radiergummi Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2015 Ale z ciebie pomidor :D Poszukaj sobie innej gry bo ta ma na ciebie zły wpływ. Po co masz się męczyć. Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2015 Jaki zły wpływ ? Sam co chwilę wrzucasz jakieś screeny z V tierów i się chwalisz, że wybijasz z kolegą w plutonie czerwonych graczy, pokaż takie wyniki na X to będzie skill a tak jest żal. Jeszcze 1,5% i będzie trzeci paseczek na KV-1. dajesz chłopaku. :) Beka z takich pr0 po prostu i tyle w temacie. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2015 Jak ktoś myśli o poważniejszym graniu to raczej nie ma sensu grać na niskich tierach bo tam gra się trochę inaczej. Je generalnie nie trawie gry do przynajmniej 7 tieru a jak mam grać 2-3-4 tiery to mnie aż trzęsie. Może dlatego, że sporo tam nowych graczy, którzy szybko rezygnują i nigdy nie dochodzą dalej niż do tych 3 tierów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2015 (edytowane) Może dlatego, że sporo tam nowych graczy, którzy szybko rezygnują i nigdy nie dochodzą dalej niż do tych 3 tierów. Najwięcej jest super graczy z 8 tier tj. Lowe, IS6 lub 112 jednak Lowe przebija wszystko przynajmniej w moich losowaniach. edt. Właśnie dostałem medal Pascucciego :) Edytowane 11 Stycznia 2015 przez G73 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2015 w końcu udało mi się wykręcić porządny wynik na tym crapowym czołgu... http://wotreplays.com/site/1517821#live_oaks-grzesiek_k-a-44 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2015 No całkiem całkiem. Ja dziś dopiąłem swego i mam 3 gwiazdki na KV-1. Haters gonna hate :f 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2015 Masz plusa chłopaku, może kiedyś wbijesz jedną gwiazdkę na X. :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2015 Gadaj zdrów. Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rodzik1981 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2015 Dajcie sobie buziaczka panowie :-* każdy gra jak lubi i ot co cała prawda. Jagd 8.8 zarabia aż milo :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar95P Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2015 Witam po długim czasie :) Odpalam dziś wot`a a tu takie okienko Wiecie co to znaczy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2015 “Why do I have a weird Russian text in my garage?” 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar95P Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2015 Dzięki wielkie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2015 Co prawda mały dmg ale nigdy jeszcze tyle medali nie dostałem :) Gram na drugim koncie (czerwonym). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2015 zdobyłeś tylko 2 medale... :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2015 zdobyłeś tylko 2 medale... :> No przecież dobrze napisał, że jeszcze tyle nie zdobył... :) 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2015 Nie mam pytań Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2015 (edytowane) Dokładnie na tym koncie nigdy tyle nie dostałem ale napisałem ogólnie "medale" ale cóż nie wiedziałem że to aż takie ważne. Następnym razem opisze wszystko bardziej szczegółowo ;) Słowo harcerza! Wysłane z SM-G900☆F Edytowane 13 Stycznia 2015 przez G73 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2015 Na chwilę obecną wpisanie kilku kodów z intela powoduje przydzielenie rekompensaty za jagdtigera w złocie czy już w kredytach ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rodzik1981 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2015 W zlocie ;) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2015 A od kiedy wchodzi za kredyty czy to nie dotyczy wszystkiego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rodzik1981 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2015 Nie wiem wymieniałem ostatnio kod na Jagdt 8.8 po promocji już za 10000 golda i wszystko śmigało :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2015 A to jednak można wklepać więcej niż 1 kod jagdt.? O_o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rodzik1981 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2015 Można 4 z tego co wiem :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2015 Według tego info kody od intela do końca trwania promocji będą dawały rekompensatę w złocie. http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/456909-intel-kody-wpisywal-ktos-w-ostatnich-dniach/ Na pewno można 4 wklepać a nie 3 ? Gdybym wiedział, że mi wpadną w łapska to bym kupił w ostatniej przecenie jagdtigera 88 w grze i teraz za rekompensatę zgarnął 1,5k gelda więcej. :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2015 Ja wczoraj wbijalem kod... 11250 golda i jakies dni premium Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rodzik1981 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2015 Do niedawna wpadalo 8,5k Golda za jagode bo byla promocja teraz 10k +1250 golda i 7 dni Premium ;) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cochin Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2015 (edytowane) ten kod ciagle mozna wylapac? Wiecie gdzie sprawdzic do jakich dokladnie cpu dodaja kod? Jestem resellerem intela i troche tego idzie, wiec moze nie wszystkim taki kod bedzie potrzebny. Czy to trzeba w jakims progamie uczestniczyc zeby sie z intelem na te kody dogadac? Edytowane 15 Stycznia 2015 przez cochin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2015 Ogólnie to te kody wysyła sklep (nie ma ich w pudełku z procem), w którym się kupuje procki także to jest pewnie jakoś dogadane z intelem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2015 Powiem Wam ze Personal Missions to bardzo ciekawe rozwiazanie i wprowadza duzo "swiezosci" do gry. Az chce sie znowu grac (sam nie wierze ze to pisze :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2015 Jak ktoś jest kolekcjonerem czołgów to jak najbardziej must have, bo to chyba nie są czołgi do zarabiania tylko specjalne, dobrze piszę ? Przeglądałem misje na stuga i są jak najbardziej do zrobienia, w sumie ten IX tier fajny, ale pewnie już będą dosyć spore i męczące wymagania, ja ogólnie odpuszczam, nie interesują mnie tak samo jak nagrody za CW itp. Żałuję w sumie, że nie robiłem kiedyś misji na IS-6, bo to porządny czołg i przy okazji dobra zarabiarka, byłby idealnym tandemem dla mojego T34. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...