G73 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2015 2K to się wbija na 5 tierze. Ja polecam T34 bo przeciwieństwie do JagdT 8.8 jego X tiery się boją.Nie każdy potrafi tak dobrze grać jak ty. Tak czy inaczej jagdt 8.8 nie uświadczy X tier. T34 też zamierzam sobie z czasem kupić. Wysłane z SM-G900☆F Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2015 2K to się wbija na 5 tierze. Ja polecam T34 bo przeciwieństwie do JagdT 8.8 jego X tiery się boją. Ale co 2k ? Średnich obrażeń na V tierze czy raz na ruski rok, bo tyle to można i na II i III wbić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2015 Powiedzmy co 4-5 bitwę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2015 niestety jt 88 na allegro kosztuje 100 zł ponad. ta aukcja to licytacja, już jest drożej A ode mnie nikt nie chce kupić kodu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2015 Michaelius proszę przeczytaj wiadomość na skrzynce. Wysłane z SM-G900☆F Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2015 (edytowane) Spróbuj wysłać zgłoszenie przez stronę WoT bo chyba wywalili opcje zapraszania po nicku Edytowane 3 Stycznia 2015 przez Michaelius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2015 Przez stronę nie ma opcji zapraszania. Zgloszenia nie są przyjmowane. Po nicku da radę bo dostaję co jakiś czas zaproszenia od innych. Wysłane z SM-G900☆F Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2015 Klan chyba musi byc w trybie poszukiwania klanowiczow zeby mozna bylo sie do niego zglosic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2015 (edytowane) Może po kryterium szukają bo można sobie wyszukiwać wolnych graczy po statystykach. A dobra już znalazłem - myślałem, ze wszystkie rzeczy co do rekrutacji będą w panelu centrum rekrutacji, ale to wargaming :) Teraz powinno się dać wysłać zgłoszenie Swoją drogą Panzer IID kontynuuje tradycje gift tanków, które nadają się tylko do sprzedaży :D Edytowane 4 Stycznia 2015 przez Michaelius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2015 Teraz powinno się dać wysłać zgłoszenie Wysłane :) Kurde dzisiaj wot ma fazę na Murowankę. Chyba się zapętlił ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2015 Mam pytanko co kupić z czołgów premium do dobrego zarobku myślałem o JagdT8,8 ale może coś innego ?? Jak nie chcesz wyrzucać duzo kasy to Panther/M10 dobrze zarabia i nie kosztuje majatku, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2015 A tymczasem w Austrii powstał nowy serwer. Oczywiście nie dla europejskiej hołoty tylko to ruskich Panów - a zwie się RU9. Dobranoc :f Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2015 moze dlatego, ze na ruskich gra 5-6 razy wiecej typa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2015 Ale w Europie graczy systematycznie przybywa. EU1 ostatnio bywa przepełniony. W końcu to bogaty zachód daje im zarobić. Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2015 Ehh nie wyrabiam z tym WG - nie dość, że zgłoszenia się przedawniają po 1 dniu to jeszcze nie przysyła powiadomień na maila, że coś przyszło. Na pewno nikt nie chce zostać clan leaderem zamiast mnie ? Bo ja już tylko w mechy gram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rodzik1981 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2015 W jakie Mechy grasz :) przyznaj się ... :D Co do klan lidera ... daj komuś kto NołLajfuje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2015 W te: http://mwomercs.com/ kiedyś była bieda ale przez ostatnie dwa lata sporo się zmieniło na lepsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2015 Z gier MMO z mechami w roli głównej jest jeszcze Hawken ( przynajmniej był kiedyś - nie wiem czy dalej jest ) ale to bardziej strzelanka gdzie zamiast ludzi masz mechy . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2015 (edytowane) Czy jeżeli kupię w sklepie w grze czołg premium, tam nie jest napisane aby było też miejsce w garażu to jednak dostanę też miejsce w garażu?ok sprawdziłem już, nie daje ;) tylko jk jest napisane, że + dodatkowe miejsce w garażu. Edytowane 8 Stycznia 2015 przez maxymili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2015 o max, ty jeszcze w czołgi grasz? :-) Trzeba kiedyś coś pograć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2015 (edytowane) Masakra od wczoraj :) Nawet xvm-y z wysokim win nie pomagają. 7-15 to przeciętna porażka. Teraz 61% i zjechali nas 4-15. Edytowane 10 Stycznia 2015 przez G73 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2015 E tam. Ja z kumplem walczymy o 3 odznakę na KV-1. Brakuje mi niecałe 1,5%. Ale trzeba robić 1500+ dmg by jakoś posuwać temat do przodu. Przy okazji tych harców rosną wszystkie staty. Na ostatnich 101 bitwach WR 70,3% na KV-1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2015 Że też nie szkoda marnować czasu na V i boksować się z pomidorami, ale jak czujesz satysfakcję to przynajmniej to dobre. Zrób na X trzecią odznakę to będziesz kozak. :> No chyba, że w drugiego voytecha się bawisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2015 Ja się przede wszystkim dobrze bawię grając KV-1. Pomidory opanowały całą drabinkę. Odznaki 2 i 3 zamierzam jeszcze robić tylko na czołgach, którymi lubię grać: M103, Hellcat, T34. Nic nikomu nie zamierzam udowadniać. Dobrze znam swoja wartość w tej grze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2015 A to nie lepiej jakieś ciekawe drzewka odkrywać niż tłuc kilkaset bitew na V ? Akurat dla mnie cała zabawa w wot to expienie nowych czołgów, wiadomo są czołgi op którymi można kręcić lepsze wyniki niż innymi ale mi się jakoś nie chce na pusto jeździć, ale rozumiem, że kolorek sam się nie utrzyma. ;> Mam takiego kumpla, z 1SBP, nigdy nie jeździ stockiem, bo STATY SPADAJO, tylko złotem strzela, bo fiolecik trzeba wbić, jak ktoś gra tylko dla cyferek to niestety trzeba tak robić, złotem rzygać żeby trzymać poziom. Skill to walka z równym a nie kopanie leżącego także jak się spełniasz na KV-1 i innych op stronk tenkach to ok, fun przede wszystkim. :) 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2015 SPADAJO staty ale na "szczęście" nie jestem violet i nie muszę się martwić ;)Szkoda tylko że bitwy się tak szybko kończą bo żadnej przyjemności z gry nie ma. Nie mówie że wszystkie ale znaczna większość od piątku. btw Powinien być dodatkowy mod który pokazywałby % jak bardzo xvm się myli :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2015 @ath Ewidentnie masz problem z tym co robią i jak grają inni. Zamiast wylewać żale to baw się po swojemu i nie mów innym jak maja grać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2015 (edytowane) A to nie lepiej jakieś ciekawe drzewka odkrywać niż tłuc kilkaset bitew na V ? Akurat dla mnie cała zabawa w wot to expienie nowych czołgów, wiadomo są czołgi op którymi można kręcić lepsze wyniki niż innymi ale mi się jakoś nie chce na pusto jeździć, ale rozumiem, że kolorek sam się nie utrzyma. ;> Tzn. expisz czołg od stockowego do "pełnoprawnego" a gdy skończysz od razu sprzedajesz i robisz kolejny ? Jeśli tak to IMHO czysty masochizm :o Edytowane 11 Stycznia 2015 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2015 Ja tak przez bardzo długi czas robiłem bo dla mnie największą frajdą było właśnie odkrywanie i używanie nowych czołgów. Jednocześnie, niestety, wiąże się to też z tym, że trzeba się co chwilę mordować ze stockowymi czołgami. Dlatego najlepiej się gra tierami 8-9 bo zrobi się wszystkie moduły i na kilkaset rund jest spokój. ;-) Dopiero od niedawna, kiedy zrobiłem już większość interesujących (i w miarę znośnych do grindowania) linii zacząłem często grać np tylko X tierami, czasami jeszcze jakaś rundka hellcatem czy jakąś 8 typu is3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2015 Jeszcze wbijam masterkę, robię trzy paski na lufie i dopiero. Później przesiadam się na V i k@r@m pomidory !!111 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...