Trawienny Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2011 No przecie stoi ze IS-4 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo94 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Wreszcie M4 :) teraz trzeba go jeszcze ulepszyć i będzie naprawdę miło, kasa ładniutko leci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Nie ciesz sie ;] Na poczatku w ogole ladnie leci... im dalej tym wiecej leci ale tez tym wiecej za naprawe i za amunicje ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2011 (edytowane) Mi z początku M4 się w ogóle nie podobał, same beznadziejne bitwy z mojej strony ale jak już znalazłem jego miejsce w bitwie i nauczyłem się nim grać to różnica jest ogromna. Do tego własnie odblokowałem 76mm, super działko, celne, szybkostrzelne i nawet dobra penetracja. :) A co do rusków to z world of battleships to będą mieli problem, grono odbiorców zbyt wielkie nie jest a już jest tego typu gra - navyfield Edytowane 18 Sierpnia 2011 przez Kacimiierz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Jako Navy fieldowiec z 90 poziomowa zaloga zapewniam, ze ta gra nie jest zadna konkurencja. Juz sam wynalazek wyjscia z gry i grania w nastepna innym statkiem kasuje ten produkt w przedbiegach (w nfie jest tak najpierw 5 minut czekasz na wypelnienie pokoju, potem zyjesz kilka minut a nastepne kilka patrzysz jak ostatnie dwa statki sie ganiaja bo inaczej nie dostaniesz pelnego expa) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Okrętem do diaska! Okrętem! 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Niech polacza 3 gry w jedna i moze cos z tego wyjdzie fajnego ;p Od razu przydalyby sie w tankach artylerie przeciwlotnicze :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2011 (edytowane) Jak zrobią w miarę znośną grę to zobaczymy . Mi NF średnio podszedł . Może z WoB będzie inaczej . A w polskiej nomenklaturze okręt to jednostka bojowa , a statek to dowolna jednostka cywilna . Artyleria P-lot mogła by coś zdziałać na niższych tierach ( TI/TII , góra TIII , potem to tylko by polowała na Arty ) . Edit. Choć w sytuacji połączenia 3 gier lub tylko WoT i WoP to pelotki przy się przydały . Edytowane 18 Sierpnia 2011 przez reyden Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Oj tam zwal jak zwal ;) Ale polaczenie poza wspolnym hangarem, kasa i pula expa raczej mozliwe nie bedzie. Za malo czolgow na mapie by jeszcze w tych druzynach wrzucic dzialka przeciwlotnicze. A wiecej engine nie uciagnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2011 (edytowane) Jasne... jak zwał tak zwał. A w kompie to masz wiatrak czy wentylator :P ? Edytowane 18 Sierpnia 2011 przez Lancer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Jasne... jak zwał tak zwał. A w kompie to masz wiatrak czy wentylator :P ? [pclab troll mode] schładzacz [/troll mode off] :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Co to WoB? Bo google wywala World of Britney :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2011 WoB - World of Battleship - kolejna gra od twórców WoT . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Jeszcze jednej gry nie zrobili w wersji 1.0 (czytaj: dopracowanej) a juz kosic kase nastepnymi tytulami. Trzeba im przyznac ze do tego to maja glowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Witam Czołgistów ;) Ja też od niedawna pocinam w tą miodną gierkę. Na razie mam coś takiego jak poniżej i ciułam kasę na mocniejszego. Z gierką mam jeden dziwny problem - po jej uruchomieniu przestaje mi działać przycisk "print screen" na klawiaturze i zrzut ekranu muszę robić osobnym programem. Też tak macie, czy to tylko na mojej klawiaturze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Witam Czołgistów ;) Ja też od niedawna pocinam w tą miodną gierkę. Na razie mam coś takiego jak poniżej i ciułam kasę na mocniejszego. Z gierką mam jeden dziwny problem - po jej uruchomieniu przestaje mi działać przycisk "print screen" na klawiaturze i zrzut ekranu muszę robić osobnym programem. Też tak macie, czy to tylko na mojej klawiaturze? Tez tak mam z PS. Co do kolejnego czolgu to szybko bedziesz chcial go zmienic, bo jest to d**a nie czolg... sam przeszedlem przez niego do Niemcow. Wlasnie wyczulem stuga i nawet dobrze sie nim gra na top gunie. Podklejasz sie pod lepsze czolgi trzymajac z tylu i drapiesz to co napotkaja na swej trasie ;p ale czesto 1 shot i juz lece na inny czolg :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Może masz coś z klawą , u mnie normalnie da się robić screeny . Co do garażu - sprzedaj któryś z LT T1 - najlepiej MS-1 . Jaką armatę masz w Pz II ? Z mocniejszych tanków - polecam zbierać kasę i epx. na Pz IV - po wymaxowaniu ( Armata 70 mm L/70 m , nowa wieża , zawieszenie i napęd ) robi nie niezły czołg z niego , do tego ładnie się nim zarabia . Polecam też ścieżkę TD - u Niemców Marder II , potem StuG III ; od ruskich Su-76 po nim Su-85 z armatą 107 mm . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Screeny sa automatycznie zrzucane do katalogu z gra. Przed chwila mialem niezla bitwe stugiem. Jak go dobrze wylosuje to niezle mozna pokosic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Dzięki Quave - rzeczywiście, wszystko jest w katalogu z grą :) Może masz coś z klawą , u mnie normalnie da się robić screeny . j.w. - problem rozwiązany Co do garażu - sprzedaj któryś z LT T1 - najlepiej MS-1 . Jaką armatę masz w Pz II ? flak 30L/115 btw. całkiem przyjemnie się gra tym czołgiem Już dawno bym zakupił PzIII ale tyle się naczytałem, że to droga przez mękę ;) Chociaż teraz też mnie losuje najczęściej z wyższymi tierami i jedynie skautowanie mi pozostaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Ja dochodze do wniosku ze to nie wina losowania co tego ze ludzi co maja wyzsze tiery jest po prostu wiecej i brakuje juz rywali dla niskich. Bo watpie aby w innym wypadku loltraktor lub podobny czolg mial bitwe z ferdkiem np :mad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Bo generalnie tak jest z Pz III , dopiero Pz IV robi się fajny i potrafi kąsać nawet wysokotierowe MT/HT - a trafia różnie - raz T1 HT , KW , Pz III/IV a raz KW-3 , IS-y , Tiger I/II , nawet na Lowe trafia . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2011 PzIII nie jest taki zły. Nawet trochę żałowałem, że się go pozbywam. Mam chyba dzień camperów dzisiaj: Widziałem różne przejawy głupoty, ale nie takie <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2011 World Of Tanks Video Game, GC 11: Deployment Trailer | Video Clip | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com Piękna bajka szkoda, że gra nawet o to się nie ociera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Już dawno bym zakupił PzIII ale tyle się naczytałem, że to droga przez mękę ;) Chociaż teraz też mnie losuje najczęściej z wyższymi tierami i jedynie skautowanie mi pozostaje. Iii tam, gadanie. Fakt, że działa poniżej haubicy 75mm nie są w stanie raczej nic zrobić ciężkim czołgom, więc przy złym losowaniu jest słabo, ale owe 75mm daje kupę funu. Poza tym w pełni ulepszony jest bardzo dobrym scoutem. Ja dochodze do wniosku ze to nie wina losowania co tego ze ludzi co maja wyzsze tiery jest po prostu wiecej i brakuje juz rywali dla niskich. Bo watpie aby w innym wypadku loltraktor lub podobny czolg mial bitwe z ferdkiem npJak ktoś jest loltraktorem z Ferdkiem itp. to albo jest w plutonie, albo to jakiś błąd matchmakera, bo normalnie takie sytuacje się nie zdarzają i to raczej wyjątek niż reguła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2011 World Of Tanks Video Game, GC 11: Deployment Trailer | Video Clip | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com Piękna bajka szkoda, że gra nawet o to się nie ociera. No filmik świetny widać reklama idzie pełną parą, nawet mój T95 się załapał na koniec :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Pojezdzilem dzis moim nowiutkim Tygrysem P :) W kazdym wzgledzie deklasuje Tygrysa H - dzis odbilem juz kilka pociskow z IS-3/IS/T1 o slabszych zabawkach pokroju L70 czy 80L56 nie wspominajac nawet, teraz jeszcze mecze sie z 7,5 cm ale topowe 88 L71 jest do odkrycia od reki za 16k expa bez robienia zawieszenia i wiezy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLY Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2011 trailer zapowiadajacy nowa fizyke?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2011 trailer zapowiadajacy nowa fizyke?:) filmik fajny, 0 realizmu ale efektowny... Nie wiem tylko co on ma wspólnego z gra.. chyba to,ze jest o czołgach :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Marudzicie i marudzicie a i tak gracie dalej... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Pojezdzilem dzis moim nowiutkim Tygrysem P :) W kazdym wzgledzie deklasuje Tygrysa H - dzis odbilem juz kilka pociskow z IS-3/IS/T1 o slabszych zabawkach pokroju L70 czy 80L56 nie wspominajac nawet, teraz jeszcze mecze sie z 7,5 cm ale topowe 88 L71 jest do odkrycia od reki za 16k expa bez robienia zawieszenia i wiezy. Mialem ostatnio w teamie rozmowe z wlascicielem Tigera P ktory podpowiedzial zeby w przypadku tego czolgu nie strzelac w przod wanny. I mial racje - w cala wieze 75mm wchodzi jak w maslo (o dlugiej 88 juz nie mowiac). Wyjasnil ze o ile na nizszych tierach ludzie o tym nie wiedza, to wyzsze tylko czekaja az sie wychyli albo odwroci a wtedy juz kaplica. Jak odkryje GW Panthere to pozbede sie artylerii i pojde w strone Tigera P - okazemy sie ile lepsze/gorsze to od Henschelowego wynalazku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...