WestCoach Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2011 Te czołgi są mocniejsze od mediumów ze swojego tieru :lol: Nie wiem z jakiej paki one mają tak dużo hp, i tak mocne działa :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2011 Weszła jakaś nowa mapa, za dużo jej niezwiedziełem ;) ale wygląda zachęcająco. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2011 Ja już na niej rozegrałem 4 bitwy, wszystkie wygrane :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2011 Jest spoko - niby pusta, ale teren pofałdowany, więc nie ma strzelania przez pół mapy. Z drugiej strony, jak kogoś artyleria dorwie... Grałem tam Marderem i było super. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2011 (edytowane) Całkiem fajna mapa- dla lubiących pagórki są pagórki, dla lubiących zabudowania są zabudowania. A dla lubiących skradanie się, jest obniżenie terenu z jednej strony, którym można zrobić praktycznie wjazd na tyły bazy wroga. Wczoraj tak zdjąłem dwie arty przeciwnika, zanim w końcu któryś z nich zawrócił i mnie rozstrzelał :lol: Btw, krótkie info dla tych, którzy w przypływie szaleństwa chcieli by do mnie coś napisać na czacie w grze (niniejszym wybacz, Scratix, że nie zauważyłem okna wcześniej): Mogę tę grę mieć odpaloną w tle nawet cały dzień, więc nie liczcie na szybką odpowiedź, bo rzadko się doczekacie. Ostatnia moja wybitna akcja, to granie w Deus Ex przy WoT w tle :lol: Edytowane 16 Września 2011 przez m4r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2011 (...) Mogę tę grę mieć odpaloną w tle nawet cały dzień, więc nie liczcie na szybką odpowiedź, bo rzadko się doczekacie (...) Robie dokladnie tak samo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2011 A myślałem , że to ja jestem dziwny bo jak się bitwa ładuje to oglądam anime albo jakieś seriale w tle ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2011 Te 152mm dla KW nie jest zle. Chcialbym zobaczyc mine goscia co gral IS3 jak mu zjechalem 80% hp jednym strzalem ^^ Czy tez Tigera... fajan armatka tylko celnosc moglaby byc nieco lepsza :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2011 Da sie? :P nowy rekord: 613m! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2011 Trawienny męczysz już M3 Lee? Jak Ci idzie na tym wynalazku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2011 M3Lee nie taki zly, jak sie trafi na podobne tiery :wink: Chociaz b. wolno idzie exp. Co do KW z 107... miod malina, jedziesz i wszystko zdejmujesz po drodze, juz dawno niewidzialem 7 killi w jednej bitwie :P 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2011 (edytowane) Ktos jeszcze trafia w 95% przypadkow na Leopardy, ktore od samego poczatku robia rajd do wroga i gowno z tego jest? Co do gry w tle to tez tak czesto mam, bo mi sie nie chce wylaczac.. jak daje play to z racji dlugiego loadingu (czekanie na reszte) mam z minutke na cos innego.. czasami ogladam jakies filmiki na YT na raty :) I juz chyba wiem skad sie biora AFK.. raz sie tak zamyslilem przy takim oczekiwaniu, ze juz nie wrocilem do gry.. o dziwo przezylem i wygralismy :) PS. ma ktos tego Type 59? Dobrze to zarabia? Przed chwila bylem z nim 1v1 Tigerem i nie zdjalem mu nawet 1% a zdazylem oddac z 5 strzalow w rozne miejsca :/ (nie mam jeszcze ostatniego dziala) On mnie posprzatal za to bardzo szybko... Edytowane 16 Września 2011 przez FiDO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2011 Ja od wczoraj mam 9 walk do odrobienia, trafiam na graczy, przy których słowo noob czy bot to po prostu komplement. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2011 (edytowane) Mam wrażenie ze twórcy gry nie lubią niemców. kiedyś Pz IV był fajny, ale odkąd go rzuca na 9 tiery to tak średnio jest czym pograć. Chciałem wyrównać do poziomu 1 frag na jedną bitwę, ale jest coraz gorzej. Edytowane 16 Września 2011 przez tom256 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2011 (edytowane) Ludzie w komentarzach do wprowadzanych zmian i na ich forum tez maja takie wrazenie. Fakt, ze kiedys PzIV nie trafialem na takie czolgi jak teraz... Do poziomu 1:1 fragi/bitwe udalo mi sie dojsc z pomoca arty wczoraj :) Juz jestem na nieznacznym plusie, ale caly czas mam tendencje wzrostowa (bardzo rzadko wychodze arty z pustym kontem niezaleznie od tego jakie sie trafia czolgi i czy wygramy czy nie). Edytowane 16 Września 2011 przez FiDO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2011 (edytowane) A tak na boku to darmowe sloty sa za KW i KW3? Ale trafilem na noob team swoim M3Lee... W ciagu 2minut zostali wybici w 2min. Udalo mi sie jeszcze 2 gosci zdjac przed smiercia. Edytowane 16 Września 2011 przez Quave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2011 Ja cały czas mam wrażenie, że w kolejnych patchach robią ciche zmiany w balansie, nieujęte w changelogu... to dotyczy nie tylko PzIV, ale też innych czołgów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2011 (edytowane) M3 Lee calkiem fajny. Z druga armata strzelasz jak z automatu :P jak ktos jezdzil TD wczesniej to po prostu trzeba przejsc na taktyke ogromnego (w sensie sylwetki) niszczyciela czolgow i zabawa jest calkiem :) a co do zmian wprowadzanych pod stolem to praktycznie w kazdym watku (zwiazanym z patchami) na forum WoT ktos porusza ta sprawe, wiec mysle ze jest cos na rzeczy. EDIT: Dzialo M3/L37 jest niezwykle celne mimo swojego 0.36. Z ok 200m oddalem 11 strzalow w capujacego T-43 i nie dosc ze "weszly" (bo to HE byly) wszystkie, to wyzerowalem mu lacznie 77% capture points i jeszcze zabralem prawie 40% HP. Daje rade :> EDIT2: Niby w M4A2E4 (premium za bete) jest to samo dzialo to jednak M3 ma wieksze RoF i celnosc i subiektywnie jest 742 razy lepsze :P Edytowane 16 Września 2011 przez Trawienny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2011 Ja farmię na stocku i mam ok 10k expa więc jeszcze 3 i klękajcie narody T1 nadchodzi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2011 W T1 zdecydowałem się nie pakować w silnik (poza nim wszystko zmodowane). Zachowam te 10k expa i przeskoczę szybciej na M6. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2011 Eee tam mam 3-6miesiecy. Odkryje sobie wszystko pokolei ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2011 Ja za to odkrywam wszystko w drzewku niemieckim- śmiesznie wyglądają powroty do takich Pz III :P Już trochę skilla się ma więc gra się tymi czołgami przekozacko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2011 (edytowane) :lol2: ;) Edytowane 17 Września 2011 przez Banzai Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2011 Ja farmię na stocku i mam ok 10k expa więc jeszcze 3 i klękajcie narody T1 nadchodzi :P Ja jeszcze 15k expa i T32, gorzej że na koncie mam 200k kredytów.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2011 Miła bitwa na początek dnia :) T-50 zadziwiająco sprawny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2011 Stockowe działo w Ob 704 to totalna kicha. Większość strzałów (AP) rykoszetuje albo wchodzi, a nie zabiera HP . A na BL10 trzeba mieć lepsze gąski i tak człowiek się morduje. Fakt, że w porównaniu z ISU wytrzymały (39 strzałów w bitwie przyjąłem), ale nie rekompensuje to tego fatalnego działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qben360 Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2011 raczej bedzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo94 Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2011 Wreszcie mam KW, totalna padaka na stocku :mur: Od czego zacząć rozwijanie go, żeby jak najprzyjemniej się grało? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ns5 Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2011 Stockowe działo w Ob 704 to totalna kicha. Większość strzałów (AP) rykoszetuje albo wchodzi, a nie zabiera HP . A na BL10 trzeba mieć lepsze gąski i tak człowiek się morduje. Fakt, że w porównaniu z ISU wytrzymały (39 strzałów w bitwie przyjąłem), ale nie rekompensuje to tego fatalnego działa. Duzo Ci tych kg brakuje ? bo jeśli nie to z tego co pamiętam w Becie BL-10 wchodziło na 704 jak nie było żadnej siatki nic (dodatkowe moduły tez ważą ;) ) BTW na non premium od początku gry zostało mi jakieś 12K expa z Ferdka na JT :D no i jakieś 1.3KK kredytów xD (sory musiałem się pochwalić xD ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2011 Jaki jest waszym zdaniem najlepszy niemiecki czołg do zarabiania bez premki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...