dzik86 Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2012 A jak się dochodzi np. do IS7 który jest elite, to załogę również trzeba mieć 'nową' ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2012 Na 100% za free to możesz dostać załogę, jak dany czołg np. KW został rozbity na dwa inne (kw-1 i kw-2), wtedy dali na każdym pojeździe od razu 100%. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2012 (edytowane) A jak się dochodzi np. do IS7 który jest elite, to załogę również trzeba mieć 'nową' ? Czołg jest Elite, ale załoga na 50% jeśli nie przeniesiesz z innego czołgu. Edytowane 9 Lipca 2012 przez ShaoLee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2012 http://www.sendspace.pl/file/2a4b11f43e8a49faa163c52 tygrysek p ratuje bitwe :P początek przespałem w windzie(szykuje sie do podróży do czech) więc... Raptem 3 fragi, ale 33k kasy bez prem no i bitwa wydawałoby sie bez sensu podchodzić-wygrana... Końcowka to dobicie e100 w bazie i t110 już po załatwieniu naszej arty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2012 No, pudełka z kodami doszły Lowe kupiony, 4 walka: Victory! Battle: Arctic Region 9 lipca 2012 20:05:29 Vehicle: Löwe Experience received: 2 121 Credits received: 115 686 Battle Achievements: Mastery Badge: "Ace Tanker" 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość glasser Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2012 W WoT mam golda na 3 miechy, ale chyba niezbyt szybko go użyję... Ostatnio przysiadłem na parę bitew i jak zwykle wpadłem w mega frustrację. Dobrze wiedzieć, że nie tylko ja dostaję ciach!icy przy tej grze. Nie wiem dlaczego w to jeszcze gram. Każda partyjka podnosi mi ciśnienie i wciach!ia niemiłosiernie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2012 A to czemu? W te wakacje mamy fakt wysyp ciekawych graczy ale jakoś ciśnienie mam w normie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2012 Mi już nawet vk3601h zaczęło dobrze iść także nie jest źle. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2012 Swojego VK3601 sprzedałem z braku miejsca na Tygrysa II.Natomiast po ukończeniu badań wspominam go bardzo miło. W sumie mam na nim najwięcej bitew jak do tej pory:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2012 Ta gra jest dziwna pod jednym względem, bo nie raz człowiek się ostro wkur..(przynajmniej mi się zdarza) a i tak dalej gra, każdą inną grę przy czymś takim bym odinstalował z prędkością światła:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2012 Urok sieciowej gry zespołowej w połączeniu ze ścieżkami rozwoju rodem z MMO i w sumie za darmo jak się zrobiło T34 na czas a jak nie to trzeba kupić Lowe albo choć KW-5 aby normalnie z kasą stać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2012 Początek dnia na T49 http://imgur.com/cdeim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2012 Urok sieciowej gry zespołowej w połączeniu ze ścieżkami rozwoju rodem z MMO i w sumie za darmo jak się zrobiło T34 na czas a jak nie to trzeba kupić Lowe albo choć KW-5 aby normalnie z kasą stać. No ja wczesniej miałem w grażu 3-4 czołgi tieru 5. Fakt nie pograłem tierem 8-9, ale zazwyczaj byłem zawsze jakieś 100k do przodu na dzien. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość glasser Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2012 Dobra passa trwa. Wciach!l co mapa, bitwa przegrana. Moja drużyna dostaje wciach!l aż przyjemnie popatrzeć. Interesująca jest ta gra, nie powiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2012 Zwycięstwo! Bitwa: Himmelsdorf 10 lipca 2012 13:32:16 Czołg: T-50-2 Doświadczenia: 1 255 Kredytów: 20 174 Osiągnięcia w walce: Specjalista, Snajper Jeden z fajniejszych czołgów jak się go ogarnie. Tym razem 8 killi, ale najprzyjemniejsze są te zrobione z 3-5% HP kiedy ubijasz tanki wroga będąc na dole listy, gdy wydaje się, że jedyne co możesz zrobić to scoutować wrogą armię ;) Pure fun. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ememiks Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2012 Dobra passa trwa. W[ciach!]l co mapa, bitwa przegrana. Moja drużyna dostaje w[ciach!]l aż przyjemnie popatrzeć. Interesująca jest ta gra, nie powiem... A jakbyś był w drużynie wygrywającej to by było wszystko ok tak? a to że przeciwna drużyna jest lepsza to już wina gry? Ludzie proszę pomyślcie zanim zaczniecie takie żale wypisywać. A po za tym ty też grasz w tej drużynie więc powinieneś czuć się w jakimś % winowajcą tej przegranej bo przecież zawsze możesz od siebie wymagać więcej a nie winić wszystkich poza sobą. 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość glasser Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2012 Skoro cała drużyna to pizdy i w ciągu minuty 3/4 już wykoszone, to ja mogę najwyżej zrobić pod siebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2012 Nie Glasser zawsze możesz zrobić tyle dmg że bitwa jest do przodu. Wielokrotnie przegrałem i byłem na plus. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2012 no nie do końca , bo skoro powiedzmy 10osob poluje na raz na 1os.(jakiś niższy tier) to jedynie co można zrobić to instant quit ;D zresztą wiele razy już widziałem co się dzieje gdy, np. w drużynie zostanie t95, a w przeciwnej same medy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2012 - SU-85: usunięto 107mm ZIS-6C, dodano 85mm D-5S-85BM, oraz rebalans.info z patcha 7.5. jakos tak sie zlozylo ze sprzedalem ja z tydzien temu. cos wisialo w powietrzu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2012 - T-28: usunięto F-30, czołg został zbalansowany od nowa - T-34-85: usunięto 100mm D10T, buff dla 85mm D5T-85BM, dodano silnik B-54K - T-43: usunięto 100mm D10T, buff dla 85mm D5T-85BM, dodano silnik B-54K - kw-13: całkowity rebalans - SU-85: usunięto 107mm ZIS-6C, dodano 85mm D-5S-85BM, oraz rebalans. http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/131575-075-pierwsze-wiesci/ Jak to się potwierdzi to SU-85 wyleci z mojego garażu. Obym też zdążył z odkryciem T-44 na T-43 przed tym patchem. Logicznie myśląc powinien być darmowy slot za AMX 12t, ale z WG nigdy nic nie wiadomo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2012 (edytowane) Chyba sobie jaja robią, mam nadzieje, że to nie prawda, a jeśli prawda to muszę wbić 20k expa i pozbyć się SU-85. Coś mi się wydaje, że WG chce żeby nawet na T5 nie dało się zarabiać:( Edytowane 10 Lipca 2012 przez demon92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2012 Mnie bardziej martwi: - zmieniono balans TD 2 i 3 poziomuGoodbye, Marder? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2012 (edytowane) Niby mają zmniejszyć rozrzut MM, ale zobaczymy jak im to wyjdzie. Parametry dział medów T10: M48A1 działo 105mm M68 - PEN 268 | DMG 390 | ROF 7,5 E-50 Ausf. M 105mm L/52 - PEN 270 | DMG 390 | ROF 6,25 T-62A 100mm D-54TC - PEN 264 | DMG 320 | ROF 9,09 LOL źródło 2:45 http-~~-//www.youtube.com/watch?v=s9RdeI_SGsA&feature=player_embedded Edytowane 10 Lipca 2012 przez WestCoach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacp3r Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2012 Heavy Tanki 10 tieru idą do lamusa? :P Czy ktoś, wie, co oni kombinują z ferdkiem i jagdpanth II? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2012 Nowy Patton prezentuje się godnie. Działo 105mm M68 należy do nowej generacji podobnie jak 120mm M58 w ciężkich. Bardzo celne z dużą prędkością wylotową pocisku. T-62 pewnie będzie jeszcze twardszy niż T-54. E50M natomiast to pośmiewisko przy powyższych jednostkach. Stare działo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2012 Co za różnica stare czy nowe? Ta gra to i tak SF, WG wszystko ustawi po swojemu... Swoją drogą, boję się pomyśleć co będą miały TD, jak medy mają takie działa. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2012 Tak serio to 60 tonowy czolg trudno nazwac srednim ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2012 Będzie się działo. Już mam gdzieś połowę expa potrzebnego na M48 Pattona III. Bardzo chętnie sprawdzę w public testach czy jest wart tych 6 baniek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2012 Te nowe medy nie wyglądają dosyć nieciekawie (może poza Pattonem) porównując t62 z t54 wygląda to wręcz słabo: ___________WoT T54_____vs____ RL T62A armor ______120 @ 60__________102 @ 60 speed _______55km\h ___________50km/h h.p./t _________19.6 _____________14.5 gun _______100mm d-54 _______100mm d-54ts jeżeli z tą penetracją to prawda to armatka będzie jedynym plusem tego czołgu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...