yngwie Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2013 cos sie wg pomerdalo? okolo 1cet dropnelo mnie z gry, reload i 24h premium? skladac reklamacji nie mam zamiaru ale ciekawi mnie samo zjawisko ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2013 cos sie wg pomerdalo? okolo 1cet dropnelo mnie z gry, reload i 24h premium? skladac reklamacji nie mam zamiaru ale ciekawi mnie samo zjawisko Jak się nie czyta newsów na głównej to później pretensja, bo premium dali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UgliBiBagli Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2013 (edytowane) az strach kolejne bitwy rozpoczynac bo czuje ze przyniosa tylko rozczarowanie xd @edit no prosze a jednak nie bylo sie czego bac xd Edytowane 1 Grudnia 2013 przez UgliBiBagli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2013 To tylko potwierdza to co zawsze uważałem - amerykańskie HT są świetne. Nawet znienawidzony T1 HT czy M6 były dla mnie fajne chociaż 'w dawnych czasach' ciężko było konkurować z KV 1 i jego słynna lodówą. T29 to jak dla mnie najlepszy 7 tierowy czołg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2013 t29 jest rewelacyjny jak masz gdzie wystawic wieze... bardziej uniwersalny jest is/is2... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2013 (edytowane) Kiedyś T29 był najlepszy, ale te czasy mineły z buffem Tygrysa I Edytowane 1 Grudnia 2013 przez Michaelius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2013 To tygrys dostał jakiegoś buffa? Dawno nim nie grałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2013 Tak teraz strzela z L71 co 5,6s, opuszcza lufe do -10 stopni i ma 50 hp mniej niz IS-3, no i aiming time mu zmniejszyli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2013 (edytowane) Owszem, przeładowuje o bodajże 2s szybciej, jak mnie pamięć nie myli. EDIT: Kolega mnie ubiegł, dzięki mojemu wspaniałemu szybkiemu łączu. Edytowane 1 Grudnia 2013 przez demon92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2013 Tak teraz strzela z L71 co 5,6s, opuszcza lufe do -10 stopni i ma 50 hp mniej niz IS-3, no i aiming time mu zmniejszyli. 5,6? Srogo, szkoda że Tigera P tak nie buffnęli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2013 (edytowane) 5,6? Srogo, szkoda że Tigera P tak nie buffnęli Hyhy, a wyobraź sobie akcję, że jedziesz jakimś piździkiem (czy. "medem VIII tieru") i widzisz kątem oka maszynę podpisaną "Tiger I" + 1500 hp, po czym bierzesz to za stockowego KT i spierniczasz za pierwszy z brzegu kamień. A zaraz po tym uderzasz się otwartą dłonią w czoło, bo to zwykły tygrys Ogólnie, to widzę, że te ostatnie nerfy Niemców narobiły tylko zamieszania i nic poza tym. KT leci teraz z górki 42-43 km/h, co skutkuje tym, że na niektórych mapach może cisnąć razem z medami, a pod mnóstwo górek podjeżdża siłą rozpędu na równi z (np. IS-3). E-75 kręci się jak [ciach!]o w przeręblu nawet na błocku i też zapiernicza z górki jak potłuczony. Wczoraj zrobiłem sobie nim niechcący (magia spotowania - ja full camo, on też, prawie na siebie wpadliśmy ) 1v1 z fv 215b i... hmm... no zniknął, a ja pojechałem dalej z 1400hp. Bidula się chyba załamał. Edytowane 2 Grudnia 2013 przez m4r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2013 (edytowane) Czyli warto wreszcie iść w ciężkie niemieckie? Pamiętam jak jeszcze w becie robiłem Tygryskiem i KT po 7,8 ubić a potem ISy robiły go jak chciały... Edytowane 2 Grudnia 2013 przez scratix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2013 Imo dalej warto, E-75 niedawno kończyłem i miałem mnóstwo zabawy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2013 i miałem mnóstwo zabawy. chyba w gaszeniu pożarów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2013 Nie wiem dlaczego, ale niemce palą mi się z taką samą częstotliwością jak inne nacje czyli znikomą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UgliBiBagli Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2013 wystarczy [gluteus maximus] nie nadstawiac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2013 chyba w gaszeniu pożarów 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaan Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2013 wystarczy [gluteus maximus] nie nadstawiac wystarczy [gluteus maximus] nie nadstawiac Dokładnie, wystarczy umieć nimi grać, a się potrafią ładnie odwdzięczyć! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2ms2ms Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2013 (edytowane) no ku%$a dzień jak marzenie Edytowane 2 Grudnia 2013 przez 2ms2ms Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UgliBiBagli Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2013 coz to za wspanialy mod? xd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2ms2ms Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2013 http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/274154-inne089-mod-pack-by-djviruspl-089-v7-oraz-xvm-by-djviruspl-089-v3-instalator-27112013/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2013 Wczoraj skończyłem Ferdynanda. Jaki wspaniały z niego TD! Mimo że weak spoty znane są od zamierzchłych czasów to dawało radę otrzymać i po 3k potencjalnego dmg (lub nawet więcej). Do tego genialne topowe działo, które dawało po >4000k dmg na bitwę. Sama przyjemność! Aż szkoda go sprzedawać. Czy JagdTiger wart jest uwagi? Jest tak samo miodny jak Ferdek? JPII zakupiłem przy okazji promo na 15% ale nie grałem nią jeszcze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pr1est Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2013 offtop: Mike'a w to nie mieszaj ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajayeti Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2013 Wczoraj skończyłem Ferdynanda. Jaki wspaniały z niego TD! Mimo że weak spoty znane są od zamierzchłych czasów to dawało radę otrzymać i po 3k potencjalnego dmg (lub nawet więcej). Do tego genialne topowe działo, które dawało po >4000k dmg na bitwę. Sama przyjemność! Aż szkoda go sprzedawać. Czy JagdTiger wart jest uwagi? Jest tak samo miodny jak Ferdek? JPII zakupiłem przy okazji promo na 15% ale nie grałem nią jeszcze... Co wg Ciebie daje więcej frajdy? Ferdi czy Jagdpanther II? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2013 Co wg Ciebie daje więcej frajdy? Ferdi czy Jagdpanther II?Przecież pisał, że jeszcze nie grał JPII Ja grałem Ferdem w czasach, jak jeszcze miał dingium na przodzie i siał pogrom nawet wśród dziewiątych tierów. A jagodą gram od momentu jej wprowadzenia do gry - to taki mega wkurzający med z 500hp kopnięciem. Może wyłapuje więcej dmg, ale... najpierw trzeba w nią trafić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brym Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2013 Mega fabryki - World of Tanks (eng) http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5Fcu6ZGrV2w Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2013 W końcu odblokowałem T69, hura! Teraz mam dwa razy większe T71 z jednym nabojem na magazynek mniej, z minimalnie mniejszym czasem przeładowania, bez bonusu do kamuflażu podczas ruchu i dużo mniej mobilnego. Będzie fajnie! Pytanie tylko czy odblokować działo - zawieszenie - silnik - radio czy silnik - zawieszenie - działo - radio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2013 Ja bym postawił na działo, w połączeniu ze złotymi pestkami będziesz w końcu robił damage. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2013 Teraz mam dwa razy większe T71 Nie. Masz panterę z magazynkiem, albo Pershinga z magazynkiem. Zapomnij wszystkiego, czego się nauczyłeś jeżdżąc T71. działo - zawieszenie - silnik - radioTak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2013 Akurat bez zawieszania działo nie wejdzie. Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...