demon92 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Ja po cichy licze na IS za pół ceny, ale pewnie nie dadzą nic co by pomogło wygrindować szybko do IS-4. @SilaHD: Wszystkie 4 specjale sa 4 dniowe czyli Wielkanocny(6-9), z okazji urodzin(12-15), TD(20-23), na koniec miecha(27-30). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Ja po cichy licze na IS za pół ceny, ale pewnie nie dadzą nic co by pomogło wygrindować szybko do IS-4. @SilaHD: Wszystkie 4 specjale sa 4 dniowe czyli Wielkanocny(6-9), z okazji urodzin(12-15), TD(20-23), na koniec miecha(27-30). 4 dniowy jest tylko 1 z okazji urodzin w przyszłym tygodniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Terminarz - kwiecień 2012 | News | World of Tanks No zobacz sobie, no chyba, że to nieaktualne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Terminarz - kwiecień 2012 | News | World of Tanks No zobacz sobie, no chyba, że to nieaktualne. Aktualne masz racje, nie patrzyłem na lewą stronę :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 (edytowane) Nawet najlepszym się zdarza:D ja na początku nie zauważyłem, że z okazji urodzin jest 4 dniowy, dopiero pochwili się zjarzyłem:) Tak patrzę na czołgopedię i za chiny nie widzę różnicy między PzKpfw V-IV a PzKpfw V-IV Alpha, jedynie ten drugi na miniaturce ma A, czym te czołgi się różnią?? EDIT: Jest info o specjalu i jest zniżka na KV-3:/ a tak chciałem na IS'a. Edytowane 5 Kwietnia 2012 przez demon92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Pz V-IV A były dla devów, modów i testerów. Pz V-IV były dla ludzi z preorderem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 (edytowane) Wielkanocny specjal rozpoczyna się w piątek, 6 kwietnia o 7:30 czasu polskiego, a kończy się 10 kwietnia o 7:00. W czasie trwania tego specjala będzie obowiązywać trzykrotny mnożnik doświadczenia za pierwsze zwycięstwo każdego dnia. Co bitwę wygrywajcie więcej! 50% zniżki na następujące pojazdy: T-28 KV-13 Hetzer VK3002 (DB) M2 Medium T20 AMX-40 BDR G1B Poszerzcie swój arsenał o pojazdy różnych nacji z różnych tierów. Możecie również skorzystać ze zniżki na amunicję premium, która może sięgać nawet 58%! Używajcie amunicji premium częściej! No to kupię tego VK****DB w końcu ;) i T20 :lol2: , już myślałem że T28 jest w promocji a to T-28.:wink: Edytowane 5 Kwietnia 2012 przez SilaHD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Może łyknę Hetzera i wreszcie ruszę niemieckie TD... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 (edytowane) Ja po cichy licze na IS za pół ceny, ale pewnie nie dadzą nic co by pomogło wygrindować szybko do IS-4. No to się chyba przeliczyłeś :lol: Może łyknę Hetzera i wreszcie ruszę niemieckie TD... :D Jak ja zaczełem robić niemieckie TD, to właśnie na Hertzerze się zatrzymałem :), ma za mało ruchliwe działo na boki :wink: Edytowane 5 Kwietnia 2012 przez dzik86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiisiio Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 No co Ty, hetzer z krótką lufą po zmianach w HE powinien znowu nieźle mieszać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pix3l Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Brothers in Arms trzeba na wszystkich wykupić, czy liczy sie osobno dla kazdego z załogi? Mam na 4 załogantach i nic im nie dodaje w % Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Przecież jest napisane w opisie perka, że muszą mieć to wszyscy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Brothers in Arms trzeba na wszystkich wykupić, czy liczy sie osobno dla kazdego z załogi? Mam na 4 załogantach i nic im nie dodaje w % A masz 100% na każdym załogancie?? Bo perki zaczynają działać od 100%. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 O ja pier... jaki zenujacy specjal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 O ja pier... jaki zenujacy specjal. Niedługo urodziny, pewnie dadzą coś lepszego :) BTW. Warto kupować któregoś z medów: T20 lub VK3002db? Da się tym zarobić bez premium? VK3002db pamiętam z bety i był to jeden z gorszych czołgów jakimi grałem... O T20 nie wiem nic oprócz tego, że wchodzi w niego wszystko co wystrzelę... A więc może lepiej odpuścić sobie tę promocję i nie kupować nic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pix3l Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 A masz 100% na każdym załogancie?? Bo perki zaczynają działać od 100%. Tak, mam 100% na każdym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Niedługo urodziny, pewnie dadzą coś lepszego :) BTW. Warto kupować któregoś z medów: T20 lub VK3002db? Da się tym zarobić bez premium? VK3002db pamiętam z bety i był to jeden z gorszych czołgów jakimi grałem... O T20 nie wiem nic oprócz tego, że wchodzi w niego wszystko co wystrzelę... A więc może lepiej odpuścić sobie tę promocję i nie kupować nic? Jeśli chcesz dojść do E50 czy do Pattona no to nie ma wyjścia , no chyba, ze konwersja free expa, ale w sumie to szkoda bo od VK***DB do pantery jest tylko 20tyś exp więc da się przeżyć. Dlatego wolę wydac 1,3 mln na dwa czołgi i po sprzedaży odzyskać ta kasę niż wydawać 2,6 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Niedługo urodziny, pewnie dadzą coś lepszego :) BTW. Warto kupować któregoś z medów: T20 lub VK3002db? Da się tym zarobić bez premium? VK3002db pamiętam z bety i był to jeden z gorszych czołgów jakimi grałem... O T20 nie wiem nic oprócz tego, że wchodzi w niego wszystko co wystrzelę... A więc może lepiej odpuścić sobie tę promocję i nie kupować nic? 3002DB jest masakrycznie g******** czołgiem! trzeba wydać ok 15k exp by zamontować coś lepszego od 75L70 do tego jego bracia 3xxx ladnie go leja... Jedyny jego plus to to, że jest w miarę szybki z wszystkimi modułami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymej Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Nie powiedziałbym tak. Całkiem przyjemny czołg. A jak porównujesz do braci: 3001P: 12.5k do czegoś lepszego od 75L48. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Ja na T20 mam rozegranych 229 bitew, 55% win rate i bardzo przyjemnie mi się grało tym czołgiem. Jest masakrycznie szybki i zwrotny, najszybszy ze wszystkich US medów, topowie działo jest nawet znośne, strzelając w weakspoty daje radę. A pershing to już w ogóle jest miodny. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Nie powiedziałbym tak. Całkiem przyjemny czołg. A jak porównujesz do braci: 3001P: 12.5k do czegoś lepszego od 75L48. Grałeś wszystkimi Vk3xxx? Nie? Widzisz ja przeszedłem wszystkie medy Vk3xxx (wszystkie na elite) i mam prawo podsumować że akurat Vk3002DB jest najsłabszy z nich wszystkich! Wszystko w niego wchodzi i ma znacznie gorsze losowania, ze względu na to, że jest o tier wyżej niż reszta braci! Dlatego zdobycie owych 15k exp jest straszne! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Grałeś wszystkimi Vk3xxx? Nie? Widzisz ja przeszedłem wszystkie medy Vk3xxx (wszystkie na elite) i mam prawo podsumować że akurat Vk3002DB jest najsłabszy z nich wszystkich! Wszystko w niego wchodzi i ma znacznie gorsze losowania, ze względu na to, że jest o tier wyżej niż reszta braci! Dlatego zdobycie owych 15k exp jest straszne! Podsumować prawo masz, ale może komuś się grało nim fajnie. Tym czołgiem trzeba zrobić 20k exp na panetrę i tyle, nie kupować modułów tylko odkryć czołg i sprzedać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymej Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 (edytowane) Grałeś wszystkimi Vk3xxx? Nie? Tak. Widzisz ja przeszedłem wszystkie medy Vk3xxx (wszystkie na elite) Ja też. i mam prawo podsumować że akurat Vk3002DB jest najsłabszy z nich wszystkich! Rozumiem, że ja nie mam. I bonus: ile masz bitew na serii VK? Edytowane 5 Kwietnia 2012 przez tymej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 520 nie licząc leoparda i Vk2801 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymej Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Widzę, że do reszty się nie odniosłeś. Trudno. 325. Nie licząc VK3002DB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 (edytowane) Bijcie się! :twisted: Może być na treningu, chętnie dobiję zwycięzcę :lol: (544 nie licząc 3002 db... z DB jest 657. Coś wygrałem?) A jak porównujesz do braci: 3001P: 12.5k do czegoś lepszego od 75L48. A jak porównujesz do jego tieru, to masz panterę, Tygrysa, Tygrysa P i Jagdpanterę. Przy dużej ilości szczęścia możesz zdjąć panterę. O tygrysach i JP możesz zapomnieć. IMO to jest taki przerośnięty 6 tier, który się tam po prostu nie zmieścił. Lubiłem go, bo mi się nim jeździło podobnie do 3001h. Ale nic poza tym. pantera ma 75L100, które po prostu miażdży przebijając IS-3 (czasem IS-4) z połowy mapy Tygrysy mają 88L71 Jagdpantera ma 88 PaK L71 i 105 K L52 (Takie szybsze i celniejsze wersje dział z czołgów. 88mm ma celność jak L100 w panterze, a 105 jak 88 w tygrysie). 3002DB może mieć co najwyżej 88L56, albo 75L70. Z czym do ludzi? Edytowane 5 Kwietnia 2012 przez m4r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymej Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 (edytowane) DB ma coś innego. Mobilność. 1) Pantera miażdży? Bardzo dobra: OK, miażdży: raczej nie. 2) Tygrysy i JagdPantera: zgadzam się (trudno zaprzeczyć faktom). m4r, niestety nie wiem jaka jest nagroda za drugie miejsce. Za pierwsze zresztą też. Edytowane 5 Kwietnia 2012 przez tymej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pix3l Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 (edytowane) Niedługo urodziny, pewnie dadzą coś lepszego :) BTW. Warto kupować któregoś z medów: T20 lub VK3002db? Da się tym zarobić bez premium? VK3002db pamiętam z bety i był to jeden z gorszych czołgów jakimi grałem... O T20 nie wiem nic oprócz tego, że wchodzi w niego wszystko co wystrzelę... A więc może lepiej odpuścić sobie tę promocję i nie kupować nic? oo kolego, T20 mi sie akurat super grało. Jest szybki i szybko sie zbiera, ma dość dobre działo i w miare dobre losowania (zawsze coś ubijesz). Grało mi sie nim dużo lepiej niż pershingiem, który dostaje bitwy z tier 10. No i kasę szło zarobić, lepiej niż na shermanie i o niebo lepiej niż na pershingu(na ktorym wychodze 5k-10k na + po wygranej bitwie - naprawa 13k, moduły, ammo). anyway, troszeczke wyczułem T32. Rezultaty są dobre, jeżeli jestem topowym czołgiem w dużynie, co zdarza się niestety bardzo rzadko: Natomiast jeżeli u enemy są jakieś tiery 8+, to jestem w [gluteus maximus]. Max 1-2 kille, kasy mało bo i mały dmg z działa 105, częste dingi za 0(przynajmniej połowa strzałów - ostatnio 6 pod rząd w is3 celujac a ammorack, kierowce i silnik!). Czołg w zwarciu spisuje się dużo gorzej niż T29(a tu zauważyłem że ludziska często celują w "uszy", gdzie w 99% wchodzi ding za 0 :) ). Kasa- rewelacji nie ma, nawet po skaraniu szpila (jak wyzej na obrazku) zarabia sie niewiele: 51 500 - 10 700 naprawa - 25000 ammo -6k moduły wychodzi niecałe 16k na czysto. Co jest po przegranej bitwie, z czołgiem zniszczonym chyba nie musze mowic. W porównaniu do T29, lepsze szpile z dzisiaj: Niebo a ziemia. Edytowane 5 Kwietnia 2012 przez pix3l Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaNz Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Update 7.3 Trailer Mapki zapowiadają się ciekawie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2012 comming soontm :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...