms2ms Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2011 2ms2ms jak ogarniesz temat S-51 i zaczniesz Mausa po 45% bić a IS-7 ściągać na hita(krytyk) to będzie Ci się milej grało :P Ja ostatnio nie gram nudy nic nowego itp... trza czekac na pacza 6.9-7.0 :P czyli to drugie działo na s-51 tak rządzi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2011 Ja narazie ciulam punkty na VK 3001P - moze to 105mmm dzialo bedzie mialo juz jakas moc przeciwko heavy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkkam Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2011 Dziś się obroniłem na uczelni to będę miał więcej czasu na grę :D Ostatnio rozwijałem rosyjskie drzewko HT maxując po kolei KW, KW-3, KW-1S po czym skręciłem na KW-13, którym fajnie mi się gra i mam na nim skille już po 80% ;) Dodatkowo SU-8 powolutku pnę się w kierunku Schoolbusa, 60k już mam ;) Po patchu sprawdzę pewnie amerykańskie TD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2011 (edytowane) To oczywiście mój rekord :wink: Edytowane 28 Czerwca 2011 przez scratix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Atrus Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2011 Tak jest nowy patch nadciaga,klient gry przytyje o ponad jednego gigsa,dojda tez dwie nowe mapki. Ja mecze IS3 i T44 ;). Jak cus to nick w grze Atrus666. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2011 ja nie wiem jak wy tak możecie :D ja po wielu wielu trudach zdobyłem Mardera II i ulepszyłem go prawie na maxa ale do kolnych niszczycieli to mi daaaaleko. O ile expa jeszcze jakoś tam się uzbiera to już ceny są masakryczne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulik_ Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2011 Panowie a gra ktoś w jakimś klanie? Bo może by założyć jakiś PPC klan na wakacje, skoro ciągle kilku z nas się w to bawi ;) Nie wiem jakie są wymagania, czy nas nie za mało - rzucam hasło do przemyślenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2011 Wymagania sa takie ze potrzeba 2000 golda :( zasponsorujesz? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ns5 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2011 czyli to drugie działo na s-51 tak rządzi ? 203mm to najlepszy gun obecnie w arcie u ruskich na 212 tez masz 203mm ale szybciej strzela trochę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2011 (edytowane) Nie ten temat :razz: Edytowane 29 Czerwca 2011 przez scratix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulik_ Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2011 Wymagania sa takie ze potrzeba 2000 golda :( zasponsorujesz? :) Czyli jest jakiś haczyk ;) Jednorazowo? Bo w lipcu nawet bym się zastanowił jak do roboty się pójdzie. Jak to jest z graniem razem klanem, tylko klanówki są razem tak? Bo to trochę lipa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaNz Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2011 Nie wiem jak to jest z klanem ale żeby grać ze znajomymi w plutonie potrzeba konta premium, wtedy można zapraszać do wspólnej gry. Nie jest to w sumie zły pomysł, ja ostatnio mam jakiegoś pecha i ciągle trafiam na team który przegrywa ale mistrzostwem była jedna z wczorajszych bitew: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2011 (edytowane) By założyć klan (na stronie http://uc.worldoftan.../uc/clans/new/) w WoT zakładający musi wplacic (ze swojego konta) 2500 golda oraz podac nazwe klanu (2-70 znakow), tag klanu (2-5 znakow), motto (do 100 znakow) i opis (do 1000 znakow). Oplata jest pobierana jednorazowo (podczas tworzenia klanu). Od tego momentu gracze moga dolaczac do klanu, jednak w klanie nie moze byc jednorazowo wiecej niz 100 czlonkow (wliczajac wlasciciela). Klany biora udzial w wojnie klanow lub w mistrzostwach (Ural Steel). Gracze bedacy w jednym klanie NIE WALCZA razem w bitwach losowych. Do tego potrzebne jest konto premium i pluton. Zasady: Clan registration is offered to you on a fee basis. The registration fee will be automatically charged from the account of the player creating a clan at the moment of registration. The number of clan members must not exceed 100 people. The clan name consists of the full name and tag (abbreviation). The full clan name can contain lower and upper case characters of the Latin, Cyrillic and other national alphabets, gap, digits, the ""-"" and underscore. The full clan name must not exceed 70 characters. The tag can contain only upper case Latin characters and digits. The tag must be from 2 to 5 characters in length. Both the full name and tag are unique within the project. During name verification the case is not considered. The clan creator can enter Clan Motto in the corresponding field. Clan Motto can contain lower and upper case characters of the Latin, Cyrillic and other national alphabets, gap, digits, the ""-"" and underscore characters. The maximum length of Clan Motto is 100 characters. The clan creator can enter Clan Description in the corresponding field. Clan Description can contain lower and upper case characters of the Latin, Cyrillic and other national alphabets, gap, digits, the ""-"" and underscore characters. The maximum length of Clan Description is 1000 characters. Full and abbreviated clan names and clan mottoes and descriptions must not: Implicitly or explicitly contain obscene language Implicitly or explicitly insult other players or the Administration Contain copyrighted or registered trade mark elements Provoke ethnic, religious or social discord Implicitly or explicitly promote the Nazi or fascist ideology or Nazi organizations Violate the terms of the License Agreement between the players and the Project Administration in any other way, including the legislation of the jurisdiction country of Project The Project Administration monitors players' compliance with the rules and dispenses disciplinary action specific to each case at their discretion. The clan whose full or abbreviated name is deemed violating the rules can be disbanded without reimbursement of the registration fee. The Administration has the right but is not obliged to give the clan violating the rules up to 24 hours to eliminate the violation. Szczerze to jesli nie masz zamiaru uczestniczyc w wojnach klanow lub w mistrzostwach (a do tego potrzeba na prawde dobrych graczy) to wydasz 40pln na daremne. Jesli jednak znajdzie sie szaleniec ktory zechce wybulic ta kase i zalozyc klan PPC to mysle ze chetni sie znajda ;) Edytowane 29 Czerwca 2011 przez Trawienny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...