ath Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2013 Ja grałem w WT i WoWP i wiadomo, to pierwsze ma lepszą grafę, animację ale nie podoba mi się z kolei rozwój samolotów/załogi (jednak wolę model z WoT) a poza tym w "wings of prey" już grałem także wolę poczekać na czołgi w ich wykonaniu, w końcu pokażą coś nowego i zrobionego od podstaw. W WoWP rozegrałem już sporo bitew i nawet się przekonałem, oczywiście do okazjonalnego pogrania, bo jak chcę sobie polatać na serio to odpalam ił2 sturomovik i latam czym chcę bez zbędnego grindu. ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2013 Proszę o perki do niemieckich załóg TD Żarówka Hamowanie sprzęgłem i co dalej? Załoga jak coś obecnie jest na Hetzerze pogram nim jeszcze z 200 bitew. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2013 Nie ma uniwersalnego zestawu pod wszystkie niemieckie TD, bo się od siebie za bardzo różnią. Jest i specjal. http://worldoftanks.eu/pl/news/44/battle-flers-courcelette/ Niby się nie wyróżnia, ale ostatnia misja jest interesująca. Zniszczyć po 20 czołgów na Stugu, Churchillu I i Type T-34. Nagorad 1mln kredek, 7 dni premki i po 10 dużych apteczek, zestawów naprawczych i autmatycznych gaśnic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quo Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2013 (edytowane) uuuu no to widzę że w ten weekend sporo czasu spędzę przy WoT'cie 3 dni premium za 250 golda i doświadczenie załogi x3 dla 9 tierów to smakowity kąsek ostatnio gram tylko CW więc by się przydało trochę popchnąć IX tiery trochę do przodu Edytowane 13 Września 2013 przez quo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2013 @WaszkaPL Zajrzyj do tego poradnika , w poście nr. 6 masz rozpiskę perków i które się nadają dla TD a które sobie odpuścić . W skrócie : z krytycznych perków dla TD - naprawa , camo ( tylko niskie tiery tzn. 1-5 ) , do tego perki które już masz . Z ważnych - Mentor ( jak załoga liczy 4+ osób ) , BiA oraz Deadeye . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2013 Mentor to straszna kupa - kiedyś to miałem i jest beznadziejne. Zamiast tego obowiązkowy jest 6 zmysł żebyś wiedział kiedy twoje krzaczki przestały być bezpiecznym schronieniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2013 Reyden akurat czytałem ten poradnik (nie doszedłem do perków) nie spodziewałem się że ktoś zrobił tak profesjonalny poradnik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szabo Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2013 Jest jakaś opcja lub mod, który zablokowałby możliwość pisania do nas osób z poza grona znajomych? Od dwóch dni mam zagorzałego fana, który ze świeżych kont przesyła mi życzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2013 @UP. Dodaj do ignore list i po kłopocie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szabo Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2013 Piszę przecież, że ze świeżych kont do mnie śle te swoje wypociny. Nigdy nie wysyła kolejnych z tego samego profilu. Musiałbym prewencyjnie całej bazie graczy dać ignora Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2013 Zostało ci tylko stworzyć ticket do suportu. Ignore list ma wadę szybko się zapełnia :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2013 (edytowane) VK A, VK B i Mysz http://worldoftanks.eu/en/news/44/top-tree-maus/ Edytowane 14 Września 2013 przez Trawienny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2013 Piszę przecież, że ze świeżych kont do mnie śle te swoje wypociny. Nigdy nie wysyła kolejnych z tego samego profilu. Musiałbym prewencyjnie całej bazie graczy dać ignora Zbierz kilka i wyslij ticket do supportu moze gosc bana na ip zbierze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2013 (edytowane) Zwycięstwo! Murowanka 2013-09-15 01:48:20 Comet Doświadczenie: 1 208 serviceChannelMessages/battleResults/credits 28 870 Osiągnięcia w walce Stalowa ściana, Wsparcie Najlepsze jest to, że koksy takie jak tygrys P, T29 chowały się za mną :) pzd Edytowane 15 Września 2013 przez jurek911 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2013 Szybkie pytanie - Ktore dzialo do VK 4502 A i dlaczego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2013 Ja grałem z 88L71 dlaczego? Bardziej celne, szybsze i ma większą penetrację. Pamiętaj, że VK 4502 gra się bardziej jak medem. Mimo, że na początku szło mi nim nie najlepiej bardzo miło go wspominam. Najlepsza akcja tym czołgiem to wygrane solo z M103 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2013 Też grałem z 88L71, ale przesiadłem się na 105 i nie żałuję - różnica w penie żadna, a jednak większe alpha się przydaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szabo Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2013 Ticket wysłany, zrzuty załączone. Zobaczymy czy support coś z tym zrobi, bo patrząc jak załatwiają sprawy zgłaszanych botów, to wątpię w sensowne załatwienie tego przypadku Tak btw, nie widziałem, żeby ktoś wrzucał. Dla lubiących statystyki, całkiem fajna sprawa http://www.vbaddict.net/wot.php . Dobre jest to, że wrzucając replay, mamy poźniej mapkę z rozrysowanymi trasami drużyn, cały zrzut chat'a i nasze szczegółowe statystyki. Jak ktoś lubi fapać po udanych bitwach, narzędzie w sam raz do tego Przykład dla ciekawych jak to wygląda(wystarczy kliknąć i będzie tego więcej) : P.S. Zamiana SuperPersa na SU122-44, to dla mnie strzał w dziesiątkę. Dawno mi się tak przyjemnie nie grało td-kiem, że nie wspomnę o sprawności tej maszynki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2013 (edytowane) Panowie znowu poproszę o poradę. Expię KV4 do ST1 ( działo mam z IS8, free exp na wieże też się zapewne znajdzie ), zamierzam pobawić się pojazdami z magazynkiem. Pytanie proste france czy tez hamburgery. Która linia trudniejsza w expie, jaki pojazd finalny lepszy ( wiem że to operator gra nie czołg ). Zakupiłem premke więc grind KV4 idzie szybko, z ST-1 brakujace gaski to tez raptem 20K expa. Pamiętam z dawnych potyczek Batman był dobrym pojazdem ( ocena z drugiej strony celownika wiem nie jest to bardzo miarodajne. Lub może T57 i jego wcześniejsze drzewko da mi więcej zabawy. Edytowane 15 Września 2013 przez Turkina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quo Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2013 podstawowe pytanie to czy grasz z premką główna różnica między tymi drzewkami to penetracja 8 i 9 tieru AMX 50 100 ma 230 50 120 ma 260 na tych czołgach nie używa się praktycznie złotych pestek t69 ma ~175 t54 ma 210 tutaj w walce z mocno opancerzonymi czołgami warto tego golda jednak załadować jak dla mnie wszystkie czołgi z linii amerykańskiej są zajebiste i świetnie mi się nimi grało z francuzów 4 tier jest tragiczny 5 zajebisty 6 i 7 są zaledwie OK 8 i 9 zajebisty amerykański 8 i 9 tier ma lepszy wychył działa od odpowiedników francuskich i jakiś tam pancerz na więży dlatego moża próbować hull-down'a do tego hull też potrafi odbić AMX'y to papier to tak mocno w skrócie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2013 Obecnie kupiłem premkę na miesiąc właśnie na expienie KV4 i ewentualny grind jakiegoś innego drzewka. To mój 1 miesiąc z PA od czasów rozpoczęcia zabawy w open becie:) Dzieki za radę popróbuje lini amerykańskiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2013 Z USA jest tylko jeden problem - o ile amx 50 100 ma na tyle pojemny magazynek, żeby zjechać w 1v1 równorzędny czołg bez przeładowania, o tyle każdy magazynkowiec amerykański (i 50 120) musi przeładowywać (t54e1 to 1600 hp, potem ~35s pauzy). Pod tym względem 50 100 zostawia całą resztę w tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SirJack7 Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2013 (edytowane) Nie ma uniwersalnego zestawu pod wszystkie niemieckie TD, bo się od siebie za bardzo różnią. Jest i specjal. http://worldoftanks.eu/pl/news/44/battle-flers-courcelette/ Niby się nie wyróżnia, ale ostatnia misja jest interesująca. Zniszczyć po 20 czołgów na Stugu, Churchillu I i Type T-34. Nagorad 1mln kredek, 7 dni premki i po 10 dużych apteczek, zestawów naprawczych i autmatycznych gaśnic. Witam. Fajna misja, właśnie ją ukończyłem. W sumie przez dwa dni oprócz 1000000 kredek i 7 dni premium zarobiłem 2x 250k za 15 zwycięstw oraz ok 500k za wygrane bitwy, dorobiłem expa do Chruchila GC oraz sporo doszkoliłem załogi i dokupiłem 2 optyki do moich VK. Musiałem na poczet misji odkupić Stuga III ale opłacało się. Z niecierpliwością czekam na równie ciekawe misje. Co ciekawe wczoraj grając Type 34 pomiędzy 19 a 23 MM dawał głównie 3 czy 4 mapy i dużo razy grałem z 7 tierami, co doprowadzało mnie do szału , dziś grając Chruchillem i Stugiem pomiędzy 15 a 19 za każdym wejściem na serwer miałem chyba wszystkie dostępne mapy po kolei tylko z jedną powtórką , a i tiery w 95% bitew były 5 ,jakby losował już inny MM. Mimo tłoku z powodu Niedzieli oraz misji grało się o wiele przyjemniej. Ciekawe czy losowanie map poprawiło się tylko mnie? Jeżeli nie to mam nadzieję że tak już zostanie. PS; Proszę nie śmiać się z załogi Stuga III , jest ona sklecona tak na prędko z tych co byli w koszarach oraz nowych , dla potrzeb tej misji. Edytowane 15 Września 2013 przez SirJack7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2013 To teraz jak wygrałeś 24premke, to dalej będziesz łupać żeby ją maksymalnie wykorzystać? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SirJack7 Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2013 To teraz jak wygrałeś 24premke, to dalej będziesz łupać żeby ją maksymalnie wykorzystać? 7 dni a nie 24h , trzeba będzie doexpić kilka czołgów do elitarnych i zbierać free expa na potem zbijając gwiazdki , bez szaleństw oczywiście. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2013 Ja sobie odpuściłem, bo jak zwykle jak mam premium to odechciewa mi się grać. ;-) Zresztą za samoloty będę miał półtora miesiąca premy także zbieram siły na powrót. :-) Optimus 2x / Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2013 Co ciekawe wczoraj grając Type 34 pomiędzy 19 a 23 MM dawał głównie 3 czy 4 mapy i dużo razy grałem z 7 tierami, co doprowadzało mnie do szału , dziś grając Chruchillem i Stugiem pomiędzy 15 a 19 za każdym wejściem na serwer miałem chyba wszystkie dostępne mapy po kolei tylko z jedną powtórką , a i tiery w 95% bitew były 5 ,jakby losował już inny MM. Mimo tłoku z powodu Niedzieli oraz misji grało się o wiele przyjemniej. Ciekawe czy losowanie map poprawiło się tylko mnie? Jeżeli nie to mam nadzieję że tak już zostanie. Type t-34 grałem rano i szło genialnie. - 5 albo 6 bitek wystarczyło, żeby zrobić tych 20 zbić. Potem kupiłem stuga i churchilla - na stugu luzik - coś koło 10 krótkich bitek (może jedna bez killi, reszta 2-5), a na churchillu po prostu masakra. Grałem nim gdzieś koło drugiej po południu i 3/4 bitew miałem z siódemkami. Jeden kill na bitwę, albo chamskie sprzątanie killa sprzed nosa przez innych... W rezultacie nie wiem, czy nie zrobiłem na nim ze 40 bitew - mało mnie szlag nie trafił. Ale w końcu się udało. Plus grindowania tych piździków był taki, że po wszystkim byłem (dzięki zbiegowi wszystkich eventów) 2 mln do przodu, z 8 dniami premium (jeszcze dzień za zrobienie 50k expa) i świadomością, że spokojnie będę mógł sobie przez ten tydzień latać X tierami. Na potwierdzenie, chwilę potem zaczęły wpadać kredyty na t54e1 w wysokości 70-130k (bonus za top dmg w bitwie, premium, do tego kilogramy expa). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2013 Hehe u mnie na odwrót - 23 bitwy na stugu ,a na churchillu poszło super szybko bo wskoczyły 3 bitewki po 4-5 killi. Następnym razem ten tydzień premki sobie kupie za kase ;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2013 Takie zarobki za skautowanie to ja rozumiem :) pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar95P Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2013 Takie zarobki za skautowanie to ja rozumiem pzd Jednym nietrafionym strzałem zniszczyłeś 3666 przeciwników :) Szalejesz :P 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...