Skocz do zawartości
Dziobak

World of Tanks - Temat zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Niech mi ktos powie...

Czy jak mam panther to nowy patch zamieni mi ja na panthere2, a panthere2 na E-50??

Bo jakos nie usmiecha mi sie wywalic zaraz 160.000 expa i 3.000.000 kasy na pathere2 i mi ja zostawi tylko nie bede mial mozliwosci zakupu dzialka 105mm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 9.08.2011 o 18:43, jonathan napisał(a):

Niech mi ktos powie...

Czy jak mam panther to nowy patch zamieni mi ja na panthere2, a panthere2 na E-50??

Bo jakos nie usmiecha mi sie wywalic zaraz 160.000 expa i 3.000.000 kasy na pathere2 i mi ja zostawi tylko nie bede mial mozliwosci zakupu dzialka 105mm

Z tego co pamietam w ramach wymiany dostaniesz 3002DB z 100% zaloga, Pantere 2 i dodatkowy slot w hangarze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie wyskakuje info, że mam najnowszą wersję gry, przy próbie zalogowania na konto przerzuca na ich stronę z patchem 6.5 :/ Wczoraj dobijałem na PzIV do hummela mam nadzieję, że zostało to osiągnięcie na ich serwie:P 35,4k expa w 4 dni ^^

Edytowane przez Ram1rez

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ano faktycznie... Sciagam znowu ta wersje ktora mam... Chyba jednak lekarz mial racje wysylajac mnie na L4...

A swoja droga to mogli by udostepnic juz wersje 6.6 do pobrania... Według tego co pisze na kliencie do 14 serwery beda w maintenace...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nałogowcy :razz: Miałby ktoś ochotę pograć w klanie? Ze znajomymi coś tam organizujemy dla funu może coś z tego więcej będzie;) Ciekawe czy mój wypracowany w nocy hummel został na koncie. Za parę minut dowiem się czy mój VK3601 jako ciężki czołg dostał jakiegoś bonusa w grze...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi